icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

viestta
10. feb 2025

@zmrzlinka8 ako clovek, zena, matka, obcan by si sa mala vediet vyjadrit k Bombicovi. Mala by si mat nejaky postoj k cloveku, ktory sa vyhrazal zene likvidaciou. Mala by sa vediet vyjadri k cinom cloveka, ktory po internete pisal bludy o podstupenych potratoch novinarky, ktory o nej vypisoval, ze je neplodna. Mala by si sa vediet vyjadrit k cloveku, ktory o tehotnej zene vypisoval, ze jej zela aby jej este nenarodene dieta bolo mrzak. Ked uz nic ine, aspon k tom by si sa mala vediet vyjadrit a vediet zaujat jednznacny postoj. Je jedno aky, ale mala by si vediet ako sa k takemu cloveku postavit. Ako clovek by si mala vediet zaujat nejake stanovisko.

mapa
10. feb 2025

@zmrzlinka8 ja sa riadim faktami, ktore su podlozene vzdelanymi expertmi zvacsa z viacerych oblasti. Publikuju pod svojim menom, uvadzaju zdroje a realne data. Tiez nezavisla zurnalistika pomaha v orientovani sa v realnom svete a kriticke myslenie je tiez dost napomocne.
Nic z toho hoaxy a propaganda nesplna. Tak argument s Matovicom si fakt odpust, pretoze nenavist, hoaxy a propagandu tu siri smerohlasns mafia, jej privrzenci a sympatizanti a to prave preto, aby zakryli tu katastrofu, svinstva a zlodejiny, ktore tu uz od roku 2006, ked sa dostali prvy krat k moci pachaju....
Mimochodom k teme, bolo by tu minimum Ukrajincov, ktori ti tak velmi vadia, keby putler a jeho primitivne ruSSko nenapadlo slobodnu krajinu a nezacalo rabovat, nicit a vrazdit vsetko len pre ich mocenske chutky a nenazratost ... nemuseli by ste sa "trapit" ani vy...

vevesh
10. feb 2025

@napetra v prvom rade, tie bomby im tam vobec padat nemuseli, ale to nie je prispevok o tomto...

bubbka
10. feb 2025

@janai1 ale ved to bol ocividny preklep, tema je o ukrajincoch, pisem o ukrajincoch

softiesofie
10. feb 2025

@viestta "ako clovek, zena, matka, obcan by si sa mala vediet vyjadrit k Bombicovi. Mala by si mat nejaky postoj k cloveku, ktory sa vyhrazal zene likvidaciou. Mala by sa vediet vyjadri k cinom cloveka"

To co za diktat tu ty nastolujes?
A hlavne z pozicie koho? Si uz poriadne zmatena.
@zmrzlinka8 By MALA mat svoj vlastny nazor, ktory bude prezentovat vtedy ked chce, pred tym pred kym chce a tak ako ona sama chce. CHCE chapes?
A niekto ako ty jej nema co diktovat co by MALA. Sa zobud a chod poliat kvety.

tetapetra
10. feb 2025

@vevesh a to ako? Nech sa páči máš to poprete. Nie si prvá a ani posledná, ktorá uverila,že to všetko začali ua na donbase... Je to z mzv, žiadne enko, sme...
https://www.mzv.sk/aktualne/ukrajina/myty-a-fak...

zmrzlinka8
10. feb 2025

@napetra verklíkuješ stokrát prečítané. myslela som to samozrejme ironicky

vevesh
10. feb 2025

@tetapetra ja som nicomu neuverila, ja mam vlastnu neprenosnu skusenost, ktoru tu vypisovat nebudem a stojim si za tym, ze prvotnym agresorom nie je rusko...

zmrzlinka8
10. feb 2025

@viestta keďže všade hovorím o slušnosti, tak asi je jasné, aké mám stanovisko. O Bombicovi reč nebola. Keď chýbajú argumenty a odpovede, vyťahuje sa meno Bombic, Blaha, Fico. Len tým sa viete oháňať. Hovorím ja niekde o Bombicovi? Ale tému viete zmeniť neskutočne.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@softiesofie trefne napísané 👍

tetapetra
10. feb 2025

@vevesh ešteže je tvoja a vlastná. To hovorí same za seba.

napetra
10. feb 2025

@vevesh Jasné, bomby im na Ukrajine nemuseli padať na hlavu, keby ich Putin nenapadol a nenárokoval si na územie cudzieho štátu.
Rusko podpísalo nedotknuteľnosť a celistvosť Ukrajiny za vzdanie sa jadrových zbraní.

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
mircalla
10. feb 2025

@zalka Ty si mimo....vsak to boli desiatky tisic hejtov
@zmrlinka8 Nie, len ti ho davam za nazorny priklad, ako si series do huby, ze kazdy, kto nebol odsudeny je rovnocenny. Mozem pouzit kohokolvek ineho - x ludi zo Smeru, co mali davno sediet v base a nesedia.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@tetapetra publikované na stránke MZV k dátumu 2.11.2022. To mi bolo hneď jasné. Ideológia je sviňa.

vevesh
10. feb 2025

@napetra ano podpisalo, a nieco im bolo slubene....ale zbytocne drat klavesnicu, kto nechce hladat pravdu. Ta vyjde o 50 rokov najavo, ak sa samy nevyzabijame dovtedy...

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Nemas nazor na zasadne veci ako extremizmus?
A prosim ta preco zakazdym, ked si uvedomis, ze si napisala hlupost, to zmazes? Robila si to aj v inych diskusiach. Mozno najprv rozmyslaj, aby si nemusela mazat

tetapetra
10. feb 2025

@zmrzlinka8 aktualizácia prebehla 19.2. 2024. Áno ideológia je sviňa. Snáď si nemyslíš,že by to už dávno nezmenili 🤣.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla teba sa budem pýtať, kedy čo vymažem. odpoveď som dala lepšiu, môžeš prečítať

napetra
10. feb 2025

@vevesh Rusko a Putin je agresor.
Aj Československo v roku 1968 napadli Rusi, Ukrajinci, Maďari a tzv. spojenci, lebo vraj tu boli oportunisti.
Tanky mierili na obyčajných ľudí.
To je ruské vnímanie slobody a teraz je to veľmi podobné na Ukrajine s tým rozdielom, že Ukrajinci sa bránia na rozdiel od Československa v 68.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@tetapetra ano myslím, že nestihli, nikto na to ešte neupozornil😀

tetapetra
10. feb 2025

@zmrzlinka8 keď to aktualizovali,tak určite.

zalka
10. feb 2025

@mircalla a ja som hejtovala? Myslis? Hejtujes ty... Ja ta zaradenú mam, medzi extrémistami typu bombic blaha a podobne. Nie si iná, sa správaš rovnako ako oni. Nie si o nič lepšia.

tetapetra
10. feb 2025

@napetra zbytočne to vypisuješ, ona má svoje info. Tie s nejakými hlupostami, ktoré sa možno ani nestali (bol to len sen) len tak ľahko nerozbijes 😉

zmrzlinka8
10. feb 2025

@napetra ano, a Dubček mal ROZUM a toľko lásky k ľuďom, že kvôli ideológii ich nenechal povraždiť . Niekedy je lepšie ustúpiť. Prečo sa nedohodnúť a radšej neprelievat krv ľudí?? kvôli egu alebo kvôli prachom zo západu?

mapa
10. feb 2025

Myslim, ze ak nieco ostava rovnake takmer 200 rokov, tak na tom bude nieco pravdy. A ta Ukrajina sa proste musi branit az kym agreSSor nevypadne z jej uzemia. A vsetci Slovaci by sa mali poucit z historie, lebo ta si pamata...

zmrzlinka8
10. feb 2025

@tetapetra naivné predstavy, nevieš, jak to funguje. asi tam sedel pracovnicek iného názoru a nechal tak. aj na ministerstvách sedia ešte obyčajní pracovníci z oboch táborov.

mapa
10. feb 2025

@vevesh prosim prestan ficat na tych hoaxoch, minule sme ti vysvetlili, ze informacie, ktore cerpas z knihy najznamejsieho svajciarskeho konspiratora su 10000 krat vyvratene nezmysli. Preco im veris?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Daniele_Ganser#....
Zijes v Nemecku, preco potrebujes negativne hoaxmi a konspiraciami manipulovat verejnu mienku na SVK?

vevesh
10. feb 2025

@mapa asi preto, ze som na urcitych rokovaniach sedela? A koncim ja tu sa k tomuto vyjadrovat...

tetapetra
10. feb 2025

@zmrzlinka8 veľmi dobre viem ako to funguje. Myslíš si,že by to tam nechali? Nemyslíš vážne 🤣