Ktorý líder politickej strany je vám najsympatickejší?
Mne Sulik,paci sa mi jeho styl komunikacie.
A najvatsi fesak je Simecka.
@hefo no tu sa musím ohradiť. Dcéra mala potkana a vôbec mu tak nebehali oči 😂😂😂
Normálne som si musela vygoogliť Šimečku 🤣
Pekný je...ale pre mňa jednoznačne Fico 🤭
Starý
Uz zasa niekto zistuje z politiky, ze na to este niekto reaguje.
@pribinak ja sledujem kauzy jednotlivych stran a ich clennov a nie programy, kde slubuju hory doly, ktore aj tak nedodrzia. Ak by si sledovala dlhodobo media by si vedela, ze Bodor ml. aj st.su biele kone Smero-Hlasu, hlavni hrdinovia mnohych kauz, v ktorych islo o velke prachy. Hned by ti zo zoznamu vypadol Smer a Hlas 😃
No tak ja sa hanbim, mne sa paci Pelle... :D Inak za mojej mladosti sa mi pacil Bugar :DD strasne.. ja viem divna som :D
Mne je Šimečka nesympatický 😀
Čo sa týka štýlu komunikácie, tak najviac sa mi páči Majerský.
Čo sa týka výzoru, tak ani jeden 😀
Simecka mozno nie je najkrajsi, ale urcite je najkultivovanejsi
Čakala som, že táto diskusia bude o niečom inom, nie o tom, ktorý politik sa nám páči, ako chlap. Lebo to naozaj žiadny. A že Šimečka je najkrajší chlap celkovo na Slovensku za posledných 20 rokov?! Tak to teda ani náhodou!
@queen_mary veru, ja som bola z Korcoka nazivo prekvapena, ze aky fesak a aku ma charizmu.
Čisto vyzorovo Richard Raši
Strašne sa hanbím, že to vôbec píšem, ale vzhľadovo sa mi páčia Pele s Kaliňákom. Škoda, že ich charaktery nie sú také chrumkavé 😅
na sulikovi sa mi paci ze sa vie na sebe zasmiat a je to taky pohodak … neurazi sa hned a nenecha sa vytocit .. ale zas ma vytaca ta jeho arogancia ze chce cez sviatok “ teple rozky “ .. nesympaticky mi je okrem tych beznych fico, pelle, kotleba, uhrik , danko , tabak no proste vsetci ale rovnako ma serie truban a spol…. matovic detto sympaticky mi nie je asi nikto 😂
Šimečka nie je vôbec atraktívny pre mňa 🙈
Mne sa najviac vždy páčil Jamkatý, je taký chrumkavý 🫣
ten Šimečka jak čert,len rohy mu chybaju,je skor ako chlapček nie chlap,mne sa páči Suja, som ho na pumpe stretla, celkom pekne oči má,a postavu chlapa
Simecka a fesak?...😄😄😄
Viacere moje zname zeru jamkateho,Pelegrinyho. Dufam len, ze ho preto nepojdu volit 😆
Fešákov je tam dosť György Gyimesi, Tomáš Taraba, Erik Tomáš, Peter Pellegrini, Robert Kaliňák, Erik Kaliňák, Matúš Šutaj Eštok....
@siera_springs Aj mne sa paci Matovic,V Trnave bol na sv omsi,a stal uplne pokojne,ako keby konteploval ,ziadne vytrcanie z radu,,skor mi pripadal nestastne,ale v tvari bol pred 4 mi rokmi velmi pekny ,teraz ho vidim len v tv a uz je veru strhany,Ale nozaj sa mi aj paci ,ako vie konftontovat aj s overenymi dokazmi ,toho kto nehovori pravdu,Vzhladom na to, ze prisla korona, potom vojna vedla ,urobil aj pre dochodcov a mlade mamicky az dost,a to bol asi 2 roky vo vlade ,a ten hnusny Sulo ho povalil,co Ficovi velmi pomohlo
Vyzorovo sa mi paci Pelle, ten keby bol hercom, viem si ho zivo predstavit spolu s Budom Spencerom ako mlati banditov....ako politik zial nic moc, . A este kym nosil respirator, tak sa mi pacil Krajci, take pekne ocka mal, bez ruska uz nic moc, taku slabossku sanku ma.
O sympatiách asi neviem, nikoho nepoznám nejako osobne, takže neviem a nechcem sa k tomu vyjadriť.
Ale najväčší fešáci sú jednoznačne Pelle a Raši 😀 Ale to je asi tak všetko, čo je na nich dobré - ich výzor.
Gašpar

Ja stretávam Tarabu, nazivo má charizmu a je aj fesak (na fotkach vyzerá divne), aj dom má pekný, taký na mediteransky styl 🤣🤣🤣