Ktorý líder politickej strany je vám najsympatickejší?
Mne Sulik,paci sa mi jeho styl komunikacie.
A najvatsi fesak je Simecka.
To by som musela riadne rozmyslat aby som tam niekoho takeho nasla.
Kazdopadne dufam ze nikto iba na zaklade sympatii volit nebude.
Pelle- ale volit hi nebudem🙈. Od politika ocakavam viac ako len sexi jamky v licach.
Baby prosím nesmejte sa mi .....
Mne sa roky dozadu páčila trojka Béla , Danko , Sulík 😂 🫣
A áno ano Pele oproti iným našim politikom nevyzerá zle .. 🫣
Čaputova - bohuzial,nenasla som v muzskych radoch politika,ktory by sa tak kultivovane vyjadroval.
Hojsika som videla na živo, vysokansky, elegantne oblečeny, keby nemal okuliare a cop a la hipie..
ked ono sa clovek na tom uz ani nebavi a skor sa mu chce z toho vsetkeho len plakat. som zvedava ako teda volby dopadnu a co nas hlavne caka po nich
Je dosť smutné, že nezanedbateľná časť najmä žien volí podľa toho, aký je predseda strany "fešák" (alebo "samec"), a nie podľa toho, čo ktorá strana robí...
@hefo aleeee ..myslím ,že nik nebude spomínaných pánov voliť na základe chutnej jamky na líčku ,alebo sexi prenikavé mu pohľadu .
Teda minimálne nie ,tieto ženy ,ktoré tu píšu . Diskusiu beriem ako odľahčenie od predvolebných diskusii .
Môžem povedať ,že sú mi milé tie Dankove brepty .. pôsobí na mňa skôr také milé bezbranné šteniatko . Ale ...že by som ho volila ? 🫣 ani vizuálne .
Hoci určite také ženy sú . Aj muži . Keď som sa kedysi dávno pýtala ,prečo dedo vôli Mečiar , odpovedal mi ,že lebo vystupuje ako riadny chlap . Takže v určitej miere sa niektorým pod kožu politik môže dostať aj iným ,než jeho skúsenosťami ,vedomosťami , programom ..
ešte som zabudla na Takáča alevolit by som ho nevilila,aj Gašpar je celkom simpaticky
@zafir01 Danko?Uf ten nie vobec.Sulik nie je pritazlivy vizualne ale mne sa paci jeho prejav,tie ironicke usmevy a tak.Aj vyzera na zabavneho cloveka.
@karolinakr Hojsa poznám ešte z mladosti, ešte bez okuliarov, hoci dlhé vlasy mal vždy. Áno, je veľmi vysoký a svojím spôsobom pekný, ale práve preto, že je to v podstate kamarát, tak pre mňa úplne antisexi.
Pelle, jednoznacne. Je to proste sexi chlap - politika bokom. A este Riso Rasi.

@lula313 a kde ho stretavas?