icon

Ktorého prezidenta voliť v nadchádzajúcich voľbách?

15. mar 2024

Čo je podla vas najmenšie zlo, a naopak najváčšie v týchto volbach? Uprimne stale neviem že koho voliť

kristiii
17. mar 2024

@ktochytavzite je to tak a preto sa už teraz desím výsledku

zuzulka558
17. mar 2024

@eva8 ono to je pred TV inak za kameru si ruky podávajú a rehocu sa nam do xichtu ,,, v zahraničí na ambasáde nam robi dlhe roky známa ,ta tiez vie svoje aj ked moc hovoriť nemoze

zuzulka558
17. mar 2024

Taketo temy tu teraz budu stale a potom aj ked vyhra prezident ,😂😂

eva8
17. mar 2024

@zuzulka558 tiez mam trosku info aj z Sk aj zo zahranicia a nemam info, ze by sa niekto vysmieval, skor zalamaju rukami a nechapu

zuzulka558
17. mar 2024

@kristiii danovy bonus ano to aspon nieco mu dakujem kedze uz prisli dane ale za tu sumu ho volit nebudem aj tak 😂

eva8
17. mar 2024

Prave Zorro prehlasil, ze si nevie predstavit, ze by jeho komunita volila Korcoka

zuzulka558
17. mar 2024

@eva8 myslela som politikov pred volbami sa nenavidia kydaju na seba ,slubuju aby mali nase hlasy a potom ako vyhraju nic sa neda a vyhovaraju sa jeden ma druheho,,za oponou su ruka v ruke lebo kazdy na kazdeho nieco ma ,iba sa hra divadlo ze sa pre nas nieco robi ,,oni su tak poprepajany zebsi to nevieme my pracujuci predstavit ,tot moj nazor

viestta
17. mar 2024

@zuzulka558 sice sa rehoces ako stara koza, ale ty ani netusis ako sa ta politika dotyka, ako bytostne sa ta dotyka kazdy jeden krok politikov. Niekedy pozitivne, niekedy negativne, ale politika sa ta dotyka den za dnom. To divadielko je len jedna stranka veci, tie dosledky ich rozhodnuti je ta, ktora by ta mala zaujimat viac.

eva8
17. mar 2024

Zajtra na Markize sa v predvolebnej diskusii stretnu
o 17.00h Harabin a Matovic,
o 20.30h prvykrat Pellegrini a Korcok

viestta
17. mar 2024

@eva8 Zorro Zlatousty zo Sumracnej? Prekvapuje ta to? Vsak mu ide o vela.

zuzulka558
17. mar 2024

@viestta ano dotyka ale teraz je smer tiez ake zakony a co robia ,,kazdy caka na volby,,co tak sa teda vsetci co sa nam to nepaci spojit sa a vyhadzat to odtial bez strachu nabehnut a nie pred volbami skakat na namestiach a cakat ,,keby sme sa spojili takto a vsetci je nas dost a nie cakat na protesty z toho sa smeju,,,no neurobi to nik bojime sa lebo mame rodiny,hypo atd

eva8
17. mar 2024

@zuzulka558 za socializmu sa ludia bali viac

zuzulka558
17. mar 2024

@eva8 no vidis tak podme na to teda ,povyhadzujeme ich odtial vlastnorucne annie cakat na volby

eva8
17. mar 2024

*Forró

viestta
17. mar 2024

@zuzulka558 ale my sa spajame. Chodime na protesty, aj diskutujeme. Na zivo ale aj na internete. Nechystam sa zucastnit nejakej defenestracie na Namesti slobody. Ja este stale akceptujem principy parlamentnej demokracie, zmierena som s tym, ze volby dopadli ako dopadli ale nebudem sa ticho prizerat tomu co pachaju. A preto nebudem volit "ich" kandidata, pretoze nechcem aby nam uplne ukradli demokraciu a stat.
Cakaju nas dvoje volby, prezidentka a do europarlamentu. Tam treba prejavit svoju volu.

zuzulka558
17. mar 2024

@viestta ak vyhrá ich kandidát aj eurovolby viac oni tak priznajme aj tak sa bude len rozprávať nie ich odtiaľ vyhadzovať, budeme čakať na ďalšie voľby a tak to tu je stále,, preto píšem neviem koho voliť ani nevolim neznášam byť t oklamana

kristiii
17. mar 2024

@zuzulka558 asi tak, tým som len chcela povedať, že u neho viem spomenúť aspoň jednu pozitivnu vec, zatiaľ čo u smeru ma akosi nič nenapadá. Ale rada by som teda nejaké tie smeracke zásluhy počula od ich voličov.

viestta
17. mar 2024

@zuzulka558 ja neocakavam, ze Korcok ich z uradu vlady vyhodi. To nie je jeho uloha. Ale uz im potom neprejde vsetko co vymyslia. Petko Podrztaska v prezidentskom palaci bude robit len to co od neho pozaduju, budu mat v moci vsetko, a potom obsadia aj Ustavny sud svojimi ludmi. A toto ja osobne nechcem.

eva8
17. mar 2024

@zuzulka558
@kristiii
Nejdete volit, lebo sa nic nezmeni a vyhraju volby smeraci?
Pretoze nejdete volit, a prave preto, ze ludia nejdu volit (lebo sa nic nezmeni), sa nic nezmeni a vyhraju "oni"

zuzulka558
17. mar 2024

@eva8 a co sa tu vlastne zmenilo,, stale sa skoro všetko robí proti nám a je jedno aká vláda tam je,, občas urobia niečo aby sme si mysleli ze všetko je pre nás 🤷‍♀️ majú ta radi len keď chcú hlas potom poslúchajú kto ako chce

zuzulka558
17. mar 2024

@eva8 nebudem menovať ľudí ani politické strany ale dlho som sledovala kto aké zákony schvaľuje,, zarazilo ma ze jedna celá strana bola ZA pre nejaký zákon ale pred ľuďmi bolo haló ze nie je čistý,, takže ti co to potrebovali schváliť im niečo sľúbili a oni odrazu dali ze sú ZA a nie proti, asi toľko k ich divadielkam

kristiii
17. mar 2024

@eva8 kde som ja prosím ťa napísala, že nejdem voliť?

eva8
17. mar 2024

@zuzulka558 nebola zvolena strana, ktora mala moznost nieco preukazat, volene boli doteraz "zname tvare"
@kristiii to "asi tak" vo mne evokovalo, ze suhlasis s tym, ze nejdes volit, lebo sa nic nezmeni. Prepac teda

ivana1592
17. mar 2024

Volím Korčoka. Prosím vás ľudia nezničme si Slovensko. Už stačí, čo tu robí naša súčasná vláda a nie ešte zvoliť ich človeka (Pellegriniho) za prezidenta.

kristiii
17. mar 2024

@eva8 nie nie, to bolo k tomu, že za tú sumu (daňový bonus) ho ani ja (Matoviča) voliť nebudem. Predtým som písala, že u mňa je jasná voľba Korčok. Ale v pohode, ani ja nečítam vždy 100%-ne 😉

eva8
17. mar 2024

@kristiii dakujem za vysvetlenie 🙂 Uvidime, co bude.

lenkakravcova
17. mar 2024

@ktochytavzite No existuje také že oficiálna konverzia a také že sčítanie ľudu 🙂

ktochytavzite
17. mar 2024

@lenkakravcova A bez oficialnej konverzie,ci scitania ludu(nemusis tam vobec uviest vierovyznanie) sa hlasi za co-ateistu?Takze nakoniec nemusi ani na 99% zit ako moslim kedze sa oficialne nenahlasil.

lenkakravcova
17. mar 2024

@ktochytavzite Nie. Nehlásil sa nikde. Je tam aj možnosť nezaradený.
Ono keď chces, tak ti na neho dám kontakt a porozprávaj sa o Tom priamo s ním. Nie je úplne na mieste riešiť ktoré veci kto praktizuje a ktoré nie, ak ide o pre teba cudzieho človeka. Nemyslíš, že je to minimálne trochu morálne nevhodné keď sa v Tom takým spôsobom šprtáš?

eva8
17. mar 2024

@ktochytavzite
@lenkakravcova
Nie je to jedno?
Prezident ma hlavne riesit Slovensko, reprezentovat Slovensko, spajat, nie rozdelovat ludi 🙂❤️

sticker