icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

jana_eyre_2
9. feb 2025

@tetapetra uhrik nie je z republiky? Uz sa v tých nacistických stranach nevyznám, toľko ich tu máme..

galioska
9. feb 2025

@jaja20 ale toto je vsade toto zazijes aj medzi vlastnymi ale ano chapem toto vytaca najviac lebo je to cudzie. Vsetko sa da riesit cez policiu.

zmrzlinka8
9. feb 2025

@galioska vadilo mi, ako sa vyjadroval Naď na adresu protestujúcich, že dezoláti, opice atď. Teraz sa protestujúci tiež takto nazývajú?

tetapetra
9. feb 2025

@jana_eyre_2 máš pravdu

galioska
9. feb 2025

@zmrzlinka8 vadilo ti aj ked Blaha nadaval na prezidentku?

tetapetra
9. feb 2025

@zmrzlinka8 títo ľudia neskaču po bránach, nenicia nič v okolí. Správajú sa kultivovane, niekedy mi to príde,že až na škodu

galioska
9. feb 2025

@jana_eyre_2 za mna tam patri

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra Ale povie. Nemám dôvod sa skrývať.
Teba to zaujímať nemusí, a ani by som to nechcela.

bosorkabb
9. feb 2025

@sasa1310 jeden kolega je Slovák, druhý Ukrajinec. Ten Ukrajinec sa radí s tým Slovákom. Auto má Ukrajinec. Teda aby bolo jasné.
@zalka tiež ich už vidím menej ale sú.

tetapetra
9. feb 2025

@jaja20 mne si ukradnutá, to len tebe nie som ja ukradnutá,ty potrebuješ chodiť očumovať cudzí profil. Ja nie. Má s fotku máš, tak maj. Mne je to jedno

zalka
9. feb 2025

@bosorkabb ja som pochopila 😉

zmrzlinka8
9. feb 2025

@0silvia0 dobre, že si nahodila túto tému. Ty tiež razíš teóriu jediného správneho názoru, ako za socializmu. Iný názor nechceš počúvať, neakceptuješ. Tak v čom si iná ako totalitný režim? To sme sa ďaleko neposunuli od 1989.
@mircalla detto

jaja20
9. feb 2025

@galioska To kde žiješ, keď zažívaš, že je bežné , že starých ľudí odstrkujú od regálov? 🤔
Lebo my sme mesto,kde sa toto nikdy predtým nedialo. Som zvedavá, či by si to tak benevolentne riešila,aj keby sa jednalo o tvoju mamu.

jaja20
9. feb 2025

@tetapetra Keď som ti ukradnutá, prečo máš teda stále potrebu vypisovať mi? Veď roluj ďalej a vybavené.

silvike
9. feb 2025

Sme dopadli....nedajboze daco zle povedat na "svatych" Ukrajincov alebo na Romov...chran Ta Boh. V sucasnosti je dovolene, ba priam ziaduce, nadavat len na Rusov a Putina

zmrzlinka8
9. feb 2025

@galioska áno, vadí mi spôsob, akým sa vyjadril. Nespokojnosť mal vyjadriť inak.

zmrzlinka8
9. feb 2025

@tetapetra mozno stoja kultivovane, ale jednajú slovne agresívne, ako aj tu poniektorí

vikimed
9. feb 2025

@silvike možno to bude tým, že ten Putin dal povraždiť milión ľudí a tí tvoji nenávidení Ukrajinci sú tu vďaka nemu. Môžeš mu poslať ďakovný list, len prosím ťa nie pozývaci.

jaja20
9. feb 2025

@mircalla A ja nie som Smer,ale ty to omieľaš dookola v každej diskusii,kde sa "opovážim" reagovať na svätých Ukrajincov.

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 Ja som v prvej diskusii na temu Ukrajina. Uz trosku stracas kontrolu.
Ty mas tych kde nadavas na Ukrajincov podla tohto viac

0silvia0
9. feb 2025

@zmrzlinka8 a ty razis aku teoriu? Teoriu viacerych nazorov? Ked mne pises, ze ja razím teóriu jediného správneho názoru.

tetapetra
9. feb 2025

@zmrzlinka8 nemyslím si. Zabehni na FB, tam to je divoké. Tu nič také drsné nie je.

jaja20
9. feb 2025

@mircalla Na to, že si v prvej diskusii o Ukrajincoch,si si teda dala poriadnu robotu a prelustrovala si príspevky ľudí s odlišným názorom 😁

bubbka
9. feb 2025

@janai1 napr. ak sa zamestnaju na skole, tak dostane skola za nich peniazky, musia to byt ale min. 3 zamestnanci uk povodu, toto sa tyka ale skolstva (teda aspon nasej skoly), o inom neviem

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 Ja chodim do politickych diskusii. Teba si pamatam, ako nadavas na ukrajincov, kde sa da. Co sa tyka inych nickov - nepotrebujem nic lustrovat, mam dost dobru pamat, kto tu ma ake nazory na politiku, takze ta opat sklamem.
Len nezavadzaj, nakolko k Ukrajincom som sa nevyjadrovala az doteraz

jaja20
9. feb 2025

@mircalla Keby som nemala s nimi negatívne skúsenosti,tak by som ani nemala potrebu o nich negatívne písať. A do politických diskusií práveže nechodím často. Okrem tej debaty, odkiaľ si dávala link,som sa ich koľkých zúčastnila? Keď máš teda o mne taký prehľad? 😉

janai1
9. feb 2025

@bubbka ved sa rieši Ukrajina a nie Spojené kráľovstvo

silvike
9. feb 2025

@vikimed nie, nie su to moji nenavideni Ukrajinci. A povrazdit kopec ludi nedal len Putin.

mircalla
9. feb 2025

@jaja20 Ale ved ty si povedala, ze v kazdej jednej diskusii, kde nadavas na ukrajincov do teba rypem, ze si Smer....to su tvoje slova. Tak sa rozhodni

A ja nie som Smer,ale ty to omieľaš dookola v každej diskusii,kde sa "opovážim" reagovať na svätých Ukrajincov