Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@annm81 Akej ideologie si pozri čo kríž znamená pre kresťanov. Alebo jednoducho význam kríža. Možno pochopíš aký je to obrovský rozdiel. Uľahčím ti prácu a dám ti definíciu tvojej vlajočky: Vlajku navrhol americký vojak a umelec Gilbert Baker v roku 1977. S touto myšlienkou ho oslovil Harvey Milk, ktorý bol prvým otvoreným LGBT+ politikom v histórii Kalifornie. Vlajka bola prvýkrát predstavená v roku 1978 na oslavách Dňa slobody LGBT+ ľudí v San Franciscu.
Pozri nemusí kazdykriz uznavat
@evazhoufova Ja ju nenútim ho uznávať. Len aby pochopila rozdiel medzi dúhovou vlajkou a krížom. Teda odlišnosti ktoré symbolizujú.
@bloger prečo by som mala? Uľahčím ti to pre zmenu ja: "Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo." To sa píše v slovenskej ústave a z napísaného vyplýva, že je absolútne jedno, čo znamená kríž pre kresťanov
Som občanom štátu, ktorý nie je založený na náboženstve.
@bloger vysvetli
Neviaže sa na nijakú ideológiu to je pravda. Náboženstvo je niečo iné ako ideologia. Náboženstvo tu bolo od začiatku.
@evazhoufova čo vysvetliť?
@bloger to nemyslíš vazne
Tak dočítaj ďalej mysli si či chceš ale nenadavaj
@bloger ale to, že teba uráža ideológia z USA, je TVOJ! problém.
Mňa kľudne môže urážať ideológia kresťanstva. A nikomu nekážem si dať napríklad dole kríž, ktorý má veľa domácností zavesených na stene. Ak by ma to ale urážalo, zas by to bol MÔJ! problém.
Chápeš ten rozdiel??
Ani jedna ideológia nie je na Slovensku zakázaná!
To je otázka času
@bloger Nerada búram tvoj obraz sveta, ale uvedomuješ si, že každý 4. Slovák je ateista a čuduj sa svete, tiež majú povolené sobášiť sa? A tak ako existuje kresťanský sobáš, na rovnakej úrovni sú sobáše všetkých náboženských spoločností a cirkvi registrovaných na Slovensku. Nechce sa mi veriť, že musím dospelému človeku, ktorý má volebné právo, vysvetľovať fakt, že z pohľadu práva je dúhová vlajka úplne rovnaký symbol ako kríž.
@bloger a kňazi ktorí zneužívajú deti? To nie je skazené? 🤬 (už dostavaš do vyvrtky aj mňa)
@zuzanita1609 Stále tá istá pesnička dokola. Keby si sledovala čo sa v cirvi deje tak by si vedela, že sa tieto kauzy riešia. A tí kňazi boli postavený mimo Cirkev. Ak poznáš výraz Exkomunikácia.
@bloger a majú odpustené od koho? Boha či poškodených rodín? Rieši sa a? Zabudne sa a ďalej ide sa ,modlí sa s klapkami na očiach?

@tetapetra mne rozum stoji, ked niekto chce rozhpodovat o tomto namiesto konkretnej zeny.
jedine ona ma pravo o tom rozhdnut.
nie nejaki pokrytecki farizejski akoze krestania.