icon

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?

Včera o 08:14

A konecne Slovensko dosiahne o co sa dlhe roky snazia skonci posledne v Europe

Dúfate, že Smer vyhrá voľby?
Strana
z4
kocuris
Autor odpoveď zmazal
oceanahory
Včera o 08:25

Aleee no tak, ved "my sa tu mame dobre, inde sa maju ludia horsie", co sa stazujes! 🙄🤦

gabrielkamajeckka
Včera o 08:27

😅😅😅

kocuris
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 08:28
@oceanahory

Aleee no tak, ved "my sa tu mame dobre, inde sa maju ludia horsie", co sa stazujes! 🙄🤦

@oceanahory
Ja sa nestazujem ja len podporujem sutazivost 😁

jankar1995
Včera o 08:28

Treba sa porovnavat so seberovnymi - s Ruskom, Bieloruskom, Albanskom, Bosnou, Macedonskom, Ciernou Horou, Srbskom, Modlavskom... tam by sme dopadli relativne dobre.

ivka225
Včera o 08:30

Ak bude zaručené, že Šimečka nás nedonúti preoperovať sa na 78 pohlaví a Korčok nepošle na front, tak nech pokojne klesneme aj pod Somálsko. (Tak nejako to vidia voliči Smeru.)

anonym_5c1196
Včera o 08:31

Pán Fico je náš záchranca. Spojíme sa Ruskom a budeme vládnuť svetu

autor
Včera o 08:31
@jankar1995

Treba sa porovnavat so seberovnymi - s Ruskom, Bieloruskom, Albanskom, Bosnou, Macedonskom, Ciernou Horou, Srbskom, Modlavskom... tam by sme dopadli relativne dobre.

@jankar1995
Nezabudni Kazachstan a Severnu Koreu

oceanahory
Včera o 08:32
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris Vsak ale ved sused ma nove BMW, dalsia suseda sa s rodinou stahovala do noveho domu s bazenom, vsetcia chodia po drahych dovolenkach, kose plne potravin...ja naozaj nechapem, co sa tu vsetcia stazuju 🤷.

Samozrejme sarkazmus 😅, ale zial takto uvazuje nas narod 🥲.

jankar1995
@anonym_autor

@jankar1995
Nezabudni Kazachstan a Severnu Koreu

@anonym_autor Ja som to obmedzila iba na Europu. Keby sme to mali rozsirit o cely svet, do rebricka by som popri Slovensku zahrnula Mozambik, Kongo, Haiti, Afganistan a ano, aj Severnu Koreu samozrejme.

autor
@ivka225

Ak bude zaručené, že Šimečka nás nedonúti preoperovať sa na 78 pohlaví a Korčok nepošle na front, tak nech pokojne klesneme aj pod Somálsko. (Tak nejako to vidia voliči Smeru.)

@ivka225
Nezabudni ockovanie sa musi zakazat

anonym_95673f
Včera o 08:34

Dúfať v take niečo? To je zlý fór toto🤮

7miriam77
Včera o 08:38
@oceanahory

@kocuris Vsak ale ved sused ma nove BMW, dalsia suseda sa s rodinou stahovala do noveho domu s bazenom, vsetcia chodia po drahych dovolenkach, kose plne potravin...ja naozaj nechapem, co sa tu vsetcia stazuju 🤷.

@oceanahory a ešte si zabudla, že ľudia si kupujú nové telefóny 🤣🤣🤣. Ja som ťa hneď pochopila,že je to sarkazmus

chrobak7
Včera o 08:39

@anonym_autor Ja dúfam, že nevyhrá.

zorienka28
Včera o 08:44

Slovaci maju v prioritach jasno. Radsej najnizsie platy v EU, ale HLAVNE, ze ustava upravuje len dve pohlavia!

zorienka28
Včera o 08:46
@oceanahory

@oceanahory Pozerame na to, co ludia maju, nie na to, ako su zadlzeni a co ine si odopieraju, aby mohli ukazovat. Tak nadobudame iluziu, ze zijeme vlastne v druhom Svajciarsku, aj ked nam rovno pod nosom kvitne totalne rozlozena ekonomika a do spiku rozkradnuty statny sektor.

oceanahory
Včera o 08:51
@zorienka28

@oceanahory Pozerame na to, co ludia maju, nie na to, ako su zadlzeni a co ine si odopieraju, aby mohli ukazovat. Tak nadobudame iluziu, ze zijeme vlastne v druhom Svajciarsku, aj ked nam rovno pod nosom kvitne totalne rozlozena ekonomika a do spiku rozkradnuty statny sektor.

@zorienka28 Tak tak...nase mesto (Dunajska Streda) obcas volaju Dubajskou Stredou. 😅 Tu kazdi jazdi na luxusnych autach, kvoli ktorym su ochotni zaplatit aj oblickou 🥴...

anonym_d3fdf7
Včera o 08:53

ja dufam, ze ano ,lebo nic ine si tato krajina nezasluzi len totalny upadok+bankrot nech si to vyzeru volici smerohlasu + nackov ... a na vine samozrejme bude simecka, lebo mu pred 14 rokmi mobil preplacali a to je problem slovenska ...

anonym_8a73e3
Včera o 08:53

@anonym_autor satan v duši ( Republika) a Julka chovateľka mačiek zo steny s Dorkou ktorá rada kúpi aj drahé maslo sa modlia Utorky svätej Marty, aby Robo a jeho partia s ktorou by sa dal dokopy ( Republika)vyhrali. Baby budú spokojné, že sme a ešte viac budeme 💩💩💩Všetky vieme o ktoré sa jedná 🙄

katkaseiner
Včera o 08:58
@anonym_autor

@ivka225

@anonym_autor aj preventivky zakážme....o chorobach o ktorych nevieme predsa nemusime nič riešiť.... jaj a liekov je v lekárňach tiez viac nez dost... (ironia samozrejme) ved nasi predkovia sa len acylpirinom liecili

anonym_72e983
Včera o 09:06

@anonym_autor ale prosimta, takýmito progresívnymi grafmi len rozosievas nenavist v spoločnosti!
Mali by volby uplne zakázať a radšej tie peniaze, ktore by sa minuli, presunúť na svoje účty v daňových rajoch a na podporu ruSSka, nech nás konecne zoberú pod svoje ochranné kridla a zažijeme ozajstný mier a blahobyt!...
Ťažká irónia samozrejme ...

princkrason
Včera o 09:32
@anonym_d3fdf7

ja dufam, ze ano ,lebo nic ine si tato krajina nezasluzi len totalny upadok+bankrot nech si to vyzeru volici smerohlasu + nackov ... a na vine samozrejme bude simecka, lebo mu pred 14 rokmi mobil preplacali a to je problem slovenska ...

@anonym_d3fdf7 Opozícia by mohla nasadiť agresívnu kampaň v štýle: „Nevoľte nás, ale Smerohlas + náckov, a bude bankrot krajiny, nedostupné zdravotníctvo atď.“ Možno by sa voliči koalície spamätali, a keď nie, tak potom ideme do toho pekla na bielom koni.

oliolijanka
Včera o 09:35
@anonym_autor

@ivka225

@anonym_autor Mna by zaujimalo, preco si ludia, ktori maju cas zakladat temy na mk, myslia, ze keby nebol smer pri moci, ze by im bolo lepsie.

Si nezamestnany? Alebo je to prave v naplni tvojej prace zakladat politicke temy na mk?

moonlight1210
Včera o 09:39

@anonym_autor tak este sa vzdy mozeme pozriet na niektore africke krajiny a byt vdacni, ze ano.
Lebo naco sa porovnat s lepsimi.

Slovenska tradicia a dedicstvo je byt skromny, vela neziadat a byt vdacny aj za to malo, co nam ostane (alebo to malo, co sa nam dostane).
A tato pomylena skromnost, dotiahnuta "ad absurdum", je tu povazovana za cnost.

A prejavuje sa to aj v ponimani uspechu. Smies byt uspesny, ale musis pockat, az na to niekto poukaze a pochvali ta. Nedajboh sa pochvalit sam. To ti hlavu utrhnu. Lebo sa robis lepsi nez ostatni.
Taky pozostatok toho, ze len pani sa mali lepsie a to bolo fuj, lebo pani boli zlia a mat sa lepsie bolo byt pansky. Medzi tymto mame po generacie rovnitko a koniec. Cez to nejde vlak.

jamimo
Včera o 09:44
@moonlight1210

@anonym_autor tak este sa vzdy mozeme pozriet na niektore africke krajiny a byt vdacni, ze ano.
Lebo naco sa porovnat s lepsimi.

Slovenska tradicia a dedicstvo je byt skromny, vela neziadat a byt vdacny aj za to malo, co nam ostane (alebo to malo, co sa nam dostane).
A tato pomylena skromnost, dotiahnuta "ad absurdum", je tu povazovana za cnost.

A prejavuje sa to aj v ponimani uspechu. Smies byt uspesny, ale musis pockat, az na to niekto poukaze a pochvali ta. Nedajboh sa pochvalit sam. To ti hlavu utrhnu. Lebo sa robis lepsi nez ostatni.
Taky pozostatok toho, ze len pani sa mali lepsie a to bolo fuj, lebo pani boli zlia a mat sa lepsie bolo byt pansky. Medzi tymto mame po generacie rovnitko a koniec. Cez to nejde vlak.

@moonlight1210 Ty poznáš moju svokru??? 😀 Lebo tá stále argumentuje tým, že čo sa nám nepáči, však ani v Afrike nemajú a žijú. Ale voziť sa v Audi, a žiadať potraviny z rakúskej Billy, objednávať veci z Británie+ prijímať dary z NY city= lebo tam majú lepšie a kvalitnejšie jej už nesmrdí 🤔

maca1984
Včera o 09:46

Samozrejne že v to dúfam. Páči sa mi veľmi táto lacná doba a byť na chvoste priečok krajín. Dúfam, že klesneme ešte nižšie nech nás predbehne aj Kongo. V žiadnom prípade nedopustím aby nás tu ohrozovalo 78 pohlaví.

princkrason
Včera o 09:49
@maca1984

Samozrejne že v to dúfam. Páči sa mi veľmi táto lacná doba a byť na chvoste priečok krajín. Dúfam, že klesneme ešte nižšie nech nás predbehne aj Kongo. V žiadnom prípade nedopustím aby nás tu ohrozovalo 78 pohlaví.

@maca1984 nas predbehlo uz aj Polsko, kde boli poliaci pred 20 rokmi a kde su teraz , ale paci sa mi ako podaktory na poliakov nadavaju, ze smejd sem posielaju ,ale aby sa zamysleli preco to robia, to uz je nad ich kapacity ...

maca1984
Včera o 09:51
@princkrason

@maca1984 nas predbehlo uz aj Polsko, kde boli poliaci pred 20 rokmi a kde su teraz , ale paci sa mi ako podaktory na poliakov nadavaju, ze smejd sem posielaju ,ale aby sa zamysleli preco to robia, to uz je nad ich kapacity ...

@princkrason viem. Bohužiaľ. Teda ja im to prajem, nezaspali, posúvajú sa . My môžme sladko spinkať ďalej.

moonlight1210
Včera o 09:52
@oliolijanka

@anonym_autor Mna by zaujimalo, preco si ludia, ktori maju cas zakladat temy na mk, myslia, ze keby nebol smer pri moci, ze by im bolo lepsie.

Si nezamestnany? Alebo je to prave v naplni tvojej prace zakladat politicke temy na mk?

@oliolijanka Tak si pockame, ci nam nebude so smerom este horsie. Co povies?

Zatial uz vieme, kam to (minimalne 16 rokov) smeruje.
Ale este tie 4 dalsie roky pockame, ci nedostanu hnutie mysle a zacnu robit pre stat a nie pre seba.
Alebo mozno ostanu uz aj navzdy. Ak si ako prve obratom uzakonia, ze ustavni cinitelia sa volia raz a na dozivotie, bez moznosti odvolania. Co uz tak naznakmi skusaju (dlhsie funkcne obdobie a spol).

Aktualne sa chystam Ficovi obmedzit rentu (akoze priklepnut si ju to bol taky otrceny prostrednik ludom do tvare, co si vtedy dovolil, ze az) a keby bola moznost ukoncit tuto ich vladu obratom, tak tomu dam vsetky hlasy, co mam.

Strana
z4