icon

Klesla ministerka zdravotníctva so šírením hoaxov?

5. apr 2024

Je toto uz normalne??? Takro hlboko klesnut a sirit nezmysly??? Toto je uz na policiu.

gribka1
5. apr 2024

@katkazocele Zadlžili na 100 rokov, dobre, ale si nenamýšľaj, že keby bol smer, že to ináč nebude. Predsa len covid a vojna je trošku masaker. To musíš uznať. A peniaze išli konečne aj bežným ľuďom, tehotným, mamičkám, dôchodcom. Títo pár centov. A to Matovič je iná kategória, slušne povedané. Na veci sa treba pozerať troška s nadhľadom.

iwesska
5. apr 2024

Pelle sa v debate na RTVS vyjadril v poslednej minute velmi jasne a 2.krat v tejto kampani pravdu povedal "Boh ochraňuj Slovensko"...On uz vie,co bude nasledovat ked vyhra...

veronika2021
5. apr 2024

@ibatanecnica ja by som povedala,nechajme sa prekvapit😁kedze Stoltenberg povedal,ze Ukrajina pojde do NATO a basta😁

gribka1
5. apr 2024

@galioska Prečo spodina, veď mi povedz, lebo ja fakt neviem. Možno sa inak pozerám na svet, ale rada si prečítam aj iný názor.

kat_
5. apr 2024

tak dobre tu smer v casoch ekonomickej prosperity hospodaril, ze skolstvo, zdravotnictvo, dialnice, nic neriesili... socialne davky smiesne, zaroven uspory a investicie krajiny nulove... aka to je vizitka?

gribka1
5. apr 2024

@veronika2021 No a? Veď bude, len čas nie je určený. To môže byť o 50 rokov. Ja by som tam chcela aj Rusko.

gribka1
5. apr 2024

@kat_ Očividne to niekomu stačí, lebo je zdravý, má prirodzenú inteligenciu, nikam necestuje a nemá právny spor s nikým. Teda jemu to netreba.

negymama
5. apr 2024

@katkazocele no a? preco to rozpravas mne? ja som argumentovala len cisto hladisko plnoletosti. ze aj ked s niecim nie som stotoznena / napr. s ufikovanim penisov 😝/, nie je v mojej moci, ci pravomoci branit to urobit inej dospelej svojpravnej osobe.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
5. apr 2024

@lonely66 dnes mali za prikaz, aby ministri zo strany hlas tuto sprostost zdielali. Strasne trapne.

galioska
5. apr 2024

@lonely66 jasne😃

mondolina
5. apr 2024

@katkazocele
toto teba trápi? prečo?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
krajinka
5. apr 2024

@walentina7 volim korcoka, vsak pomniky su dnes drahe

krajinka
5. apr 2024

@mondolina podla mna niekde zistila, ze s ufiknutym vtakom bude mat vacsi nabeh na neveru

777januska777
5. apr 2024

@katkazocele prečo máš pocit, ze dnes tu ide o trans ludi a operácie? Na Slovensku o to absolútne nejde a nie v tychto volbach. Zas si urobíme verejného nepriateľa, ktorý tu nie je, len aby mohli zločinci kradnúť ďalej.

katkazocele
5. apr 2024

@gribka1 smiem vedieť prečo sme najhorší v EU? prečo sme ,, zvládli pandémiu a vojnu,, najhoršie zo všetkých krajín Eu , kedže podľa teba Matovič bol taký odborník na financie až taký, že nevlastný kreditku, nemá ani svoj účet????😉

777januska777
5. apr 2024

@walentina7 vážne vojna? Zas? Koľko krát ti to majú baby vysvetliť a ty aj tak nič. Ešte raz jediný prezident, ktorý môže do vojny poslať bude pelle, keďže on je z vlády, ktorá posiela do vojny.

gribka1
5. apr 2024

@katkazocele A možno tým slabým zdravotníctvom. Netreba zabúdať na všetky predchádzajúce vlády. A fakt by sa inak Pelle nezachoval, pretože mal nabehnutú tú istú stratégiu voči covidu. Na to netreba zabudnúť.

autor
5. apr 2024

@walentina7 😆😆😆😆 nebudte uz naozaj na hlavu spadnute. Ved nechapete, ze pravomoc ma na to NR SR a nie prezident???????????? Ja nechaoem uz, naozaj, ci to robite naschval, alebo....

negymama
5. apr 2024

@777januska777 ona nepotrebuje nic vysvetlit. Ona tu hadze 100 x opakovane loz, aby sa stala "praUdou".

gribka1
5. apr 2024

@katkazocele A ja som nikde nepovedala že náš dvorný šašo je odborník, jednoducho mal tím a ten rozhodoval. Nie on sám. Tu nikto nič sám nezmôže.

veronka1996
5. apr 2024

S mojimi svokrovcami som sa včera bavila, oni budú voliť Pellegriniho, lebo:

- Korčok všetkých našich mužov a chlapcov pošle bojovať a zomrieť na Ukrajinu za americké záujmy - lebo to povedali Blaha a Šutaj-Eštok.
- Korčok zoškrtá dôchodky a sociákne dávky na minimum a dôchodci a sociálne odkázaní nebudú mať peniaze na lieky a základné potraviny a Pellegrini naopak dávky výrazne zvýši - lebo to povedal minister soc.vecí Erik Tomáš.
- Korčok zlegalizuje homosexuálne partnerstvá a potom LGBTI sa nám tu budú na uliciach pretŕčať a robiť opĺzlosti a rôzni devianti nám budú deti przniť beztrestne - lebo to povedali Uhrík a Harabin.
- Korčok zakáže strielať medvede, ktoré sa potom premnožia a budú nás zabíjať na záhradách, v ulicich miest, v kuchyni - lebo to povedali Taraba a Huliak.
- Korčok bude hájiť záujmy Sorosa, Ameriky, Izraela, Ukrajiny, EÚ, NATO a židov a zapredá im naše krásne Slovensko - lebo to povedali Fico a Blaha.

gribka1
5. apr 2024

@veronka1996 fuuu, to je silná káva

ibatanecnica
5. apr 2024

@galioska jaj ty smerolizak. Jansom smer nevolila. Ale pre vas zmaniupulovanych je kazdy nevolic korcoka smerakom.

janinah
5. apr 2024

@veronka1996 ale že dodrbu budúcnosť svojim vnúčatám to ich IQ ani EQ nedovolí.aby pochopili...
Smutné...
Zamýšľam sa nad tým.ci takí ľudia niekedy pochopia akým klamstvám naleteli...asi ani nie.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lizatko1009
5. apr 2024

@veronka1996 popravde... Je mi ich ľúto, žijú v obmedzenosti a veľkej.