icon

Čo si myslíte o krokoch našej vlády?

18. jún 2024

Najprv by som chcela upozornit ze by som rada pocula nazory pre mna trj druhej strany, teda volicov aktualnej vlady. Neprisla som pre ziadne hejty len pre ziskanie ineho pohladu.

A teda moja otazka znie: aky mate nazor na kroky nasej vlady akymi su napr. Obrovske zvysenie platov, dozivotne renty, vozenie sa vladnym specialom na futbal atd. Ako to vy ako ich volici vnimate?

Dakujem.

markusrasford
18. jún 2024

@taynee keď ti vadí politika tak ju nesledujem a nečítajú. @autorka ma pravdu

autor
18. jún 2024

@ramone_666 nechcem sa rozculovat a dufam ze sa ani nikto nebude rozculovat. Ako som pisala ja nie som volic tejto koalicie takze nejak orirodzene sledujem politikov a media ktore sa momentalne venuju hlavne kritike vlady.
Ako som pisala vadilo by taketo konanie pri kazdej vlade a hladala by sim alternativu. Viem ze aj minulej vlade nebol cudzi papalasizmus (napr cez lockdown). Jq som im to nezabudla.

larinka552
18. jún 2024

Ísť do politiky niečo zmeniť? Veľa šťastia!
Má to však jeden podstatný háčik. Pozrite koho si ľudia opakovane volia... Kto si skutočne myslí, že pôjde do politiky s dobrými úmyslami, nápadmi a chuťou niečo zmeniť... tak sa môže vrátiť veľmi sklamaný. Ľudia nechcú počuť a vidieť pravdu, odmietajú spravodlivosť, príjmajú klamstvá, ospravedlňujú zločiny.

,,Zlu sa dobro javí zle. A sprostote sa páči sprostota." Nie je to v politikoch. Je to v ľuďoch.
Politici sú len zrkadlom, obrazom doby a úpadku morálky, charakternosti a zdravého rozumu v spoločnosti.

@wanduska327 s prvou castou 💯% suhlasim
@la_dolce_vita si to vystihla uplne presne 👍
@viestta to je neuveritelna zaslepenost 😭

stanulienkat
18. jún 2024

@petronelag no keby sa spominalo zvysnych 98% podvodov a preslapov, rodinkarstva, potlacania demokracie......tejto vlady, tak nas porazi.😁

viestta
18. jún 2024

@ramone_666 v poriadku, vsetky vlady robia to iste. Takze ked pominieme papalasizmus, ktory je v tejto vladnaj koalicii dotiahnuty uplne brilantne, vymenuj co PROSPESNE spravili pre zvysok naroda. TO co sa dotkne kazdeho bezneho obcana, ktory si potom povie "Dobre to spravili, spravili nieco aj pre nas".

lelia
18. jún 2024

Neverim, ze keby ktorakolvek bola vo vlade, ze by nevyuzila možnosti a priležitosti, ktore by funkcia ponukla. Ruku na srdce 😉

markusrasford
18. jún 2024

@ramone_666 to ze si našiel jedného ministra Holeho a myslím ze dostal to patrične vyzraté. Rozdiel je v tom dezolátnom ze tvoji sľubovali slušnosť, pokoru a zníženie cien potravín a nič sa nedele

la_dolce_vita
18. jún 2024

@lelia toto ale nie je argument, aby sme to aj tolerovali! Takze vraj kazdy by kradol, tak je to v poriadku.. to snad nieeeee

ramone_666
18. jún 2024

V poriadku, treba rešpektovať iné názory, o tom je spoločnosť a jej fungovanie 🙂
Som zvedavá, ako dlho tu táto diskusia bude, lebo neverím, že sa to tu nezvrhne 😂

Nerozumiem, ako sa dokážu ľudia rozvadiť kvôli politike, kvôli pár somárom, ktorým sme všetci ukradnutí a riešia len svoj blahobyt.
Osobne som to tiež zažila, preto sa už len smejem. Som dezolát, nácek, extrémista. No a čo 😂

A vôbec, taký pekný deň je dnes a tu sa rieši politika 😃

autor
18. jún 2024

Ja len nechapem po tom vsetkom ze stale maju taku priazen. Oni si idu specialom na futbal zatial co my sa skladame na vymenu okien v nemocnici, na matersku skolku pre znevyhodnene deti, na zdravotne pomocky a rehabilitacie tazko postihnutym detom atd atd..
Mne osobne je jedno ci by sa tak spraval danko alebo sulik alebo hocikto.
Len zatial sa tu vela volicov neozvalo co mi je luto.

ramone_666
18. jún 2024

@markusrasford vydrž, ešte majú 3 roky aj niečo.

markusrasford
18. jún 2024

@ramone_666 na teba keď padne zasraty záchod nebude nič vadiť lebo to urobili "tvoji"

la_dolce_vita
18. jún 2024

@ramone_666 vsak neries... ja som tak zufala a citim bezmocnost, ze sa rada zapajam a potesi ma vzdy, ze nie su vsetci lahostajni a bohuzial aj hlupi.

lelia
18. jún 2024

@la_dolce_vita presne to som myslela, ze kazdy by si pomohol. Nehovorim, ze sa to ma tolerovat, ja som len napisla vseobecnu pravdu. Hod kamenom, kto si bez viny.

paradajkova
18. jún 2024

Ja sa celkovo zamyslam, co prospesne urobili pre obcana. Uz vladnu takmer rok, v lete urcite nic neurobia, cize takmer stvrtina ich vladnutia a nic. Absolutne nic neurobili, akurat si platy zvysili, renty dozivotne navrhli, zmensili vsetkym podvodnikom tresty, takmer nas pripravili o eurofondy(to je este otazne), poistovniam dali viac penazi, tym ze zrusili benefity pre poistenca.

Ja som nikdy nebola Ficov fanusik, ale predtym vo Ficovych vladach kde tu nieco spravili, ale teraz absolutne nic nula. Iba skaza po nich.

viestta
18. jún 2024

@ramone_666 a tie dobre veci? Vsak ak su, tak nam ich vymenuj. Lebo zatial davas len samy acohentizmus. Pre nieco si ich musela volit. Cim ta presvedcili? Ci chces cakat dalsie 3 roky kym budu plnit to co si od nich cakala?

la_dolce_vita
18. jún 2024

@lelia prepac, ale nie je kazdy zlodej. Ano, slusny clovek malokedy ide do politiky. Ale oni tvrdia ludim, ze su socialni a pritom... je to vysmech, zlo je zlo a nemozeme to tolerovat.

ramone_666
18. jún 2024

@lelia že? Prví by hrabali viac ako všetky vlády dokopy 😃

larinka552
18. jún 2024

@paradajkova ja si myslim, ze uz im to je uplne ale uplne jedno ako nikdy... este potrebuju zlikvidovat media a dosadit tam svojich aby ich nemal kto kontrolovat a aby verejnost nevidela co robia 🙈
A potom, ze stale nie su peniaze. Nemocnice, skolstvo, platy ucitelov, atd.... nie su. Pre nich su na vsetko.
Ale ficovolicovi to neevaadiiiii.... aj keby sa mu vysral pred dveree a vykradol mu dom. Nevadi nic, pockajme si este tri roky. Uz nahrabali sebe, teraz pride rad aj na beznych ludi 🙂 Iba zeby nie...

ramone_666
18. jún 2024

@viestta ja som volila stranu, ktorá sa nedostala do parlamentu, tak sa môžem len usmievať 😂 rozčuľovať nie, z toho sú vrásky

ciernysokol
18. jún 2024

@brendaa mozem len suhlasit.

taynee
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
18. jún 2024

@taynee nepochopiteľné je to ze sa zapájas do debaty ale ta nezaujíma.

taynee
Odpoveď bola odstránená
larinka552
18. jún 2024

@taynee žijeme v Slovenskej republike.
Slovo republika pochádza z latinského res publica, vec verejná. Čiže sú to veci, ktoré sa dotýkajú verejnosti, občanov a teda každého z nás. A je dovolené, priam žiadúce to verejne komunikovať.
A máš možnosť vypnúť upozornenia, taktiež nereagovať, ak nechceš.

taynee
Odpoveď bola odstránená
chiarisimo
18. jún 2024

Mám pocit, že rozdrbávajú všetko, čo sa dá, lebo sa obávajú, že sa blíži ich koniec...
Pre občana úplná nula...
Argumenty voličov koalície sú o tom, že aj bývalá vláda robila zle...
Porovnávajú vládu počas mimoriadej situácie kovidu s tým, čo robí táto koalícia dnes?
Pri voľbách sa treba držať zdravého rozumu, nie vášňami a emóciami...

darina77
18. jún 2024

Toto je o každej jednej vláde na Slovensku. Aj minulá vláda robila toto isté, Kollár vyvážal svoje konkubíny vládnou limuzínou, Sulík sa vybral do Dubaja s rodinkou za štátne. Ja neverím žiadnemu politikovi u nás

macatt
18. jún 2024

Vždy je za takýmito ,,sprostosťami,, niečo väčšie, hodí sa návnada za ktorou sa všetci trepocú a pekne krásne sa oboplávajú tí, čo by mohli zavadzať a celé more je bez prekážok..

autor
18. jún 2024

@darina77 takze to ospravedlnujeme tym ze aj minula vlada? Takze vlastne vsetci ktorych si zvolime az do konca sveta nam mozu srat na hlavu lebo minula vlada? Co sa musi stat?