Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@jednoduchomaria89 áno, na zomri som zabudla a bohužiaľ si tu ten zoznam budeme stále doplňovať...
@paradajkova on mi zrovna objektivny nepride, tak ako aj objektivna nestranna Veronika, ktora skoncila kde? :D :D :D
a co teda uz sa im zbierame?
avsak kovacic zabuda, ze televizia nie je jeho, nevlastni ju, a mna vobec nezaujima jeho sukromny nazor na hocktoru vec...preto by som mu ten jeho vystup dala k nahrade...
vsetci tu rozpravaju o akejsi neslobode.... avsak moderatori by mali sprostredkovat veci take ake su, spravne nastavit zrkadlo...preco sa zlatica tvarila, ako keby po parlam. volbach prisla o 2 mil. eur, a davala najavo svoju nespokojnost s vysledkom volieb...-toto je ta slobod slova, o ktorej moderatori tocia? opakujem, nech si svoje bratislavske nazory niekam zastrcia, ...ale kedcpoberu peniaze za prezentovanie nazorov, tak potom necudo, ze sa niekto buri...
@jednoduchomaria89 a pochybuje o gulatosti zeme🙄
Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné stanovisko. Podpísaných je pod ním circa sto ľudí.
„Plne podporujeme nášho kolegu Michala Kovačiča v jeho stanovisku, ktoré odprezentoval vo vysielaní poslednej relácie Na Telo a v celom rozsahu za ním stojíme. Považujeme za neakceptovateľné, aby moderátor najúspešnejšej politickej relácie v krajine musel okrem tlakov politikov čeliť aj tlakom vlastného vedenia. Michal Kovačič vytvoril z Na Telo svojím profesionálnym prístupom najsledovanejšiu politickú reláciu na trhu, jeho zrušenie je preto jednoznačne proti záujmom televízie a teda nás všetkých.
Generálneho riaditeľa Petra Gažíka a riaditeľa Centra spravodajstva a publicistiky Michala Kratochvíla požiadame, aby sa do troch dní písomne zaviazali, že relácia bude pokračovať v slobodnej dramaturgii a s rovnakým moderátorom aj po letnej prestávke. V opačnom prípade využijeme všetky právne kroky kolektívneho odporu, ktoré nám umožňuje zákon.
Platí to, čo sme manažmentu komunikovali už v minulosti – naše kroky nie sú pokusom o boj s vedením, iba snahou o zachovanie slobody spravodajstva Markízy. V minulosti práve ono zohralo kľúčovú úlohu vo vývoji slovenskej demokracie a sledujúc dianie v ostatných médiách sa ukazuje, že naša nezávislosť bude potrebná viac, ako kedykoľvek predtým."
@livuska124 ja nemám problém, nech si taraju o čom chcú , napr ako v tv Slovan , veď to je až smiešne , ale nech si to platia tí čo to pozerajú , ja nemám záujem počúvať tieto informácie a ani informácie o Tom ako pipa karta pri platení , alebo chemtrails , za toto mám akože aj ja platiť pri ich plánovanej zmene RTVS !????
@jednoduchomaria89 ja som akurát minule bratovi hovorila, že ktovie, či by aj mne nedali priestor v TV. Ja som v Rusku nikdy nebola, takže Rusko podľa mňa neexistuje. Tento môj názor s radosťou naučím aj ich deti 😀
nech sa paci ofic. stanovisko tv markiza v zavere clanku...
a kovacic je pravnik, ohrozil fungovanie tv markiza, tv nova, mozu prist o licenciu...
@luxus10 ty choď lobovať k Ficovi do nemocnice, alebo pred ňu a nežvástaj tu.
autor-uz o tom pisu viacere noviny...bouzial sliapli ste vsetci vedla...
autor-a toto je ta vasa sloboda slova....ved to aj tak vyzera, len vy to nechcete vidiet...
@luxus10 a preco ti nevadi pri "alternativnych" mediach, ze prezentuju osobne nazory v rozpore so zákonom o mediálnych službách a etickým kódexom novinára? si fakt smiesna. okrem toho su sukromna televizia a ich nazor by mohol byt v zasade akykolvek. co potom taky brano zavodsky a ini? ved ti ludia by sa nemohli pozriet na seba do zrkadla, ak by boli pri tomto vsetkom ticho.
@luxus10 toto je tá naša sloboda slova? Tvoja nie? Naozaj ti nevadí že obsadzujú aj súkromné médiá? Či tebe ako Fico voličke to vyhovuje?
@luxus10 je smiešne keď zastrelia novinára a jeho snúbenicu aby ich umlčali, lebo tam to začalo…Naozaj sa dobre bavíš?
@luxus10 S čím všetci šliapli vedľa? Že Markíza na plnú hubu nepovedala, že sú za tým tlaky od vlády? Lebo keby hypoteticky vláda naznačila Markíze, napr. to, koľko môže a koľko nemusí zarobiť na reklame platenej štátom, tak presne to by si sa dočítala v stanovisku televízie. Prečo by predsa hľadali nejakú výhovorku, keď to môžu povedať na rovinu, že? 😀
Kovacic ako aj Puskarova sú moderátorská elita, Kovacic mi je aj ako muž sympatický, avšak, nie sú vôbec objektívni moderátori. Sledovala som tuším volebnu noc s parlamentnými volbami a tam pani Puskarova do toho vnasala veľa svojich emocii a svoj názor, že vysledky nevyzerajú dobre (pritom pre väčšinu Slovenska zrejme volby dobre dopadli, keď vyhrali tí, ktorych si zvolili). Televízia možno chcela po nich viac objektivity, aby boli nestranní, nevnasali do diskusii svoj nazor a oni to zrejme povazuju ako diktatúru.
@kp7333 aj toto bola tvoja Markíza.
@tom_i a o toto im presne ide, vykynozit politicke spravodajstvo v mediach, vytlacit kritickych novinarov na okraj spolocnosti. nechat len tych, ktori su poplatni vlade. presne ako za komunistov. poluju aj na tych na internete - vid hon na zomri. sk. O chvilu budu tel. noviny vyzerat ako za komancov - same pozitivne spravy o tom, ako to tu prekvita a ako nam ti na zapade zavidia. Cista propaganda.

@jednoduchomaria89 presne, iné krajiny cestujú do vesmíru a slovenskí politici sa akurát začali zamýšľať, či je vôbec zem guľatá a chcú dávať priestor v TV aj "plochozemcom," lebo to je ich názor a priestor majú dostať všetci (rozumej - tí všetci, ktorí budú naďalej vychovávať poslušného a nevzdelaného voliča ich strán, hlavne aby dokázali odhaliť praudu a sprisahania na celosvetovej úrovni) .... akože rozum sa mi zastavuje 🙈