icon

Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo

26. máj 2024

„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.

Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?

https://www.topky.sk/cl/100313/2768193/Necakany...

tetapetra
3. jún 2024

@arasidka11 Ja som to neprežívala,mala som HO, to len takí jednoduchší ako ty prežívali. A keďže roky predtým som robila v potravinárskom priemysle, vytery ma neiritovali. Len to nemalo ani hlavu ani pätu. Mňa s takými kokosovinami nedokážeš vytočiť.

lienka.7
3. jún 2024

@lucyliu nájdi si vyjadrenia na internete, kde sa k tomu vyjadrujú z redakčnej rady CME. Ja nie som odborník na mediálne právo, ale vy všetky co tu mudrujete asi áno, ze?
Ešte raz, mohol si srdiečko vylievat na FB, keď chcel, nie v živom vysielaní. Ci nebodaj si myslel, že keď je "hviezda" tak si môže robiť čo chce? Takých ako on bolo, je a aj bude. Predtým bola "hviezda" Puskarova, teraz on, po ňom príde ďalší.

dadis
3. jún 2024

@lienka.7 Nemohol

eva8
3. jún 2024

@arasidka11 ano Kovacic vypinal mikrofony aj koalicnym hostom v jeho relacii. Daval neprijemne otazky kazdemu

eva8
3. jún 2024

@lienka.7 zaujimave, ze aj pocas tvrdeho LD som mohla chodit do prace, v MHD som bola skoro jedinou cestujucou, nevadilo mi testovanie, ani policajti. Ked sa deti ucili doma, aspon som zistila aktivitu na hodinach, objektivny priztup ucitelov. Zo vsetkeho sa da vytazit to dobre aj za prisnych podmienok. Tie boli vo vacsine sveta. Bola som v spojeni s ludmi. Z nasej rodiny sa cestovalo aj mimo Slovenska, aj v ramci Slovenska pocas pandemie, nie autami. Dalo sa, ked sa pozeralo na situaciu triezvo

eva8
3. jún 2024

@lienka.7 Puskarova neposobi zo zdravotnych dovodov. Kovacic vydedukoval, ze sa uz do Na telo nevrati, jeho relaciu skratili o 2 epizody uz pred jeho vyjadreni.. FB napr. nesledujem, tak som az privelmi rada,ze to povedal takto verejne. Prisiel len o jednu relaciu. Keby bola Markiza ferova, dala by moznost sa vyjadrit aj ,vysnym kandidatom na europoslancov v poslednej relacii. Lenze sa tam nachadzali ak konkurenti sucasnej koalicie,, tak nemohla.

lienka.7
3. jún 2024

@dadis nemohol? Prečo? Jaj, lebo ty si povedala.👌 Zabudla som

carolynka
3. jún 2024

@arasidka11 asi si necitala 'mainstreamove' media cez kovid, ked tvrdis, ze Matovica nikto nekritizoval. Odkial toto tvrdenie beries?

carolynka
3. jún 2024

Uz sa prosim vas spamatajte z toho covidu, mate z toho niektore neskutocnu traumu a volite nam sem do parlamentu odpad prvej triedy.

dadis
3. jún 2024

@lienka.7 A mas aj ine argumenty ako 👌👌👌?

lucyliu
3. jún 2024

@lienka.7 napises, ze porusil zakon, ked sa opytam, aky, tak povies, ze nie si odbornik na medialne pravo, ale mudrujeme tu my. Ok, debatka na urovni ako so stvorrocnou susedkou, ty nabuduce neobvinuj z poruseni zakona, ked nevies.

arasidka11
3. jún 2024

@tetapetra že očný, gynekolog, zuba....mam dosť, tí mali ako liečiť zapal pluc? či zlyhávanie iných orgánov, počas vírusu kovid, ty zdá sa. že to vobec nechápeš, že lekár ma liečiť chorých, nie sa zamknuť, báť sa pacienta, ved zdravý mu tam nepojde, ale chorý potrebuje pomoc a pred tými sa zamkli, lebo im to vlada umožnila. ano matovicova vlada. vdaka takým, čo liečili. a to , že tebe testovanie nevadilo , neznamená, že iným to tiež nevadilo. mne to vadilo, vždy som sa testovala,ked som bola chora, nie zdravých lusí nahánali na testy a niekto na tom nadpomery zarábal, robili z vas blbcov, čo si dala šparať zdravý do nosa. to ti nedošlo, čo??????

arasidka11
3. jún 2024

@carolynka kto je napriklad odpad, ktorý človek?

carolynka
3. jún 2024

@arasidka11 pytala som sa prva, nedostala som odpoved, takze ti ani ja neodpoviem

lienka.7
3. jún 2024

@lucyliu juj, ty premudrela 5 ročná 👌🤣🤣🤣
Ešte raz, ja neovládam mediálny zákon a kvoli tebe si ho študovať ani nebudem. Ale asi aj iní sú blbí, len ty si to lietadlo 👌👌👌🤣🤣🤣
A ano, mudrujete tu jedna cez druhú, vy "odborníčky na vsetko" 🤦‍♀️

tetapetra
3. jún 2024

@arasidka11 zabudla si napísať, že doteraz sa k lekárovi nedostaneš. Ja všetko riešim online, až keď je zle, tak mám sa objednať na ecasenku🤦🏻‍♀️. Ja som počas celého covidu bola zdravá. A ano nevadilo mi to. Na testovaní som bola len kvôli synovi. Takže do môjho života to zasiahlo asi najmenej. Tiez sa mi nepáčilo,že si sa k lekárovi nedostala, môj kmotor musel osobné dôjsť do nemocnice, kde ho už brali a skončil na kyslíku.

annm81
3. jún 2024

Mňa by tiež zaujímala presná citácia zákona, ktorá potvrdí, že došlo k porušeniu zákona. Lebo teda ak nejaký argument použijem, tak by som mu snáď mala aj rozumieť. Ja v zákone napr. vidím, že názory a komentáre majú byť oddelené od spravodajstva - a keďže sa nebavíme o spravodajskej relácii...

arasidka11
3. jún 2024

@tetapetra ja sa dostanem k lekárovi. Ja by som takého lekára nechcela, co by ma nevysetril. A zabudni na JA... Trosku empatie, predstaviť si, vcítiť sa do iných by ti neuškodilo.

arasidka11
3. jún 2024

@carolynka odpovedám ti, nie, trpeli všetko, média sa mali oprieť už vtedy, keď sa zistilo, ze nepísal diplomovku, ale dal si ju napísať. Vtedy mali tvrdo ist, aby odstúpil. Tiež. Vtedy, keď tvrdil, ze Fico ukradol 300 miliárd, keď vymýšľal atómový a postupne nas ničil. A teraz mi odpovedz ty!

arasidka11
3. jún 2024

@carolynka
@carolynka takže, odpovedala som ti, kto je odpad.

autor
3. jún 2024

@arasidka11 kto je tá trúbka?

autor
3. jún 2024

@arasidka11 prečo tu pcháš kovid? Taktika Smeruhlasu ako vyšitá. Nebavíme sa ani o programoch ako farma, nevesta čo splietaš. Hovoríme o rušení policických relácií, odstavovaní nepohodlných ľudí, rušenie celého RTVS!!! Čo tu zahmlievaš hlúposťami?

eva8
3. jún 2024

@arasidka11 to s tou diplomovkou suhlas, vtedy som mu prestala doverovat. A on naozaj nechcel zle, len to vzdelanie mu chybalo. Danko kvoli diplomovej praci odstupil.

carolynka
3. jún 2024

@arasidka11 nebudem menovat, este ma obvinis zo sirenia nenavisti

carolynka
3. jún 2024

@arasidka11 kazducky den bol na sme.sk nejaky clanok proti Matovicovi

lucyliu
3. jún 2024

@lienka.7 no vidis, nabuduce netreba ani fotky, len normalne odpis hned na prvu otazku, ze zakon o medialnych sluzbach, bez toho vysmievania a infantilnych smajlov, ja si to pozriem a mozme sa normalne bavit dalej ako dospele.

tetapetra
3. jún 2024

@arasidka11 no vidíš a tu to ostalo takto. Dokonca aj u detskej to platí.Ty vkuse vravíš ja, tak som ti vravela ako to mám Ja. Som rada,že si tú "hroznú, despoticku" dobu prežila. Môžeš to odmietať ešte ďalších 30rokov. Ako som písala nevieš ako by sa zachovali iní. A po vojme je každý frajer

lienka.7
3. jún 2024

@lucyliu nabudúce kým tu budes mudrovat si to vopred môžeš naštudovať dopredu aj sama a potom sa ozývať. A nie hned vyskakovat ako opička na gumicke. Este tu napíšte, ze ho chudacika sikanuju za to, ze sa vobec ozval 🤦‍♀️

lucyliu
3. jún 2024

@lienka.7 pises, ze porusil zakon, ja som sa slusne opytala, aky... myslela som, ze to mas zistene, kym o tom vypisujes, hadam sa mozem normalne opytat, ci?Mala som naivnu predstavu, ze vies, o com pises, ty opicka.

autor
Autor odpoveď zmazal