Imigranti v Európe: Aké máte skúsenosti?
Ahojte,
Aky mate na toto nazor? Mate niekto vlastnu skusenost z toho co sa deje v zahranici? Hlavne media Vam nepovedia vela…
@katarina092 veľa moslimských emigrantov uteká pred vojnou rovnako ako Ukrajinci. Keby v Sýrii, Libanone, Palestíne, Afganistane, Iraku, Jemene... nebombardovali a nevraždili moslimov nemuseli by utekať do Európy.
@anonym_6cb810
Prepac a preco neutekaju do moslimskych krajin ,?
@anonym_9504f7 V Luxemburgu zijem niekolko rokov. Vies, kto su ta drviva vacsina imigrantov? VS vzdelani expati z celeho sveta. Luxembursko je jedna z krajin s najprisnejsimi imigracnymi zakonmi, takze ak nemas VS, robotu a prijem, dovidenia. Je to malicka krajina a 51% jej populacie tvoria expati.
Vy vidite jeden graf vytrhnuty z kontextu, a hysacite z imigrantov. No hadaj co, imigrant som aj ja.
@anonym_4c71e4
Takze za kazdu cenu musis mat v Luxemburgu halal a budes bojovat aby si bola ina v burke alebo sa mylim
Ja sa nestarám kto kde je. Zem nám Boh dal pre všetkých rovnako môžeme sa hýbať kde chceme a žiť kde chceme
@anonym_4c71e4
Takze za kazdu cenu musis mat v Luxemburgu halal a budes bojovat aby si bola ina v burke alebo sa mylim
@anonym_8e7b4f Co? 🤣
Nauc sa citat. Moslimsky imigrant tu nie je skoro ani jeden. Ak chce mat v Luxembursku niekto pobyt, musi mat pracu a prijem.
@anonym_6cb810
@anonym_8e7b4f keby si mal(a) aspoň základný prehľad o situácii na blízkom východe nepýtal(a) by si sa takú hlúposť.
@katarina092 veľa moslimských emigrantov uteká pred vojnou rovnako ako Ukrajinci. Keby v Sýrii, Libanone, Palestíne, Afganistane, Iraku, Jemene... nebombardovali a nevraždili moslimov nemuseli by utekať do Európy.
@anonym_6cb810
Vies kto si postavil takyto velky plot na hraniciach?
Egyt tak lubi Palestincov ze preferuje nech idu do Europy ,
Egypt Palestincov neberie tak isto Kuwait, Saudska Arabia
@anonym_8e7b4f vieš koľko miliónov Palestínčanov muselo utiecť do okolitých krajín vrátaní Egypta.... od čias Nagby?? K tomu pridaj okolité krajiny, ktoré som vyššie spomenula... sú to milióny ľudí a žijú v desných podmienkach v utečeneckých táboroch, lebo okolité krajiny už nemajú kapacitu prijať toľko utečencov.
Ja viem od znamej v Holandsku ze maju katastrofalne skusenosti.Ze vecer ani von nechodia a stali sa v tej oblasti kde ziju uz rozne incidenty.Ona je Slovenka a chlapa ma Holandana,chcu sa pre situaciu ktora je tam s migrantami stahovat na SK a to tam zije uz 25 rokov.
@anonym_8e7b4f vieš koľko miliónov Palestínčanov muselo utiecť do okolitých krajín vrátaní Egypta.... od čias Nagby?? K tomu pridaj okolité krajiny, ktoré som vyššie spomenula... sú to milióny ľudí a žijú v desných podmienkach v utečeneckých táboroch, lebo okolité krajiny už nemajú kapacitu prijať toľko utečencov.
@anonym_6cb810
Neviem kde si tie miliony nabrala ?
During the 1948 Nakba, an estimated 7,000 to 10,000 Palestinians initially fled or were expelled into Egypt. Over time, this number later grew to roughly 20,000
Saudska Arabia ma kapacitu na 1 milion pre tolkych
poskytuje ubytovanie pocas pute ale utecencov neakceptuje
@anonym_6cb810
Neviem kde si tie miliony nabrala ?
During the 1948 Nakba, an estimated 7,000 to 10,000 Palestinians initially fled or were expelled into Egypt. Over time, this number later grew to roughly 20,000
Saudska Arabia ma kapacitu na 1 milion pre tolkych
poskytuje ubytovanie pocas pute ale utecencov neakceptuje
@anonym_8e7b4f problém je Izrael a nie utečenci. Títo ľudia mali svoje domovy a spokojné životy, kým im ich nezničili nenažraní paraziti.
@anonym_6cb810
@anonym_8e7b4f vysvetli mi prosim, preco by mali utekat do moslimskych krajin?
@anonym_8e7b4f vysvetli mi prosim, preco by mali utekat do moslimskych krajin?
@vevesh
Preco krestania neutekaju do moslimskych krajin?
@anonym_8e7b4f problém je Izrael a nie utečenci. Títo ľudia mali svoje domovy a spokojné životy, kým im ich nezničili nenažraní paraziti.
@anonym_6cb810
The name Israel is much older as a historical and cultural concept, predating the name "Palestine" by over 1,000 years.
@anonym_6cb810
The name Israel is much older as a historical and cultural concept, predating the name "Palestine" by over 1,000 years.
@anonym_8e7b4f pane bože udri, to tu vážne vyťahuješ dejiny pred tisíc + rokmi?
Na území Palestíny dlhé roky spolunažívali araby, kresťania aj pár židov, kým židovský teroristi začali vyvražďovať arabov a kresťanov čo trvá dodnes.
Počas Nagby v roku 1948 bolo vyhnaných vyše 750 000 Palestínčanov a odvtedy sa počet rapídne zvýšil za vyše 70rokov trvajúcej genocídy a to nepočítam koľko ich bolo zabitých. Btw, kde skončili ostatní, keď Egypt prijal len 10 000 utečencov?
Nemôžeme chcieť celý tretí svet presťahovať do Európy. USA regulujú prisťahovalectvo a vedia prečo, len Európa otvára dvere každému. A pritom ani kapacitne nemôže Európa pojať všetkých chtivých.
@anonym_8e7b4f pane bože udri, to tu vážne vyťahuješ dejiny pred tisíc + rokmi?
Na území Palestíny dlhé roky spolunažívali araby, kresťania aj pár židov, kým židovský teroristi začali vyvražďovať arabov a kresťanov čo trvá dodnes.
Počas Nagby v roku 1948 bolo vyhnaných vyše 750 000 Palestínčanov a odvtedy sa počet rapídne zvýšil za vyše 70rokov trvajúcej genocídy a to nepočítam koľko ich bolo zabitých. Btw, kde skončili ostatní, keď Egypt prijal len 10 000 utečencov?
@anonym_6cb810
"From the river to the sea " to je tvoje heslo,
Dufam ze Hamas su tvoji hrdinovia a jasne ze nosis keffyieh a tvoj pozdrav je ☝️ISIS
@pr85 Ja byvam v AT, nieco o migrantoch viem(aj ja som jedna z nich). Ver, ze este proti AT ich je v BA minimum. No tak su tam. A??? Ci vsetci musia byt bieli krestania? A co mas prosti Ukrajincom? Ked budu bombardovat SK, ty urcite ostanes, vsak😏
@anonym_b17a04 Voči Ukrajinčinu nemám nič, ale som sa snažil reagovať na tvoj post, že na Slovensku žiadni migranti nie sú. Sú tu, ale je pravda, že na takú Viedeň sa nechytáme. Ako sa ti páči život v meste, kde je vyše 40% deti na ZŠ moslimského vierovyznania?
V zahraničí? V bratislave si bola kedy naposledy? Tu už sme my blondava modrooka rodina ako exoti
@anonym_b17a04 Voči Ukrajinčinu nemám nič, ale som sa snažil reagovať na tvoj post, že na Slovensku žiadni migranti nie sú. Sú tu, ale je pravda, že na takú Viedeň sa nechytáme. Ako sa ti páči život v meste, kde je vyše 40% deti na ZŠ moslimského vierovyznania?
@pr85 a co ti na tom akoze vadi? Otazka by mala byt skor, kolko deti ovlada nemecky jazyk v prvej triede a nie akeho su vierovyznania....
....lebo moslimovia su aj albanci, srbi, malo chorvatov z byvalej juhoslavie a tych je v rakusku plno...
@pr85 No mozem ti povedat, ze je to tu stale o 7 tried lepsie ako na SK🙃 nevravim, ze je to tu dokonale. Lebo neberiem vsetkych moslimov ako zlo. To uz mi skor vadia obmedzeni katolici s tunelovym videnim.
@katarina092 tu sa tieto temy nenosia. Vsetko je krasne zaliate slnkom treba si dat kavicku 🤔
@anonym_3426b2 a fotecku kavicky z nejakej fashion terasky 😁
@anonym_3426b2 zeby najvacsim problemom na Slovensku by boli imigranti v Europe?
@eva8 to by sme chceli. Ale kým niektorí nadávajú na imigrantov v Európe, ani si nevšimnú, že ich budeme mať za chvíľku tu. Problém masovej migrácie má EÚ od cca 2015, bola aj predtým, ale v 2015 bola taka masívna vlna, kddaj nemci začali kontrolovať hranice a spôsobili tým akurát zápchy na diaľniciach...
No a keďže sme cca 20 rokov za Európou, keď už to oni budu mat vysporiadané, my začneme mať problém.
Chod si svoje bludy a praUdy pisat na FB. Alebo sa odstahuj do Ruska. Cau.
@anonym_b17a04 Ty musíš byť riadne narušená, keď takto odpovedas na normálnu, regulárnu odpoveď.
Vedela by som o zopár krajinách napísať story. Ale supy Mk by sa zlietli a zaútočili.
Áno, niektoré krajiny Európy majú veľký problém. A to som pred pár rokmi i tu na Mk sama písala, že aké No Go zóny, a ako tomu niekto môže veriť. No a potom som na vlastné oči videla a uverila.
@abbey1 Dobré ráno. Ja milujem ľudí, ktorí spochybňujú reálne problémy, potvrdené xy ľuďmi
@anonym_b17a04 Ty musíš byť riadne narušená, keď takto odpovedas na normálnu, regulárnu odpoveď.
@anonym_054dd6 Odpoved na odpoved? To mi nevychadza...🤔
@pr85 Ona je v prvom rade retardovaná
@anonym_054dd6 Fuha. To je argument😃 hodny cloveka, co nevykotil nos zo svojho valala. Neboj, k vam migranti nepridu😄

@anonym_3426b2 omyl, viacere diskusiie na MK - Politicke spektrum, odbocia k migrantom a ku globalizacii
@eva8 ano ale su zvalcovany hejtami vacsiny lebo konik je taky progresivny