icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka takže nemas lekárske vzdelanie 😁 to som chcela vedieť. Ďakujem

oliolijanka
17. mar 2025

@viestta To sa tak hovori ludom, ktori nemaju VS a vsetko vedia😇

oliolijanka
17. mar 2025

@mizoko Na to, aby som vedela, ze predavacka nemoze ohrnat nos nad lekarom, lekarske vzdelanie nepotrebujem.

viestta
17. mar 2025

@oliolijanka este, ze si mi to ozrejmila. Bez teba by som vyznam toho slovneho spojenia vobec, ale vobec nevedela. Dakujem, neumriem blba 🙄
(Ozaj, nechces sa uz prestat strapnovat?)

oliolijanka
17. mar 2025

@viestta Cize sme spoluziacky?😃

viestta
17. mar 2025
eva8
17. mar 2025

@viestta vratila sa spat zubna hygiena, aspon vo VsZP, nielen polrocne prazdniny 😉

@mizoko opakujem sa,ale ja som taky pacifista, vzdy sa snazim vsetko prediskutovat. Preto som schvalovala Ficovu politiku na vsetky styri strany. Rokovania s Ruskom od zaciatku ocividnej vojny. Zelensky mal podmienku stopnutia utocenia, ale Putin ocividne nemal zaujem. Vtedy ma prekvapil Erdogan s usporiadanim stretnutia.
Tie 13. dochodky tiez schvalujem. Mozno aj cinsku baterkaren (pri Novych Zamkoch ?)
Mam uchylku, ze sa vzdy snazim najst to dobre

@oliolijanka suhlasis, nadalej ignorujes, alebo som ti pomohla? 😉 Kto si zac?

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka 🤣 ona nad ním neohrna nos,len poukazuje na to že hovorí somariny ktoré nevie vydokladovať. Veď ak ukáže relevantné dôkazy o tom čo hovorí tak v poriadku. Ale ini lekári sa vyjadrujú že vraví nezmyslu ale to podľa teba to asi nie sú tí správni 😎 ok koncim lebo ty fakt len potrebuješ pozornosť a moju ti už nehodlam venovat

mizoko
17. mar 2025

@eva8 no tak ideme po poradí: zubné benefity najprv zrušili aby ich s veľkou slávou obnovili v nižšej výške a aj to len na dentálnu. 13 dôchodky znamenajú že berú tým kt pracujú stále viac a viac a ono už nie je veľmi z čoho brať. Doprajem dôchodcom ale napríklad jedno rodičovské rodiny sú na Tom omnoho horšie ako dôchodci a aj tí sa im na to skladajú. Tiež sa pre to zvyšujú odvody atd. Skús ďalej hľadať. Ja sa rada budem o tom baviť. A nerypem,len sa bavím a konečne s niekým kto je ochotný diskutovať normálne 🙂

tetapetra
17. mar 2025

@mizoko
@eva8 drahé veriace k tým benefitom tolko. Napríklad dôvera, pokiaľ dr., zubný hyg.nema zazmluvnenie dostanete 💩.

mizoko
17. mar 2025

@tetapetra ale veď to píšem 😅 kurník ženy veď čítajte poriadne lebo potom mi píšete komentáre čo so mnou nič nemajú 😅

tetapetra
17. mar 2025

@mizoko kde? Ja píšem,že ani tie benefity nemusíš dostať,pokiaľ ideš k nezazmluvnemu

eva8
17. mar 2025

Mala zaujimavost 🙂
Genetička Mravec Bencúrová: Máme nástroje na to, aby sme mohli cielene meniť DNA. Mutácie môžu byť aj výhodou
https://www.interez.sk/geneticka-mravec-bencuro...

eva8
17. mar 2025

@mizoko mozno aj v tomto si vezmeme prikla (v suvislosti s jednorodicovymi rodinami)
Orbán ohlásil historické daňové úľavy pre matky: „Nič podobné vo svete neexistuje“
https://www.startitup.sk/orban-ohlasil-historic...

tetapetra
17. mar 2025

@oliolijanka fakt si myslíš,že VŠ je patent na rozum?

tetapetra
17. mar 2025

@eva8 tam sa zvolebnieva 😉 niečo podobné bude o 2roky aj u nás. Možno aj 14. dôchodok

mizoko
17. mar 2025

@eva8 ale jedno rodičovské domacnosti sú aj tie kde je iba otec

mizoko
17. mar 2025

@tetapetra veď ja píšem že najprv zrušili a tak zaviedli v nižšej výške a aj to iba na dentálnu. Áno,nerozvadzam že ani na tú sa ti to nemusí vzťahovať ak nie je zazmluvnena ale ja som písala že si prejdime tie akože prínosy tejto vlády a toto mal byť jeden z nich. No ale nie je 😁

tetapetra
17. mar 2025

@mizoko ja som dnes šla na hotové. O to väčšie prekvapko ma čakalo. Ale už aj nezmluvmeni to riešia nakoľko ide o diskrimináciu. ale s akou pompou to šukaj hlásal 🤦🏻‍♀️

mizoko
17. mar 2025

@tetapetra hej to on vie 🤣 a slaboduchi mu to žerú. Mne to príde že ti ľudia zubára vidia až keď je naozaj zle inak by vedeli že tie benefity na zuby tu boli a boli vo vyššej sume a na všetky zákroky,nielen dentálnu ale aj napríklad na vŕtanie zubov,plomby a podobne a dokonca aj na protetiku. Ale to by človek musel chodiť pravidelne k zubárovi aby to vedel a ocenil. Ja som na dentálnej 3x do roka takže mne to pekne spravilo skrt cez rozpočet. Ale ja som to stále brala ako benefit kt mi poisťovňa dáva a nie niečo,čo je povinná mi dať. A keďže u zubára si vlastné cca 80 percent hradí pacient sám tak to bolo veľmi milé gesto. Veľmi som to oceňovala. A myslím že viac ľudí bolo takých

tetapetra
17. mar 2025

@mizoko podobne. Využívala som to ja aj syna som tam brala. Teraz bohužiaľ, som si to zacvakala

eva8
17. mar 2025

@mizoko ja som to "so zubami" nepisala ako prinos, ale ako reakciu na navrat polrocnych prazdnin 🙂

kofa77
17. mar 2025

Mne sa paci ako ten ko ko kot lar tvrdi, ze sa nam vsetkym pozmenil slovansky genofond😄😄. My sme tak specialny vynimocny narod, ze sa ho obava cely svet, tak nam betari do toho genofondu nasadili virus asi, aby sme nahodou v tej svojej genialite a vynimocnosti neovladli svet🤦‍♀️😄

viestta
17. mar 2025

@kofa77 hej hej, slovansky genofond, ked sa tu historicki premleli Avari, Tatari, Turci. Francuzi, Nemci a Rusi niekolkokrat cestou tam aj nazad a vsetci tu zanachali svoju geneticku informaciu... Madariski zemepani tu tiez zanechali nejake svoje geny za tie storocia co tu vladli.

mizoko
17. mar 2025

@viestta pravý Slovak - originál mitteleuropamischung 😁

tetapetra
17. mar 2025

@kofa77 keď koktas pre teba je to Peťo 😃 😁
@mizoko @viestta slovo slovan má od Pekovej, ta to používa a plus spomína aj slovo On. Tu vidieť ako sa z rešpektovaného človeka, stane to čo z nej. Veď ona robila tu "štúdiu"

tetapetra
17. mar 2025

Klikla som si kde pracuje a čo je to za labak. Tak tento labak patrí creativsociety cize allatra alebo kto chce tvorivá spoločnosť. Sekta ako vyšitá

viestta
17. mar 2025

@tetapetra ja si uz v tych najziarivejsich farbach predstavujem ako Zilinka studuje tu studiu... Chudak, ani nebude stihat davat statusy na fb

tetapetra
17. mar 2025

@viestta doplnila som čo je to za labak. Mám spolužiaka v tejto sekte, často zásobuje insta tými dristami.

eva8
18. mar 2025

Jedno treba uznat. Pekova prva vysla s tym, ze to moze byt umelo vytvoreny/zmutovany virus. V zaciatkoch mala dobre vysvetlenia. A potom sa stala "rebelkou" akoby na protest proti neprijatiu jej teore ((alebo opacne?).