icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

danyelia
30. sep 2024

@eva8 1:30 na tlačovke. Neviem no, existujú belosi, černosi, Číňania, Indiáni...a nevidím nič zlé na tomto reálnom označení ich rasy.

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia takto isto si vyvádzala aj keď prezidentku nazvali americkou kurvou a agentkou???? Mali na ňu hon, urážal ju kde kto??? A to bola PREZIDENTKA. Nepamätám si, že by si ju tu vtedy obraňovala a to ona je oproti tej blonďatej ludre pani s velkym P. Oproti nej je to niekto-inteligentná, vzdelaná, dôstojná dáma. Hento je tretotriedna ludra a cuza, co nic v zivote nedokazala svojou hlavou. Ano, ja si dovolim tento slovnik.
Ked luza obhajuje luzu.

eva8
30. sep 2024

@danyelia vdaka. Neurazal, konstatoval.

biba_18
30. sep 2024

@danyelia ale na suku by si sa neurazila. zvláštne…

eva8
30. sep 2024

@danyelia hovoris o Cinanoch, nie zltej rase, Indianoch, nie cervenej rase, ked uz, tak o cernochoch, nie bielej rase.
Arabi patria k "bielej rase". To, co povedala bolo, vlastne, rasisticke a nespravne aj z hladiska vyznamu.

danyelia
30. sep 2024

@eva8 Veď aj Huliak len konštatoval 😃 Nepovedal jej to priamo, že ,,Ty si suka,,. Konštatoval, že ,,ženy, ktoré blá blá nemôže nazvať inak ako...Veď aj to bolo iba konštatovanie, či teraz už nie? Ahaa, takže oni môžu urážať, jasné...Aj Ty meriaš dvojitým metrom.

danyelia
30. sep 2024

@biba_18 Urazila, veď ja som nikde nepísala, že je to v poriadku. Urážať nemá ženy nikto, nie len politik. Ale ak už sa tú robí pár dní okolo toho také haló, nech sa neuráža žiadna žena chlapom, nepolitikom, inou ženou. Lebo potom to celé opozičné divadlo vyzerá smiešne...

viestta
30. sep 2024

@danyelia ked sa o nej vyjadril, ze je divna, tak to jej este polichotil, lebo ju by mohli charakterizovat mnohe ine pridavne mena. Mohli by sme zacat nekompetentna, pokracovat samoluba a skoncili by sme ani neviem kde. A ani jedno z toho by ju nemohlo urazit, pretoze to by bolo len skonstatovanie smutnej skutocnosti. A to, ze nam robi hanbu v zahranici je tiez fakt. Spomenme si jej prvy list ceskemu ministrovi kultury, jej vystupenie na konferencii v Emiratoch a to je len maly vyber toho co uz "dokazala". Keby si citala zahranicne media co o nej pisu, tak ano. robi nam hanbu. Rovnaku hanbu ako robi Huliak slusnym obcanom Ocovej, alebo aj vsetkym slusnym muzom nielen na Slovensku.

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Ludra, čúza, lúza, treťotriedna ludra...krásne sa vyjadruješ o žene. A že lúza obhahuje lúzu? No nehnevaj sa na mňa, ale Ty ideš obhajovať, aby sa ženy neurážali a neponižovali...? Ale TY môžeš! Ja žasnem 🫣 A nie, aj keď nesúhlasím s tými ódami na prezidentku a nesúhlasím s ňou, nebudem ju tu primitívne urážať, ako Ty urážaš iné ženy. A nesúhlasím ani s nadávkami na ňu, ŽIADNEJ žene sa nemá nadávať. A Ty sa nad svojím príspevkom trochu zamysli, lebo v podstate obhajuješ vulgárnosť Huliaka a jeho podobným...

danyelia
30. sep 2024

@viestta ...najprv sa pozri, ako jej a v podstate aj mne ,,polichotila, @stanulienkat v predchádzajúcom príspevku a som zvedavá, či aj tieto jej urážky odsúdiš, keď kvôli Plavákovej sa tu zavzdušňujete už týždeň 🤔 Toto je podľa Teba v poriadku?

viestta
30. sep 2024

@danyelia vybav si to s nou, mas ju to v priamom prenose. Ja tento slovnik neschvalujem

danyelia
30. sep 2024

@viestta ...a prečo si jej nenapísala, že sa Ti jej vyjadrovanie nepáči? 🤔 Len tak všeobecne, keď v téme, kde sa bojuje proti urážkam žien...uráža ženy! Neuveriteľné, teraz sa neozve žiadna obhajkyňa ženských práv 😃

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia
@viestta ani ja taky slovnik moc neschvalujem. Bohuzial, pri tej osobe mi nic krajsie na jazyk nejde. Apropo, ja nie som verejny cinitel. Robim zlu reklamu len sama sebe.
@danyelia nebud zrazu za slusnu. Prezidentku mat rada nemusis, ale nikde som nevidela, ze by si to odsudila. Nakolko patris k bezbrehym obdivovatelom tejto vladnucej luzy, tak sa ani necudujem. Este aj Huliaka sa zastavas. Nevies kde je sever, proste budes ich obhajovat za kazdu cenu. Skus uz zacat pouzivat hlavu. Ty mas najmensie pravo odsudzovat moj slovnik. Mozes ma zas nahlasit.

eva8
30. sep 2024

@danyelia su tam divni politici ako - vymenoval troch. Su divni? Su. Vravim, nepouzila by som to slovo.
A robia hanbu doma, aj v zahranici. To povedal pravdu. To skonstatoval.
Zabudla si zareagovat na rasizmus Simeckovej. Nemas dvojity meter 😉

zuzanita1609
30. sep 2024

Och, poznám oveľa výstižnejšie výrazy,ako nazvať niektorých našich politikov 🤭,ale "divní",to nie je 😆. Divní...to je ešte lichôtka 😁

viestta
30. sep 2024

@danyelia citali sme aj to co si ty pisala par stran dozadu. Huliak moze taky slovnik pouzit, dokonca aj Bloger ale Simecka a @stanulienkat uz nie. Tak bud mas rovnaky meter pre kazdeho alebo sa radsej zdrz komentara, lebo potom vyznievas viac ako nedoveryhodne

danyelia
30. sep 2024

@viestta Kde som napísala, žu ,,Huliak takýto slovník použiť môže,,? Písala som, že ona sa môže hanbiť za svoj výrok - ktorý sa prvotne javil ako jej vlastný, aj viaceré média ho takto dezinterpretovali, keďže všade kolovala len tá skrátená verzia. A Ty vyznieš ako, keď jej nechutné vulgárne nadávky na ženu neodsúdiš? Lebo to vyznie ako by si s tým súhlasila, tak teda ako to je?

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia ano, sypem si popol na hlavu. Viem, ze sa častokrát nevhodne vyjadrujem. Predpokladám, že už ma tu všetci poznáte. Niektorí ľudia si proste nezaslúžia slusnú komunikáciu ani oslovenie. A nepoznám nikoho z koaličných partnerov, koho by sa dalo slušne nazvať. Je to mafia a zlodeji. Takych ludi nepovazujem za slusnych ani tak nebudem o nich hovorit. Nie je mi jasne, preco mas ty pokazeny kompas a obhajujes tu bandu. A neviem prečo tým (mojim slovnikom) zaťažuješ.
@viestta .

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Neboj sa, ja Ťa nenahlásim...každý nech si prečíta Tvoj vulgárny príspevok a urobí názor o Tebe sám, ale máš pravdu, že robíš zlú reklamu len sama sebe 😁 A nie som bezbrehý obdivovateľ ničoho, ani vládnej ,,lúzy,, - (zase urážaš...)

viestta
30. sep 2024

@danyelia Danka, nechce sa mi citat 27 stran, ale ani do Blogerovych sliepok si sa neobuvala. Alebo som to prehliadla? Len si si vytiahla dve ceresnicky a moralizujes...

danyelia
30. sep 2024

@stanulienkat Ja si zase na rozdiel od Teba myslím, že VŠETCI ľudia si zaslúžia, aby sa s nimi jednalo slušne, aj slušnú komunikáciu a oslovenie, aj keď stoja na inej politickej či názorovej strane. Áno, aj Plaváková, aj keď kamoška by som s ňou zrejme nikdy nebola. A kto obhajuje tú bandu? 🙄 A na @viestta som sa obrátila preto, lebo občas z nej mám pocit, že svoje názory nemyslí celkom úprimne...

danyelia
30. sep 2024

@eva8 No mne sa zdajú práveže divní všetci z PS a vulgárne ich tu neurážam...a ak sa niekto vyjadrí o bielej rase že je to biela rasa, nie je to žiadny rasizmus preboha...

felycity
30. sep 2024

@danyelia prepáč a nechcem ťa uraziť , ale ty absolútne si nepochopila kontext, prečo boal Šimkovičová kritizovaná k jej výroku: vymiera " biela rasa", skús si prosím doštudovať históriu , znaky fašizmu, nacizmus a pospájaj to s homofóbnym myslením pani Šimkovičovej vo vzťahu k bielej rase. Jej rétorika a vôbec rétorika celej "SNS" je veľmi nebezpečná... teraz má chuť ja skríknuť preboha toto sa učia už žiaci v 9. roč na hodine dejepisu , prosím bez urážky

nyusika
30. sep 2024

@danyelia áno, povedať o niekom, že je suka je presne to isté, ako skonštatovať, že robi v zahraničí hanbu...

danyelia
30. sep 2024

@nyusika ...ale povedať ludra, čúza a lúza je úplne v pohode, čo? 😃

nyusika
30. sep 2024

@danyelia považujem tá za trolla, preto sxtehiy nebudem diskutovať

danyelia
30. sep 2024

@felycity No už aby sa človek bál povedať niečo, aby si niekto iný nedomyslel, čo tým myslela...ak by použila slovné spojenie napr. ,,rómska komunita,, tiež by z toho bol cirkus, lebo všetci vedia, ako presne svoju myšlienku myslela a určite tým chcela tých ľudí uraziť...

felycity
30. sep 2024

@danyelia ja nsi myslím, že to povedala dosť jasne a zrozumiteľne

stanulienkat
30. sep 2024

@danyelia Nie, nie je to v pohode. Ale prosím ťa oslovuj mňa, neviem prečo sa všetkých naokolo pýtaš, či je to v pohode. Ale jediné možné prirovnanie pre tú pani. Ešte raz sa ťa opýtam -prečo si takto neobhajovala pani prezidentku? Asi preto, že máš dvojaký meter. Keď koalícia povie 50 vulgarizmov a opozícia povie jedno jemné prirovnanie, stále ich porovnávaš. Nie, nie je to porovnateľné.

tetapetra
30. sep 2024

@danyelia ty si fakt hviezda, slovo Biela rasa som nepočula ani nepamätám. Ja totiž nesledujem náckov. Simkovicova a spol nič iné nie sú. Huliak, ani len nemal dôvod jej takto povedať, vytiahol len časť niečoho čo si prispôsobil len a len podľa seba jemu podobných.