icon

Máme doma rozdielne politické názory?

23. mar 2024

Ahojte, môj muž volil Harabina, ja Korčoka. Máte to niekto doma až takto odlišné ?

10zabka
23. mar 2024

@nivea777
@sheila121 sa to mení, ako pripočítavajú hlasy. To bola tuším len BA. Teraz: P:42,34, K: 33.23,H: 12,96. Uvidíme 🙂

babkaland
23. mar 2024

Tí čo máte 40+ si to budete pamätať ale skutocne najlepší prezident bol pán Schuster. On robil presne to, čo prezident robiť má. Reprezentoval v zahraničí. Mal kontakty, vedel sa správať, uznávali ho v zahraničí.

lienka.7
23. mar 2024

@sheila121 nikomu by som právo nebrala... skôr by som chcela, aby si ľudia uvedomili dôsledky svojich konaní... a nepozerali sebecký len na seba a svoje blaho...konkrétne taky dôchodca tu bude este kolko? 10 rokov ? 20 rokov? (len odhad), ale my a naše rodiny ďalších 50 a viac. A len potom sa uvidí, o čom bude "život".

wolf_
Autor odpoveď zmazal
babkaland
23. mar 2024

U nás prezident nemá vplyv na dianie a ekonomiku. Ale aj repre funkcia je dôležitá. On má byť diplomat v prvom rade. Pokiaľ viem Korčok je práve Diplomat.

dagmarovita
23. mar 2024

@lienka.7 a co tym chces povedat? Ze dochodca tu bude desat rokov a ty s rodinou 50 rokov? A ze sa pozeraju len na svoje blaho a ty nie? Nerozumiem tomu co sa spominaju dôchodci ták casto akoby boli nesvojprávny a niekomu ublizovali

babkaland
23. mar 2024

Tymi dochodcami su myslene tie povestne “babky demokratky” ktore za cias Mečiara HZDS robili presne to isté ako teraz robia s Ficom a Smerom.

10zabka
23. mar 2024

@lienka.7 myslíš, že ten, ktorý vyhrá voľby, tu bude prezidentom ďalších 10 či 20 rokov? Určite nie. Ani Smer tu nebude večne, nie je KSČ a socializmus, aby sme mohli voliť len jednu stranu.

muchacici
23. mar 2024

No a čo? Treba súhlasiť, že nesúhlasíte, hotovka 🙂

lienka.7
23. mar 2024

@dagmarovita precitaj si vyjadrenia ekonómov a potom tu rozpravaj o nejakom svojom "blahu" . Vieš, ja nerozmýšľam štýlom "po mne potopa"

dagmarovita
23. mar 2024

@lienka.7 nerozumiem vobec, akych ekonomov, to je nejaka blbost..dochodci nikomu nic zle nerobia.

fido69
24. mar 2024

@lienka.7 @dagmarovita
Dôchodcovia sú presne rovnakí ľudia ako aj ty. Ľudia, ktorí tu roky pracovali, platili dane, vychovavali deti a podieľali sa na fungovaní štátu a ekonomiky. Sú ľahko ovplyvniteľní, ale to nie je ich chyba. To je chyba tých čo kradnú a dôchodcom vedome klamú len aby ziskali ich hlas. 😉

rude_baby
24. mar 2024

Na tvojom mieste by som sa rozviedla 😁 ja by som nemohla byť s človekom, kt ma úplne opačný pohľad na svet.... 🤦‍♀️

fido69
24. mar 2024

Veriť Harabinovi... nie je to vlastne nevera? 🤔

martinka13
24. mar 2024

Máš môj obdiv.

nikyball
24. mar 2024

@lienka.7 nie len dochodcovia, ale kazdy.

xsuzannex
24. mar 2024

Dufam teda,ze uz mas vypisane rozvodove papiere a zajtra ich hned podas 😄😉

lienka.7
24. mar 2024

@fido69 jezisi, milujem tieto populistické keci 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ano, bez nich by nebola vlastne ani republika, co? 🤣🤣🤣

fido69
24. mar 2024

@lienka.7 Milujem mudrych ľudí. Takže kamarati pravdepodobne nebudeme. ☹ Nezabudni, že raz aj ty budeš stará... 😉

P.S. 2. Božie prikázanie „Nevezmeš meno Božie nadarmo.“ 😉

eva8
24. mar 2024

@nivea777 ked nechcere riesit prezidenta, v druhom kole volte s manzelom, aj cela vasa rodina, Korcoka, prosim 🙂

eva8
24. mar 2024

Vlastne, vsetci, ktorym to je jedno,, poteste aspom mna, ako neznamu osobu a dajte hlas Korcokovi. O nic nepridete, len potesite. A o to predsa ide, robit druhych stastnymi 🙂 Dakujem ❤️

minenkak
24. mar 2024

Prečo si vlastné načala túto tému,nerozumiem však to ani není problém

nivea777
24. mar 2024

@eva8 Korčok mi nie je vôbec sympatický. To by som už fakt radšej dala Harabina 🤣🤣

fido69
24. mar 2024

@nivea777 Doprial by som ti s Harabinom jednu spoločnú večeru, aby si prekukla a pochopila, v čom rozdiel. 😉

eva8
24. mar 2024

@nivea777 ale vsak si pisala, ze to je vlastne jedno. Ci?

nivea777
24. mar 2024

@fido69 vyšiel mi z kalkulačky tak asi máme rovnaké zmýšľanie 🤣🤣

jessicai
24. mar 2024

Podľa tohoto je vidieť,že je u vás doma tá správna demokracia. Každý si môže stáť pri svojom názore bez toho aby sa vyvolávali kvôli tomu štiepky. Super...👍👏

rachel36a
24. mar 2024

My s muzom sme este ani raz nikdy nevolili rovnakeho kanditata, ani pri prezidentskych volbach, ani v komunalnych a pod.,a?

babkaland
24. mar 2024

Volby sú slobodné a každý si volí koho chce, veď na to to tu je.

ankasek
25. mar 2024

@nivea777 Medzi tú Tvoju veľmi obmedzenú moc prezidenta patrí aj to, že je najvyšší veliteľ ozbrojených síl. Len tak mimochodom, môže poslať vojakov do vojny a on sa tým netají. Ďalej može zrušiť právo veta pre Slovensko. Aj to je tá veľmi obmedzená moc prezidenta? Ak to urobí Slovensko končí. To sú len 2 z tých Tvojich veľmi obmedzených mocí prezidenta. Ono ich je podstatne viac, kt. chce použiť proti Slovensku. Je to Americký agent.