Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?
Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡
@galioska vadilo mi, ako sa vyjadroval Naď na adresu protestujúcich, že dezoláti, opice atď. Teraz sa protestujúci tiež takto nazývajú?
@jana_eyre_2 máš pravdu
@zmrzlinka8 vadilo ti aj ked Blaha nadaval na prezidentku?
@zmrzlinka8 títo ľudia neskaču po bránach, nenicia nič v okolí. Správajú sa kultivovane, niekedy mi to príde,že až na škodu
@jana_eyre_2 za mna tam patri
Sme dopadli....nedajboze daco zle povedat na "svatych" Ukrajincov alebo na Romov...chran Ta Boh. V sucasnosti je dovolene, ba priam ziaduce, nadavat len na Rusov a Putina
@galioska áno, vadí mi spôsob, akým sa vyjadril. Nespokojnosť mal vyjadriť inak.
@tetapetra mozno stoja kultivovane, ale jednajú slovne agresívne, ako aj tu poniektorí
@zmrzlinka8 a ty razis aku teoriu? Teoriu viacerych nazorov? Ked mne pises, ze ja razím teóriu jediného správneho názoru.
@zmrzlinka8 nemyslím si. Zabehni na FB, tam to je divoké. Tu nič také drsné nie je.
@jaja20 Ja chodim do politickych diskusii. Teba si pamatam, ako nadavas na ukrajincov, kde sa da. Co sa tyka inych nickov - nepotrebujem nic lustrovat, mam dost dobru pamat, kto tu ma ake nazory na politiku, takze ta opat sklamem.
Len nezavadzaj, nakolko k Ukrajincom som sa nevyjadrovala az doteraz

@tetapetra uhrik nie je z republiky? Uz sa v tých nacistických stranach nevyznám, toľko ich tu máme..