icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

annm81
26. sep 2024

@nyusika, @beronsche, pamätám, ako sa v televízii pred rokmi objavila vtipná reportáž o vypredanej horčYci, ktorou si ľudia natierali strechy a tým sa chránili pred radiáciou. Teraz nám o tom kážu rôzni reprezentanti vlády a myslia to úplne vážne.

nyusika
26. sep 2024

@annm81
aj toto mi uniklo 😀

annm81
26. sep 2024

@nyusika bolo to už aj cez 20 rokov dozadu. V nejakom slovenskom meste sa totálne vypredala horčica. V televíznych novinách bola o tom reportáž a do dnešného dňa si pamätám rukou písaný oznam na dverách obchodu "Horčycu nemáme!".

eva8
26. sep 2024

@stanulienkat Huliak v kancelarii nefajcil, on podporoval rastlinku vo fotosynteze a raste, vydychovanim tabakoveho "dymu" na rastlinku

eva8
26. sep 2024

@beronsche podla Danka je v koalicnej zmluve, ze nik z koalicie nemoze hlasovat za navrh opozicie. Vybavene 😑

eva8
26. sep 2024

@monichetta prosim, napis, ake konkretne skody napachala lgbti ideologia na zapade, co ti hovorila kamaratka, aj z rodiny. Potom i ja napisem.

nini1978
26. sep 2024

@annm81 tak ako so všetkou úctou-ale ja takých známych nemám
Teda ľudí,s ktorými sa stýkam a ktori ma obklopujú
Tak pre mňa nepredstaviteľne’
O cudzích s kt nemám nič do činenia-na Slovensku určite koncentrácia vysoká

kristiii
26. sep 2024

@eva8 a nehlasovali náhodou kedysi za návrh sasky o brigádach pre 16-rocnych?

eva8
26. sep 2024

@monichetta uz si pisala. Tak priklad zo zahranicia - medzi studentami v pohode sedel "on", ktory bol predtym ona. Nik sa nepozastavoval, kto nevedel, ani nezbadal. Vsetko v pohode, prirodzene.

Tento druhy pripad som nechcela uviest, ale na Sk je velmi vela samoposkod,ujucich sa deti, deti a mladeze trpiacimi uzkostami a depresiami. A aj bez etickej pripravy viem o podobnom pripade, ako si uviedla. Je to narocne pre dceru i matku. Su to velmi tazke, individualne temy. Tym nepopieram, ze dcera tvojej kamosky mohla byt ovplyvnena. Toto su velmi smutne pribehy, ked sa ludia neberu aki su.

nyusika
26. sep 2024

@kristiii co bolo kedysi uz nikoho predsa nezaujima, nie ?

eva8
26. sep 2024

@nini1978 to je vazne nb Huliaka?!

nyusika
26. sep 2024

@eva8 nie 😀
ale mohol by byt 😀

nini1978
26. sep 2024

@eva8 to je samozrejme reakcia na jeho akciu
Proste srandicky
Ale vystihujú ho,nie?

eva8
26. sep 2024

@kristiii to by bola dobra sprava, ze koalicia zahlasuje aj za opozicny navrh.
Danko dokaze vsetko "domotat".
Preto, aj ten vystup Danko + Plavakova tak dopadol. Kvoli formulacii Danka, kvoli jeho sposobu vyjadrovania, preukazovania "sily", pohrdania. Cela zalezitost mohla by vyriesena inak. Ale on musel ponizit Plavakovu. A potom ani nevedel, co rozpravat, spletal.

Myslim, ze sa tento rok rozpravalo o brigadach od 15r., od 16r. to uz plati minimalne 8 rokov. Poguglim tento rok.

eva8
26. sep 2024

@kristiii nasla som
Brigády s ľahkou záťažou budú môcť robiť aj 15-roční. Pozmeňujúci návrh k novele Zákonníka práce, ktorý predložil poslanec Marián Viskupič z klubu SaS, v utorok schválil parlament.
https://standard.sk/694519/brigady-s-lahkou-zat...

Cize parada. Koalicia moze schvalit aj navrh opozicie 🙂 Kvitujem 👍
Dakujem za upozornenie.

annm81
26. sep 2024

@nini1978 Tak gratulujem. Ja mám šťastie aspoň v tom, že nemám konšpirátorov v rodine a len úplne minimálne v práci. Ale človek pozná aj susedov, susedov z detstva, kamarátov a spolužiakov zo ZŠ, gymnázia, univerzity, rodinných známych, niekdajších učiteľov, bývalých priateľov a ďalších a ďalších.

eva8
26. sep 2024

@nyusika
@nini1978
Ja som taka naivna 🤗

anouschka5
26. sep 2024

Novinári hodia návnadu a ozajstné problémy unikajú -

viestta
26. sep 2024

@eva8 a tym, ze mozu mladi 15+ brigadovat sa ohanaju pri krateni DB.

viestta
26. sep 2024

@anouschka5 ches povedat, ze vyjadrenie toho hulvata mali radsej nechat bez povsimnutia? Vsak co, ze jeho retorika ocovskeho honelnika je v podstate v poriadku...

tetapetra
26. sep 2024

K tomu pc a nálepkam, aj fesi Blaha ich mal. Chcela som to sem pridať,ale akosi sa mi nedá. Máme všetci Google,tak kuk tam

tetapetra
26. sep 2024

@anouschka5 čiže podľa teba je to ok?

eva8
26. sep 2024

@anouschka5
@viestta
@tetapetra
Az na to, ze tu navnadu nehodili novinari a nie je to o.k. Ani to, ze cirkusmi zakryva koalicia realne problemy

viestta
26. sep 2024

@eva8 ja som si spacialne vyhladala zoznam poslancov za PS a sama zacala tipovat, kto dalsi je na rade a za co. Triedny nepriatel musi byt bez toho oni nemaju cim argumentovat

zuzanita1609
26. sep 2024

@eva8 návnadu hodil šéfino,aby sa neriešilo,ako odr..vajú Slovákov v priamom prenose.

eva8
26. sep 2024

Ak su tie nb pausalne, tak by sa uz len z principu nemali olepovat. Ale ten postup Danka a argumenty - uplne neakceptovatelne! A este ten smiech Michalka, ked Huliak hovoril o ospravedlneni sa doma. On by mal byt podla paragrafu 9 etickeho kodexu Rokovacieho poriadku NR vykazany. A nebol.
Minimalne, uz len z ucty k zenam ho mali aj s Michalkom doslova vyhodit. Akoze, co nas este caka?

eva8
26. sep 2024

Rokovaci poriadok Narodnej Rady Slovenskej republiky
Bratislava, marec 2024

Strana 11

§ 9a

Etický kódex poslanca

Poslanec je povinný pri výkone svojej funkcie správať sa v súlade so zásadami slušného správania a dobrých mravov a dodržiavať ústavu, zákony a Etický kódex poslanca, ktorý môže schváliť národná rada uznesením.

https://www.nrsr.sk/web/Rokovaci_poriadok

eva8
26. sep 2024

*Michelko

bloger
autor
26. sep 2024

Nedá sa na všetko odpovedať. Mimochodom Danko nebol jediný kto ju vyzval. A nakoniec aj vykázal z rokovacej sály. Bol to čuduj sa svete niekto kto ju podporil v grémiu. Tibor Gašpar čo na to hovoríte? To, že ju podporili je obyčajná fraška. Urobili to aby sa pomstili Dankovi. Nie preto, že by s ňou súhlasili. Za jeho vyjadrenia voči Dolinkovej.

zuzanita1609
26. sep 2024

Pretože sú dva typy "podvodníkov". Hlúpy a inteligentný 😏.Hlúpy podvodník , ktorý je viac menej neškodný,na to že je hlúpy sa príde skoro,ale inteligentný podvodník je tu niekoľko rokov a neustále sa vracia ako bumerang , klame, straší,kradne v určitých etapách a beztrestne. Musím uznať,že je inteligentný, neustále odr..ať národ 😏