Nebezpečná politika Európskej únie
Čo si myslíte o politike EU? Podľa mňa by právo zákony EU nemali byť nadradené nad právom a zákonmi členských štátov v niektorých dôležitých oblastiach. EU bola založená za účelom voľného trhu a zlepšenia ekonomiky a cestovania občanov, nie aby nezmyselnými rozhodnutiami vyťahovala z peňaženiek občanov viac a viac peňazí. Ich zelená a militaristická politika je veľmi škodlivá. Rajchl to povedal veľmi správne, tak ako kedysi bolo Rakúsko -Uhorsko väzením národov, teraz je to EU. Je presadzovaný jeden názor, jedna politika, jedna ekonomika, všetko ostatné je nepodstatné (v tomto smere sú to aj výrazné prvky fašizmu). Podľa mňa by potrebovala EU reorganizovať a znížiť počet poslancov, je nonsens platiť cez 800 poslancov a ich aparát bez viditeľného prínosu, práve naopak, žiaden prínos sa nekoná a len škodia národným ekonomikám najmä krajinám strednej a východnej EU.
Aký máte na to názor?
Mne osobne vadí že riešia blbosti. Samé regulácie, Green Deal ale že hospodárstvo a priemysel stráca preto konkurencia schopnosť to už im nedôjde.
Vlastne možno to aj vedia a je im to jedno.
Chápem že Ukrajina potrebuje pomoc, že ju Rusko napadlo. Ale už nič iné sa nerieši v celej EÚ len Ukrajina.
A nie nechcem ručiť za pôžičku inému štátu ktorý ani nie je v EÚ. Hádam Grécko stačilo a čo vrátilo? No nič. Čistá strata.
A áno už aj mne lezie na nervy že každý kto má iný názor ako ostatný je hneď zlý, platený buď Simeckom alebo Ficom. Už je to aj trápne.
@beronsche Tak, že sa venujeme neustále nezmyslom. Ja ti len vysvetľujem v čom má normálne manželstvo prínos pre spoločnosť. A prečo treba bojovať proti týmto bludom z EU. Povolíš jednej skupine a zas bude chcieť druhá. Je to začarovaný kruh. Namiesto toho je rozumné podporovať mladé rodiny. Aby mali a vychovávali deti. Nie všetko čo nám nanucuje EU musíme prijať. Problém je, že všetko je o liberalizme. Naopak konzervatívne hodnoty sa považujú za zlo a brzdu pokroku. Nemám nič proti pokroku ale aby nás to neposunulo niekde kde naozaj netúžime byť.
@bloger miesas piate cez deviate..
Fakt, že sa môžu brať homosexuálny ľudia nijako nepodkopava prínos manželstva heterosexuálov.
Nijako.
Fakt , že sa môžu brať homosexuáli nijako neovplyvní pomoc mladým rodinám..
Jednoducho tieto veci .spolu nijako nesúvisia!
Takze ešte raz, preco je to neakceptovateľné, ak sa to nas nijako nedotýka?
@anonym_8e7df1 daj ty, zbabely anonym, dám ja .
Už som písala, že nemám chut s tebou diskutovať, ale nechala som sa strhnúť.
Už končím.
Hrach na stenu hádzať nemá zmysel, že?
@beronsche dospej a preber sa
Všetkým liberálom odkazujem, že ich vítačskou politikou otvorených dverí imigrácii (hlavne zo stredného Východu a subsaharskej Afriky) kopú hrob všetkým homosexuálom, trassexuálom, feministkám, atď.
Títo migranti sú moslimovia a islamom aj žijú (na rozdiel od vlažných europskych kresťanov) a homosexuáli budú mať iné problémy, ako "manželstvá".
V predmestiach Paríža a iných francúzsky metropol platia (zatiaľ neoficiálne) pravidlá islamu.
https://www.youtube.com/watch?v=6gZFGpNdH1AA v spoločnostiach, ktoré sú spravované islamom, je homosexualita zakázaná :
https://www.youtube.com/watch?v=dpUq69MafQUEÚ začínala ako hospodárske spoločenstvo a tam to malo ostať. Dnes množstvo bruselsko-štrasburských byrokratov stále rastie a oni si konár pod sebou nepodpília, preto sa ich agenda len stále rozširuje nad všetky rozumné medze.
@pr85 nikto ti nič nenúti. Ako reálne teba ohrozuje sobáš Petra s Jánom? Alebo Aleny s Katkou? Lebo mňa skôr ohrozuje v bežnom fungovaní štát na kolenách, infraštruktúra a skorumpovaný chliev všade kam sa obzriem. Nevadí, aspoň, že niekoho tešia istoty typu 2 pohlavia v ústave- lebo Penis a Vagína = co je psáno to je dáno! Musí to byť v ústave, lebo debilná časť národa nerozozná pojem pohlavie a sex. orientácia. Ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku, však?
@anonym_82d239 Manželstvo je jedinečný inštutút medzi 1 mužom a 1 ženou a nie medzi 2 mužmi alebo dvoma ženami.
@danica2711 áno, legalizujme aj sobáše pedofilov alebo zoofilov. Veď aj tí sú len ľudia, platia dane a sú súčasťou spoločnosti.
@qrstxyz všeobecne sa odporúča najprv rozmýšľať, ak je čím, a až potom písať/hovoriť
@bloger miesas piate cez deviate..
Fakt, že sa môžu brať homosexuálny ľudia nijako nepodkopava prínos manželstva heterosexuálov.
Nijako.
Fakt , že sa môžu brať homosexuáli nijako neovplyvní pomoc mladým rodinám..
Jednoducho tieto veci .spolu nijako nesúvisia!
Takze ešte raz, preco je to neakceptovateľné, ak sa to nas nijako nedotýka?
@beronsche Dotýka to už som vysvetlil. Chceme žiť v zdravej spoločnosti. Teda minimálne väčšina ľudí. Proste máme určité kresťanské presvedčenie a hodnoty. Manželstvo je pre nás inštitút medzi 1 mužom a 1 ženou. Proste takto to v spoločnosti funguje. A deti sú tiež vedené k týmto hodnotám. A jednoducho nechceme aby boli deťom tlačené hlúposti a nejaké ideologie. Dobre títo ľudia existujú a treba ich rešpektovať. Potom ale nech oni rešpektujú nás a pravidlá roky zaužívané v tejto spoločnosti. Tak ako ked prídeš do nejakej cudzej krajiny. Tiež musíš rešpektovať ich zvyky, kultúru, tradície. A nemôžeš tam prísť a povedať, že teraz bude po mojom. Všetko to tu prerobím. Budete sa riadiť tým čo poviem ja. Takto to nefunguje.
@beronsche Dotýka to už som vysvetlil. Chceme žiť v zdravej spoločnosti. Teda minimálne väčšina ľudí. Proste máme určité kresťanské presvedčenie a hodnoty. Manželstvo je pre nás inštitút medzi 1 mužom a 1 ženou. Proste takto to v spoločnosti funguje. A deti sú tiež vedené k týmto hodnotám. A jednoducho nechceme aby boli deťom tlačené hlúposti a nejaké ideologie. Dobre títo ľudia existujú a treba ich rešpektovať. Potom ale nech oni rešpektujú nás a pravidlá roky zaužívané v tejto spoločnosti. Tak ako ked prídeš do nejakej cudzej krajiny. Tiež musíš rešpektovať ich zvyky, kultúru, tradície. A nemôžeš tam prísť a povedať, že teraz bude po mojom. Všetko to tu prerobím. Budete sa riadiť tým čo poviem ja. Takto to nefunguje.
@bloger ty si magor, to je neuveriteľné... Melieš také kraviny až to bolí. To je ako by si dieťaťu, ktoré sa narodilo bez nohy povedal, že má robiť atletiku🙄 Ten svoj "rešpekt" si strč vieš kam, pretože nemáš ani ánung, čo rešpekt je.
@anonym_autor EU bola založená Globalistami, aby mohli vládnuť v Európe rovnako ako vládnu v USA + presadzovať si svoje pravidlá, zákony, zveľaďovať svoje Korporáty... skupovať a ničiť menšie podniky, doslova si z nás robia otrokov. Zničili nám potravinársky priemysel, keď stopnú dodávky potravín na SK som zvedavá, kam sa pôjdeme pásť. Presťahovať 150000 Uzbekov na Slovensko je nariadenie EU, aby Globalisti nemuseli zvyšovať platy Slovákom vo svojich Korporátoch.
@qrstxyz ako môžeš toto dávať na jednu úroveň?? Ako??
Fakt nevidíš rozdiel? 🤦🏼♀️
Ok, tak taky základný, ktorý ti zjavne uniká, aj keď opomenieme, že homosexualita trestná nie je, zato ostatné spomenute, zaradené medzi sexuálne poruchy, trestné sú:
Homosexualita je o vzťahu dvoch dospelých ľudí, ktorí s ním SUHLASIA. Pedofília a zoofilioa sú o ZNEUZIVANI (deti, zvieratá).
Čiže:
Homosexualita je sexuálna orientácia (ako heterosexualita), ktorá sa týka dvoch DOSPELYCH ludí a kde obaja plne rozumejú tomu, čo robia. Nikomu sa neubližuje.
Pedofília a zoofilia sú sexuálne poruchy.
Týka to bud deti, ktoré nemajú schopnosť dať súhlas a sú psychicky aj fyzicky zraniteľné. Čiže, ako som už spomenula, ide o zneužitie
Alebo sa to týka zvierat, ktoré nechápu sexuálny akt a ide teda o týranie.
A je úplne jedno, co aká menšina chce/ nechce.
Nie je možné sexuálne poruchy legimitizovat, čiže tvoja obava, čo si budú chorí ludia nárokovať je neopodstatnená.
A je už, buď proti tomu.
Takto je to, akoby si bola proti tomu, aby mali ľudia slobodnú vôľu, lebo nejaký psychopat sa môže rozhodnúť vraždiť...
Chápeš?
@beronsche pre mňa za mňa, nech spolu žijú, mne to je šumák. Ale ich vzťah nemá hodnotu manželstva. To je zväzok iba medzi mužom a ženou. Inak vieš o Tom, že ešte v 70. rokoch bola aj homosexualita zaradená medzi sexuálne poruchy? Definíciu si zmeníš na želanie, pedofília je žiaľbohu v poslednej dobe pretláčaná v médiách, takýmto štýlom bude považovaná za orientáciu a nie poruchu. Veď aj v angličtine sa niektorí experti snažia nahradiť pojem pedofil pojmom Minor attracted person, lebo vraj pedofil je hanobiace slovo a môže to zraniť ich pocity 🤦
@beronsche pre mňa za mňa, nech spolu žijú, mne to je šumák. Ale ich vzťah nemá hodnotu manželstva. To je zväzok iba medzi mužom a ženou. Inak vieš o Tom, že ešte v 70. rokoch bola aj homosexualita zaradená medzi sexuálne poruchy? Definíciu si zmeníš na želanie, pedofília je žiaľbohu v poslednej dobe pretláčaná v médiách, takýmto štýlom bude považovaná za orientáciu a nie poruchu. Veď aj v angličtine sa niektorí experti snažia nahradiť pojem pedofil pojmom Minor attracted person, lebo vraj pedofil je hanobiace slovo a môže to zraniť ich pocity 🤦
@qrstxyz definiciu nezmenis len tak, jedine nacistom sa to darilo len tak, ked potrebovali poslat do plynu autisticke deti, chudobne deti, homosexualnych ludi… haloo?
@anonym_autor EU bola založená Globalistami, aby mohli vládnuť v Európe rovnako ako vládnu v USA + presadzovať si svoje pravidlá, zákony, zveľaďovať svoje Korporáty... skupovať a ničiť menšie podniky, doslova si z nás robia otrokov. Zničili nám potravinársky priemysel, keď stopnú dodávky potravín na SK som zvedavá, kam sa pôjdeme pásť. Presťahovať 150000 Uzbekov na Slovensko je nariadenie EU, aby Globalisti nemuseli zvyšovať platy Slovákom vo svojich Korporátoch.
@anonym_039d95 stahovanie uzbekov, zakladanie konzulatov na filipinach a v alzirsku, agentury voziace indov a voetnamcov je vies koho biznis? Smeru. Ha! Pozri sa na ich tajuplne sluzobne cesty… EU nam nic nenariaduje. Fakt zeries vsetko, co ti tvoje media daju na podnose?
EÚ začínala ako hospodárske spoločenstvo a tam to malo ostať. Dnes množstvo bruselsko-štrasburských byrokratov stále rastie a oni si konár pod sebou nepodpília, preto sa ich agenda len stále rozširuje nad všetky rozumné medze.
@hefo ako rastie mnizstvo zamestnancov? Prosum si dokaz
Ako my bez EU nemame dobre vyhliadky, takze zly napad. Neni tam vsetko super, ale realne sa chcete vratit k plateniu cla? Napr pre firmy? Tona papierov a penazi skrz import/ export? Ludia vidia strasne malo z toho celeho, gay sobase nikoho nenakrmia, jedine slovensku politiku.
@qrstxyz ty budeš tiež dobrý mentálny atlét..🙄hádzať pedofilov a homosexuálov do jedného vreca...........uf.
@qrstxyz my v at mame aj take manzelstva a kazdemu je to jedno.
@anonym_039d95 stahovanie uzbekov, zakladanie konzulatov na filipinach a v alzirsku, agentury voziace indov a voetnamcov je vies koho biznis? Smeru. Ha! Pozri sa na ich tajuplne sluzobne cesty… EU nam nic nenariaduje. Fakt zeries vsetko, co ti tvoje media daju na podnose?
@julish nie nežeriem, ale nie som hlúpy idiot, aby som nevidela čo sa deje v UK, FR, GER... v celej západnej Európe je invázia moslimov. Už si o tom počula??
@bloger v tom, že si vôbec nepobral, že pre nich to nie je voľba.
@tiezjedna Ešte raz napísal som, že ich treba rešpektovať. Nerozumiem vôbec o čo ti ide. Však dobre narodili sa tak a treba ich rešpektovať. Spokojná alebo ti tam ešte niečo chýba? Vieš ja s nimi nemám najmenší problém. Teda jeden mám a to, že sa nechcú trošku prispôsobiť. Spôsobuje to potom konflikty v spoločnosti. Nemuseli by byť keby trošku aj oni pripustili, že to môže byť silná káva. Nie každý všetko vie hned spracovať. Dá sa o tom debatovať. Láskavo sa ale zdrž toho, že ma budeš urážať. Ja s tebou komunikujem slušne.
@julish nie nežeriem, ale nie som hlúpy idiot, aby som nevidela čo sa deje v UK, FR, GER... v celej západnej Európe je invázia moslimov. Už si o tom počula??
@anonym_039d95 a co s tymma eu? Pozri sa na velku britaniu, po Brexite tam maju najvacsiu imigraciu. Uvazujes ci len prehltas svoje weby
@anonym_039d95 a co s tymma eu? Pozri sa na velku britaniu, po Brexite tam maju najvacsiu imigraciu. Uvazujes ci len prehltas svoje weby
@julish čo s tým má EU ?? Ilegálni migranti do UK prichádzajú na loďkách z krajín EU ak si si nevšimla. Je to organizovaná invázia.
EÚ bola založená s cieľom podmaniť si národy, aby zakladajúce štáty nemuseli kolonizovať a drancovať iné krajiny ako kedysi, ale pomocou zmlúv a dohôd vykorisťovať a hlavne presadzovať svoju politiku takpovediac transparentne...
Nikdy nás nepustia na svoju životnú úroveň - nemali by lacnú pracovnú silu...
EÚ bola založená s cieľom podmaniť si národy, aby zakladajúce štáty nemuseli kolonizovať a drancovať iné krajiny ako kedysi, ale pomocou zmlúv a dohôd vykorisťovať a hlavne presadzovať svoju politiku takpovediac transparentne...
Nikdy nás nepustia na svoju životnú úroveň - nemali by lacnú pracovnú silu...
@anonym_c213ff Keď nie si spokojný/ná so svojou životnou úrovňou tak aký problém? Vysťahuj sa natrvalo do USA alebo západných eúropských štátov, zamestnaj sa tam a máš ich životnú úroveň. A nebudeš tu vyplakávať na koni a ľuďom kaziť predsviatočnú atmosféru brechaním na EÚ.

@beronsche Možno preto, že to ovplyvňuje všetkých. A viac ako si teraz dokážeš predstaviť. Tí ľudia totiž nesplňajú základnú požiadavku manželstva. A to je plodenie a výchova detí. A takisto to nefunguje pri sobáši s umelou inteligenciou. A naozaj kde to až môže zájsť. Normálne zmýšľajúceho človeka to až desí. Nehovoriac o dopadoch nízkej pôrodnosti na ekonomiku. To nie je o tom, že fuj tá zlá Cirkev. Tu ide o to aby sme sa úplne nezničili. Nie aby sme sa určitej skupine zapáčili. Treba tie veci zrejme do dôsledkov rozobrať. Aké to bude mať v budúcnosti dopady. Už teraz sa to prejavuje okrem iného aj tým, že vláda musí čoraz viac pomáhať dôchodcom. Starnutie populácie a bude to len horšie. Ak sa tu znovu nepochopí zmysel manželstva. Zdravá spoločnosť a nie niečo čo spoločnosť úplne rozkladá. Teda ešte raz nech si tí ľudia žijú ako chcú. Musia však rešpektovať určitú kultúru. Okrem toho aj premier povedal veľkú pravdu a síce, že ak EU nebude rešpektovať určitú kultúru a tradície skape. Sú to tvdé slová ale žiaľ pravdivé. Neznamená to, že s jeho politikou súhlasím. Ak by mal niekto potrebu sa toho chytiť.
@bloger "Tí ľudia totiž nesplňajú základnú požiadavku manželstva. A to je plodenie a výchova detí."? Alečo? To odkedy? To nie je žiadna požiadavka manželstva. 1. Ľudia bežne uzatvárajú manželstvo že deti nebudú mať 2. Že zistia že ich nemôžu mať a ani si neadoptujú a predsa sú manželia. Takže aká kde je tá požiadavka? Štát im to dovolil aj bez tejto požiadavky čo píšeš.