icon

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?

Včera o 08:14

A konecne Slovensko dosiahne o co sa dlhe roky snazia skonci posledne v Europe

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?
jamimo
Včera o 09:53
@oliolijanka

@anonym_autor Mna by zaujimalo, preco si ludia, ktori maju cas zakladat temy na mk, myslia, ze keby nebol smer pri moci, ze by im bolo lepsie.

Si nezamestnany? Alebo je to prave v naplni tvojej prace zakladat politicke temy na mk?

@oliolijanka nikto si nemyslí, že po volebnej noci bude SR druhé Švajciarsko, ako už Vladko Mečiar omieľal. Normálnemu, príčetnému človeku je jasné, že ak by po tejto bande začal vládnuť aj sám Pán Boh, spasiteľ dobra, pokory a blaha na zemi, nebude hneď lepšie. Lebo ten Augiášov chliev nevyčistí nadpirodzená sila, ani hektolitre Sava. (obrazne povedané)
A ak ti vadí diskusné fórum, načo tu chodíš? Tiež si nezamestnaná? Mk má viac ako milión užívateľov, to si fakt myslíš, že sa nenájde ani 1, slovom jeden, ktorého by zaujímala politika?

jamimo
Včera o 09:57
@princkrason

@maca1984 nas predbehlo uz aj Polsko, kde boli poliaci pred 20 rokmi a kde su teraz , ale paci sa mi ako podaktory na poliakov nadavaju, ze smejd sem posielaju ,ale aby sa zamysleli preco to robia, to uz je nad ich kapacity ...

@princkrason Poľsko je jedna z 5 najsilnejších ekonomík Európy. O ich armáde sa ani baviť nemusíme. Poliaci boli vždy obchodníci a vedeli robiť služby. Nielen teraz. To len zadubený slovák, ktorý nikdy nevyšiel z valala sa mohol smiať. Aj pred 20 rokmi. To je tá slovenská hrdosť. Žeby pseudohrdosť??? Pýcha, ktorej predchádzajúca PÁD. Bohužiaľ.

moonlight1210
Včera o 10:05
@princkrason

@maca1984 nas predbehlo uz aj Polsko, kde boli poliaci pred 20 rokmi a kde su teraz , ale paci sa mi ako podaktory na poliakov nadavaju, ze smejd sem posielaju ,ale aby sa zamysleli preco to robia, to uz je nad ich kapacity ...

@princkrason hej, kedysi sme sa mohli smiat, ze ich zloty mal voci nasej korune hodnotu taku, ze mohli chodit nakupovat s furikom.
Smiali sme sa im, ze smelinari a ich produkcia, ze polske lacne smejdy.

Ale keby sme ostali pri slovenskej korune, tak dnes by vsetci videli, ze je to presne naopak.

Nas od tohto poznania drzi len to, ze se presli na euro.
Aj to ocividne na smolu mnohych smerovolicov, ktorym by sa tymto otvorili oci dokoran. Ze si musia zobrat (obrazne) kufor slovenskych korun, aby si nakupili na polskom trhu na Vianoce.

Dnes sa oni potichu uskrnaju na nas. Resp. sme im ukradnuti. Oni pouzivaju to pravdilo, ze mas pozerat na to, akoby si sa mohol mat, a na tom mas pracovat.
Nie sa hrat na A-cko medzi D-ckami.

oliolijanka
Včera o 10:15
@moonlight1210

@oliolijanka Tak si pockame, ci nam nebude so smerom este horsie. Co povies?

Zatial uz vieme, kam to (minimalne 16 rokov) smeruje.
Ale este tie 4 dalsie roky pockame, ci nedostanu hnutie mysle a zacnu robit pre stat a nie pre seba.
Alebo mozno ostanu uz aj navzdy. Ak si ako prve obratom uzakonia, ze ustavni cinitelia sa volia raz a na dozivotie, bez moznosti odvolania. Co uz tak naznakmi skusaju (dlhsie funkcne obdobie a spol).

Aktualne sa chystam Ficovi obmedzit rentu (akoze priklepnut si ju to bol taky otrceny prostrednik ludom do tvare, co si vtedy dovolil, ze az) a keby bola moznost ukoncit tuto ich vladu obratom, tak tomu dam vsetky hlasy, co mam.

@moonlight1210 Komediant zelensky to na Ukrajine vylepsil?

kocuris
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
Včera o 10:21
@oliolijanka

@moonlight1210 Komediant zelensky to na Ukrajine vylepsil?

@oliolijanka Prepac, ale Putin mu akosi vo februari 2022 vyhlasil vojnu a este s nou dajak neskocnil.
A ocividne sa ani nechysta.

oliolijanka
Včera o 10:22
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Rusko napadlo ukrajinu tak, ako Poliaci napadli nemecko v septembri '39.

oliolijanka
Včera o 10:23
@moonlight1210

@oliolijanka Prepac, ale Putin mu akosi vo februari 2022 vyhlasil vojnu a este s nou dajak neskocnil.

@moonlight1210 Meni to nieco na tom, ze zelensky je herec?

moonlight1210
Včera o 10:25
@oliolijanka

@oliolijanka "Meni to nieco na tom, ze zelensky je herec?"

Ty si pricetna? Alebo o co ti ide?
Co to ma s tym spolocne, ake mal povolanie pred politkou?

A nas podpredseda narodnej rady je byvaly telocvikar (navyse obzalovany z trestnych cinov). A teraz co?

O com sa tu ideme akoze dotahovat?

autor
Včera o 10:37
@oliolijanka

@anonym_autor Mna by zaujimalo, preco si ludia, ktori maju cas zakladat temy na mk, myslia, ze keby nebol smer pri moci, ze by im bolo lepsie.

Si nezamestnany? Alebo je to prave v naplni tvojej prace zakladat politicke temy na mk?

@oliolijanka
Mozes mi vysvetlit co ma Zelensky spolocne s tym ze Slovensko je na chvoste Europy?

anonym_e0b04f
Včera o 11:01

Reálne by sme sa mali porovnávať len s krajinami, ktoré nie sú nenazrati kolonizatori, s tými ktoré sa nenabalili na zdierani iných krajín.

moonlight1210
Včera o 11:12
@anonym_e0b04f

Reálne by sme sa mali porovnávať len s krajinami, ktoré nie sú nenazrati kolonizatori, s tými ktoré sa nenabalili na zdierani iných krajín.

@anonym_e0b04f Do istej miery sme to tu ako Slovania historicky kolonizovali kmenom, co tu zili pred nami (resp. ich asimilovali). Nebola to tu prazdna zem.

Takze tymto smerom by som nesla.

danica2711
Včera o 12:32
@oliolijanka

@kocuris Rusko napadlo ukrajinu tak, ako Poliaci napadli nemecko v septembri '39.

@oliolijanka za tieto kydy máš zo Súmračnej príplatky?

maca1984
Včera o 12:34
@oliolijanka

@oliolijanka oni majú herca, my mafiu. Za mňa vyhráva herec. Ten sa aspoň snaží brániť svoju krajinu. Keby bola vojna u nás tak tá naša mafia vezme nohy na plecia na čele s pán prezidentom.

anonym_6199ce
Včera o 12:41

@anonym_autor roky som si myslia ,že smer volia len dochodci a postarší ludia,ale čo čitam diskudie ankety tak čuduj sa svete je to vek 45az 80

kocuris
Autor odpoveď zmazal
eva8
Včera o 13:54

Z ust pana premiera vychadzaju perlicky, ze Ukrajina svojimi dronmi provokuje staty NATO a zacne ich bomberdovat 🙃 Neprovokuje nahodou Rusko preletmi svojich dronov nad pobaltskymi statmi?
Absolutne nerozumiem - panovi premierovi zacina tiect do topanok? Je bezradny? Zacina mat strach? Vie, ze sa preratal? P. Putin uz nie je spojencom? Resp. az po bombardovani Uzhorodu nas premier zistil, ze Putin nebol a nie je spojencom? Ma strach, preto pise hluposti o tom, ze Ukrajina provokuje. Mna p. premier vyprovokoval

jednoduchomaria89
Včera o 14:16

Chcela som volit nejaku opozicnu stranu , ale rozmyslam , ze to hodim Smeru . Na konsolidaciach vyzbierali 7miliard , dlh neklesol ani o 10eur , blizi sa ku 100 miliardam , nic dokopy nerobia (ako stale ) , je potrebne , aby si to Slovaci este vyzrali (mozno aj bez eurofondov )

princkrason
Včera o 14:59
@jednoduchomaria89

Chcela som volit nejaku opozicnu stranu , ale rozmyslam , ze to hodim Smeru . Na konsolidaciach vyzbierali 7miliard , dlh neklesol ani o 10eur , blizi sa ku 100 miliardam , nic dokopy nerobia (ako stale ) , je potrebne , aby si to Slovaci este vyzrali (mozno aj bez eurofondov )

@jednoduchomaria89 Tak to už nie je voľba z presvedčenia, ale predplatné na utrpenie s automatickým obnovením.“ 😄

iwesska
Včera o 15:08

Ale dievcata,treba sa na to pozerat z ineho uhla pohladu. My nie sme na konci rebricka, my sme len nie na zaciatku🤷‍♀️😂

katkazatka
Včera o 15:14

Ja tu z vašich odpovedi štím.😁😂😂😂
Teda až na odpovede jednej prispievateľky,ta je na smiech sama o sebe.

autor
Včera o 15:15
@jednoduchomaria89

@jednoduchomaria89
Čo včera vyplodil premiér ohľadom nemocnice v Prešove, mohli ho jedine pochváliť babky demokratky, ale smutné je, že tie už naplodili ďalšiu generáciu kreténov.

katkazatka
Včera o 15:18
@moonlight1210

@moonlight1210 Zabudla si napísať,že to mala byť trojdňová. A nie vojna,ale špeciálna operácia. Trpaslíkovi z Kremla ide ťažko matematika. Nejak mu to nevychádza, už to niekoľkokrát vynásobil a ešte stále to nemá konca.

anonym_f2c431
Včera o 15:19
@anonym_autor

@jednoduchomaria89
Čo včera vyplodil premiér ohľadom nemocnice v Prešove, mohli ho jedine pochváliť babky demokratky, ale smutné je, že tie už naplodili ďalšiu generáciu kreténov.

@anonym_autor čo povedal? Nezaregistrovala som to nikde

anonym_ce1446
Včera o 15:34
@oliolijanka

@oliolijanka Vieš o tom, že počas vlády Mikuláša Dzurindu bolo Slovensko v Európe nazvané TATRANSKÝ TIGER, pre náš ekonomický rast ?
Počas jeho vlády sme vstúpili do EU a NATO.
Potom prišlo vládnutie Fica a Smeru,.
Výsledok kam sa dostalo Slovensko za dlhoročnej vlády Fica vidíš v grafe autorky.
Voličom Fica to však vôbec nevadí.
Vivat Slovensko (samozrejme tiež irónia)

autor
Včera o 15:54
@oliolijanka

beataxxx
Včera o 16:26

Ten pohľad našej vlády na slovenský blahobyt je z ich hľadiska veľmi reálny, pretože za tie roky si všetci nakradli neskutočne milióny až miliardy, stretávajú sa medzi sebou, majú vily prepychové u nás aj po svete, žijú v tomto prostredí už dlho, tak majú pocit, že na Slovensku sme bohatí všetci.to máš také iste, ako keby si sa nikdy nevidela v zrkadle a všetci okolo by boli prekrásni, tak by Ta ani náhodou nenapadlo, že Ty nie si……

anonym_5c1196
Včera o 17:28
@maca1984

Samozrejne že v to dúfam. Páči sa mi veľmi táto lacná doba a byť na chvoste priečok krajín. Dúfam, že klesneme ešte nižšie nech nás predbehne aj Kongo. V žiadnom prípade nedopustím aby nás tu ohrozovalo 78 pohlaví.

@maca1984 ale za ten úpadok môže Soroš Radičova, Čaputova, Matovič a ďalší. A keby pán Mečiar ( otec národa ) zostal v politike tak by sme teraz mali najvyššiu životnú úroveň sveta . Hanbí sa . Pán Fico krvácal pre Slovensko. A všetci politici pracujú deň a nocov aby napravili čo Matovič zničil, čo šimečkova máma rozkradla.

maca1984
Včera o 17:36
@anonym_5c1196

@maca1984 ale za ten úpadok môže Soroš Radičova, Čaputova, Matovič a ďalší. A keby pán Mečiar ( otec národa ) zostal v politike tak by sme teraz mali najvyššiu životnú úroveň sveta . Hanbí sa . Pán Fico krvácal pre Slovensko. A všetci politici pracujú deň a nocov aby napravili čo Matovič zničil, čo šimečkova máma rozkradla.

@anonym_5c1196 za všetko môže teraz Šimečkova manka.. basta, bodka 😄

maca1984
Včera o 19:50
@jednoduchomaria89

@jednoduchomaria89 máš recht. Nebudú témy ako uvariť za 5 € na deň. Na čo až taký luxus ? 1.50 € stačí.