icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

andrejka2424
26. sep 2024

@bloger Provokácia...asi taká, keď muž udrie ženu a časť chudákov sa zastane muža, že ho vyprovokovala a keby to neurobila, tak by ju nevyfackal ? Tak snáď by mal človek v jeho postavení nejaké sebaovládanie a nenechať sa takto ľahko vyviesť z miery ...alebo fakt tie psychotesty by neboli na škodu, ktovie koľkí z nich by ich neurobili.

diewcatqoo
26. sep 2024

Ja som taka rada, ze nezijem na Slovensku... moje dieta miluje duhy, ma duhove nalepky, kresli vsade duhu a pod bez toho, aby vedelo, aky ma aj iny vyznam ta duha. Tu si zatial moze slobodne malovat. Cakam, kedy na Slovensku duhu zakazu. A budu pokutovat kazdu obec, nad ktorou sa duha po dazdi objavi.

Boze, ludia, Slovensko je v takych srackach, ze hadat sa, ci si poslanec moze priniest do saly notebook s nalepkami alebo nie, je uplne smiesne. A ze ci je Huliakt kkt... ved to vidi kazdy. Cele SNS je banda vymetenych chudakov a nackov s IQ v minusovych hodnotach. To uz aj Fico a spol ma oproti tejto zberbe istu uroven, a to uz je co povedat.

felycity
26. sep 2024

@bloger ja si dovolím nesúhlasiť s tvojím názorom, tento notebook pani poslanyňa používala aj predtým a nikomu neprekážal, zrazu prekáža osobe, ktorá tú cielene útočín na istú skupinu ľudí, ktorú nevie rešpektovať - inakosť - prepáč smutné, že si takého to človeka zastávaš, ale je to tvoj názor, preto ťa "nevykážeme z tejto diskusie" , lebo v demokratickom štáte si neporušil pravidlá a ani ona neporušila rokovací poriadok nr sr, potom nech si nr urobí internú smernicu, ked to bude zakázané všetkým. A práve p. Danko teda nemá veľmi čo moralizovať vzhľadom ne jeho excesy... čo s týka Huliaka, tento výrok je neakceptovateľný a spolu s Miceheľkom vedľa prarizila naozaj dno. P.S ešte som nevidela, že sa musí nr / parlament riadiť hodnotami predsedajúceho.

titla
26. sep 2024

@bloger Teraz trepes. Hakovy kriz je symbolom nacistickeho hitlerovskeho rezimu a zidovskej genocidy. Jeho propagacia je tresna.
Homosexualita tresna nie je.

mondolina
26. sep 2024

@bloger
ty vážne nevidíš rozdiel medzi hákovým krížom a dúhou? 🙈

titla
26. sep 2024

@mondolina debata s tymto clovekom nema zmysel. To vidis absurdnosti tych argumentov.

gab1sol
26. sep 2024

@bloger aká provokácia? Reklama to nebola. Ak s tým nie je stotožnený Danko a spol, tak potom vykázať zo sály aj tých, ktorí majú na krku krížik. Niekto nosí krížik ako prejav svojho vierovyznania, iný si dá dúhovú nálepku na PC… Aj PS je v parlamente preto, že ich časť voličov volila a chcú, aby ich zastupovali.
A to, že títo prorodinne založení, nehlasovali za to, aby detský pacient mal pri sebe rodiča. Lebo ide o opozičný návrh. To im už nevadí? Veď ak ide o rodinu, malo by byť jedno, z ktorej strany prišiel návrh.

michaelam2
26. sep 2024

@bloger fuha, to si vazne teraz porovnal hakovy kriz a duhovu nalepku? To uz je iny extrem

millenam
26. sep 2024

@bloger porovnávať dúhu s hakovym krížom? To kde sme sa dostali? A odkedy je dúha zakázaný symbol? Môj syn dnes išiel s duhou na ponožkách do škôlky.

eva8
26. sep 2024

@bloger odkedy je Danko predseda parlamentu? Mame vobec taku funkciu na Slovensku?

Danko je predseda SNS
Danko je podpredseda Narodnej rady SR

Predsedu NR SR nemame, funkciu vykonava zastupujuci Ziga (Hlas). V sucasnosti sa riesi spor, kto na ten post bude dosadeny.
Podla Koalicnej dohody by ho mal dostat Hlas (kandidat Rasi) Danko tvrdi, ze vzhladom na to, ze Pellegrini je prezident (prezident by mal byt nezavisly) , post predsedu NR SR by mal patrit SNS, teda Dankovi (koalicnu zmluvu ale neotvarat)

3 najdolezitejsie funkcie statu maju tvorit 3 Svätoplukove pruty koalicie, ako aj Fico vyhlasil.
T.j.
Premier - Smer
Prezident - Hlas
Predseda NR SR - Danko.
Ale haloooo, prezident ma byt nezavisly!!! Jednoznacny prejav diktatury.

Zaver: Danko nie je predsedom parlamentu

biba_18
26. sep 2024

zakážeme dúhy??

monikkatt
26. sep 2024

@bloger fuuu toto si pos*al 🫣 tu nic nesmies povedat proti slnieckam, duhe a jednorozcom. Ti mozu vsetko a nedajboh sa ozvat proti, to je koniec tolerantnosti, nastupuje lync 😄

biba_18
26. sep 2024

@monikkatt prečo by nemohol? ale nech to má hlavu aj patu ... nie hlúposti typu že dúha vyjadruje voľačo nekultúrne alebo že ju prirovná k hákovému krížu ...

beronsche
26. sep 2024

@bloger k tej provokacii len toľko, že už moje relatívne malé deti učím, že provokacia nie je dôvodom na útok.. vrátane verbalneho.
Škoda, že to nikto neučil ten výkvet, čo nám to naši spoluobčania zvolili...

@monikkatt zdá sa ti správne a vhodne akúkoľvek ženu nazývať sukou?
Áno/nie

viestta
26. sep 2024

@bloger prosim ta, ako je SNS prisne orientovana na rodinu? Cicero z Revucej je rozvedeny, Martinka v kroji je tiez rozvedena, Huliak si dovoli pouzit vulgarizmus voci zene... A robit cirkus kvoli tomu, ze vyrobca ma na svojom vyrobku svoje logo a vyhlasovat to za reklamu? To uz moze len taky mentalny atlet ako Huliak.

biba_18
26. sep 2024

@beronsche možno to má @monikkatt rada, aj takí ľudia sú ... skôr mám ale pocit, že len nemá rada slniečka, dúhy a jednorožce (a možno ani hello kitty!) - tak trepla čo trepla ...

nini1978
26. sep 2024

@bloger nekultúrne nálepky?
Vies čo je nekulturne?
Mať vulgárnych nevychovaných arogantných nevzdelaných homofobnych a sexistickych predstaviteľov vlády!
V zahraničí by ten hulvát letel cez zatvorené dvere za podobne’ verejne’ vyhlásenia ! - už by mal po kariére on a jemu podobní
Preboha,zobuď sa a skús sa sústrediť na to,čo sa vlastne odohralo a kde je závažnosť situácie
Že “nekultúrne nálepky”
To je ale úroveň DEMOKRATICKÉHO suverénneho štátu

monikkatt
26. sep 2024

@beronsche nie nezda.. rovnako ako sa mi nezda urazat inych ludi za to ze maju iny nazor. Co vsetko som si tu uz precitala na volicov fica od tzv. liberalov. Ja som fica nevolila ale ps neznasam uz len kvoli tomu ako sa ich volici spravaju k inym. Doslova nenavist.

viestta
26. sep 2024

@biba_18 asi zakazeme. Pamatas sa na ten cirkus co nastal ked v popradskej skolke deti malovali duhu? Este stastie, ze nemozu zakazat fyziku, pretoze to by sme o tento krasny prirodny ukaz prisli...
Aky autor, taky problem. Aj u Huliaka...

biba_18
26. sep 2024

@viestta ja si pamatám cirkus ohľadom dni košíc ... úplne na hlavu ...

nini1978
26. sep 2024

@viestta rodinne založení….
Ano,celý zoznam hulvatov,ktori nepodporili návrh o tom,aby mohol byt rodič v nemocnici s dieťaťom
Tak hej,rodinne založení ale len v ich rodine

monichetta
26. sep 2024

jasne, ze ona schvalne provokovala. bola vyzvana 3 ci 4 krat a napriek tomu sa nepohla. huliak ma pravdu, len to nemal povedat nahlas 🙂

viestta
26. sep 2024

@bloger to nebolo nestastne vyjadrenie, to bola bohapusta urazka.

sovica
26. sep 2024

K tým dvom pánom sa radšej vyjadrovať nebudem😨 To človek nevie, či sa má smiať alebo plakať. Im vôbec nedochádza, ako nevhodne až vulgárne sa správajú.
Mňa ale zaujal výrok Huliaka: „Keď poslankyňa prečíta v jej príspevku, že plod si nezaslúži žiť podľa trestného poriadku Slovenskej republiky..."
Baby, aký zákon sa prejednával a naozaj to prečítala takto, "nezaslúži žiť"? Lebo ak áno, to asi nebolo "najšťastnejšie" slovné spojenie. Nebolo to z jeho strany nejak vytrhnuté z kontextu alebo povedané ináč?

thirstymonk
26. sep 2024

@bloger Na topkach som prečital, že pani "suka" sa vyjadrila, že plod nemá právo na život. A že preto ju počastoval Huliak touto nadávkou. Keďže je manželka tehotná a očakávame prírastok do rodiny dotklo sa ma to a poviem k tomu len toľko: Suka je slabé slovo...

viestta
26. sep 2024

@nini1978 vidis, toto som zabudla spomenut, pri tych "rodinne" zalozenych jedincoch

tomasisa
26. sep 2024

@bloger to porovnanie s hakovym krizom je ale ze uuuuplne mimo, ale suhlasim s tebou v tom ze sa zatala a provokovala, myslim ze zlom nastal ked zacala rozpravat slovami ze ona si nic odlepovat nebude, necitujem ale tak nejak zacala, ja ak by to aj nebolo nastavene zatial tak by som to zvazila, staci si spomenut co tam stvaral Matovic tolko krat s jeho ,,rekvizitami,, aj tu sa to mozno zacina nejakou nalepockou a o rok sa nenapadne budu obliekat do duhovych triciek, tak ako je nejaky dresscode v parlamente tak si myslim ze ani infantilne oblepovanie PC nie je najstastnejsie, je to ista forma propagacie cize reklama/ale posudit to musi ustavnopravny vybor...
Fakt zastankynam Plavakovej,resp. nalepiek teraz duhovych by si mali dat skusku opacnu, ak by tam niekto mal na notebooku mariskovy list, ci 69, CheGuevaru,kosak a kladivo....aj to vsetko nie je trestne....ale by to vyznavacov liberalneho progresivizmu poburovalo...
vzdy ma napadne zmarene posledne referendum tak jedinecnu sancu nevyuzit lebo Fico....myslim si ze aj napriek tomu ze ma teraz tak velku popularitu tak to referendum by sa konalo a asi by bolo aj uspesne aby predcasne skoncila tato vlada....ale teraz nam ostava uz len lutovat ze sme nevyuzili/ja teda ano/ svoje demokraticke pravo vyjadriut sa v referende, a este k tomu tak prevratnej otazke.

thirstymonk
26. sep 2024

@viestta Hej, toto už je prehnané, ale ta plavakova, či plavkova, či jak sa volá, si tu dúhu na ntb nedala asi preto, aby demonštrovala difrakciu slnečného žiarenia na prechode prostredia vzduch - voda, všakže?!

biba_18
26. sep 2024

@sovica áno bolo, lebo ona to povedala inak a on to vôbec nepochopil...

eva8
26. sep 2024

@monichetta ona provokovala? Argumentami zareagovala na provokaciu Danka