Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@arasidka11 A nikde neplatili pritopandemicke opatrenia, len u nas?
@arasidka11 u nás lekári liečili. Fungoval očný, gynekológ, zubár. Jediní, ktorí to využili a využívajú doteraz sú všeobecní. Či detskí,či dospelacki. Ten chaos spustil Pele, veď on nakázal zatvoriť všetko. Matovič v tom len pokračoval.
K Ficovym miliónom len toľko, som sa pobavila 😁
@eva8 a čo by sa stalo, keby markizu uplne vypli, čo? chýbali by ti tie stupidne programy? my ju nepozerame už vyše 3 rokov, ako strašili cez covid, sme to vypli, sem tam sa po mna niečo dostane cez FB, ale inak mi tie stupididy nechýbaju, len ohlupuju ludi, farmou, nevestami, a inými.....
@sante81 ono zalezi,co povazujes za objektivnost. Pre mna clovek,ktory nevie odpovedat na jasne otazky, zahmlieva a klame nie je chudak,lebo sa ho niekto na to opytal. Podla mna, ak mam pravdu a neurobila som nic zle ,tak sa moze niekto opytat 1000 krat z kazdeho uhla a stale to budem vediet vyargumentovat.
Ale samozrejme , urazky pre politicke nazory by nemali byt samozrejmost, ako to bohuzial casto je :(
@arasidka11 tu totalitu zaviedol pele...matovic pokracoval, podobne tomu bolo v celom svete..kovacic je jeden z mala politickych diskuterov, kt.sa dali pocuvat...si zober takeho zavodskeho, ten si sere do huby kazdou 2.vetou...kolko mas rokov,ked sa mozem opytat...lebo podla toho, co pises a ako opisujes "totalitu" za matovica, si tu skutocnu nezazila...pretoze tu skutocnu tu nastoluje smerohlas...
@tetapetra božeeee, očný, zubár, gynekolog ta vylieči z covidu? zakazali liečiť covid obvodným, o tom píšem, dajte si vitamíny, a ked vam bude zle volajte sanitku, žiadne vyšetrenie, krv, RTG, popočúvať, to bola chyba, na čo sa poukazovalo už vtedy, ale len na alternatíve, taká markiza nikdy nepovedala, nerýpala do toho, ale truhy vedeli stále ukazovať, aj preto týchto redaktorov treba vymeniť, vtedy sa neozvali.
@dadis mna inde nezaujma, ja viem, čo bolo tu.
@arasidka11 aký Covid? Veď podľa takých ako ty, tu vlastne covid ani nebol. Alebo to bola len chripocka 🤷🏻♀️ Ja som toto obdobie prežila bez ujmy, dokonca aj bez covidu. Jediné čo ma štvalo no, že decká nechodili 3m do školy. U nás sa potom chodilo normálne. No a ešte obchody a čas pre dôchodcov.
@arasidka11 Evidentne nemas ani potuchy o slovenskom medialnom trhu, dochadzaju ti argumenty a preto mozes len tak z ust vypustit takyto banalny vyrok. Markiza je nasledovanejsia televizia, cize to znamena, ze jej obsah konzumuje najviac televiznych divakov (pretoze chcu). S chodom takehoto kolosu su spojene osudy stoviek ludi, zamestnancov, dodavatelov, medialnych, reklamnych a produkcnych agentur. Problem nemaju vsetci tito ludia, ktori si evidentne robia dobre svoju pracu a zivia svoje rodiny. Problem ma vedenie s tym, akym sposobom je na Markize tvorene spravodajstvo. To, ktore bolo kriticke vzdy a ku kazdej vladnej moci, teraz ziadaju byt k nim zhovievavi. Preto je treba tebto uspesny projekt zatvorit? Nie je skor cas na sebareflexiu a prerod? PPF predala aj cast akcii O2, nech sa teda zbavi aj tohoto nechceneho dietata. Alebo, ze by nebolo az tak nechcene??
@tetapetra ako možeš takto sa vyjadriť o niekom koho nepoznáš, ako ma možeš zaškatulkovať, podla takých ako ty,,,aj toto je výsledok vlády Matoviča, takto pokazili ludí nenávidieť, škatulkovať, podľa takých ako ty....vieš, čo daj si facku, hanbi sa
Mna zaskocilo ze sucastou strajku nie je Kristina Kovesova… a redaktori vseci vo farebnom obleceni nikto nie je v ciernom.. v telerane prave teraz ti dvaja trapkovia
@arasidka11 A smer by vsetko nechal otvorene 🤭🤭🤭, ako mozes mat tak obmedzene vnimanie?
@reddflowerlife Lebo nie vsetci, ktori nesuhlasia si mohli dovolit/chceli prejavit nesuhlas.
@dadis problém takých ako ty, je ze si mýlia objektívnu kritiku so zosmiesnovanim a pretláčanie vlastného názoru.... a to je problém. Nebodaj ešte mat na niečo iný názor, tam to uz je koniec.
Plus ako tu už napisali, skákanie do reči, pretláčanie svojej pravdy, dodávanie svojich komentárov za vety... to je podla teba objektívne? Podľa mňa nie! Z redakčnej rady CME sa vyjadrili, že to čo urobil Kováč, bolo porušenie etiky a kódexov. Porušil zákon. Ale však jasne, to je ok, ze?
Keď mal pocit, aký mal, to riešiť súkromné so svojím zamestnávateľom, pripadne si vyposovat na facebooku. Ale nie v živom vysielaní si vylievat srdiečko.
To je ten rozdiel. Spôsob, akým to riešil.
@arasidka11 ty si daj, ty útočiš a keď ty to človek napíše,že tým začal Pele už je zle. Všekych brali mrakoty,keď to začalo. A keď nastúpil Matovič v tom len pokračoval a toto bolo ako voda na mlyn pre ľudí ako je Blaha a spol. Nikto nevie ako by sa zachoval Fico a spol,vlastne vieme, Pele začal. Len Slováci majú veľmi slabú pamäť. Covid spomínaš,ale že ti Fico za12 rokovna epidavkach pre deti pridal centy je ok.ze štátny úradníci robili pod minimálnu mzdu to tiež nevidíš, že dôchodcom pod minimálny dôchodok nenastavili parametre tak aby aj oni mali normálny dôchodkok, to tiež nevidíš.
@dadis počúvaj, boli kritickí voči vlade Matoviča? Boli kritickí voči nezmyslom čo denne vystrájal? voči očkovacej loterii? voči zapáskovaným ihriskám? boli kritickí voči tupote Verony Remišovej? Voči arogantnému Nadovi, čo nas načisto odzbrojil, čo teraz velice Sulík hovorí, že ich všetkých oklamal. Boli kritickí? vedeli len ľakať, strašiť, tým pomohli? ukazovať truhly .....grc cela markiza. čo mali upokojovať, dať nádej, len lakali a lakali
@arasidka11 kašli už tu na nich, zbytocne sa vybijas. Ony tu majú tu svoju pravdu - jedinú. 👌 ale idú tu písať o totalite 🤦♀️🤣🤣🤣
@tetapetra vidím, a ani Fico, ani Pele nie je žiadna spasa. To mi ver.
@lienka.7 ano, Kovačič je arogantný a myslel si, že bez neho spadne markiza. Drzosť, arogancia, neznalosť zákonov, predpisov, čo si dovolil,
@tetapetra ano, Pele začal, lebo to sme nevedeli, ešte o tom nič, ale to, čo urobil Matovič, celoplošné donutene testovanie, a aby modrý papierik bol priepustka na slobodu, do práce, a platil týžden, či dva, že nie som nositeľ vírusu, to už je aka debilina? tomu snad neveri ani taký jednoduchší typ, ako si ty.
@lienka.7 presne tak. máš pravdu. ❤
@arasidka11 napr. majitelia by prisli o prijem, vela ludi o pracu.
A co by sa stalo, keby si prestala sledovat FB? Ake spravy (informacie o diani doma a vo svete) a od koho sa ti dostavaju cez FB? Mne napr. tien nechyba
@arasidka11 co presne si citala/pozerala/pocuvala cez kovid? Lebo co citam ja, tak rovnako kriticki boli redaktori voci Matovicovej/Hegerovej vlade, ako aj voci aktualnej, vzdy upozornovali na chyby.

@arasidka11 ?? Progresivec je nadavka?? Na zaklade coho si mu dala tuto nalepku?