Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?
Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡
@andrejka2424 a inak aj to je pravda, pokiaľ sa v Čechách chcem niečo dozvedieť od miestnych, tak radšej začnem mluvit, pretože na otázku v slovenčine väčšinou ani nereagujú.
@tulipanik12 presne, už vidím akoby sa Nemci, Briti, Američania, Švajčiari rozprávali s nami u nich po slovensky.Takýto unikát sa môže stať len u nás.Do čerta tam s ukrajincami.
Stretavam vela ludi z UA, su ako kazdy iny.
Nie nevšimla, skôr vidím ako sa slováci správajú ako prasce
Anonym,prispejem k zlepseniu tvojich vedomosti o pani sumračnej....
Pozri adresu a ulicu😀
https://www.strana-smer.sk/kontakt
Casto som stretla nevychovanych ukrajincov … a niekedy mam pocit ze som na ukrajine a nie na slovensku …
@janinah nemám sa prečo hambiť.Moja anonymita je úplne nepodstatná, len ma zaujíma ako to je v iných mestách.Pretože uvažujem že sa presťahujem.
Nestretávam veľa Ukrajincov ale keď už, sú práveže utiahnuty a bojazlivy
@janinah Pekne 👍😉.
Skús BA, že vraj tam sú slušní, aspoň podľa prispievateľov 😆
Anonym, kludne sa odstahuj. Nepotrebujes sa pytat na povolenie a ani nikoho nebudu zaujimat tvoje dovody
Mame prenajatý neobchodný priestor a vcera sa nám tam stal taký incident, že nám vbehol jeden Ukrajinec dnu, bez klopania, bez pozdravu a s takým hurá systémom, že kde je to a to. Strašne sme boli nahnevani, lebo za tie roky sa nestalo, že by nám niekto otvoril dvere, maximálne niekto zaklopal a je to podľa mna aj hruba drzost k niekomu nabehnúť, ked sú dvere neoznačené. Ale bohuzial, každá kultura je iná, ale podľa tohto incidentu nebudem a ani nechcem dávať všetkých do jedného vreca.
Anonym,to ti kto ma uverit ze sa chces prestahovat kvoli tomu,ze mas v okoli ukrajincov co si neumyvaju ruky? Ha_ha pobavil si ma na vecer😝
@janinah
Nie som smerovolič, nesúhlasím s politikou žiadnej strany, všetci si len nabaľujú vrecká a na obyvateľstve im nezáleží.Tento štát ide dolu vodou, ty to snáď nevidíš?
.. nemôžeš napísať nič,lebo sú zákonom chránení...no a k téme.. to si ešte dobrá.. muž po ceste z roboty domov stretol skupinku hulakajucich ozratych do nemoty a jeden pipík von z gatí a šiel čúrajúci...😡😡aj večer stretávam kadejaké pochybné indivíduá...ale je pravda, že všetkých nemôžme hádzať do jedného vreca...k jednej chodím na fornetky je milá a slušná...to máš ako s ľuďmi všetkých národností... sú ľudia a ľudia...no a teraz mi priradte nalepku 🤪🤪
Vidim kam to tu smeruje,ale nebudem davat hlavu do piesku ako pstros a robim aspon to čo mozem.
V praci ked mi dosli ukrajinci tak este mali nervy ze im nerozumiem ..snad by mslo byt na slovensku po slovensky
Zaujímavé, že kosicanka viestta is nestretla, lebo v KE a v PO a vlastne po celom východe ich je požehnané.
@viestta pýtal som sa na skúsenosti s ukrajincami a nežiadam od vás žiadne rady milá pani.
@mircalla nikoho nenútim odpovedať tak prečo odpovedáte milá pani?
Autor, len pripomeniem, ze na MK si tykame, je to aj v pravidlach. A skusenosti som ti napisala.
@xckaretxxx netvrdim, ze som nestretla. Mozno budes sokovana, ale stretavam ich a dost. Ale nemam s nimi problem ako autor. Ta kolegyna s ktorou robim si, na pocudovanie, aj ruky po WC umyva
Ukrajinci majú podobnú mentalitu ako rusi. Takze ak hodnotíš takto Ukrajincov, tak nezabúdaj, ze to isté platí o rusoch.
A za mňa, mentalita národa môže byť rôzna, ale srdce mame všetci rovnaké, už je na nás ci bude dobre alebo zle.
ženy kde vy žijete preboha že stretávate napitých Ukrajincov , takých čo si neumývajú ruky alebo drzé ukrajinské deti v školách, lebo mne sa to ešte nepodarilo . Moje deti chodia do školy s pár Ukrajincami , žiadne problémy , na šport kde chodia dievčatá chodí jeden ukrajinský chlapček , jeho mama tu upratuje domácnosti a má čo robiť aby zaplatila nájom a uživila sa, máme ukrajinských klientov , patria medzi top klientov . Ktoré sú to tie mestá také vykričané ?
Ja mám práve naopak zlé skúsenosti s bulharskými a srbskými robotníkmi , ožierajú sa na ubytovniach , bordel robia , polícia je tam každú chvíľu .
@subartic a nesleduješ správy?
@777januska777 mne je v podstate jedno akej sú národnosti, len ich je v našom okolí už príliš veľa a nerobí to dobrotu.Nesprávajú sa tak ako my, nevážia si pomoc od nás...veľa by sa dalo písať.

Mna si mozes kliknut a hned zistis kto som...co sa o tebe anonymovi povedat nema...tak preto mi to vadi ak to dokazes pochopit...predstav sa,vyjdi z anonymity a potom mozeme diskutovat na urovni...alebo sa hanbis za svoj postoj a nazor?