icon

Kauza nadrogovaného lekára z Bratislavy

11. mar 2025

Zachytila som kauzu nadrogovaneho lekara z Bratislavy. Pozerala som si clanky o nom a bol to dost aktivny chalanisko. Daval rozne rozhovory, zucastnoval sa roznych protestov, aj lekarov, velmi angazovany pri ockovani :D kto by to bol len povedal, ze taky vzdelany a vazeny clovek, inteligentny, ze bude operovat zdrogovany. A zevraj sa robili testy na drogy na tom oddeleni a nebol jediny. Hlavne, ze protesty pod organizaciou jednej politickej skupiny musia byt :D prepacte, musela som :D

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
janinah
11. mar 2025

Do parlamentu nam kráča ďalši poslanec " čistý ako ľalia"....Radačovský sa spája s viacerými kauzami. Ešte v roku 1999, keď pôsobil ako sudca, mu v aute našli 16,8 gramu päťdesiatpercentného kokaínu a nelegálne držanú podomácky upravovanú guľovú zbraň....
Tym sa nezastavavam nikoho kto droguje či opîja sa,ak to robi v prac.dobe mal by prist o pracu a nie byť tolerovany a v pripade politikov este aj kraľovsky plateny.

prvecominapadlo
11. mar 2025

Keď opitý Danko sepalil semafor a nieje to problém, máme tu aj nedávno havarovaného pána revuckeho starostu, tiež soferujuceho pod vplyvom, keď je na Slovensku považované za normu piť "akože s mierou" veď len jeden pohárik z času načas ešte aj v tehotenstve, keď na Veľkú noc bežné ponúkajú pohárikom -nastrocne deti, keď sa na stene občas rieši, čo je a čo už nieje ok týkajúc sa denného pitia pivka/vínka a vlastne 80% diskutujúcich sú z ich opisov rozbiehajúcej sa alkoholický a ešte sa navzájom obhajujú, ako je denne pitie úplne v pohode a pod kontrolou, je aj trapnucke sa zrazu hrať na cnostnych a chrumkavych, ako nám vadí jeden sfetovany chirurg. Slováci sú alkaci jak tram a ani sa za to nehanbia, len tento jeden tipek zamenil chľast za fet a zrazu fujki fujki?
Ako som mega za, sprísniť kontrolu, len teda nebuďme pokrytci a poďme na to zaradom so všetkými závislostami, alkoholikom v parlamente a vo vláde počnúc. Kým nám ide vzorom henta sebranka, nečudujem sa ničomu a nikomu.
A samozrejme protesty musia byt. Pokiaľ nám vládne smerácka chamrad, iné nám ani neostáva. A neboj, vlastne časom nám aj tí sferovani lekári budú dosť dobrí, keď tí normalni sa na tento bananistan nadobro vyprdnu alebo v 86tke predsa len zavesia plast na klinec.

autor
12. mar 2025

@prvecominapadlo samozrejme, tebe by neprekážal sfetovany lekar, ktory by sa hrdo hlasil, ze volil toho, co ty. Este by si si s nim aj dala :D ale ked sa vytiahne kauza na druhej strane rieky, uz to stoji za tvoju pozornost. Ked to urobi rovnaka krv, vsak co, ved cele Slovensko to robi. Ked to urobi niejto, s kym nesympatizujes, tak fuj, aky fetak, alkoholik, grobian :D si pamatam, co ste dovadzali, ked Huliak urazil zeny :D ale keby urazil volicky smeru atd, to by ste mu este aj oltár pristavili. A to je tak pokrytecke, ze to az pekne neni. Preto sa tesim, ked sa postupne budu odkryvat, co vsetko za usami maju ti vasi uzasni politici + ich volici. Som zvedava, ako potom budete recnit. Lebo vrah smerak = odsudenia hodny vrah PSkar= boze bo, kazdy sa raz v zivote pomyli, vsak kazdy vrazdi 🤣🤣🤣🤣🤣 toto je to vase zmyslanie. Preto ste tu uz niektoré na smiech

prvecominapadlo
12. mar 2025

Ajajaj, stúpila som na otlak ďalšej hladinkarke😆
Skus ešte raz a pomaly čítať, čo som napísala, a skús pri tom aj rozmýšľať, neboli to.
Samozrejme, že mi prekáža lekár feťák, ale mna už to v našej spoločnosti ani neprekvapuje, keď ako som spomínala vyššie, drogy a najmä alkohol sú akceptované úplne verejné pije sa všade, všetci o tom vieme (viď Danko a semafor) a končí sa to pravidelne ututlavanim a verejným schvaľovaním. O čo nebezpečnejší než tento chirurg je každý šofér sediaci za volantom pod vplyvom? Dedeček je asi dosť jasný dôkaz, že je to strašný prúser, tak sa exemplárne potrestal, aby potom Danko so semaforom z toho s úsmevom vykorculoval. Keď už pri Dankovi si sa tu nerucala a nezakladala statusy, je toto naozaj dosť chabý a trápny pokus o pytanie si pozornosti.
Inak medzi nami dievčatami, rovnako katastrofalne na Tom s alkoholom sú ľudia v každom odvetví, od školstva cez políciu, jasné že chlascu aj lekari. To je to, čo som tiež písala vyššie - že Slováci proste pitie berú ako normu. A nemá to tak byt. Kľudne spustí osvetu aj na Modrom koňovi, som zvedavá na tú nakladačku, že veď každý večer s muzickom si otvoríme fľašku, to sa ešte neráta a stále to máme pod kontrolou.
Ale znovu zopakujem, postupne v tomto skrachovanej štáte nebudeš mať na výber, so Smerom na čele to bude krásna jazda smerom k ruZZkej životnej úrovni so všetkým, čo k tomu patri. Kým ťa ešte ma kto operovať, nepozeraj mu na traslave ruky. Lebo o rok o dva si slepak môže zoperovat akurát tak sama. Ale hlavne že ja milujem Fica, to tam musíte povedat😘

natalka13
12. mar 2025

Preco nepises pod svojim nickom?

ktobytobolpovedal
12. mar 2025

Ono ja ked som si to precitala, tak mi ani nenapadlo, ze je potrebne toto hrozne zlyhanie spajat s nejakou politickou stranou 😆
Je mi to absolutne jedno. Pretoze toto je nieco neakceptovatelne, co sa diat nemoze…
Ale teda pri tvojich prispevkoch ma az striasa… tolko koncentrovaneho zla som uz davno nevidela 😱

heni10
12. mar 2025

@natalka13 lebo asi si nieje istá či si stojí za tým čo píše

dadis
12. mar 2025

Autorka, ty si dobre mimo? Ako len toto mozes spajat s politikou 🤭🤣. Mimochodom v parlamente je najvyssi koncentracia fetu a alkoholu na pracovisku. Drogy potvrdzuju aj analyzy ich odpadovych vod. Pozivanie alkoholu mame tiez mnohokrat potvrdene. Pellegrinimu ked padla skladacka na stol pri tlacovke - ti nevadilo?

diewcatqoo
12. mar 2025

Ano, lekar pod vplyvom cohokolvek je riadny pruser. Kazdy lekar, ktoremu sa nieco take preukaze, by mal skoncit. Rovnako ako aj politik. Kludne nech zavedu povinne fukanie a pravidelne testy na drogy aj v nemocniciach, aj v parlamente.
Ale, preboha, spajat to, ze nadrogovany lekar sa zucastnoval protestov... ako by bol povedal Rado P.: "vam musi j*bat, chalani, vam musi j*bat!"

autor
12. mar 2025

@dadis a ja pisem, ze mi to nevadi?:D ja som v ziadnom jednom komente neobhajovala inych politikov :D iba poukazujem, ako dve politicke strany tu medzi sebou superia 😂 vo vlade je jedna velka banda. Mne pride smiesne, ako tu neskutocne obhajujete PS, ako keby to boli svati ludia. Ja som len poukazala, ze ani na vasej strane su ludia mimo. Nie len ti, co volili smer. Ale to sa uz horsie pocuva, co? Lepsie je nazyvat volicov smeru, hkasu jednobunkovcami a velebit vsetkych volicov PS. Pritom su medzi nimi rovnake moralne dna, ako aj u inych. Rovnaky meter dievcata sa tomu hovori.

autor
12. mar 2025

@diewcatqoo ale týmto prispevkom predsa slo o uplne nieco ine! Tieto zenske v minulej politickej debate povedali, ze iba moralne zasadovi ludia volili PS a ti ostatni su automaticky nevzdelani, hlupi atd :D preto som tu dala priklad, ze ti chybni sa najdu aj na ich strane :D

tetapetra
12. mar 2025

Ale ty to nemáš potvrdené,že patrí k PS 🤦🏻‍♀️. Si ako obohrata platňa. Nezabudaj,že kedysi aj Blaha bol ťažký liberal a progresívne zmýšľajúci človek. A aha čo sa z neho stalo.

natalka13
12. mar 2025

ze ty tak presne vies co by keby🤔

natalka13
12. mar 2025

@admin mali by ste prehodnotit moznost stopnut anonymnych prispievatelov.
Takto vyvstavaju spekulacie, kto tieto temy na rozduchanie vasni zaklada.

natalka13
12. mar 2025

odkial mas ze lekar volil PS?

diewcatqoo
12. mar 2025

Ehm, nemyslim si, ze toto niekto napisal. Skor si myslim, ze niekto nevie citat medzi riadkami.
A tiez si myslim, ze ludia, ktori volili sucasnu koaliciu su bud hlupi alebo trpia nejakou formou stockholmskeho syndromu. A nie, nevolila som PS, nie som ani uzivatelom drog. A ti chybni sa najdu na vsetkych stranach.

ktobytobolpovedal
12. mar 2025

Mna teda autorka zaujima, ze odkial mas ze to je volic PS…ale druha vec, co ma jeho osobne zlyhanie s tym, ze aku stranu voli… co ma zdrogovany chirurg s politickymi stranami … sorry, ale si uplne mimo a miesas hrusky s jablkami

gab1sol
12. mar 2025

@ktobytobolpovedal súhlasím.

zalka
12. mar 2025

@ktobytobolpovedal @gab1sol no mne osobne táto téma príde ako poukázanie na niektoré vyjadrenia v inej téme...
Kde vo výsledku sa prezentovalo, že dobri ľudia volia opozičné strany a zlí koaličné. Pritom charakter človeka nerobí politické presvedčenie.

autor
12. mar 2025

@zalka ano, presne na tu temu som narazala 😁 lebo niektoré si myslia, ze su zrejme vyvolené, ked volia urcitu stranu :D pritom tolko prehbituch charakterov sa nachadza medzi ich kumpanmi a volicmi. Ale radsej budem poukazovat na druhych, aki su jednoduchi a dementni, ale pred svojim prahom si nepozametam. A to autorka ziadnu stranu neobhajovala, za to niektore tam prisli ako na protest v tlupe a s transparentami. Jednobunkovci prec zo statu 🤣🤣🤣🤣

anavixy
12. mar 2025

Necitala som dalsie komentare tu, ale najnovsie clanky sme citali, hej? Ze “pan doktor” fuka uplne inym smerom, nez k PS… ano, presne tým 🙃

autor
12. mar 2025

@anavixy no daj, rada si precitam 🤣🤣🤣🤣

gab1sol
12. mar 2025

@zalka vidíš a autorka tejto témy zasa vystupuje ako spomínaný kolega v tej druhej téme - len urážať, zosmiešňovať a konšpirovať. A vieš čo? Ja som si aj pomyslela, či to nebude jeden a ten istý autor oboch tém.

zalka
12. mar 2025

@gab1sol a ju nikto neuraza?
Vieš ono my ľudia sme takí, že smietku v susedovi oku vidíme ale brvno vo svojom prehliadneme.

autor
12. mar 2025

@gab1sol gabriela, napis mi, koho som urazila :D chcem presne data :D vies, kazdy by rad chcel len tu toleranciu, ale ľudia zabudaju, ze najskôr by to museli oni sami robit. Preco si neni taka statocna a nenapises svojim kolegyniam, ze sa mozu krotit s urazkami? Ze je neslušné vyjadrovať sa hanobne na akúkoľvek stranu. Ty tiez stale kopes len za tu svoju stranu. Nevšimla by som si, zeby si sa vyjadrila, ze sudit ludi sa nema. Nie, lebo ty sa tiez priklanas k svojim kolegyniam. Cize vyjadrovat sa negativne k ludom, ktory maju iny politicky nazor. A podporovať tych, co su na tvojej strane. U mna si zasluzia uznanie iba tie osoby, ktore vedia prijmat aj iny nazor, ako len ten ich. Pokym sa vy nenaucite tolerovať rozne nazory, volby a preferencie, tazko tu budete cakat, ze vam sa ta tolerancia dostane

autor
12. mar 2025

@zalka presne a hlavne dvojaky meter na ludi :D my mozeme vsetko, lebo sme volili tu správnu politicku stranu. A ked volis inu, automaticky si zasluzis opovrhnutie :D a ved to vidno, co dorabaju, len aby si dokazali, ze su lepsi, ako ti druhi :D absolútne neprijmaju, ze niekto tak dokonaly, ako su oni, by mohol moralne pochybyt. Cooosi, nehrozi :D ked tu vytiahne smerak nejaky clanok z topky.sk tak ho vysmievaju jedna radost a tuto panicky si prečítajú nejaky utrzok na FB, ze chalanisko mal kontakty na ministerstve a uz hned je to pravda a urcite je to smerak 🤣 naschval som to tu dala, aby sa panicky nenudili a aby hladali clanocky 🤣 ale ved oni sa dosmeju coskoro 🙂

ktobytobolpovedal
12. mar 2025

@zalka ok. Mna by zaujimalo, ze odkial je, ze je volicom PS… a znovu sa budem opakovat. Nehrajme to na kolektivnu vinu. Nie sme v skolke. Je zlyhanie jednotlivca. Absolutne nepodstatny je jeho politicke smerovanie. Zato z autorky zloba len tak kruci

zalka
12. mar 2025

@ktobytobolpovedal ja neviem kto je co je, ale ako píšeš nehrajme sa na kolektívnu vinu.
Ale mnohé sa na tu kolektívnu vinu hrajú, aj ja som v jednej téme sa opýtala na jedno vyjadrenie kde sa nachádza...
Boli to nadávky a hanebne výrazy na opozičných voličov, chcela som to čítať a nakoniec asi po 4 stranách som pochopila ze autorka kt. to spomenula (štýlom, ze to sa bežne píše na koňovi) tak potom napísala, že to povedali na proteste nejaký provokatéri. No ona z toho obvinila mamičky koaličné voličky na koňovi.
Proste naozaj na koňovi vnímam extrémizmus vo vyjadreniach. Doslova je tu úderka, co znevazuje hanobi voličov iných strán.