icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

danyelia
30. sep 2024

@nyusika ...lebo ak odsudzuješ slovo suka (čo súhlasím) musela by si odsúdiť aj nadávky, ktoré tu padli zo strany jednej z obhajkýň práv žien na inú ženu. Ale to neurobíš, lebo to nemyslíš úprimne...Na ženy mimo Tvojho politického tábora sa útočiť môže, však 🤷🏼‍♀️

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia ja nie som verejný činiteľ, nie som politik, nie som herec, nie som spevák. Už to prosím ťa pochop ten rozdiel. Mna nikto nezvolil do čela tejto krajiny, mňa neplatia ľudia zo svojich daní, ja nereprezentujem túto krajinu ani žiadnu politickú stranu. Keď budem, tak prispôsobím tomu aj moje komunikačné schopnosti a distingvovaný slovník. Zatial som len 1 trapna žena z Modrého koňa.

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Odkiaľ vieš, že som prezidentku neobhajovala?

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Vieš čo, nie si trápna, len Ti možno občas rýchlejšie behajú prsty ako myšlienky...

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia velmi dobre viem, ktory breh tu stale obhajujes. Nech by spravili cokolvek. A to, co predvadzaju teraz s touto krajinou, nema obdoby. Krajine vladne mafia, zlodeji, primitivi...
A ludia na urcitom intelektovom stupienku im stale fandia.

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Téma bola o urážaní a ponižovaní žien...a Ty zase urážaš! 😃 Že ľudia na ,,nižšom intelektuálnom stupienku,, Jaaj, tak už sa so mnou nezahadzuj prosím Ťa, Ty elita národa 😄 Ty fakt nevieš napísať jednu jedinú normálnu vetu, aby si na niekoho slovne nezaútočila? Toľko zloby je v Tebe...

viestta
30. sep 2024

@danyelia ak si vo vyjadreni Martinky von Kittsee o bielej rase a jej vymierani v celom kontexte ako to povedala, teda "My heterosexuáli vieme tvoriť budúcnosť, lebo vieme tvoriť deti. Európa vymiera, nerodia sa nové deti. Pretože je tu pretlak LGBTI a zvláštne, že pri bielej rase. Čiže my si ideme navliekať kondómy na verejnosti? Veď na to sú nejaké miestnosti, kde sa to dá riešiť,“ nenasla ani rasizmus ani homofobiu tak mozem len skonstatovat, ze bud mas poruchu kognitivnych funkcii alebo si jednoducho troll. Vyber si co je pre teba prijatelne.

eva8
30. sep 2024

@danyelia migranti - Arabi patria k bielej rase. Cize nevymiera biela rasa. Simkovicova je teda rada, ze prichadzaju. Alebo sa mylim? Co myslela tym vyjadrenim?

danyelia
30. sep 2024

@viestta Áno, to vyjadrenie nebolo potrebné a je dosť kostrbaté, ale...My heterosexuáli vieme tvoriť budúcnosť, lebo vieme tvoriť deti. Veď hej, heterosexuáli vedia plodiť deti a tie sú naša budúcnosť. Čo na tej myšlienke sa dá vyvrátiť? Je pravda, že homosexuálny pár dieťa nesplodí. Európa vymiera, nerodia sa nové deti. No rodí sa menej detí, aj kvôli ekonomickým a iným sociálnym podmienkam. Pretože je tu pretlak LGBTI a zvláštne, že pri bielej rase. Áno, veľa ,,bielych ,,občanov sa hlási k tejto komunite. A čo? Čiže my si ideme navliecť kondómy na verejnosti? A že sú na to iné miestnosti...Narážala zrejme na výuku sexuálnej výchovy na školách, kde by sa preberali tieto zvrhlosti a na dúhové Prajdy, kde sa nájdu aj rôzne indivíduá. Toto povedala v jednom rozhovore, je to jej názor, nemusíme s ním súhlasiť, ale podľa mňa tým nikoho neurazila...A troll si možno Ty, ešte stále si stankulienku nezdrbala za jej vulgárne nadávky voči žene, keď Ti tak strašne vadia, ale iba na PSkárky samozrejme.

zuzanita1609
30. sep 2024

@danyelia sexuálna výchova je podľa teba zvrhlosť? 😲

danyelia
30. sep 2024

@eva8 Ale ja neviem, čo presne myslela tým vyjadrením, ja nie som jej hovorkyňa 😃 Vypočujem si, pomyslím si o tom svoje a neriešim jeden výrok pol roka. Tak ako každý jeden politik, má právo vyjadriť svoj názor...a voliči rozhodnú, či s tým súhlasia alebo nie.

hubka51
30. sep 2024

@danyelia Huliak nehovoril všeobecne o ženách on toto vyardenie smeroval rovno k nej.Povedal že ju nepovažuje za ženu ale že je to suka.Púšťa všade nahrávku vytrhnutú z kontextu.Ten kto to nesledoval vôbec netuší že to jej "vyjadrenie" má nejaký začiatok a koniec.A to podstatné aj povedala na koniec že cituje právny zákon.Dokonca ľudia so SNS prekrúcajú citáciu z ústavy a citujú len to čo im vyhovuje.Včera som tak jednemu aj napísala (zabudla som ako sa volal) pretože úplne prekrútil tu citáciu z ústavy.Doteraz mi nič neprišlo takže predpokladám že môj komentár je vymazaný a ja bloknutá pretože by som mala už min.10upozotnení kde by si ospevovatelia SNS ho zastali. Nikto nerieši čo toku predchádzalo len to že ona urazila všetky ženy a ich plody.Huliak na city hral v relácii o5min.12.My sme sa tiež dlho snažili o druhe dieťa a mňa výrok Plavakovej neurazil lebo som si dohľadala informácie a viem že tu "nebojujú" za nejake vraždenie chcených nenarodených detí. Tebe by nevadilo keby prešiel zakon čo len nedávno chceli že by zakázali potraty?Všetky?Nikto o mne rozhodovať nemôže len ja sama.Ja niesom ničijim majetkom.
A mimochodom ja osobne sa snažím diskutovať bez urážania.

danyelia
30. sep 2024

@zuzanita1609 Sexuálna výchova sama o sebe zvrhlosť nie je, zvrhlé boli učebnice, ktoré boli pre tento účel navrhnuté progresívne a liberálne zmýšľajúcimi autormi...

zuzanita1609
30. sep 2024

@danyelia a ako si ty predstavuješ učebnice sexuálnej výchovy? Som zvedavá,fakt 😃

mondolina
30. sep 2024

@danyelia
konkrétne?

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia progresivne ucebnice😂 Vies, co znamena progres? A liberalizmus? Vďaka týmto dvom, pre teba veľmi čudným slovam môžeš dnes písať tieto bludy na internet na vlastnom telefóne. Takže poďakuj progresívcom.
Takže učebnice majú byť spiatočnicke a Konzervatívne, najlepšie s kresťanskými "hodnotami". Miesto vagíny nakreslený kosostvorec s čiarkou a miesto penisu palička s dvoma guličkami.😂😂
Alebo ešte lepšie v texte uvádzať samooplodnenie s duchom svätým.😂

hubka51
30. sep 2024

@eva8 mne skoro uši odpadli keď som počula že ona išla do tej fuj fuj zvrátenej Ameriky a to dokonca na 11dni 😱😱😱 Nikto síce nevie čo tam robí ale je tam.Dúfam že sa na ňu nič zlé a zvrátene americké nenalepí.

eva8
30. sep 2024

@danyelia cize podla viacerych bol rasisticky. Podla teba nie. Kazdy ma iny pohlad.
Co sa tyka kondomov. Okrem nechcenemu pocatiu brania aj prenosu pohlavnych chorob. Sexualna vy hova na skolach bola uz za socializmu. Teraz sa nemusia deti, nastastie, spoliehat na JPP.

stanulienkat
30. sep 2024

@hubka51 išla navštíviť do tej hnusnej kapitalistickej zeme svoju dcéru, ktorá tam slobodne a spokojne žije. Urobila si výlet za štátne, ešte si nechá preplatiť diéty ako za pracovnú cestu. Som zvedavá či jej to Danielka prepáči, že takto mrhá štátnymi peniazmi.😁Viem, ze prezidentke sa jej pracovné cesty neodpúšťali. Neviem prečo dceru neposlala do Ruska. Aj Martinka žije v hnusnom.kapitalistickom progresivnom Rakusku.

eva8
30. sep 2024

@hubka51 na Floride navstivila/otvorila? najake podujatie. Mozno aj tam stihla plaz. Vsak preco nie - oddych s uzitocnym. Aj dceru navstivila. Tiez by som vyuzila, co sa da.

hubka51
30. sep 2024

@stanulienkat už tam nežije už sa MUSELA😭 presťahovať na Slovensko.No lenže ona tam išla na služobnú cestu nie na súkromnu 🤷‍♀️

stanulienkat
30. sep 2024

@hubka51 oficiálne pracovná cesta. Podľa mňa tam ešte nebola, tak sa tam chcela ísť pozrieť. A keďže my sa jej na to poskladame, prečo by to nevyužila? Zámienka sa vždy nájde. Myslím si, že Martinka bude teraz veľmi často cestovať po svete. My sa jej poskladame. Som zvedavá, že ci fanynky terajšej koalície, ktoré odsudzovali každý výlet Kisku, Caputovej, alebo akéhokoľvek vtedajsieho vládneho predstaviteľa dufam že budú takisto kvikotať aj teraz.

viestta
30. sep 2024

@danyelia zas ju len obhajujae. Ja som si dala tu namahu a pozrela som si to cele, stalo ma to vela sil ale pozrela som si celu tu znosku bludov co z nej vypadli. Ten citat je len ceresnicka na tej bludov, co z milostivej vypadli. Ono v podstate z nej len znosky bludov vypadli zakazdym ked otvorila usta. Ako aj dnes. Odvolala riaditela Slovenskeho narodneho muzea "Ministerka sa pre jeho odvolanie rozhodla v zmysle svojich kompetencií, z dôvodov viacerých manažérskych zlyhaní, ktoré sú všeobecne známe," Pritom verejnost sa o ziadnych jeho zlyhaniach nedozvedela, ani on sa o nich nedozvedel... Fakt obhajovat tuto personu rozmyslajuci clovek nemoze. Ak ju obhajuje, niekde sa stala chyba

eva8
30. sep 2024

@danyelia este mi napadlo. Heterosexuali udrzia populaciu? Plavakova ma dceru. Aj na jej dceru su utoky.

Videla si tie zvrhle ucebnice? Ja nie. Vydali sa a ucia sa z nich deti?

tetapetra
30. sep 2024

@stanulienkat oficiálne, hlavne,že nikto nevie program,kde, kto,o čom, o kom. Vraj nie je žiadne info

eva8
30. sep 2024

@hubka51
@stanulienkat
Mala ist s Pellegrinim na nejake jedna ie. Ta druha strana odmietla pritomnost Š., tak siel len P.

tetapetra
30. sep 2024

@eva8 asi pred rokom na FB zdieľali tv slovanisti asi to bola občianka. Predstav si, že si iné pohlavie, o čo presne išlo si nepamätám. Všetci sa na tom pohorsovali.

danyelia
30. sep 2024

@zuzanita1609 Vieš vôbec o ktorej učebnici píšem? Určite nemajú byť úchylné a nechutné...

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Tak určite nemusí byť 7 ročným deťom názorne vysvetľovaná trtka*ka, či? Majú na to ešte hádam trochu čas...zase nechajme ich byť aj deťmi. A zbytočne tu niečo vysvetľovať, netušíš, o ktorej učebnici píšem...

zuzanita1609
30. sep 2024

@danyelia tak mi to priblíž,rada sa dozviem,čo už je považované za uchylné. Dík 😉