Koho by ste volili?
Koho by ste volili v parlamentných voľbách keby sa konajú zajtra?
@alja20 máš pocit že sa robia podvody pri sčítavaní hlasov a podavas to tu ako keby to bol fakt. Alebo dobre, ako tvoj názor nevoliť. U nás sa stále sčítavaju hlasy ručne. Môžeš si počty potom overovať aj na internete dajú sa spočítať spätne ak by sa nejaká strana cítila ukrivdená. Pri sčitavani hlasov sú zastúpené všetky strany, chodia tu pozorovatelia. Teoreticky v nejakej malej dedinke sa môže väčšina spiknút a nejakú menšiu stranu pri sčitavani hodiť do koša ale dotyčný kto ich volil by sa nenašiel vo výsledku. Boli take prípady. V Bielorusku keď Lukasenko prehral voľby neunúvali sa so sčítavanim. Lukasenko odvolal predsedu volebnej komisie vymenil ho za nejakú poslušnú úradníčku a keď predseda a podpredseda volebnej komisie protestovali a chceli v ďalších voľbách aj kandidovať, jednoducho ich dal zabiť.
@slovakboy dalsia moralistka ,iba som si vyjadrila svoj nazor.do nikoho sa nenavazam ako to robite vy podakt.len preto ze ma niekto iny nazor ktory vam nesedi.ked je to tak obrovsky trn v oku ze som si vyjadrila svoj pocit a nazor tak sa hlboko ospravedlnujem
A dalsia poznamka nikoho nenabadam aby nesiel volit a ani koho ma volit kazdeho osobna vec.A este raz ked nedokazete citat s porozumenim NEPODAVAM TO TU AKO FAKT ALE VYJADRILA SOM SI LEN OBYCAJNY OBCIANSKY NAZOR!!!!
obrovska zloba a jed je v ludoch

@viestta 🙄🙄🙄🙄🙄🤦