icon

Ktorého prezidenta voliť v nadchádzajúcich voľbách?

15. mar 2024

Čo je podla vas najmenšie zlo, a naopak najváčšie v týchto volbach? Uprimne stale neviem že koho voliť

eva8
18. mar 2024

No nevravela som, ked Pellegrini odmietol ist do rozhovoru a vyslal Tomasa?!

Pellegriniho minister práce Erik Tomáš iniciatívne otvoril túto tému v nedeľnej diskusnej relácii TA3. Divákom začal podsúvať, že Korčok ako prezident by vraj mohol vyslať slovenských vojakov na Ukrajinu.

Erik Tomáš využil priestor v TA3 na novú antikampaň proti Ivanovi Korčokovi. Vykreslil ho ako kandidáta, ktorý by mohol vyslať slovenských vojakov na Ukrajinu. Túto tézu opakoval aj napriek upozorneniu Martiny Holečkovej z KDH, že o nasadení armády v zahraničí nerozhoduje prezident, ale vláda a parlament.

https://dennikn.sk/3887812/nova-antikampan-prot...

ktochytavzite
18. mar 2024

@lenkakravcova Nemyslim,len tvrdim ze tvoje tvrdenie je klamlive nakolko moslim asi je,a ty tvrdis nieco ine.Proste umyselne zavadzas.Ty by si mohla byt minimalne premier vies zavadzat ako Fico😉

lenkakravcova
18. mar 2024

@ktochytavzite myslí si čo chces. Ak sa chces o Tom ďalej baviť, pošli mi na seba kontakt a posuniem mu ho a on ti to vysvetlí. Keď to nevieš alebo nechceš pochopiť.

lenkakravcova
18. mar 2024

@eva8 nie je to jedno. Prezident má byť morálne OK a nemá byť naviazaný na finančné toky na pozadí. Či už sú viditeľné hneď (ako u smeru) alebo až po dôkladnom sledovaní

ktochytavzite
18. mar 2024

@lenkakravcova a ktory kandidat nema ziadne vazby?Ty si myslis ze ta reklama je zadarmo?Ono to nieco stoji.
Ja som vsetko pochopila,len ty mas problem povedat veci jasne ,bez zavadzania podla toho co ti kedy vyhovuje.

eva8
18. mar 2024

@lenkakravcova cize Korcok, ktory vyzyval Netanjahua na zdrzanlivost a ukoncenie nasilia v pasme Gaza, by mal mat teda financne toky od Hamasu... Ani ja nesuhlasim s financovanim niekoho volebnej kampane teroristickou organizaciou

nini1978
18. mar 2024

@lenkakravcova “posli mi na seba kontakt,on ti vysvetli’”
Vymývate mozgy s manželom ?
Otravná ako mucha masiarka

@ktochytavzite Pre ňu každá téma super pre pretláčanie svojho presvedčenia
A nikoho inak nezaujíma…ale jej to neda’…cudzím ľudom podsúvať kontakty
Najlepsie keď sa dostavis osobne,alebo aj online ..bude aj očný kontakt

lenkakravcova
18. mar 2024

@nini1978 Nie, ale keď ju to tak zaujíma, tak nech sa rozpráva priamo s tým, koho sa to týka 🙂
Evidentne máte vy dve toho veľa spoločného. Drzé anonymky 🙂

viestta
18. mar 2024

@lenkakravcova Lenka, uz sa ukludni. Lebo v konecnom dosledku nikoho nezaujima ci vyznavas certa, ci diabla, ci kohokolvek ineho. Je to tvoja vec. Ale uz par stran tu trepes bludy, pretoze Korcok sa ku konfliktu v pasme Gazy nepostavil tak ako si ty predstavujes. Skus sa venovat aj ostanym kandidatom a vyhladaj si ako sa k tomu vyjadrili oni. Pretoze nejak som nezachytila ani jeden, ktory by sa vyjadri. Korcok vyzval Izrael k zdrzanlivosti. Tak si to poukladaj vo svojej hlave, lebo zdrzanlivost je aj v diplomatickej reci len zdrzanlivost, teda vyzva k tomu aby zvazili dalsie kroky skor ako ich podnikne.

nini1978
18. mar 2024

@lenkakravcova nie som ani drza,ani nič podobne -to si nechaj pre rodinu …
Začínaš sa zahrievať ,kazím ti program ?
Veľmi dobre viem,že by si najradšej vymazala komenty ľudí,ktori píšu proti tvojej aktivite na koňovi
Predviedla sú sa už milión krát..

cubo2
18. mar 2024

@eva8 "A Danko vcera v rozhovore nepriamo ukazal, ze to "nepriatelstvo" s Pellegrinim je, aby ziskal hlasy, ktore v druhom kole odovzda Pellegrinimu (navrhne svojim volicom, nech ho volia). Genialne vypracovany plan ma koalicia."

18. marca 2024 10:08 Danko sa vzdal kandidatúry na prezidenta v prospech Harabina
Andrej Danko sa vzdáva kandidatúry na prezidenta v prospech Štefana Harabina. Predseda SNS povedal, že to urobil preto, aby sa národné sily vo voľbách netrieštili.

viestta
18. mar 2024

@cubo2 akosi sme presne na toto cakali

lenkakravcova
18. mar 2024

@viestta Akože sa nemôžem vyjadriť a tie dve hore do mňa môžu rýpať len tak? :D Vieš dobre, že nie som tupka, čo by si nechala skákať po hlave (aj keď to nezapadá asi do tvojho scenára). Skús si predstaviť, žeby takto rýpali do teba (ak máš kus empatie).

K tomu zvyšku: Ja proste Korčoka voliť nebudem. Môžeš sa na to hnevať koľko chceš (a keď ťa to nehnevá - čo budeš hneď v ďalšej odpovedi chcieť tvrdiť, tak mi nevypisuj, čo si mám alebo nemám myslieť). Je sloboda myslenia, názoru a aj vyjadrovania sa. Viem, že sa ti nepáči že v tejto slobode má niekto iný názor než ty (taký, ktorý považuješ za nesprávny), ale časom sa s tým možno skús nejakým spôsobom vyrovnať. Proste demokracia.

lucinkaboz
18. mar 2024

A treba sa na toto spytat inych
...koho volit

lucinkaboz
18. mar 2024

Jediny kto si zasluzil byt kedy prezidentom spomedzi politikov bol M.R.ŠTEFÁNIK
Nastavajuci prezident žiaden nema a nemal spomedzi kandidatov predchádzajuceho svojho obdobia a posobenia zasluhy v prospech tohto statu nato aby sme ho oslovovali pan prezident.Teple miestecko to je vsetko
Podrztaska ...ostuda

viestta
18. mar 2024

@lenkakravcova ja akceptujem tvoju slobodnu volbu vybrat si koho len chces. Ale tvoje zdovodnenie preco akurat Korcok nie je take vagne, pre mna je to vagne. Nic viac nic menej. Ale ano, vol si koho chces, zvovodni si to ako chces, nie je mojou ambiciou ta presviedcat koho mas volit.

lenkakravcova
18. mar 2024

@viestta každý máme nejaký dôvod prečo niekoho nepodporíme alebo podporíme, či už sa to zdá niekomu dostatočné alebo nedostatočne odôvodnené. Pre mňa je môj dôvod dostatočný.

OK. Vďaka za pochopenie.

viestta
18. mar 2024

@lucinkaboz cim to je, ze nam tu nerastu osobnosti, ktore by sa rovnali Stefanikovi? Alebo vies o nejakej, ale ta ani nekandiduje. Skus nam vymenovat niekoho zo zijucich, ktory by tej funkcie bol hoden.
btw: musime vyberat z toho co mame- Kde nic nie je ani cert neberie

stanielka17
18. mar 2024

@viestta Prilis vela ludi preskakuje politicke temy kde sa da, a to je dovod, preco je Slovensko dnes vo vacsej riti, ako v 90tych rokoch, ked vybuchovali auta na ulici.

eva8
18. mar 2024

@cubo2 uvidime. Harabin v druhom kole nebude. Ide hlavne o druhe kolo. Harabin zatial tvrdi, ze svoje hlasy neprenecha nikomu z tych dvoch, ktori sa crtaju byt v 2. kole. Danko nepriamo naozaj podsuval, ze podpori v 2. kole Pellegriniho

cubo2
18. mar 2024

@eva8 pokial by Harabin vytrval a svojim followerom by nariadil v druhom kole nejst volit + ak by v prvom kole vyhral Pellegrini, tak Korcok vyhra.

lenkakravcova
18. mar 2024

@viestta mne by sa páčilo keby Veronika Remišova kandidovala za prezidentku. Ona by bola fajn. 🙂 tej by som dala hlas hneď.

eva8
18. mar 2024

@cubo2 je to dost mozne, ale Danko je z koalicie, cize "svojim volicom" moze stale navrhnut Pellegriniho. A Harabinovi volici z "vdacnosti" k Dankovi mozu neskor volit tiez P

lucinkaboz
18. mar 2024

@viestta viestta ako vzdy vsade😁😁😁 nie je mojou povinnostou volit len preto lebo su volby

eva8
18. mar 2024

@lenkakravcova mna milo prekvapila povahovo Holeckova z KDH 🙂

annm81
18. mar 2024

@viestta "cim to je, ze nam tu nerastu osobnosti, ktore by sa rovnali Stefanikovi?"

Tým, že žijeme úplne inú dobu. Ani Štefánik ani Masaryk ani Churchill, ani nik ďalší nebol dokonalý, len vtedajšia doba nebola schopná každého, obrazne povedané, vyzliecť donaha a každú informáciu v priebehu zlomku sekundy preniesť na opačný koniec sveta. Navyše, Štefánik žil dobu, ktorá dala možnosť preukázať človeku osobnú odvahu. Počas mieru a v demokracii sa oveľa ťažšie oddeľujú hrdinovia od zbabelcov (ale nezúfajme, čo nie je, môže čoskoro byť znova)

Keby žil Štefánik dnes, iste by sa aj na neho našla nejaká špina, ktorá by sa rozotrela po sociálnych sieťach a ďalšie veci by sa prekrútili alebo rovno vymysleli. Pozri sa na súčasnú pani prezidentku. Čo také je na nej tak strašne nemorálne, neodborné, pohoršujúce, že ju časť národa doslova nenávidí? Keby viedla štát za dôb Štefánika, dnes by sme sa pýtali, prečo sa dnes nerodia také osobnosti.

viestta
18. mar 2024

@lucinkaboz volit nie je povinnost, je to vysada zakotvena v stave, ktoru mozes ale nemusis vyuzit.

palta
Autor odpoveď zmazal
cafelatte
18. mar 2024

@eva8 odhalenie Dankovho diabolského plánu prenechať hlasy Pellegrinymu Ti nevyšlo. Prenechal ich Harabinovi.

miriam11
Odpoveď bola odstránená