icon

Ktorého prezidenta voliť v nadchádzajúcich voľbách?

15. mar 2024

Čo je podla vas najmenšie zlo, a naopak najváčšie v týchto volbach? Uprimne stale neviem že koho voliť

carolynka
15. mar 2024

@bu1bu ja viem, nema to logiku

viestta
15. mar 2024

@carolynka @bu1bu s logikou u tejto skupiny nepocitajte. Toto nikdy nemali ani mat nebudu

carolynka
15. mar 2024

@viestta Ano, rezignovala som na logicke vysvetlenia, uz sa ani nerozculujem

bu1bu
16. mar 2024

To je zbabelec: https://domov.sme.sk/c/23296794/pellegrini-sa-o...
🤦‍♀️
A tohto chcete za prezidenta????

eva8
16. mar 2024

@bu1bu chce sa premlcat na poziciu prezidenta. Dari sa mu to. Obavam da, ze v spolocnej doskusii kandidatov sa chysta vyprovokovat Korcoka nejakou nezmyselnou poznamkou, ktoru formuluje Fico. A Danko vcera v rozhovore nepriamo ukazal, ze to "nepriatelstvo" s Pellegrinim je, aby ziskal hlasy, ktore v druhom kole odovzda Pellegrinimu (navrhne svojim volicom, nech ho volia). Genialne vypracovany plan ma koalicia.

carolynka
16. mar 2024

@bu1bu uplny bizar, to som este nevidela.

eva8
16. mar 2024

Citujem z linku:
Namiesto Pellegriniho s Korčokom, nakoniec bude diskutovať Holečková s ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny, Erikom Tomášom.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23296794/pellegrini-sa-o...
Erik Tomas je tiez vyborny recnik. A pripraveny, vytrenovany. Zaprotezuje aj kampan Pellegrinimu (vyzdvihnutim koalicie), skryto ohovori PS (teda potopi Korcoka), aj ked sa bude rozpravat s KDH

viestta
16. mar 2024

@eva8 nie nadarmo robil Smeri medialny mag Flasik (mozno aj dodnes robi). Kedysi im vypracovaval merketingovu strategiu. Ak ju dnes nerobi, tak Smeraci sa toto dobre naucili. Nuz a pan so zachmuenym vyrazom na bilordoch je tiez ucenlivy. Vie, ze je v argumentacnej nudzi, nema ten dar zhovadit protivnikov ako ma Fico, tak radsej sa nejde nikde strapnovat, pretoze v takej diskusii by sa ukazalo, ze nema co ponuknut. Ani do diskusie ani vo funkcii ked sa uvelebi v Grasalkovicovom palaci. Bude len hrat podla not, ktore mu da smer a poslusne podpisovat kazdu hovadinu, co Fico pretlaci cez parlament.

simca06022011
16. mar 2024

@viestta tiež si myslím, že nemá čo ponúknuť, ale aj to ze prezidentom ani nechce byť a bol do tohto stavu "presvedceny" a teda nema o vom diskutovat. Tam sa otočí kam treba urobí čo sa mu povie.

viestta
16. mar 2024

@simca06022011 ano, on je taky uzitocny idiot (netvrdim, ze je uplne hlupy ale jednoducho ta jeho servilnost je do oci bijuca)

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kristiii
16. mar 2024

Za mňa, v týchto voľbách by som snáď aj Matoviča volila radšej než Pelleho, po tom, čo táto úžasná vláda predvádza. A to som po jej zostavení aspoň v kútiku duše dúfala, že bude práve on možno-snáď aspoň trošku držať Fica na uzde. Ale dokazuje presne akurát to, že je len jeho podržtaška. Takže jasná voľba - Korčok.

ktochytavzite
17. mar 2024

@lenkakravcova Lenka ale naozaj,preco klames?Pamatam si ta v diskusii ktoru si o Islame zalozila ty a tam si pisala ze tvoj manzel je tiez moslim a ste dobrovolne obaja prijali Islam.Tu niekomu tvrdis ze len ty si moslimka.A tych lzi alebo zmien nazorov za tu dobu mas dost.Ved sa kontroluj co pises.
A teraz k teme Korcok nie lebo sa nezastal Palestincanov?A co to ma spolocne z Sk?Kebyze je dobry prezident a pre slovakov urobi vela,ty ho nebudes volit,lebo sa k niecomu nevyjadril priamo.A koho zaujima izrael a pelestina ak nie len zidov a moslimov?Proste oba narody uvazuju rovnako,o mier nejde nikomu len o presadzovanie svojej moci ,budu sa takto vrazdit este dalsich 70 rokov,naozaj oba narody bojuchtive.

lenkakravcova
17. mar 2024

@ktochytavzite môj manžel nie je oficiálne muslim. Podľa mňa síce je - lebo to na 99% dodržuje, ale oficiálne sa nehlásil nikam pri sčítaní ľudu.
Skús nabudúce čítať s porozumením 🙂

Pre teba to nemá spoločne nič, pre mňa veľa.

ktochytavzite
17. mar 2024

@lenkakravcova A co tym chces povedat,na co to pises ked na 99% dodrzuje toto nabozenstvo.Ved nemusi sa nikde registrovat,ci registracia z nebo az robi moslima,bez nej nie je moslim?
Umyselne zvadzas .Ale nam to je jedno,ci je alebo nie je.Ty skor pises tak ako to tebe vyhovuje.Nie si si s nazorom jednotna.

ktochytavzite
17. mar 2024

@kristiii V prvom budem aj ja Matocica,v druhom Korcoka.Mne pride ze aj ked Matovic nevedel usetrit ani gros aspon ludum dal najviac.Tito daju sebe.Minule vysielali v spravach ako sa dochodcovia stazuju ze im zrusia rodicovske dochodky ale neuvedomuju si,ze rusit to budu ti,ktorych volili.

eva8
17. mar 2024

Podla mna to je jedno, ci niekto vyznava islam, ci nie, co sa tyka konfliktu v Gaze. To by sme sa mohli pytat, kto vyznava judaizmus 🙂
Ako krestanka to vidim ako genocidu Palestincanov.
Tu, v tejto teme, sa rozpravame o volbe prezidenta

zuzulka558
17. mar 2024

Nikoho ,nemam favorita ,,každý len meni nazory z politikov a ide tam kde sa da vyťažiť podla nálady ludi , Korcok za kazdej vlady dobry flek,Pellegriny kym bol Smer top velice bol tam ak začalo okolo smeru zlo založil si Hlas ,Harabin tiez no koment a dalej to iste ,myslia na seba ak chcu nase hlasy dali by nam vsetko na svete 😂 nemam favorita a davat hlas len tak nasilu sak teda kazdynho voli je blbost

viestta
17. mar 2024

@zuzulka558 Korcok je karierny diplomat, takze ano, v kazdej vlade pracoval v diplomacii. Je celkom bezne, ze karierni diplomati v diplomacii ostavaju aj ked sa meni vlada. Aj Kubis je karierny diplomat, ktori je v diplomacii uz roky, napriek tomu, ze vlady sa medzi tym zmenili niekolkokrat.

zuzulka558
17. mar 2024

@viestta preto ma neoslovil ani on ,,,proste nikto ostatok to ani nehovorím netreba ich komentovať

lenkasarka
17. mar 2024

@viestta ešte si to nevzdala? Ja obdivujem tvoju napíšem huzevnatost😉

viestta
17. mar 2024

@lenkasarka vies, ono to asi treba. Ludia nevedia pospajat suvislosti a potom vyvodzuju chybne zavery. Vid koment nad tvojim

eva8
17. mar 2024

@viestta Kubis ma milo prekvapil, tiez presadzujem spolupracu.

@zuzulka558 snaha o vychadzanie s kazdym s cielom pomoct Slovensku je podla mna prednost, nie prevracanie kanatov. To, ze niekto vydrzal v diplomacii pocas viacerych vlad poukazuje na profesionalitu. Tak to aspon vidim ja

lenkasarka
17. mar 2024

@viestta mne sa zdá,že nech argumentuješ akokoľvek svoj názor nezmenia, ale držím ti palce 😉

kristiii
17. mar 2024

@ktochytavzite ja som to napísala skôr ironicky, keďže Matovič je podľa mňa regulérny cvok, ale stále lepšie než súčasná vláda mafiánov a konšpirátorov. Tomu môžem aspoň uznať nejakú zásluhu na tom, že sme si prilepšili aj pracujúci rodičia, vo forme daňového bonusu, ale čo dal ľuďom za celú dobu svojej vlády smer, keďže ho ľudia opäť zvolili, na to som doteraz neprišla 🤔. Jaj, vlastne áno, prázdne sľuby.

eva8
17. mar 2024

@lenkasarka kto nezmeni aky nazor? Volici, alebo diplomati, alebo ostatni kandidati?

lenkasarka
17. mar 2024

@eva8 vysvetli si to ako chceš 😉

viestta
17. mar 2024

@lenkasarka o zmenu nazoru toho komu odpovedam ani tak nejde. Ale citaju to aj ini ako ti, ktorym odpovedam. Ti mozno maju otvorenejsiu mysel a dozvedia sa nieco o com ani netusili. Preto sa to oplati

lenkasarka
17. mar 2024

@viestta priznám sa takto som to nevnímala,ale máš moje veľké bezvýznamne plus 😁

ktochytavzite
17. mar 2024

@kristiii ed to ze nobkovy list nema nikto rad a vsade je ho vela ....ale aspon rozhajdakal peniaze pre ludi z casti.No medzi pele a korcokom budu rozhodovat prave volici matovica,harabina a ostatnych a myslim si ze Danko i ked nema rad pelejo bude vyzyvat aby ludia volili pele.Inak mna aj zaujima preco ludia maju nenavist voci Caputovej.