Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?
Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡
@zmrzlinka8 ja sa riadim faktami, ktore su podlozene vzdelanymi expertmi zvacsa z viacerych oblasti. Publikuju pod svojim menom, uvadzaju zdroje a realne data. Tiez nezavisla zurnalistika pomaha v orientovani sa v realnom svete a kriticke myslenie je tiez dost napomocne.
Nic z toho hoaxy a propaganda nesplna. Tak argument s Matovicom si fakt odpust, pretoze nenavist, hoaxy a propagandu tu siri smerohlasns mafia, jej privrzenci a sympatizanti a to prave preto, aby zakryli tu katastrofu, svinstva a zlodejiny, ktore tu uz od roku 2006, ked sa dostali prvy krat k moci pachaju....
Mimochodom k teme, bolo by tu minimum Ukrajincov, ktori ti tak velmi vadia, keby putler a jeho primitivne ruSSko nenapadlo slobodnu krajinu a nezacalo rabovat, nicit a vrazdit vsetko len pre ich mocenske chutky a nenazratost ... nemuseli by ste sa "trapit" ani vy...
@viestta "ako clovek, zena, matka, obcan by si sa mala vediet vyjadrit k Bombicovi. Mala by si mat nejaky postoj k cloveku, ktory sa vyhrazal zene likvidaciou. Mala by sa vediet vyjadri k cinom cloveka"
To co za diktat tu ty nastolujes?
A hlavne z pozicie koho? Si uz poriadne zmatena.
@zmrzlinka8 By MALA mat svoj vlastny nazor, ktory bude prezentovat vtedy ked chce, pred tym pred kym chce a tak ako ona sama chce. CHCE chapes?
A niekto ako ty jej nema co diktovat co by MALA. Sa zobud a chod poliat kvety.
@vevesh a to ako? Nech sa páči máš to poprete. Nie si prvá a ani posledná, ktorá uverila,že to všetko začali ua na donbase... Je to z mzv, žiadne enko, sme...
https://www.mzv.sk/aktualne/ukrajina/myty-a-fak...
@napetra verklíkuješ stokrát prečítané. myslela som to samozrejme ironicky
@viestta keďže všade hovorím o slušnosti, tak asi je jasné, aké mám stanovisko. O Bombicovi reč nebola. Keď chýbajú argumenty a odpovede, vyťahuje sa meno Bombic, Blaha, Fico. Len tým sa viete oháňať. Hovorím ja niekde o Bombicovi? Ale tému viete zmeniť neskutočne.
@softiesofie trefne napísané 👍
@tetapetra publikované na stránke MZV k dátumu 2.11.2022. To mi bolo hneď jasné. Ideológia je sviňa.
@zmrzlinka8 Nemas nazor na zasadne veci ako extremizmus?
A prosim ta preco zakazdym, ked si uvedomis, ze si napisala hlupost, to zmazes? Robila si to aj v inych diskusiach. Mozno najprv rozmyslaj, aby si nemusela mazat
@zmrzlinka8 aktualizácia prebehla 19.2. 2024. Áno ideológia je sviňa. Snáď si nemyslíš,že by to už dávno nezmenili 🤣.
@mircalla teba sa budem pýtať, kedy čo vymažem. odpoveď som dala lepšiu, môžeš prečítať
@vevesh Rusko a Putin je agresor.
Aj Československo v roku 1968 napadli Rusi, Ukrajinci, Maďari a tzv. spojenci, lebo vraj tu boli oportunisti.
Tanky mierili na obyčajných ľudí.
To je ruské vnímanie slobody a teraz je to veľmi podobné na Ukrajine s tým rozdielom, že Ukrajinci sa bránia na rozdiel od Československa v 68.
@tetapetra ano myslím, že nestihli, nikto na to ešte neupozornil😀
@zmrzlinka8 keď to aktualizovali,tak určite.
@napetra ano, a Dubček mal ROZUM a toľko lásky k ľuďom, že kvôli ideológii ich nenechal povraždiť . Niekedy je lepšie ustúpiť. Prečo sa nedohodnúť a radšej neprelievat krv ľudí?? kvôli egu alebo kvôli prachom zo západu?
@tetapetra naivné predstavy, nevieš, jak to funguje. asi tam sedel pracovnicek iného názoru a nechal tak. aj na ministerstvách sedia ešte obyčajní pracovníci z oboch táborov.
@vevesh prosim prestan ficat na tych hoaxoch, minule sme ti vysvetlili, ze informacie, ktore cerpas z knihy najznamejsieho svajciarskeho konspiratora su 10000 krat vyvratene nezmysli. Preco im veris?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Daniele_Ganser#....
Zijes v Nemecku, preco potrebujes negativne hoaxmi a konspiraciami manipulovat verejnu mienku na SVK?
@zmrzlinka8 veľmi dobre viem ako to funguje. Myslíš si,že by to tam nechali? Nemyslíš vážne 🤣

@zmrzlinka8 ako clovek, zena, matka, obcan by si sa mala vediet vyjadrit k Bombicovi. Mala by si mat nejaky postoj k cloveku, ktory sa vyhrazal zene likvidaciou. Mala by sa vediet vyjadri k cinom cloveka, ktory po internete pisal bludy o podstupenych potratoch novinarky, ktory o nej vypisoval, ze je neplodna. Mala by si sa vediet vyjadrit k cloveku, ktory o tehotnej zene vypisoval, ze jej zela aby jej este nenarodene dieta bolo mrzak. Ked uz nic ine, aspon k tom by si sa mala vediet vyjadrit a vediet zaujat jednznacny postoj. Je jedno aky, ale mala by si vediet ako sa k takemu cloveku postavit. Ako clovek by si mala vediet zaujat nejake stanovisko.