Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?
Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡
@tulipanik12 Cize opat som sa nemylila, si sympatizant Ruska, presne ako som predpokladala a ako ste sa do mna pustili, ze to nemozem vediet. Prejavila si sa nakoniec. Rusi tu nastolili podla teba poriadok a ty si bola spokojna
A potom, ze toto cele naozaj nema nic s politikou
@vikimed V tomto pripade ale nejde o sikovnost. Ide o nechutne celospolocenske protezovanie.
A keby si vytiahla paty z tadial kde momentalne si, tak by si to velmi jednoducho pochopila.
@softiesofie a odkiaľ že ty vieš kde ja som? A upratovať v rakúsku, s tým by som moc nemachrovala.
@vikimed Nemysli si, ze vsetci slovaci pracujuci v zahranici su tvoji kolegovia.
@mircalla to, že sú Ukrajinci drzí a neprispôsobiví naozaj nemá nič spoločné s politikou. Pokiaľ sa nemýlim ako prvá si sem začala pliesť politiku ty !!!
@tulipanik12 To, ze su drzi tvrdia takmer vsetci milovnici Ruska. Nahoda to nebude. A fakt uz toto nema zmysel. Este by som pochopila aj aj taki aj taki....ale zazracne u Vas rosofiliek su vsetci zli
@mircalla ale ja to netvrdím, ja to vidím. No kto nechce nevidí a ďalšia vec pravdepodobne sú drzí aj Rusi, no tí sem nelezú 👍
@galioska samozrejme rešpektujem.
@mircalla ty by si aj toho Dubčeka udupala pod čiernu zem, a to bola veru iná osobnosť, nemôžeš sa mu rovnať
@napetra ty si taký bojovník od stola, to sa ľahko bojuje. Ale uz vidieť prelievat krv svojich blízkych, to nechce nikto. Takže preto treba vojnu stopnúť a to sa vojenskou cestou nedá, vždy treba sadnúť za stôl, rokovať a dohodnúť sa. a lepšie hneď, ako nad mŕtvolami miliónov niečích príbuzných.
@zmrzlinka8 Ja Dubceka obdivujem. Celkom ma prekvapuje ako ty obdivujes hulvata Fica.
No nevadi. Pytala som sa Zalka ake pozitiva dnesnej vlady by vedela vypichnut, uviedla som 3 a to som ich nevolila. Nevedela ani jedno. Teba sa ani nepytam, viem, ze nevies okrem 13. dochodku, co urobil este vacsiu sekeru socialke a musime si na neho poziciavat
@tulipanik12 Nelezu? Uz len vyber slova svedci o tom, ako ti lezia v zaludku
Nelezu som nahodou preto, ze ich napadli Rusi?
@tulipanik12 ucim ukrajincov a su taki isti ako my, ba nase deti su este ovela horsie ako ukrajinske, co sa spravania tyka
@tulipanik12 ukrajinci su slusni, pozdravia, nie su rozmaznani
@mircalla ja obdivujem Dubčeka, nie ty. Ty ani nechápeš, čo pre nás urobil. Ty by si nás všetkých poslala na smrť vtedy, mám dojem. A nikde som nenapísala, že nekriticky obdivujem Fica. 🤦♀️
@vikimed zaujímavé, kto prepísal dejiny, Šimecka?
@zmrzlinka8 👍 co še babe chcelo, to še babe snilo.... mircalla rada vsuva iným ľuďom svoje myšlienky a vydáva to za pravdu.
@viestta a co ako? co ja mam s Bombicom?
@zmrzlinka8 vsak nic, asi ani nazor na toho extremistu. Aj tak sa da...
@mapa "tupá a zlá lúza"? takto častuješ dokonca predkov tu diskutujúcich? si sa prejavila teda. nie je ti hanba? asi nie
@viestta čítaj lepšie, povedala som.
@mircalla no ty si všetku múdrosť sveta pojedla, že?
@zmrzlinka8 Mas lepsi argument ako pojedla vsetku mudrost? To je dost ubohe. Pri konkretnych otazkach totalne tapes a nevies, kde je sever
@vikimed buď taká láskavá a prestaň urážať ľudí výrazmi ako "dutohlavci". je to hnus.
@mircalla a čo ja som tvoja žiačka? že ti mám odpovedať na tvoje otázky, kedy ty povieš? sa spamätaj moja, do pozoru si postav svoje deti a nie mňa. rozumieš?
@mircalla nie nie, nie sú všetci Ukrajinci zlí, treba vedieť lepšie čítať, aj sama som to tu písala

@lilian183 "Slovák by dostal výpoveď alebo by nedostal celý 13 plat ale Ukrajincom sa nič nestane."
Tak netreba robiť v ukrajinských firmách, lebo inak nevidím dôvod, prečo by zamestnávateľ niekomu takto nadŕžal. To sú všetko také reči, že čoby keby.
Alebo tú konkrétnu ženu tá firma nutne potrebuje, predstav si, že niekde existujú aj takí zamestnanci, čo by aj tri dni neprišli, ale šéf by len ticho šúchal nohami, lebo náhradu by už nenašiel...