icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 ja ich neutajujem, nenapísala som ich. A to je rozdiel.

jaja20
9. feb 2025

@galioska Tie ženské, voličky PS a spol. , ktoré tu nadávajú druhým a hejtuju ich názory a skúsenosti šíria podľa teba čo? Lásku, rešpekt a toleranciu? 🤔

nicoletta98
9. feb 2025

Viesť štát je zodpovednosť, keby ho aj viedli, ale smerom k EU a NATO, nie do Ruska. A vedú ho ako vedú, keď si naháňajú koaličnú väčšinu a odsúvajú schôdze a o ničom inom sa nediskutuje len o rozporoch v koalícii. Lebo to trápi Slovákov, kam kto prestupuje tento týždeň.
@lion777

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra No nie je 😄
Keď si ich nenapísala, tak si sa automaticky zaradila medzi anonymných členov.

galioska
9. feb 2025

@lion777 ked ides na dovolenku kde ides? do Ruska? ked za lepsim zivotom kde ludia idu? do Ruska?
Co si mam presne vyskusat? Ako sa okradaju ludia? Ak som slusny politik a fakt mi ide o blaho a slusne riadenie ludi, plat si nezvysim a ked hej nedavam ludom tak vysoke dane. Napis mi ktory politik toto urobil okrem Fica?
Ludia di ich zvolili, predpokladam aj ty, tak teda ti vobec nevadi, ze si pre neho nic.a len sucast koryta ano? Ja neviem ako teba ale mna doma nefackali ani neponizovali a nepride mi to normalne, ani psychologovia niesu slepi ani hluchi a nebol to jeden psycholog, psychiater.

tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 vypisuješ tie hlúposti každej,či len mne? Skús napísať aj levovi,že nech nepíše ako anonym. Mala som možnosť zvoliť si profil aký chcem, som si zvolila. Neviem, prečo sa snažiš vsugerovat mi, čo by som mala a čo nemala mať. Ako som napísala, ani vyplnený profil neznamená,že je pravý. Ale ty si asi taká jednoduchá, že si to nepochopila

galioska
9. feb 2025

@jaja20 co je podla teba hejtovanie? napis konkretny priklad. Uraza ta ak ma niekto iny pohlad na politiku alebo?

zmrzlinka8
9. feb 2025

@galioska ten list psychológov a psychiatrov je ich politický názor, nie lekárska správa.

galioska
9. feb 2025

@zmrzlinka8 politicky nazor? cize ked je tvoje dieta chore a vyjadri sa k tomu pediater a tebe sa jeho nazor nepaci tak je to politicky nazor?😆🥳

galioska
9. feb 2025

@zmrzlinka8 tebe nevadi, ze ta ako volicku Fico ponizuje a ze nic z toho co slubil nesplnil?

0silvia0
9. feb 2025

@lion777 coze? Mnou by si bola v minulosti odsudzovana, ze ty pomahas zidovi? A to vies odkial, co a koho by som ja v minulosti odsudzovala?
Moja rodina bola vojnou a po vojne dost poskodena.
V patdesiatich rokoch sa do vedenia krajiny dostali komunisti. Kto vstupil do strany, ten mal vyhody a zrazu karieru o akej sa mu nesnivalo. A ti, co vstupit nechceli boli perzekuovani.
Ani neviete, po com tuzite, aby tu nastalo. Historia sa opakuje. My, co sme si svoje odzili, to nepotrebujeme zit znova. Ale budeme musiet vdaka tym, co si to odzit tuzia.

jaja20
9. feb 2025

@galioska Mňa nemôže uraziť nikto, ku komu nemám úctu. Obzvlášť nie nejaké bezvýznamné ženské na MK, ktoré žijú v slniečkárskej bubline a za 3 roky vraj nestretli žiadneho drzého Ukrajinca. Práveže na vás vidno, že okrem svojho pohľadu nechcete prijať realitu a iné názory.

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra Ach, škoda reči s tebou 😄
Sama si sa pasovala na úroveň anonyma, keď si nevyplnila svoje údaje.

galioska
9. feb 2025

@jaja20 chapem, ale vyzera to tak ze ta vytacaju, kedze uz ides do slnieckarstva a neviem akych dalsich progresivnych ,, nadavok,, aj ked to nadavka nieje skor konpliment😉

jaja20
9. feb 2025

@galioska Ja tu slušne argumentujem a vysvetľujem, ale zo strany sympatizantiek PS prichádzajú len samé útoky. A to som už niekoľkokrát zdôraznila, že nepatrím medzi voličov Smeru, ani nikoho z koalície. Len točia dookola to isté... 🙄

galioska
9. feb 2025

@jaja20 lebo neodpovies alebo nereagujes na otazky. Vyzera to tak, ze aj napriek tomu, ze niesi smerovolic si so vsetkym spokojna. Vies, presne takych Fico potrebuje, hnevat sa na vsetko nezname a cudzie a neist volit. Jemu to vzdy prirata volica navyse.
Neviem teda, nepacia sa vam ziadni cudzinci ale ked dovolenka tak zapad, ked lepsi zivot tak zapad, nikdy to nieje to uzasne Rusko. To sa trochu bije nie?

mircalla
9. feb 2025

@zmrzlinka8 Ano, za vlady Dzurindu, Odora a Radicovej bolo lepsie. Matovic bol des

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 Nie som PS

bosorkabb
9. feb 2025

@zalka úprimne napíšem že som sa nepýtala. Viem že riešil poistku na auto ale s kolegom. Zase expert na autá nie som. Len potreboval voľno tak sa dohadovali v kuchynke kde som bola aj ja.

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 Uz asi 50ty krat omielas slnieckarov....mne PS vobec nie je nazorovo a programovo blizka, nie som laviciar ale maju aspon slusnych ludi. Ked uz, tak KDH.

zalka
9. feb 2025

@bosorkabb ako ja len čisto zo zvedavosti tu tak veľa ukrajinských áut nevidím...na rozdiel od roku 2022 v BG to bolo každé druhé tam z Ukrajiny.

jana_eyre_2
9. feb 2025

Mňa vždy pobaví, ako sa tu nikdy nikto neprizná že smer, či niekoho z koalície volil ale totálne s nimi súhlasí a nič im na tejto vláde nevadí, dokrvi by ich chránili, keby im aj na tanier nakadili.. vždy je to zaujímavé citanie.. 😏 (teda samozrejme je tu ešte možnosť, že volili iných extrémistov, čo nie sú v koalícii, ale do europarlamentu ich dostali.. "ssssshhut - up, please" 🤦🏻‍♀️🤮)

tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 lebo ty si povedala. Nič mi to o tebe nepovie ani tvoja fotka ani tvoj profil. mne je to jedno, nezaujíma ma to. Tak ako väčšinu

tetapetra
9. feb 2025

@jana_eyre_2 zabudla si na republiku 😉

mircalla
9. feb 2025

@zmrzlinka8 Dovolim si pripomenut, ze to smeraci nas chceli prist dobit lopatami ci motykami do Bratislavy, ked boli v opozicii...Ficove slova

galioska
9. feb 2025

@tetapetra je na konci vety.

sasa1310
9. feb 2025

@bosorkabb len je rozdiel slovák a utečenec

jaja20
9. feb 2025

@galioska Kde konkrétne som napísala, že sa mi nepáčia žiadni cudzinci? A že sa hnevám na všetko cudzie? Daj link.
Ale keď tvoju 70 ročnú matku v obchode odstrči namachlená Ukrajinka od regálu a denne sa budeš musieť v práci stretávať s ich drzosťou, tak až potom môžeme spolu debatovať o tom, akí sú "všetci" milí a slušní. A to ani nespomínam také už bežné incidenty, že so svojimi autami drzo parkujú na predplatených miestach druhých ľudí, a keď sa ozvem,tak na mňa Ukrajinec zagáni,že keby pohľady dokázali zabíjať,tak to neprežijem.

galioska
9. feb 2025

@mircalla to je ta slusnost aj nadavat na prezidentku bolo ok ale pri mladom studentovi slusne odmietnutie nepodania ruky bolo podla tych co nadavali nieco strasne zle.

mircalla
9. feb 2025

@jana_eyre_2 To vzdy pobavi aj mna....nie ja nikoho z nich nevolim, ale suhlasim s nimi a nic mi nevadi