icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

macatt
9. feb 2025

@mircalla nejde vždy o politiku🙄
Zaujímal by ma tvoj názor na Rusov s rodinami, ktorí tu žijú.. oni sú pre teba čo?
Keď tu v každom vidíš Rusofila komu sa nepáči tvoje vyjadrovanie..🙃
Všetci sú vrahovia, či ako to cítiš?🥹

vikimed
9. feb 2025

Autor, ja zase protiukrajinskú rétoriku výhradne počúvam od dvojzubých, vzhľadom zanedbaných ľudí, ktorí volia smer, či republiku, majú nízke IQ a milujú Putina. Nedovolím si ale na základe tejto mojej skúsenosti paušalizovať a tvrdiť, že sú takí všetci.

lion777
9. feb 2025

@zlatovlaska700 ak by som bola na takom poste, príspevky by som zakázala a ich vyhostila. Ako národ sa mi nepáčia. Kedysi už davno, bol dokument na jednotke a Ukrajine a náhradných matkách. Tam celkom vystihli ,čo sú zač.

zlatovlaska700
9. feb 2025

@mircalla takýto nevraživý človek ako ty ma nemôže uraziť.Nikdy sa neznížim na tvoju úroveň.A vieš že existuje aj niečo také ako ,,preklep,,.Tebe naozaj srší ten hnev hádam aj z uší.Rob so sebou prosím ťa niečo, vyhľadaj psychológa, lebo ti to prerastá cez hlavu....veď trepeš úplné nezmysly, aké deti kto koho vyháňa, veď ty točíš úplne blbosti.Tak bye bye, aby to bolo podľa tvojej predstavy😆

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 A preco by som mala respektovat napriklad cloveka, ktoreho nazory su podla extremisticke? alebo xenofoba, nacionalistu ci rasistu? Lebo ma iny uhol pohladu?

lenusiatko
9. feb 2025

Smeracka trolia uderka sa tu zisla, ach zeny, ze vam nie je kktno zo seba samych.

bosorkabb
9. feb 2025

@zalka prepis funguje na Ukrajine. Nie všade ale funguje. Mám kolegu Ukrajinca. Auto má kúpené staršie na Ukrajine a to nechal otcovi, druhé kúpil tu. Dostal prepravné značky a na Ukrajine nové značky. Teda jeho žena, keďže on nemôže na Ukrajinu lebo hneď ho berú na front. Tak to vysvetľoval kolegovi. Preto viem že to ide.

mircalla
9. feb 2025

@zlatovlaska700 Existuje aj nieco ako hlupost, ale teda vydavajme to za preklep, to vzdy funguje..este dake dys...su popularna vyhovorka

zlatovlaska700
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 si trápna, presne toto isté môžem napísať aj ja tebe. To,že ty ma nepoznáš neznamená,že mňa tu žiadna nepozná. Tiež som tu 14rokov, dokonca som si bola sadnúť s babami, ktoré poznám z MK minulý rok🤷🏻‍♀️. Len kvôli tomu,že nemám fotku, neznamená, že som anonym.

mircalla
9. feb 2025

@zlatovlaska700 X hejtov na ukrajincov a nasledne ze ziadna ucta....tomu sa hovori gol

jananovotna88
9. feb 2025

Začína mi to pripomínať Slovenský štát, len sa zmenili svetové strany a nepriatelia.

lenkakravcova
9. feb 2025

@jana_eyre_2 to som vari napísala? 😃
Len mi to prišlo dosť nerozumné od cudzinca vyháňať tunajších 😆

margotka1111
Odpoveď bola odstránená
lenusiatko
9. feb 2025

@zlatovlaska700 ----> trafena hus zagagala

jaja20
9. feb 2025

@mircalla Zase si zmenila svoj pôvodný komentár, ako to máš vo zvyku.
Lebo ak chceš, aby ľudia rešpektovali teba, musíš rešpektovať aj ty ich. Ty si malý pán na to,aby si tu poučovala druhých a silou mocou ich chcela pretvoriť na svoj obraz.

galioska
9. feb 2025

prispevok na odsudzovanie, ponizovanie inej rasy a hlavne na provokaciu.

zalka
9. feb 2025

@bosorkabb a chodí aj na STK a EK na Ukrajinu, teda jeho žena.?

mircalla
9. feb 2025

@margotka1111 Od teba to beriem ako kompliment🙂

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra Veď ty si ma obvinila z toho, že mám v profile cudziu fotku 😆😄
Ja nemám za potreby skrývať sa alebo tajiť ani svoju tvár,ani vek,ani bydlisko,ani iné veci.

autor
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 neobvinila. Ty si začala,že som urazený anonym. Takže som reagovala,že ta fotka nemusí byť vôbec tvoja. A nebola by si prvá 🤷🏻‍♀️.

mircalla
9. feb 2025

@galioska Ano presne tak, prispevok akoze sa pytam na nazor, realne na ponizovanie a kydanie na iny narod. A smeracka uderka ma hody, predbiahaju sa, ako im necia zivoty, majetky, ake maju drahe auta a ako nic nerobia.

lion777
9. feb 2025

@jananovotna88 stále to isté dookola, nepriatelia sú tí istý, nemenili sa. Presná kópia skoro, z toho, čo sa stalo v minulosti.

galioska
9. feb 2025

@mircalla nech si to uzije, taketo prispevky a komenty su nepovsimnute, lebo asi pasuju. Tu sa sleduju iba sympatie, urcite nicky.

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra Každý, kto má úplne prázdny profil, je na úrovni anonyma, keďže tam nemá žiadne údaje.

lenusiatko
9. feb 2025

@mircalla vsetky tieto smeracke trolky sa tu predbiehaju v urazkach, nadavkach, osocovani a pritom vyzyvaju na slusnost a toleranciu. Sa zacinam bavit, ako im uchadzaju nervicky sudruzkam vulgarnym. Si 👍👍👍

jananovotna88
9. feb 2025

@lion777 vtedy boli nepriatelia Židia , Boľševici, Česi Kolaborovali sme s Nemeckom proti Rusom, teraz sa svetová strana vymenila

lion777
9. feb 2025

@galioska dala si celkom pekný príspevok teraz, o hneve a zvládanie vlastných emocií.

galioska
9. feb 2025

@lion777 bodaj by si ho kazdy precital, hlavne precital s porozumenim, lebo tu sa pretaca uplne vsetko.