Je Fico americký agent?
Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život
@kiwi3 tam mi vypadlo jedno slovo, to malo byť: Keby aj v USA mali pocit, že nemá premier čo k veci povedať, tak by ho neprijal tam nikto.
@mateson2004 ved siris absolutne klamstva a dezinformacie podla vzoru psychopata, co nici tuto krajinu. Tisickrat vyvratenu loz nahradi tisicprvou verziou hoaxu a ty mu to nekriticky uveris. Tusis, kde je problem?
@mateson2004 no sa hráš na slušnú a napísala ze bol strceny v americkej riti to už si zabudla dodať. To je slušné napísať? Prečo by bol v ....tak asi tak. Ze si dostala hejt no hold chcela si to
@markusrasford počúval si to? Ako vieš ,že je tam všetko, čo ti bude nepasovať? Končím už. Ak vám tu nikto ako ja už nebude prispievať, nemáte sa o čom.bavit😄
@petronelag lenze Fica prijal len Musk a ten nie je oficialnym clenom americkej administrativy, len poradca a Fico recnil na konferencii konzervativcov, ktora tiez nebola organzovana statnymi zlozkamu USA a ich administrativou. Ziadne rokovania s americkou administrativou neabsolvoval. V jeho pozicii je mu protajskom Trum a s tym nerokoval.
@mateson2004 vieš čo je smutné ty si ani nezačala. Koho sa ti dalo toho si urazila a na otázky si odpovedala nijako. Tak čo končíš? Jeden argument si nedala. Prepáč jeden áno ze Simecka je strceny...
@oliolijanka Ako píšeš Ficova politika je na všetky strany: bol v Rusku pokloniť sa Putinovi, bol v Amerike a vykrikoval nech žije Amerika, bol vo Vietname, bol v Číne, bol v EU za Von der Leyenovou, aby potvrdila aký je on aktívny člen EU.
Už mu chýba len Severná Kórea a návšteva Kima.
@mateson2004 ale máme sa o čom baviť,ako napríklad o tom,že z Fica sa stal najskôr birmovaný komunista a teraz komunistický nacista 🤭.
@markusrasford a keď by som.napisala že Fico je strčený v Trampovej lebo Putinovej ri.i tak to už by nebol problém , že. A napísať tu, že Fico je nacista je podľa mňa horšia urážka ako to, že je niekto v ri.i. Ale to neva, pretože to je správne. Tak to je správne, tak to má byť. To už to bolo kedysi a je to tu zas.
@mateson2004 vieš čo znamená pojem nacista? 😁 Fašista by som nenapísala ani omylom,aj keď vieme tí, ktorí vieme... Uč sa žena a od politiky na míle ďaleko 😉
K socialnemu demokratovi Ficovi asi tolko:
„Fico už dlho hovorí, že je slovenský sociálny demokrat, túto príponu si dodáva jeho strana Smer k názvu. Posledné roky zdôrazňuje, že to je rustikálna sociálna demokracia, špecifická a odlišná od sociálnodemokraticky ladených politických subjektov zo Západu. Je v nej prítomný nacionalizmus aj populizmus a ďalšie aspekty. Oni to tak môžu nazývať, ale politológovia tomu hovoria napríklad krajná pravica, populistická strana, konzervatívno-nacionalistická etc.,“
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/741687-o...
@mateson2004 no žiaľ ale ty to dokážeš otočiť. Stebou diskutovať je zážitok. Budeš to otáčať a fabulovat. Na moju otázku kde vresti PS ohľadom Fica si neodpovedala. Ze kam nás posunul tiež nie. Ale rýchlo si chcela byť zaujímavá a vyťahujes tu nepodstatne veci. Ľúbiš klamať písať polo pravdy.
@mateson2004 Dockajme casu.. Mozno raz budu zverejnene aj mena uzivateliek/uzivatelov mk, ktori dostavali od mimovladok peniaze za to, ze tu lobovali za americkych agentov, "vakciny", rúška a zabijanie ludi na ukrajine.
Nemusis im vysvetlovat nic.
@oliolijanka kto financuje Bombica, Info vojnu? Vincourekovu? Aj to sa dozvieme? Alebo to je v poriadku? Vieš tieto reči môžu pôsobiť akurát tak na teba a kamarátku. Lebo toto v zdravo rozmyslajucej hlave sa nemôže zrodit.
@oliolijanka 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤦🏻♀️
@oliolijanka hľasim sa prvá,ale robím to zadarmo,som blbá 😆 🤣. Tak ako na námestiach od Ukrajincov po Gruzíncov. Počula som totálnu hlášku smerovoličky,že nie je dôležité, koľko ľudí pozvážajú mimovládky do ulíc,ale podstatné je, koľko ich sedí doma 🤣🤣. To bol teda výrok roka 2025. A tie autobusy nie a nie vidieť 🙏🤣
@markusrasford to sa ti chce s nimi fakt zahadzovat?? 😃Ved nemaju uroven. Normalny, priemerne inteligentny clovek by sa s nimi nezapodieval. Nekaz si vecer. Dezolat je nemenna jednotka. Tam ti nepomôže inteligencia, argumenty, ani logika. Tam to funguje je úplne na inom princípe-prva signalna
@zuzanita1609 teraz už rozumiem všetkému. Robino to ma pevne pod kontrolou.
@oliolijanka nemusis tak dlho cakat, ked chces vediet kto dostal od USAID peniaze, staci pozriet ich vyrocne spravy. Je tam uvedeny kazdy subjekt, ktory od nich peniaze dostal. Celkom transparentne. Nemusel ani Fici pisat liebesbrief Muskovi, mohol si to nechat vyhladat, ma dost ludi v aparate aby mu to nasli. Ale iste je, ze "pismo Oneginu" ma lepsi medialny cveng a da so o tom natocit srdcedrasajuce videjko pre svojich fanusikov.
@zuzanita1609 ja kazdy rok rozmyslam, kde tu nulu zapisat v danovom priznani
@viestta inak pamätám si a nie je tomu tak dávno, čo dezolati brojily proti elektromobilom od Muska.😂😂 Bolo by zaujímavé vedieť, čo sa im teraz odohráva v hlave 😂
@stanulienkat ja sa pamatam ake zdesenie mali z toho, ze Musk vypusta satelity, ze to je sparovane s cipmi z testov... A teraz co?
@stanulienkat máš pravdu. Ale to čo dala @oliolijanka to som si musel prečítať 3x. A dal som si otázku či je to zostatkovy alebo niečo kvalitné? Nedokázal som si odpovedať
@markusrasford nie že si si nedokázal odpovedať. Tie ich argumentácie a otázky sa nedajú ani pochopiť 😂Takže si reagoval úplne normálne.
@stanulienkat ja milujem vyššiu DPH tak to nemá chybu

@mateson2004 co mali tému ci je Fico americký agent? Ja som bol v Čechách na vojne. Prosím ta nesplietaj hore dole. Na jednu moju otázku si neodpovedala ale si sa točila ako si len vedela. Argumenty žiadne. Ja mam nájsť iné video kde sa bavia iné osoby a ich zmysel by tebe nepasoval?