Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@zalka áno, aj ja som samoživiteľka s podpriemernou mzdou, takže si uvedomujem aj to čo píšeš, ale uvedomujem si zároveň aj to, že daňový bonus nie je sociálka dávka, ale forma daňovej úľavy. Takže mi logicky nevychádza, aby mal naňho nárok niekto, kto dane buď neodvádza žiadne alebo len minimálne.
@valeria_h prečo plaču? Lebo majú radi túto krajinu? Ty si jedna z tých čo si sa odprasila zo Slovenska. Tiež sa sem s mužom netahate
@chodec15 môžem si tlieskať že sme odišli 😂
@chodec15 je potrebné aby vymreli generácie najviac postihnuté kominizmom
@laurita285 práve preto netrebalo ľudí lákať na očkovanie. Už by tých 60+ bolo podstatne menej.
@zmrzlinka2021 Veď preto som odišla, pretože sa mi to nepáčilo čo sa na Slovensku dialo a deje. Každý má možnosť odísť. Voľby sú demokratické, ľudia si zvolili čo si zvolili.
@zmrzlinka2021 vsak ty si tu pisala, ze si z chudobnej rodiny a ani teraz nemas napriklad na dom. Tak nechapem...
@zmrzlinka2021 ja som toto tiež hovorila 😂
@aafrika dakujem za opytanie, ano, ja som sa mala dobre, ked vladlo olano. Preto, lebo som za vlady smeru odisla do zahranicia. A preto som vcera zo zahranicia prisla na Slovensko volit, aby sa uz neopakovalo to, kvoli comu som vtedy odisla a aby mali mladi ludia chut zit v tejto krajine (povodne som nechcela, ale povedala som si, ze predsa len radsej pojdem). Bohuzial, Slovensko je nepoucitelne. Nikdy tam nebude dobre.. nikdy, ak sa stale najde dost ludi, ktori tuto luzu zvolia.
Nedokazem to pochopit, fakt nie. 12 rokov vam nestacilo?
@mapa aha to, že sa snažím byť zmierlivá a neútočím na iných tak názor nemám, to že akceptujem je zlé.... aha a potom prečo je toľko nenávisti v spoločnosti, toľko nekultúry ... lebo ľudia sa neakceptujú, neakceptujú druhú stranu, len šíria oheň a síru kolo seba ... 🙂 na tých čo nesúhlasia s ich názormi.
Prajem ti peknú nedeľu aj napriek tomu, že nemáme rovnaké názory 😉
Očakávam, že o 4roky, bude na Slovensko druhé Švajčiarsko, postaví sa diaľnica do KE, všetky tunely sa dokončia, minimálne 20ks nemocníc štýlu BORY a školstvo odstreli na mesiac 😊 toto očakávam 🤍 a ja balím SMER západ 😼
@chodec15 Uvidíme, či sa Fico bude pokúšať o KDH.
@mamickalisticka Diaľnicu do KE ignorovala zatiaľ každá vláda ...
@grof_monte_christo majersky sa pred voľbami vyjadril že so Smerom nepíše. Tak dúfam že sa toho bude držať a nebude si srat do vlastnej huby
Ja moc politiku nesledujem ani som nevolila lebo už nie som Slovenka, takže úplne bez provokácie, vie mi niekto vysvetliť, prečo radšej smer ako PS?

Prečo toľko plaču? Veď nikto tu nikoho nasilu nedrží, hranice sú otvorené a môžete odísť. Ja tiež nie som nadšená z výhry Fica, ale som rada, že nevyhralo PS. Bohužiaľ, nebolo koho voliť.