icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

tetapetra
26. sep 2024

@bloger za mňa? Všetci v SNS sú hulvati, mizogini. V smere detto. Kuknem na Glucka a je mi zle. Huliak vyblekoval niečo o moralke a bla,bla, bla a pritom všetci sú rozvedení, majú milenky. Huliak je jedno nechutné hovädo

bloger
autor
26. sep 2024

@tetapetra Neviem ale je medzi Smerom SNS a Hlasom určité napätie. Smer tiež nepriamo priznal, že to čo sa deje v zdravotníctve je zvláštne. Stále treba dofinancovávať. Ako keby nepriamo obvinili ministerku zdravotníctva.

nini1978
26. sep 2024

@bloger smer sa priznal,že je zvláštne,čo sa deje v zdravotnictve?
Mysleli totalne rozvráteny’ a vydrancovany’ rezort na cele s neschopnou a stále sa strapnujucou ženou?
Ktorá ani nepipla,keď jej v jej rezorte škrtli 270 miliónov?

nini1978
26. sep 2024

@bloger ja ani nevládzeme citat tie bludy ,čo sú tu popísané ,pridám len toľko..
Možno je niekde svetielko na konci tunela a ľudia sa začínajú prebúdzať
A ano,len a len ta jeho bezhraničná arogancia ,ktorá už presiahla aj jeho sprostosť ,mu mohli pomôcť pri vytvorení tejto ankety…

tetapetra
26. sep 2024

@bloger napätie tam je skrz toho,že Fico neznáša hlas, preboha veď ho zradili. Ale je tam šanca u Stikaj Listok, ten je neskutočne snaživý chlapec. A keďže je to smerácky troll, viac netreba. Verím aj tomu,že Fico by Danka pri sebe už radšej nemal,stačilo mu v jeho poslednej vláde,ale nemal na výber. Vieš ako sa hovorí: "nie je poctivá, aj kurva je dobrá". Uvidíme ako to dopadne, ešte majú 3 roky pred sebou

eva8
26. sep 2024

@tetapetra cize este zadlzenie: 3 roky x 8 miliard = 24 miliard (za rok vladnutia zvysili deficit o 8 miliard HDP.)...

kristiii
26. sep 2024

@eva8 akurát že s 15-rocnymi sú papierovačky, takže tých reálne nikto oficiálne nezamestná, ale aspoň od 16 to posunuli nie od septembra, ale od júla. Ale jasné, oháňajú sa vekom 15. No len teda že ani to málo nebolo z ich hláv, ale muselo prísť od opozície.

tetapetra
26. sep 2024

@eva8 a za to všetko budú môcť ps, Matovič, Heger, Odor, Radičová

eva8
26. sep 2024

@kristiii praveze papierovacky boli pre 15 rocnych, od schvalenia uz nie su papierovacky.
Moje deti brigadovali od 16r. bez problemov, 15r. bol problem. Preto ten zakon. Tak som to pochopila

eva8
26. sep 2024

@kristiii „V našom návrhu rušíme povinnosť individuálneho povolenia od inšpektorátu práce,“ vysvetlil Viskupič s tým, že ide o práce s nízkou mierou hlučnosti, fyzickej a psychickej záťaže, umelého žiarenia či vystavenia nebezpečným látkam, ktoré sa podľa vyhlášky z roku 2007 radia do prvej a druhej kategórie.

viestta
26. sep 2024

@beronsche este doplnim, ze dalsia zabacia fantazmagoria je taka, ze su tam pridavane latky na oteplovanie. Nie atmosfery, ale oteplovanie ludi.

viestta
26. sep 2024

@bloger ty skutocne veris tomu co pises, alebo len prepisujes to co si niekde precital? Cicero z Revucej uz je len etalon moralky. O dodrziavani pravidiel kaze ten, co usiel z miesta dopravnej nehody. Hej, hej, jemu bolo nakoniec ublizene, chudacikovi...🙄

feketka17n
26. sep 2024

@bloger to myslíš vážne? Strašne niečo…. S nálepka SR ti na tom notebooku tiež prekážala? Ty rozprávaš o kultúre v parlamente a nevadí ti spôsob komunikácie predstaviteľov vládnej koalície? Veď aj o tom je predsa kultúra. Huljak v poľovníckom oblečku je ok?

feketka17n
26. sep 2024

@bloger Nie je predseda parlamentu. Chcel by byť, to je fakt, ale nie je😉

beronsche
26. sep 2024

@viestta počkaj, otepľovanie v zmysle, že sa stanú teplými = lgbt? 🤪

feketka17n
26. sep 2024

@thirstymonk no pekne, na topkách si čítal. Treba si to jej vyjadrenie vypočuť a potom sa urážať. Nič také nepovedala.

feketka17n
26. sep 2024

@thirstymonk výrok Plavákovej a pochopenie výroku Huliakom: Huliak Tvrdí, že progresívna politička v pléne parlamentu povedala, že „plod dieťaťa nemá právo na život“. Plaváková však hovorila, že plod nie je subjektom práva na život, keďže to v očiach zákona vzniká až momentom narodenia.

viestta
26. sep 2024

@beronsche ano, ohomosexualnenie obyvatelstva

nyusika
26. sep 2024

@feketka17n myslíš si, že ti ľudia sú schopní pochopiť ten rozdiel ?
Dní majú na celú vec iný názor, používajú zdravý sedliacky rozum - ona podľa nich povedala, že plod nemá právo na život.
Čo tam koho po tom, čo v skutočnosti povedala

gribka1
26. sep 2024

@nyusika Všetko ok, až na ten zdravý sedliacky rozum😄

nini1978
26. sep 2024

@viestta omohosexualnenie 😂😂😂😂

tetapetra
26. sep 2024

@feketka17n
@nyusika nechcite vedieť čo som po tomto videu mala doma 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Ten môj začal hukat ako debil. Aj tak som nevysvetlila. Potom sme skončili u buzerantoch a plynových komorách.

nyusika
26. sep 2024

@tetapetra akože tvoj muž to schvaľuje ?

mondolina
26. sep 2024

@tetapetra
po akom videu?
to tvoj muž? 🙈

nyusika
26. sep 2024

@nini1978 ti je čo zlepšovať za slovo ? 😁
omohosexualnenie

Nie ohomosexuálnenie ? 😁

tetapetra
26. sep 2024

@nyusika k pointe som sa nedostala. Nakoľko vysvetliť mu to, nemalo zmysel. Hej je to veľký frajer,ale do očí by to podľa mňa nikomu nepovedal. A áno, mám to ťažké.

tetapetra
26. sep 2024

@mondolina na Markíze bol rozhovor Huliak a Plavakova. A Huliak pustil nahrávku ohľadom toho ako sa vyjadrila k plodu, skrz čoho ju on nazval sukou. A ten môj magor to pochopil presne tak, ako by si Huliak prial

mondolina
26. sep 2024

@tetapetra
u nás sa politika nepozerá. prepínam. môj muž volil Hlas a doteraz mu to neviem odpustiť 🙈
ale už vidí aj on čo je to za čvargu.

tetapetra
26. sep 2024

@mondolina neviem čo volil môj,tiez si myslím,že hlas.

bloger
autor
26. sep 2024

@feketka17n Gašpar ju vyhodil pre nálepku SR? Dobre vieš o čo tam išlo.