icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

tetapetra
26. mar 2025

@mackopesfik zaujímavé v mojom okolí nikto. Dokonca došlo k navýšeniu populácie. Chvalabohu,že toto sa deje len takým ako si ty. Pre mňa je to síce záhada,ale budis

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
26. mar 2025

@mackopesfik máš ty šťastie, tebe dookola všetko umiera a my ostatni sa tu trápime. Keď do 5r nič,tak budem čakať ďalších 5 a potom ďalších a ďalších a ďalších. Raz sa tvoja tvoja predpoveď určite naplní 👍🏻

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
eva8
26. mar 2025

@mackopesfik Nechces dobrovolne pozvazat kravy, ovce, svinky a pod. na protest voci ockovaniu proti slintacke, kedze sa tesis, ako vsetci zomru?! 🙃

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mizoko
26. mar 2025

@eva8 zas perlil? 🤣 Ja nemám kedy čítať tie bludy a keď si nájdem čas tak už je zmazany 😜

mizoko
26. mar 2025

@eva8 on je nešťastný lebo sa mu neplní jeho sen 😁

viestta
26. mar 2025

Zas som nieco aujimave prepasla alebo to bolo ako zvycajne?

mizoko
26. mar 2025

@viestta netuším,ale keďže ho zmazali tak sa asi mentálne neposunul na vyššiu úroveň 😏

baumka
26. mar 2025

Ja som to stihla prečítať- jeho zvyčajné kecy, že všetci pomrieme, že ešte uvidíme, či nám tie včeličky dobre pichli a koľko ich už máme. a vyhrážky, že uvidíme za určitý čas, čo bude s nami . Proste chorá hlava, asi nejaký Kotlárov frustrovaný spolupracovník. Ľudia okolo neho na vakcináciu poumierali a tu nikto na MK, Určite by rád vyradil polovicu žien, čo mu odporujú. Tu je to veľký bojovník- SUperman a doma možno 160cm drobný vypelichaný chlapík s pocuchanými nervami a červenými žilnatými očami.

viestta
26. mar 2025

@baumka vsak som pisala, doma sa s nim ani skrina nebavi, takze musi niekde uputat. Len blbe je, ze uputava svojou hlupostou a aroganciou.

eva8
26. mar 2025

@viestta
@mizoko
Hluposti umlci este vacsia hlupost. Aspon nacas

ivka225
26. mar 2025

@eva8 No veď áno, Huliak robí, čo môže.

eva8
27. mar 2025

Kedze tu bolo kadeco popisane o vakcinach, pridavam canok
Obľúbené potraviny Slovákov spôsobujú zápal. Viaceré z nich máš doma práve teraz (ZOZNAM)
https://www.startitup.sk/oblubene-potraviny-slo...

eva8
27. mar 2025

Petrovi Kotlárovi dal Ficov úrad väčšie právomoci pri vakcínach na covid
https://www.aktuality.sk/clanok/49SUqmd/petrovi...

eva8
18. apr 2025

Vláda, čo ešte včera strašila kukuricami, dnes víta biotechnologickú elitu
Reč je o personalizovanej liečbe rakoviny, ktorá bude šitá na mieru pacientov
„Potenciál terapií založených na mRNA je podľa Miroslava Gašpáreka obrovský. Do tela môžu dodať mRNA, ktorá bude produkovať proteín zabíjajúci rakovinové bunky alebo nahrádzajúci nefunkčné proteíny v ľudskom tele,“ uvádza sa v správe Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
https://fontech.startitup.sk/vlada-oslavuje-slo...

oliolijanka
18. apr 2025

@eva8 Je ine nasilne(zastrasovanim, manipulaciou, platenou propagandou, oblbovanim platenymi trollmi na mk...) zmenit dna polovici naroda, zdravym ludom a je ine, ked sa chory (mozno zomierajuci) clovek rozhodne pre nejaku liecbu. (LIECBU!)
To je ako keby si schvalovala plosnu chemoterapiu ako prevenciu pred chripkou. Ak by zdravy clovek chemoterapiu nepodstupil, nemohol by pracovat alebo cestovat.

viestta
18. apr 2025

@oliolijanka tebe asi zbytocne vysvetlovat, ze DNA sa nezmeni, vsak?

mizoko
18. apr 2025

@viestta jej je z zbytocne vysvetľovať cokolvek

tetapetra
18. apr 2025

@oliolijanka jeeej, ty ešte žiješ?

eva8
18. apr 2025

@oliolijanka prosim ta, vysvetli mi proces, ako MRAvakcina proti covidu zmeni nasu DNA. Fakt ma to zaujima. Dakujem

eva8
18. apr 2025

@oliolijanka *mRNA vakcina (preklep)