icon

Ktorý líder politickej strany je vám najsympatickejší?

21. sep 2023

Mne Sulik,paci sa mi jeho styl komunikacie.
A najvatsi fesak je Simecka.

lula313
21. sep 2023

Ja stretávam Tarabu, nazivo má charizmu a je aj fesak (na fotkach vyzerá divne), aj dom má pekný, taký na mediteransky styl 🤣🤣🤣

pribinak
21. sep 2023

@hefo kto je ten bodor?

lenkasarka
21. sep 2023

@hefo no tu sa musím ohradiť. Dcéra mala potkana a vôbec mu tak nebehali oči 😂😂😂

oli18
21. sep 2023

@pribinak ty radsej nechod volit, ak nesledujes politicke kauzy 😅

walentina7
Odpoveď bola odstránená
tanyag
21. sep 2023

Normálne som si musela vygoogliť Šimečku 🤣
Pekný je...ale pre mňa jednoznačne Fico 🤭

pribinak
21. sep 2023

@oli18 ja mam už dávno vybrané, sledujem program strany, videla som rôzne debaty predstaviteľov tej strany, zo mi stačí, nemusím sledovať úplne všetko

mateson
21. sep 2023

Starý

domkakvet
21. sep 2023

Uz zasa niekto zistuje z politiky, ze na to este niekto reaguje.

monillia
21. sep 2023

@autor za mňa je Majersky fešák, ale len vizuálne pokiaľ neotvori ústa lebo aj obsah aj forma.....

oli18
21. sep 2023

@pribinak ja sledujem kauzy jednotlivych stran a ich clennov a nie programy, kde slubuju hory doly, ktore aj tak nedodrzia. Ak by si sledovala dlhodobo media by si vedela, ze Bodor ml. aj st.su biele kone Smero-Hlasu, hlavni hrdinovia mnohych kauz, v ktorych islo o velke prachy. Hned by ti zo zoznamu vypadol Smer a Hlas 😃

simca06022011
21. sep 2023

No tak ja sa hanbim, mne sa paci Pelle... :D Inak za mojej mladosti sa mi pacil Bugar :DD strasne.. ja viem divna som :D

misinka0611
21. sep 2023

Mne je Šimečka nesympatický 😀

54tinka54
21. sep 2023

Čo sa týka štýlu komunikácie, tak najviac sa mi páči Majerský.
Čo sa týka výzoru, tak ani jeden 😀

beataxxx
21. sep 2023

Simecka mozno nie je najkrajsi, ale urcite je najkultivovanejsi

h2
21. sep 2023

Čakala som, že táto diskusia bude o niečom inom, nie o tom, ktorý politik sa nám páči, ako chlap. Lebo to naozaj žiadny. A že Šimečka je najkrajší chlap celkovo na Slovensku za posledných 20 rokov?! Tak to teda ani náhodou!

paradajkova
21. sep 2023

@queen_mary veru, ja som bola z Korcoka nazivo prekvapena, ze aky fesak a aku ma charizmu.

karolinakr
21. sep 2023

Čisto vyzorovo Richard Raši

thoughtfulweirdo
21. sep 2023

Strašne sa hanbím, že to vôbec píšem, ale vzhľadovo sa mi páčia Pele s Kaliňákom. Škoda, že ich charaktery nie sú také chrumkavé 😅

hendikep
21. sep 2023

na sulikovi sa mi paci ze sa vie na sebe zasmiat a je to taky pohodak … neurazi sa hned a nenecha sa vytocit .. ale zas ma vytaca ta jeho arogancia ze chce cez sviatok “ teple rozky “ .. nesympaticky mi je okrem tych beznych fico, pelle, kotleba, uhrik , danko , tabak no proste vsetci ale rovnako ma serie truban a spol…. matovic detto sympaticky mi nie je asi nikto 😂

karolinakr
21. sep 2023

Tak toto bez debaty, ale nehovorim teraz o povahe alebo jeho nazoroch

mima1608
21. sep 2023

Šimečka nie je vôbec atraktívny pre mňa 🙈
Mne sa najviac vždy páčil Jamkatý, je taký chrumkavý 🫣

79viktoria79
21. sep 2023

ten Šimečka jak čert,len rohy mu chybaju,je skor ako chlapček nie chlap,mne sa páči Suja, som ho na pumpe stretla, celkom pekne oči má,a postavu chlapa

erikavesela
21. sep 2023

Simecka a fesak?...😄😄😄

oli18
21. sep 2023

Viacere moje zname zeru jamkateho,Pelegrinyho. Dufam len, ze ho preto nepojdu volit 😆

triss83
21. sep 2023

Fešákov je tam dosť György Gyimesi, Tomáš Taraba, Erik Tomáš, Peter Pellegrini, Robert Kaliňák, Erik Kaliňák, Matúš Šutaj Eštok....

vorkola
21. sep 2023

@siera_springs Aj mne sa paci Matovic,V Trnave bol na sv omsi,a stal uplne pokojne,ako keby konteploval ,ziadne vytrcanie z radu,,skor mi pripadal nestastne,ale v tvari bol pred 4 mi rokmi velmi pekny ,teraz ho vidim len v tv a uz je veru strhany,Ale nozaj sa mi aj paci ,ako vie konftontovat aj s overenymi dokazmi ,toho kto nehovori pravdu,Vzhladom na to, ze prisla korona, potom vojna vedla ,urobil aj pre dochodcov a mlade mamicky az dost,a to bol asi 2 roky vo vlade ,a ten hnusny Sulo ho povalil,co Ficovi velmi pomohlo

masinka
21. sep 2023

Vyzorovo sa mi paci Pelle, ten keby bol hercom, viem si ho zivo predstavit spolu s Budom Spencerom ako mlati banditov....ako politik zial nic moc, . A este kym nosil respirator, tak sa mi pacil Krajci, take pekne ocka mal, bez ruska uz nic moc, taku slabossku sanku ma.

rusalinka
22. sep 2023

O sympatiách asi neviem, nikoho nepoznám nejako osobne, takže neviem a nechcem sa k tomu vyjadriť.
Ale najväčší fešáci sú jednoznačne Pelle a Raši 😀 Ale to je asi tak všetko, čo je na nich dobré - ich výzor.

pkgirl30
22. sep 2023

Gašpar