Čo si myslíte o krokoch našej vlády?
Najprv by som chcela upozornit ze by som rada pocula nazory pre mna trj druhej strany, teda volicov aktualnej vlady. Neprisla som pre ziadne hejty len pre ziskanie ineho pohladu.
A teda moja otazka znie: aky mate nazor na kroky nasej vlady akymi su napr. Obrovske zvysenie platov, dozivotne renty, vozenie sa vladnym specialom na futbal atd. Ako to vy ako ich volici vnimate?
Dakujem.
@markusrasford neboj sa, aj mňa nasierajú. Jedna chamraď, aj druhá. Čo neznášam a teda, ruku na srdce, je to tak odjakživa, že na šport sa v tejto republike zvysoka kašle. Ani jedna jediná vláda nerobí nič pre športovcov a podporu športu. Ani jedna. Ale akonáhle niekto niečo vyhrá, napr. Vlhová, hokejisti bronz na OH, teraz futbalisti s Belgickom, tak politici im lezú do riti, chcú sa s nimi fotiť, lietajú si za naše na zápasy ( čo by som ešte pochopila, keby pre ten šport reálne niečo prospešné spravili). Ja byť tými športovcami, vyslovene ich pošlem do prdele.
Nie som volič opozície ani koalície, volila som stranu, ktorá je mimoparlamentná, tak kritizujem aj opozíciu, aj koalíciu.
Vidím realitu, a viem, že všetci by sme sa správali rovnako chrapúnsky. Priznávam sa, že aj ja. Veď keby som mala tie možnosti, tak prečo by som ich nevyužila. Avšak málokto si to prizná.
Hádky kvôli politike považujem za ničenie života svojho, ale aj ostatných. Keby to beriem vážne, tak nemám asi polovicu kamošov, pretože volili PS či Sas.
@ramone_666 to s tym sportom mas uplnu pravdu. Neni tak davno co som kukala donio a je tam kopa zbierok na sportovcov aby mohli vobec ist na nejake majstrovstva a podobne.
@stanulienkat presne tak
Mne bolo povedane, ze “dopraj a bude ti dopriate” tak teda cakam kedy mi bude dopriate 🥹🤣😁🤝
@kikushaa Po piči, smejem sa

@viestta asi to vyznelo blbo, sorry, ja som nemyslela, že ty šíriš nepravdy, ale že politici to prezentujú inak než je to schválené. Len som na to náhodou natrafila na Sulikovej stránke, že ako sa to má v skutočnosti meniť. Ja som bola tiež podľa vyhlásení v tom, že to bude naozaj od 15r.