Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
Ja som spokojná nakoľko vyhral Smer. Potrebujeme silného premiéra pre našu krajinu a skúseného. Taktiež som rada, že sa tam dostalo Oľano lebo im záležalo na rodinách. Videla som to pekne na svojej materskej. Jediné čo má veľmi štve je PS.......tam sa radšej vyjadrovať nejdem..........
@valeria_h 12rokov vladol smer v dobrých časoch, 3roky vládlo olano a spol. V čase najväčších kríz od začiatku vzniku SR.. tak povedzte, prečo nie je už minimálne 5rokov postavená...?
@zalka aj tebe krasnu nedelu. Tesim sa na lasku, kulturu, casy istoty, rastu a svetlych zajtrajskov, lebo akceptujem vysledky volieb... takto to bolo ked vsetci akceptovali jednu stranu, co si spominala? Nazory, hodnoty a volicov vcerajsich vitazov nebudem akceptovat nikdy, samozrejme absolutne slusne 🙂
@jankalukasova
Šimečka je mi velmi nesympaticky politik
PS tam ako strana v politike nema co robit
Fico s Pele vedeli na akú kartu majú staviť...čoho sa Slováci zľaknú...resp. čím si ich kúpia. Presne podľa plánov. Jednoduchosť a krátkodobá pamäť Slovákov sa ukázala ako fakt. Stačilo pustiť do éteru zopár totálnych nezmyslov ..čo sa vraj naše deti budú v MŠ učiť a dostali sme sa tam kde sme..Na toleranciu sme nedorástli a kauzy, mafie, podvody..nám akosi nevadia... smutné, čo už...
@mamickalisticka To skutočne netuším.
Som smutná, sklamaná. Ale mám ešte malú iskierku nádeje, keďže koalícia sa ešte nezostavila. Vacsina oci bude teraz bedlivo upierať zrak na Hlas.
Je to však i chvíľa, v ktorej si uvedomujem, že sú to demokratické voľby a treba akceptovať a respektovat všetky nazory spoločnosti. I keď nie s nimi súhlasiť.
Pre mna je to čas, v ktorom si uvedomujem, že sa nechcem na nikoho hnevať, nadávať, osočovať, ohovárať, ponižovať. Lebo presne takéto správanie sa mi u niektorých politikov nepáči a ja nechcem byt ako oni, klesnúť na ich úroveň. Zároveň si viac uvedomujem, že pokial chceme nejakú zmenu musíme začať od seba.
@miriam11 ja z určitého ohľadu chápem starších ľudí a aj tých mladších, že volili Smer. Ono, darmo, Matovič pridal, ale tie ceny v obchodoch sú nenormálne. A nie, infláciu nech si strčia niekde, lebo keď v Rakúsku/Poľsku a podobne, môžu byť ceny o tretinu menšie, prečo sa to u nás nedá? Matovič síce dvihol dávky, ale ľudia majú menej ako kedykoľvek predtým. Za Fica bola aká taká stabilita a to je presne to, čo najmä starší ľudia chcú, stabilitu a istotu.
Keď by Šimeckovi nedali hlas zo zahraničia a nedoviezli vlaky študentov zadarmo (čo je inak pekná prasárna) tak ho voli iba Bratislava a dopadlo by to totálnym fiaskom. Po jeho dnešnom prejave ráno sa mi až dvíhal žalúdok. Fanatizmus spojený so zlom, tolerancia žiadna , politická kultúra žiadna. Treba rešpektovať čo chce národ
@mateson podľa tých jeho vyjadrení by som sa nedivila, keby istá pani zo skládky porušila tradíciu a poverila PS. A potom dúfam, že Pelle si vydupe premiérske kreslo, lebo Šimečka na to nemá (a hlavne dostal značne menej preferenčných hlasov ako Jamkatý, čiže národ,si myslím, dal jasne najavo koho chce na čele vlády).
@mima1608 za Fica bol covid a ukrajinský konflikt?
A nemôžeš porovnávať Rakúsko (či už s covidom,či bez neho)so slovenskom.
Ficovej počiny mali ďalekosiahle následky,postupne,nenápadne sa rozkradlo. Výsledok je až posl.roky.
Teraz stabilita nebude,veď naše smerovanie sa otočí na východ. Po vzore Maďarska.
Toto opäť pre budúcnosť nie je dobré. Treba vidieť veci v širších súvislostiach.
No fakt je,že ľudia si zvolili,čo chceli.....s tým nenarobime nič.
Bodaj by svojim volicom dvihali dochodky o 1.90€ a naspat znizili rodicaky, tak ako "dobre" bolo za
nich ..hlupa primitivna Slovac🤢
@terezka1947 to naozaj tu niekto verí, že Fico pôjde proti EU? To sú naozaj ľudia tak blbí, že skočili na tie jeho predvolebné kecy? Z EU tečú peniaze, on sa im chrbtom neotočí. Už si to konečne vtlčte do hlavy. To je rovnaké strašenie od liberálov, ako keď Fico a jemu podobní strašili LGBTI propagandou. Kokos, že ho za tých cca 20 rokov čo je v politike ešte nepoznáte.
@laurita285 toto je typická vizitka ps volica..pockame kym budu ludia nad 60 rokov mrtvy, to je nieco zvrátené absolutne dno ..
@dagmarovita ja som psko nevolila 😀 ale nič to na tom nemení že treba počkať kým budú mrtvi 😀
@jamacka nič proti tebe ale keď ti niekto zabije deti a bude sa ti smiať do ksichtu neplač! Za druhé táto vláda ti dala aspoň dačo.... Príspevky nie veľké ale dala, otazka:co ti dal Fico za 12 rokov? Aby si sa mala lepšie? Lebo mne osobne nič, ani prídavky ani na dôchodky ani cesta žiadna, nič proste, všetko je skorumpovane, takže keď si bola spokojná asi ti je jedno v akých srackach bude teraz Slovensko, že krajiny naokolo sa nám smejú lebo Fico... Len teraz uvidíte biedu a hlad a hlavne sláva emigrantom
@mamina7070 Bože, ale nie každý má daňový bonus 140 euro..... to veľa ľudí nechápe. Ja napríklad určite nie. Treba tam určitý príjem. Tuším aspoň 830 euro.