Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@stanulienkat Huliak v kancelarii nefajcil, on podporoval rastlinku vo fotosynteze a raste, vydychovanim tabakoveho "dymu" na rastlinku
@monichetta prosim, napis, ake konkretne skody napachala lgbti ideologia na zapade, co ti hovorila kamaratka, aj z rodiny. Potom i ja napisem.
@monichetta uz si pisala. Tak priklad zo zahranicia - medzi studentami v pohode sedel "on", ktory bol predtym ona. Nik sa nepozastavoval, kto nevedel, ani nezbadal. Vsetko v pohode, prirodzene.
Tento druhy pripad som nechcela uviest, ale na Sk je velmi vela samoposkod,ujucich sa deti, deti a mladeze trpiacimi uzkostami a depresiami. A aj bez etickej pripravy viem o podobnom pripade, ako si uviedla. Je to narocne pre dceru i matku. Su to velmi tazke, individualne temy. Tym nepopieram, ze dcera tvojej kamosky mohla byt ovplyvnena. Toto su velmi smutne pribehy, ked sa ludia neberu aki su.
@kristiii to by bola dobra sprava, ze koalicia zahlasuje aj za opozicny navrh.
Danko dokaze vsetko "domotat".
Preto, aj ten vystup Danko + Plavakova tak dopadol. Kvoli formulacii Danka, kvoli jeho sposobu vyjadrovania, preukazovania "sily", pohrdania. Cela zalezitost mohla by vyriesena inak. Ale on musel ponizit Plavakovu. A potom ani nevedel, co rozpravat, spletal.
Myslim, ze sa tento rok rozpravalo o brigadach od 15r., od 16r. to uz plati minimalne 8 rokov. Poguglim tento rok.
@kristiii nasla som
Brigády s ľahkou záťažou budú môcť robiť aj 15-roční. Pozmeňujúci návrh k novele Zákonníka práce, ktorý predložil poslanec Marián Viskupič z klubu SaS, v utorok schválil parlament.
https://standard.sk/694519/brigady-s-lahkou-zat...
Cize parada. Koalicia moze schvalit aj navrh opozicie 🙂 Kvitujem 👍
Dakujem za upozornenie.
@nini1978 Tak gratulujem. Ja mám šťastie aspoň v tom, že nemám konšpirátorov v rodine a len úplne minimálne v práci. Ale človek pozná aj susedov, susedov z detstva, kamarátov a spolužiakov zo ZŠ, gymnázia, univerzity, rodinných známych, niekdajších učiteľov, bývalých priateľov a ďalších a ďalších.
Novinári hodia návnadu a ozajstné problémy unikajú -
@anouschka5 ches povedat, ze vyjadrenie toho hulvata mali radsej nechat bez povsimnutia? Vsak co, ze jeho retorika ocovskeho honelnika je v podstate v poriadku...
K tomu pc a nálepkam, aj fesi Blaha ich mal. Chcela som to sem pridať,ale akosi sa mi nedá. Máme všetci Google,tak kuk tam
@anouschka5 čiže podľa teba je to ok?
@anouschka5
@viestta
@tetapetra
Az na to, ze tu navnadu nehodili novinari a nie je to o.k. Ani to, ze cirkusmi zakryva koalicia realne problemy
@eva8 návnadu hodil šéfino,aby sa neriešilo,ako odr..vajú Slovákov v priamom prenose.
Ak su tie nb pausalne, tak by sa uz len z principu nemali olepovat. Ale ten postup Danka a argumenty - uplne neakceptovatelne! A este ten smiech Michalka, ked Huliak hovoril o ospravedlneni sa doma. On by mal byt podla paragrafu 9 etickeho kodexu Rokovacieho poriadku NR vykazany. A nebol.
Minimalne, uz len z ucty k zenam ho mali aj s Michalkom doslova vyhodit. Akoze, co nas este caka?
Rokovaci poriadok Narodnej Rady Slovenskej republiky
Bratislava, marec 2024
Strana 11
§ 9a
Etický kódex poslanca
Poslanec je povinný pri výkone svojej funkcie správať sa v súlade so zásadami slušného správania a dobrých mravov a dodržiavať ústavu, zákony a Etický kódex poslanca, ktorý môže schváliť národná rada uznesením.
*Michelko
Nedá sa na všetko odpovedať. Mimochodom Danko nebol jediný kto ju vyzval. A nakoniec aj vykázal z rokovacej sály. Bol to čuduj sa svete niekto kto ju podporil v grémiu. Tibor Gašpar čo na to hovoríte? To, že ju podporili je obyčajná fraška. Urobili to aby sa pomstili Dankovi. Nie preto, že by s ňou súhlasili. Za jeho vyjadrenia voči Dolinkovej.
Pretože sú dva typy "podvodníkov". Hlúpy a inteligentný 😏.Hlúpy podvodník , ktorý je viac menej neškodný,na to že je hlúpy sa príde skoro,ale inteligentný podvodník je tu niekoľko rokov a neustále sa vracia ako bumerang , klame, straší,kradne v určitých etapách a beztrestne. Musím uznať,že je inteligentný, neustále odr..ať národ 😏

@nyusika, @beronsche, pamätám, ako sa v televízii pred rokmi objavila vtipná reportáž o vypredanej horčYci, ktorou si ľudia natierali strechy a tým sa chránili pred radiáciou. Teraz nám o tom kážu rôzni reprezentanti vlády a myslia to úplne vážne.