icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

mapa
10. feb 2025

@vevesh na akych rokovaniach si sedela? Si ruSSka agentka, ci o com tu pises? Kamaratka sa pyta...

mondolina
10. feb 2025

@vevesh
🤣🙏
ešte povedz, že si rokovala s Putinom.

mircalla
10. feb 2025

@zalka Si uz riadne zufala. Ale fakt riadne. Niekto ti napisal len pravdu, ze podporujes korupciu, populizmus a prorusku cestu. Pretoze si to volila. A pred extremizmom zatvaras oci.
Ano, neprijemne sa ti to pocuva, tak si to nazvi hejtom. Je to len fakt.

mapa
10. feb 2025

@mircalla mozno pre nich len uctuje 🤷‍♀️

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla a tebou to fakt nemá význam, ale že absolútne

zalka
10. feb 2025

@mircalla už mi prosím ta daj pokoj si otravná ako osina v zadku. Raz pochopíš, o com som písala.

Extremistka si ty, bezohľadu na to co si volila alebo nevolil. Sa správaš uboho, presne tak ako ti ktorých správanie odsudzujes.
Ja odsudzujem extrémistov z oboch táborov.
Ty len z toho teraz koaličného. A si tak zaslepena sebou, že nevidíš ze si uplne rovnaká ako ten bombic abo blaha. Oni tiež neznesú ľudí s iným názorom, presne ako ty.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla ty ako môžeš vedieť, čo ona volila???? si normálna?

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Ked nemas argument nikdy nevies odpovedat. Napises, ze to nema vyznam. Neskor sa sem opat vratis a zacnes o dacom inom. Ale nemas argumenty na nic.

Ad2 Ano viem, koho volila. Sama to napisala vo verejnej diskusii. Hlas. Staci? Zda sa, ze si uz tiez dost zufala

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla ty čo tu kádruješ? ty si niekde píšeš, kto koho volill? platia ti za to?

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla ty argumentom nerozumieš, idú mimo tvoje pochopenie. napísala som ich tu požehnane

zalka
10. feb 2025

@zmrzlinka8 nechaj ju chuderu. Ona môže nadávať všetkým jej blahosklonnosti sa dotknúť nemožno.

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Nenapisala si ani jeden okrem toho, ze treba respektovat kazdeho stale dokola.
Ani jeden. Dokonca sa zamotavas do vlastnych bludov, ktore nasledne mazes

Nie nepisem si to, mam narozdiel od teba fest dobru pamat a este mi sluzi.

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dochodcovia-dostali-13-dochodok-vo-vyske-600-eur/?page=7

mircalla
10. feb 2025

@zalka Mozno si nastuduj, co je extremizmus, myslim, ze tomu pojmu mierne nerozumies.

zalka
10. feb 2025

@mircalla Extrémizmus (predstaviteľ extrémizmu sa nazýva extrémista) je nejasne definovaný pojem majúci v literatúre i praxi viacero významov:

1. Na najvšeobecnejšej úrovni môže výraz extrémizmus znamenať:

výstrednosť, krajnosť, výnimočnosť[1]; extrémny čin[2] ; alebo
záľuba v extrémoch [1]; tendencia alebo sklon byť extrémny[3]; alebo
prepiato radikálne (resp. výrazne od „obyčajnosti“ vzdialené) názory, konanie, pocity a pod. (často s údajným nárokom na bezpodmienečnú a výlučnú platnosť), v užšom zmysle len v politickej alebo náboženskej oblasti [1][4][5][6][7]

Čistá ty...

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla mas nejaké komunistické maniere, pamätať si, kto koho volil, hmmmm, dôležité info že? aj vtedy bola vláda jednej strany a jedna povolená ideológia, očividne sa ti to páči, aby nebola sloboda prejavu.

napetra
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Zase sa má Ukrajina vzdať, to nemyslíš vážne. Agresorovi Putinovi treba vyhovieť aby si privlastnil to čo mu nepatrí.
Prečo sa prelievala krv počas 2. svetovej vojny ?
Prečo sa nevzdali Hitlerovi, bolo by to bez ľudských obetí, bez utrpenia, bez zničených krajín.
Agresorovi sa nesmie ustupovať, lebo tým dostane ešte väčšiu chuť, keď bude úspešný.
Na tvoju logiku sa fakt nedá slušne reagovať .

zmrzlinka8
10. feb 2025

@napetra niekto tu spomínal rok 68, tak dostal odpoveď, pletieš piate cez deviate

galioska
10. feb 2025

@zmrzlinka8
pises: ,,. Žijeme v spoločnosti a každý je rovnocenný, preto treba akceptovať aj iných. To si treba uvedomiť.,,
cize respektujes aj ine rasy, migrantov, homosexualov a podobne?

softiesofie
10. feb 2025

@napetra "Agresorovi sa nesmie ustupovať, lebo tým dostane ešte väčšiu chuť, keď bude úspešný. Na tvoju logiku sa fakt nedá slušne reagovať ."
Tak posli do boja proti agresorovi vlastneho syna, alebo muza. Podpor Ukrajinu!!!

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Komunisticke maniere mas ty a vzdy si mala. Ja som komunistov neznasala, vekovo sme asi rovnako.
Ty si prave seriozne napisala, ze mal Dubcek ustupit Rusom a velebila si socializmus prave v tej teme, na ktoru som dala link.
Zlodej krici chytte zlodeja? Teraz mas opat blizko k Ficovi a Rusku. Ustupovat, posluchat a suchat nohami

mondolina
10. feb 2025

@softiesofie
podporiť Ukrajinu sa dá aj inak...ako posielať bojovať deti

galioska
10. feb 2025

@zalka akych extremistov v koalicii odsudzujes, koho za extremistu povazujes v koalicii?

softiesofie
10. feb 2025

@mondolina Ano. Sikanou cez klavesnicu ze?
Lenze tou sa agresorovi nepostavis.

mircalla
10. feb 2025

@napetra Chapes, podla @zmrzlinka8 vsetko chyba Dubceka, mal byt poslusny a nemal vymyslat.
Nie chyba tych rusov, co sem vpadli. Ona je seriozne mimo.

mondolina
10. feb 2025

@softiesofie
nie prečo?

galioska
10. feb 2025

@softiesofie
pises:
Tak posli do boja proti agresorovi vlastneho syna, alebo muza. Podpor Ukrajinu!!!,,
takze ty si nevolila za prezidenta Korcoka lebo si sa bala o syna, respektive si uverila tym falosnym memeckam ktore sa sirili od Blahu a spol?

softiesofie
10. feb 2025

@mondolina Moja precitaj si diskusiu.

softiesofie
10. feb 2025

@galioska Co konkretne robis proti agresorovi.
Okrem tohto prazdneho tliachania ako sa postavit proti agresorovi (v kazdej teme). Ty hrdinka.

mondolina
10. feb 2025

@softiesofie
čítala som.

galioska
10. feb 2025

@softiesofie neodpovedala si. Na otazku sa neodpoveda otazkou. Niesom hrdinka, nehram sa na nu.