icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

janinah
8. feb 2025

Mna si mozes kliknut a hned zistis kto som...co sa o tebe anonymovi povedat nema...tak preto mi to vadi ak to dokazes pochopit...predstav sa,vyjdi z anonymity a potom mozeme diskutovat na urovni...alebo sa hanbis za svoj postoj a nazor?

tulipanik12
8. feb 2025

@andrejka2424 a inak aj to je pravda, pokiaľ sa v Čechách chcem niečo dozvedieť od miestnych, tak radšej začnem mluvit, pretože na otázku v slovenčine väčšinou ani nereagujú.

margotka1111
8. feb 2025

@tulipanik12 presne, už vidím akoby sa Nemci, Briti, Američania, Švajčiari rozprávali s nami u nich po slovensky.Takýto unikát sa môže stať len u nás.Do čerta tam s ukrajincami.

janababana
8. feb 2025

Stretavam vela ludi z UA, su ako kazdy iny.

rebi789
8. feb 2025

Nie nevšimla, skôr vidím ako sa slováci správajú ako prasce

janinah
8. feb 2025

Anonym,prispejem k zlepseniu tvojich vedomosti o pani sumračnej....
Pozri adresu a ulicu😀
https://www.strana-smer.sk/kontakt

sima189
8. feb 2025

Casto som stretla nevychovanych ukrajincov … a niekedy mam pocit ze som na ukrajine a nie na slovensku …

autor
8. feb 2025

@janinah nemám sa prečo hambiť.Moja anonymita je úplne nepodstatná, len ma zaujíma ako to je v iných mestách.Pretože uvažujem že sa presťahujem.

lucia13022023
8. feb 2025

Nestretávam veľa Ukrajincov ale keď už, sú práveže utiahnuty a bojazlivy

mircalla
8. feb 2025

@autor Nic take neregistrujem. Ale registrujem vela prosmerackych trollov
Takze v inych mestach, v mojom pripade Bratislava nic take neregistrujem, ak ta to tak strasne zaujima

zuzanita1609
8. feb 2025

@janinah Pekne 👍😉.

tulipanik12
8. feb 2025

Skús BA, že vraj tam sú slušní, aspoň podľa prispievateľov 😆

viestta
8. feb 2025

Anonym, kludne sa odstahuj. Nepotrebujes sa pytat na povolenie a ani nikoho nebudu zaujimat tvoje dovody

tramtada31
8. feb 2025

Mame prenajatý neobchodný priestor a vcera sa nám tam stal taký incident, že nám vbehol jeden Ukrajinec dnu, bez klopania, bez pozdravu a s takým hurá systémom, že kde je to a to. Strašne sme boli nahnevani, lebo za tie roky sa nestalo, že by nám niekto otvoril dvere, maximálne niekto zaklopal a je to podľa mna aj hruba drzost k niekomu nabehnúť, ked sú dvere neoznačené. Ale bohuzial, každá kultura je iná, ale podľa tohto incidentu nebudem a ani nechcem dávať všetkých do jedného vreca.

janinah
8. feb 2025

Anonym,to ti kto ma uverit ze sa chces prestahovat kvoli tomu,ze mas v okoli ukrajincov co si neumyvaju ruky? Ha_ha pobavil si ma na vecer😝

autor
8. feb 2025

@janinah
Nie som smerovolič, nesúhlasím s politikou žiadnej strany, všetci si len nabaľujú vrecká a na obyvateľstve im nezáleží.Tento štát ide dolu vodou, ty to snáď nevidíš?

miskakyska
8. feb 2025

.. nemôžeš napísať nič,lebo sú zákonom chránení...no a k téme.. to si ešte dobrá.. muž po ceste z roboty domov stretol skupinku hulakajucich ozratych do nemoty a jeden pipík von z gatí a šiel čúrajúci...😡😡aj večer stretávam kadejaké pochybné indivíduá...ale je pravda, že všetkých nemôžme hádzať do jedného vreca...k jednej chodím na fornetky je milá a slušná...to máš ako s ľuďmi všetkých národností... sú ľudia a ľudia...no a teraz mi priradte nalepku 🤪🤪

janinah
8. feb 2025

Vidim kam to tu smeruje,ale nebudem davat hlavu do piesku ako pstros a robim aspon to čo mozem.

sima189
8. feb 2025

V praci ked mi dosli ukrajinci tak este mali nervy ze im nerozumiem ..snad by mslo byt na slovensku po slovensky

xckaretxxx
8. feb 2025

Zaujímavé, že kosicanka viestta is nestretla, lebo v KE a v PO a vlastne po celom východe ich je požehnané.

autor
8. feb 2025

@viestta pýtal som sa na skúsenosti s ukrajincami a nežiadam od vás žiadne rady milá pani.

mircalla
8. feb 2025

@autor Nie si smerovolic, nemas ani gule pisat pod svojim nickom. Takze nie si nikto a prakticky sa nemame vobec dovod s tebou bavit. Uz sme ti odpovedali k teme, co je aj nad ramec

autor
8. feb 2025

@mircalla nikoho nenútim odpovedať tak prečo odpovedáte milá pani?

viestta
8. feb 2025

Autor, len pripomeniem, ze na MK si tykame, je to aj v pravidlach. A skusenosti som ti napisala.
@xckaretxxx netvrdim, ze som nestretla. Mozno budes sokovana, ale stretavam ich a dost. Ale nemam s nimi problem ako autor. Ta kolegyna s ktorou robim si, na pocudovanie, aj ruky po WC umyva

777januska777
8. feb 2025

Ukrajinci majú podobnú mentalitu ako rusi. Takze ak hodnotíš takto Ukrajincov, tak nezabúdaj, ze to isté platí o rusoch.
A za mňa, mentalita národa môže byť rôzna, ale srdce mame všetci rovnaké, už je na nás ci bude dobre alebo zle.

mircalla
Odpoveď bola odstránená
subartic
8. feb 2025

ženy kde vy žijete preboha že stretávate napitých Ukrajincov , takých čo si neumývajú ruky alebo drzé ukrajinské deti v školách, lebo mne sa to ešte nepodarilo . Moje deti chodia do školy s pár Ukrajincami , žiadne problémy , na šport kde chodia dievčatá chodí jeden ukrajinský chlapček , jeho mama tu upratuje domácnosti a má čo robiť aby zaplatila nájom a uživila sa, máme ukrajinských klientov , patria medzi top klientov . Ktoré sú to tie mestá také vykričané ?

subartic
8. feb 2025

Ja mám práve naopak zlé skúsenosti s bulharskými a srbskými robotníkmi , ožierajú sa na ubytovniach , bordel robia , polícia je tam každú chvíľu .

tulipanik12
8. feb 2025

@subartic a nesleduješ správy?

autor
8. feb 2025

@777januska777 mne je v podstate jedno akej sú národnosti, len ich je v našom okolí už príliš veľa a nerobí to dobrotu.Nesprávajú sa tak ako my, nevážia si pomoc od nás...veľa by sa dalo písať.