icon

Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?

8. feb 2025

Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡

tulipanik12
10. feb 2025

@mircalla Ale ozaj veľa veľa šťastia v živote a ešte viac pozitívnych skúseností s našimi ukrajinskými spoluobčanmi Vám všetkým

zmrzlinka8
10. feb 2025

@vikimed mňa v škole učili, že 2. sv. začalo Nemecko. a samé jednotky som mala😉

mircalla
10. feb 2025

@tulipanik12 Som ale rada, ze mas tie vlastne skusenosti a vobec nejdes stylom JPP
Viac pozitivnych skusenosti zelam ja tebe, kedze su vsetci nevychovani drzi a lezu nam sem, ako pises

hendikep
10. feb 2025

vies ze ukrajinci nie su ina rasa vsak? vsak?!

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 A to bolo kedy? V 60tych ci 70 tych rokoch? Mozno sa trosku dovzdelaj, ako Rusi a Nemci boli na zaciatku kamosi.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla to bolo ešte za čias dinosaurov.
ja som vzdelaná dosť, vzdelávaj sa ty

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Evidentne nie si, kedze nevies, ze Rusko obsadilo vychodnu cast POLSKA spolu s Nemeckom a napadlo aj Finsko....Ani to ze mali pakt o neutoceni
Vychadzas z komunistickych ucebnic zo 70 rokov a ani si si nedala namahu sa dovzdelat od tej doby. Ja ano, hoci som mala tiez komunisticke ucebnice

labkosuch
10. feb 2025

ludia su vsade rovnaki, ci prevladaju lepsi ci horsi usudi clovek podla toho ci je optimista alebo negativista.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla a teraz sú aké učebnice? protiruské? lebo taká je doba? ja som študovala aj nemeckú históriu a kultúru, takže mne nevysvetluj, bolo to dávno po prevrate, takže učebnice boli ok

vikimed
10. feb 2025

@zmrzlinka8 podľa toho, čo si tu všetko popísala, si nechýbala len v škole, ale aj keď sa rozum rozdával. Trošku si naštuduj aspoň históriu, keď chceš diskutovať, inak budeš na smiech.

lenusiatko
10. feb 2025

@jozinzbazin22
TROLL DETECTED (TETA SUMRACNA)

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8 Teraz mas viac doveryhodnych zdrojov a nie ucelovo spracovane ucivo z niektorych predmetov z cias sociku. To si nevedela? Ved som studovala tiez v tej dobe. Je mi ta ozaj luto, uz rozumiem preco nevies argumentovat.
Tvrdis o sebe, ze si vzdelana, ale svojimi odpovedami dokazujes presny opak, nemas ani zakladny predhlad a fakt sa zbytocne zhadzujes.

zuzana76
10. feb 2025

@tulipanik12 tak ja mam takych viacerych, velmi milí, snaživí. Dve dievčata su uz na gymnaziu.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla @vikimed
choď sa dovzdelať ty, ja som ti hore písala, že som okrem iného študovala nemeckú históriu a kultúru dávno po socíku, tam sa neučí z neoverených internetových zdrojov

tulipanik12
10. feb 2025

@zuzana76 deti sú nútené sa učiť reč, aj v školách pre nich boli zvlášť hodiny slovenčiny poobede v rámci doučovania, ale dospelí ani náhodou túto snahu nemajú

zuzana76
10. feb 2025

@tulipanik12 takisto lekarka, co sa v hospici starala o stryka, zlata zena, mozno jedneho ziaka z tych vsetkych som zazila, ze bol hrozny, neucil sa a robil problemy, inak ziaden problem, takych by som ucila jedna radost. Zato slovenske rozmaznane deticky, no comment.

vikimed
10. feb 2025

@zmrzlinka8 neviem, čo si kde študovala, ale vedomosti máš biedne, to je fakt.

zuzana76
10. feb 2025

@zmrzlinka8 - 17.9.1939 napadol Poľsko aj Sovietsky zväz.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@vikimed urážky ti idú. ideme vyskúšať teba?

mircalla
10. feb 2025

@zmrzlinka8
Len pre tvoju info @zuzana76 je ucitelka

zmrzlinka8
10. feb 2025

@zuzana76 to je ok, ja hovorím, že vojnu začalo Nemecko. 1.9.1939.

zuzanita1609
10. feb 2025

Dievčatá,myslela som že admin zruší túto diskusiu,pred voľbami mazali všetko,zistila som,že aj tu je už politický smrad,no ako niekto vysvetlí,že je tento príspevok diskriminačný? Nie som zlý človek,ale prajem,aby každý hlúpy Slovák sa prevtelil do Ukrajinca,potom zistí,čo je to utekať zo svojho, prežívať v cudzej krajine a každý deň počúvať sirény, namiesto rádia.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@mircalla ja som tiež aj učiteľka a stojím si za svojím, že 2.sv. vojnu začalo Nemecko 1.9.1939.
až následne Sovietsky zväz napadol Poľsko.
a to, že Nemecko a ZSSR mali pakt o neútočení, vedia aj deti na základnej škole, nieto na VŠ. kde som tvrdila opak? len urážať, to vám ide

zuzana76
10. feb 2025

@zmrzlinka8 pises, ze sa nepripusta len jeden spravny nazor, ale je len dobro a zlo. Neexistuje spravny nazor na súhlas so zlom. Pocas 2 sv. vojny to na samej kozi pocitili Nemci a cely nemecky narod. Zazili si averziu voci svojej krajine a narodnosti. Teraz to budu znasat Rusi. Sami si vybrali. Budu mat co si zasluzia a co chceli.

zmrzlinka8
10. feb 2025

@zuzana76 Zuzanka, choď učiť deti do školy.

zuzana76
10. feb 2025

@zmrzlinka8 ty radsej nie

zmrzlinka8
10. feb 2025

@zuzana76 no, vieš čo? ty tiež radšej nie. potom to vyzerá tak, ako vyzerá.

vikimed
10. feb 2025

@zmrzlinka8 takže si vlastne v pohode s faktom, že Rusko a Nemecko, boli na začiatku vojny spojenci? Potom nemáme rozpor. Ono Rusko vedie tieto vojny o cudzie územia v podstate celú svoju hostoriu. Na rozdiel od ostatných s tým nikdy neprestalo.

napetra
10. feb 2025

@vikimed 👍

lenusiatko
Odpoveď bola odstránená