Kotlár - urobili z nás kukurice
Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????
@oliolijanka lenže ak sa chce diskutovať o takejto téme výskum a relevantné informácie k nej patria. Pretože keď to začneme rozoberať z každej strany, pridávať si domnienky a vyhlasovať vedcov, lekárov a neviem ešte koho ako šarlatánov a nekompetentné osoby kam to až povedie? Faktom zostáva, že sa očkovalo. Nikto nevie určiť s istotou aký plošný účinok to malo, či sa napr vďaka očkovaniu neznížila účinnosť vírusu a nezmutoval do slabšej, nie tak nebezpečnej formy. Aj chrípka kedysi zabíjala. Dnes už sa vieme slobodne rozhodnúť či sa voči nej dáme alebo nedáme zaočkovať. Smutné je že toto fórum prestáva byť miestom pre porozumenie, nájdenie relevantných informácií, či vyhľadávaní rád a skúsenosti o deťoch, materstve a všetko čo to so sebou nesie. Stáva sa skôr miestom kde si ľudia chodia do niekoho kopnúť, z dlhej chvíle si vymýšľať nezmyselné témy alebo sa napádať za politické názory. Verím tomu že každý chce len to najlepšie pre svoje deti a každý hľadáme informácie kde sa dá, aby sme sa rozhodli podľa našeho svedomia správne. Na konci dňa aj tak záleží na tom čo sme spravili my a ako sme sa rozhodli. Nie na tom čo nám niekto povedal v tv alebo na mk.

@eva8 Sú. A? Aj deti sú podplatiteľné ale stále nemôžu voliť oproti menšinám a dôchodcom.
Nemajú možnosť hlasovať pre stranu ktorá im dá niečo viac/pomôže ako títo druhí...