Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@dadis Korcoka podporovalo PS, a Pelle sa neda nejako lahko vyprovokovat. Tuto debatu som myslim videla a aj sme ju dopozerali.
Pelle sa ani velmi nesnazil, isiel tak mierne, mam pocit ze nechal aj Korcoka nech si povie svoje. Asi sa po nej nikto nebuchol po cele a neprebehol na druhu stranu. A hlavne, vsetci si mysleli ze to ma Korcok na 100% vyhrate takze nebolo treba hecovat volicov. Btw z prvej ruky mam info ze prehra bola pre neho naozaj obrovsky sok z ktoreho sa dlho spamataval a vobec s tym neratal.
Teraz mam v plane pozriet debaty kandidatov do europarlamentu. Mojim favoritom je zatial Odor, len budem.musiet skusnut to PSko. Ale sedi mi ako clovek, osobnost, odbornik.
@lenkasarka To je choré indivídum
@portret7 nuz nevies ako to chodi a nevies kto co je v pozadi,alw nie amw jediny na svete aj v demokratickej europe urcite chce mat kauda vlada pod kontrolou media ovladat ludi.A to nie su konspiracie to tak je
Ak by Kovacic sam odisiel, pretoze sa mu nepaci cenzura, tlaky atd., tak by som to chapala, ze s tym nie je stotozneny a nechce byt toho sucastou. Lenze jeho vyhodili a on zostal dost nas*raty, ze mu zrusili realaciu. Cize on neplanoval odist a asi az taky problem s tym,.co sa tam deje nemal.
@annm81 vyjadrila, dala som ti jeden link
@gribka1 Jasne, ze nie, kazdy by bol, to chapem. Len nechapem preco sam neodisiel, ak tam bol problem. Podla jeho prekvapenia z vyhadzovu ani nahodou nemal v plane odist. Ja som bola tiez novinarka a tiez sa mi nepacilo, co sa v redakcii dialo, tak som odisla dobrovolne. On by v pohode ostal, ak by ho nevyhodili, v tom je rozdiel.
@zmrzlinka8 Prepáč, ale nemám pocit, že si mi posielala akýkoľvek link.
@zmrzlinka8 všetko prichádza postupne, sa vám možno nezdá, ale ono to príde
@miroslava21 pre zabednencov, fickovcov a iných pomýlencov to je hrozná relácia, áno, to verím
@tykat Ty zjavne nechápeš, že kladenie otázok, vrátanie spochybňovania politika, nie je neobjektívne nadržiavanie opozícii, ale štandardná úloha novinára.
Dáš mi nejaké konkrétne príklady, v akej téme bol koaličný politik neobjektívne kritizovaný v prospech opozície? Nech teda sa nebavíme abstraktne, ale o konkrétnych prípadoch?
@zmrzlinka8 Pani poslankyňu neučili na škole nič o publicistike? Pani poslankyňa má nejaký problém odlíšiť publicistiku od spravodajstva? Aj ty si sa s tým stretla? Kde konkrétne?
A prilievame oleja do ohňa? Tým mieri do vlastných radov, nie? Lebo si tu môžme ukázať, aké boli komentáre po atentáte na nepriateľských médiách a na alternatíve. Rovnako si môžme porovnať vyjadrenia koaličných a opozičných politikov? Pridávam pár ukážok. Mali také správy aj tie "priateľské média"? Lebo ja som tam čítala titulky ako "Majú čo chceli. A mier nebude."
@annm81 ty máš čas aj na niečo iné v živote?
toľko titulkov, premýšľam, či to už nebude diagnóza, nič v zlom
@zmrzlinka8 zasa odpoveď k veci a vôbec nie osobná invektíva... čo iné som čakala...
@annm81 ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.
@annm81 odpoveď k veci si dostala, ake neakceptuje, tak čo ja s tým. pani poslankyňa sa vyjadrila, že novinárčinu študovala, tak asi vie, o čom hovorí.
ty tiež?
@zmrzlinka8 aká odpoveď k veci? Tvoj príspevok na moje argumenty bol len a len invektíva. A argumentovať smeráckou poslankyňou??? Pani poslankyňa tára a ja uvádzam prečo. Ty teda tiež nepoznáš pojem publicistika? A na ktorom médiu a kde konkrétne si mala problém odlíšiť ju od spravodajstva?
Ahoj @annm81
Písala si a zaujalo ma to: Včera o 16:31
"S čím všetci šliapli vedľa? Že Markíza na plnú hubu nepovedala, že sú za tým tlaky od vlády? Lebo keby hypoteticky vláda naznačila Markíze, napr. to, koľko môže a koľko nemusí zarobiť na reklame platenej štátom, tak presne to by si sa dočítala v stanovisku televízie. Prečo by predsa hľadali nejakú výhovorku, keď to môžu povedať na rovinu, že? 😀"
@annm81 ako vlada tlaci na vedenie Markizy a odkial to mas?
Vysvetlis mi prosim ta blizsie este aj tvoju vetu "Lebo keby hypoteticky vláda naznačila Markíze, napr. to, koľko môže a koľko nemusí zarobiť na reklame platenej štátom"? Absolutne jej nerozumiem. Aka reklama platena statom, na ktorej zaraba markiza?
@akje Áno, štát si bežne objednáva reklamu v objemoch miliónov eur. A potom sú tu aj ďalšie obchody medzi majiteľom Markízy a štátom - najmä mýto.
Samozrejme, keby toto bol len jeden izolovaný incident jedného novinára v jednej relácii jednej televízie bolo by to o niečom úplne inom ako je súčasná situácia.
Zvyšok príspevku bol o tom, že je veľmi naivné očakávať, že Markíza sa v prípade, že koná na podnet vlády, k tomu otvorene prizná a nepríde s nejakou výhovorkou.
Slovensko je krajina neobmedzených možnosti kde sa podarilo skĺbiť diktátorom ovládané médiá ala Putin s korporátnymi záujmami ovládanymi médiami made in USA. Markíza je ovládaná nenazrancami rokmi vyciciavajucimi tento štát na mýte a zároveň chrapunmi obdivujúcimi kgbaka. Je to na zaplakanie.
@alenamihal že ti nevadilo,keď ťa olajnosassmerodinazaludi nechali doma sedieť a prikazovali ti sa sparat v nose ty demokratka. Keď v TV bol pretlačený len jeden názor.. na plandemiju a ukravinu...
Kovacic si dovolil povedat svoj osobny nazor kvoli tomuto:
Vzhľadom na objektívne dramaturgické výzvy v posledných týždňoch a s tým súvisiacu potrebu zabezpečiť názorovú pluralitu, budú tieto dve relácie pred voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré sa uskutočnia v sobotu, 8. júna 2024, poslednými v jarnej časti našej programovej štruktúry,“ uvádza televízia v tlačovej správe.
Televízia Markíza v tlačovej správe informuje, že zatiaľ bude „zvažovať najvhodnejší formát nedeľnej politickej diskusie, s ktorým by sme sa chceli po letnej pauze na obrazovky vrátiť“.
https://www.startitup.sk/znama-politicka-relaci...
A to, ze nebude tuto nedelu relacia s ostatnymi kandidatmi do EP, nie je fer voci kandidatom a stranam, ktore ich podporuju. Odora som vobec nepocula napr. PS uplne prerusilo kampan po atentate. Koho nepocut, ludia nevolia... A co ostatni?

@tykat Videla som pred prezidentskymi volbami diskusiu Korcoka s Pellegrinim. Tam som mala pocit, ze to bolo vyvazene, pytal sa na neprijemne veci obidvoch. Len ty si pisala o PS.