Pokrytecký novodobý feminizmus: práva len pre niektoré ženy?
všímam si casto v tychto diskusiách diskutujúcich, ktori si velakrat velmi protirecia a ani si to neuvedomujú, ale svojimi verejnými vyjadreniami, si dobre podkopavaju nohy. Napríklad tu diskutujú velmi casto volicky PS, ktori maju v programe aj temu feminizmu. Ale potom tieto iste diskutujuce, tu idu hodnotiť a zhadzovať zeny, ktore da rozhodli byt ženou v domacnosti, nechcú ist študovať vysokú školu, nemaju pracovne ambície. Tie iste osoby, ktore ,,bojujú" za prava žien, dehonestuju tie, ktore sa starajú doma o deti. Cize bojujú len za prava tych žien, ktore su v ich očiach tie prave zeny. Cize tie, co su vo vedúcich pozíciach, maju titul, vzdelanie. Nie je to podla vas pokrytecke? A tieto ine metre casto vidim aj v inych oblastiach. Len tato je teraz taka dost populárna
@majlo1234 úplne rovnako ako moja babka s poľskými korenami. Polia, statky, dobytok, zahrada, kŕdeľ deti - všetci makali. To iste aj my v detstve i keď to uz bol asi iba taký odvar oproti originálu.
@anonym_4fcf0a velmi tazke citanie a velmi tazky zivot. Uplne pod kozu sa mi to dostavalo
@pr85 to, že tie práva oficiálne majú, ešte neznamená, že ich aj všetci rešpektujú a že sa v celej spoločnosti uznávajú a dodržiavajú. Všakže..? 🤔
@anonym_4fcf0a Ale v iných civilizačných okruhoch ich ani nemajú. A najhoršie je, že práve z týchto civilizačných okruhov sa sem tlačia ľudia.
@anonym_4fcf0a Ale v iných civilizačných okruhoch ich ani nemajú. A najhoršie je, že práve z týchto civilizačných okruhov sa sem tlačia ľudia.
@pr85 to, že inde ich ani nemajú (podľa mňa ide skôr o tu mieru, alebo chceš povedať, že naozaj nemajú absolútne žiadne?) ešte neznamená, že to tu vôbec nie je potrebné...

@katkazatka citala som minule knihu sedliacky o vychodopolskych zenach okolo roku 1900, cite lahko to aplikovat aj na nase zeny. Podla tej knihy zeny pracovali este viac ako muzi, muz si odrobil na poli, ale zena vstavala este pred nim, doma vsetko obriadila, potom sla na pole a potom do vecera este doma lietala. Proste nic sa nezmenilo😅 aj ked nechodili do prace
@majlo1234 úplne rovnako ako moja babka s poľskými korenami. Polia, statky, dobytok, zahrada, kŕdeľ deti - všetci makali. To iste aj my v detstve i keď to uz bol asi iba taký odvar oproti originálu.