icon

Politickí trollovia na Koníku

veklipo
1. jan 2026

Len taký malý postreh: Zvlášť posledné 2 mesiace vznikajú na MK nové profily, samozrejme chváliace alebo aspoň obhajujúce súčasnú vládu.
Nemám nič proti politickým diskusiám, avšak páni zo Súmračnej zjavne podceňujú schopnosť žien rozlíšiť skutočnú osobu od trolla.
Ale ako ľahký online Security trening je to fajn.

bosorkabb
Včera o 09:10

Na začiatok napíšem že nie som volič tejto vlády.
Ale zároveň ani PS či Republiky.
Troll nevolí. Čiže ak tvrdíš že všetci ktorý sú spokojný a volili Pellegrinyho či Fica sú fiktívne osoby tak potom si nevidela výsledky volieb.
A tie isté osoby prídu voliť zase.
Treba už pochopiť že tak ako inde vo svete aj na Slovensku je dosť ľudí ktorý nikdy nebudú voliť PS,SaS či Demokratov. A môžme ich nazývať akokoľvek nezmeníme ich názor na tieto strany.
A neviem prečo sa vždy ukazuje len na Slovensko že tu žijú iný ľudia ako v Rakúsku, Českej republike, Nemecku, Francúzsko ....Veď si pozrite kto vyhral voľby tam, kto sa tam dostal do parlamentu.

marca12
Včera o 09:15
@anonym_cf1a8b

@anonym_476d40 nie každý miluje vaše progresívne úchylky (homosexuálne manželstvá, potraty a antikoncepcia zadarmo, gender ideológia do škôl, atď) a samozrejme, že nie každá žena by bola rada, aby jej manžel a synovia museli narukovať do vojny a Ruskom, ktorú by progresívci radi vyvolali. A nie, nevolil som Smer, volil som Republiku.

@anonym_cf1a8b Smer a Republika je to iste. Ale uznavam kampan im vysla. Oblbnut volicov,nahnat im strach a sirit bludy o homosexualoch a narukovani synov do vojny. Musis mat dobre nakadene v hlave,ked si im uveril.

amdornik
Včera o 09:34
@marca12

@anonym_cf1a8b Smer a Republika je to iste. Ale uznavam kampan im vysla. Oblbnut volicov,nahnat im strach a sirit bludy o homosexualoch a narukovani synov do vojny. Musis mat dobre nakadene v hlave,ked si im uveril.

@marca12 zabudla si na 72 pohlaví. či 76?

anonym_ac48ec
Včera o 09:54

@veklipo tak poradte koho teda volit,nemam rada smer ani ps,nevadi mi ani lgbti ani rusko,lebo su to neni podstatne temy,ja chcem politikov ktori v prvom rade riesia nase problemy,nasich ludi a nasho statu a nas hospodarsky rast,tiez som dezolat a debil a troll? A nechce sa mi pouzivat dialritiku,to neznamena ze mam nizku uroven IQ a nemusi sa preto odklonit tema

anonym_476d40
Včera o 10:21
@januelik

@anonym_476d40 A potom je tu aj taký, čo sa nezmôže na nič iné, len niekoho urážať za to, že má iný názor ako ty.

@januelik keď to, čo volíš rozvracia ekonomiku, komunikuje maximálne arogantne, nadávajú každému jednému a hlavne ženám lebo sú takí úbohí, presne tak sa budem baviť aj ja s tebou a každým jedným ich voličom. Lebo toto vám evidentne imponuje a vlastne ani nič iné si nezaslúžite. Ty názor.

eva8
Včera o 10:25
@anonym_cf1a8b

@anonym_476d40 nie každý miluje vaše progresívne úchylky (homosexuálne manželstvá, potraty a antikoncepcia zadarmo, gender ideológia do škôl, atď) a samozrejme, že nie každá žena by bola rada, aby jej manžel a synovia museli narukovať do vojny a Ruskom, ktorú by progresívci radi vyvolali. A nie, nevolil som Smer, volil som Republiku.

@anonym_cf1a8b Republika povedie k zaniku Republiky, maju len pseudoslova. Cim ta Republika oslovila? Vazne ma to zaujima. Podla mna k nej prechadzaju najma Hlas-aci.
Nevies, ake tazke je sa rozhodnut pre potrat, preto je vhodnejsia antikoncepcia zdarma. A aj vlozky zdarma su - ti solventnejsi si aj tak kupia luxusnejsie.
A narukovat do vojny? To si podlahla akej propagande?

eva8
Včera o 10:30
@amdornik

@anonym_cf1a8b toto je fakt a vážne jediná a dookola hrajúca pesnička vás, zadubených ficovoličov. že nám unikajú miliardy, že máme zničené hospodárstvo a vlastne.... všetko. toto vy nevidíte a vidieť nechcete. alebo proste neviete, aj to je dosť reálne.

@amdornik vydavame sa cestou nie dobre pochopeneho komunizmu: Jedina strana, vsetci rovni v nemajetnosti, ale nie v pravach...

ria_sprout
Včera o 10:30

Sme v hybridnej vojne už niekoľko rokov, Fico nakradnuté prachy nepotrebuje len na byty a zlaté vane ale aj na to aby mohol trollie farmy platiť, aby mohol ďalej kradnúť. No a keďže dosť ľudí je aj na koniku, tak jasné že aj sem trollovia zablúdia, veď aj "unudene" mamičky sa vedia zradikalizovat a určite je ich dosť.

eva8
Včera o 10:57
@anonym_1ba3ad

@anonym_76962b a teda kto voli strany sucasnej koalicie? Kto volil prezidenta? Mimozemstania? Inostranci? Trollovia? Ved volby neboli ako za komunistov ze clovek ani za plentu nemohol ist, tak kto toho fica vlastne voli?
ako to ze ti ludia ktori su na tom tak zle nestoja denne na namestiach? ako to ze ich nie je niekolko desiatok tisic? Ako to ze na otvorenie Visnoveho alebo na Silvester na namestie pride viac ludi ako na protesty? Kto ich tam nazvazal? Odkial? To su ti chudobni co maju tak akurat na suchy chlieb?
Ludom nevadi gay ani zid. Ludom vadi hlavne neustale vyvreskovanie a umelo vytvorene a zivene pseudotemy ako sa nam zle zije. Maju toho tak akurat dost. A to je aj obraz toho ako nakoniec vzdy dopadnu volby. Zopar kriklunov, ktori ludi s inym nazorom maju za debilov potom s padnutou sankou nechapu co sa stalo ze nevyhrali. Nechapu ze kym s tymito ludmi nezacnu pracovat ako s potencionalnymi volicmi tak nikdy volby nevyhraju. Ze ich nikdy nebude volit clovek ktoreho nazyvaju trollom, rusofilom, dezolatom a podobne len preto ze uplne a slepo nesuhlasi s ich vyvreskovanim.

@anonym_1ba3ad vsimla si si, ze sa tak nazyvaju aj sami volici sucasnej koalicie? Je zvlastne, ze predstavitelia opozicie pouzivaju omnoho miernejsi slovnik (okrem Matovica), ako predstavitelia koalicie, hlavne p. premier. Este aj na p. prezidenta utoci. Takze tak.
A vyhrava preto, lebo opozicni kandidati su predstavitelia vojny, chcu milion pohlavi a pod. Vsak aj tu to bolo pisane. V jednom suhlas - vraj konecne ministerstvo dopravy funguje. Aj co sa tyka kriklunov, sa s tebou zhodnem - zda sa mi, ze Simecka sa snazi dostat na "uroven" Slovakov, ale nema to v krvi, preto vyzera zvlastne. Problem je, ze ked hovoril normalne, malokto mu rozumel.

eva8
Včera o 11:14
@bosorkabb

Na začiatok napíšem že nie som volič tejto vlády.
Ale zároveň ani PS či Republiky.
Troll nevolí. Čiže ak tvrdíš že všetci ktorý sú spokojný a volili Pellegrinyho či Fica sú fiktívne osoby tak potom si nevidela výsledky volieb.
A tie isté osoby prídu voliť zase.
Treba už pochopiť že tak ako inde vo svete aj na Slovensku je dosť ľudí ktorý nikdy nebudú voliť PS,SaS či Demokratov. A môžme ich nazývať akokoľvek nezmeníme ich názor na tieto strany.
A neviem prečo sa vždy ukazuje len na Slovensko že tu žijú iný ľudia ako v Rakúsku, Českej republike, Nemecku, Francúzsko ....Veď si pozrite kto vyhral voľby tam, kto sa tam dostal do parlamentu.

@bosorkabb smutne je, ze ten, kto sa vrati po dlhsej dobe zo zahranicia, tak si na Slovensku pripada ako mimozemtan.

eva8
Včera o 11:31
@anonym_1ba3ad

@amdornik Len tu sa potlaca akykolvek naznak nesuhlasu s progresivcami. Hned zadupat do zeme za nazor. A potom su rozcarovani, ze ako to, ze nevyhrali ked kazdemu jasne vysvetlili, že je debil ked nevoli ako oni.

@anonym_1ba3ad praveze tu, na koniku, ked niekto nesuhlasi s vladou, hned je oznacovany za progresivca, resp. hned sa hovori o PS, o tom, vsak pockajte, ked budu vladnut. Cela opozicia je "progesivec". Uz sme tak nainfikovani zlostou Fica, ze PS stupaju preferencie, ze sa okamzite musi vyvolat nevola voci "progresivcom".
Ine je "ficovolic", pretoze cela koalicia, aj prezident je pod zastitou Fica. Koalicia +prezident = ficovolic. Ano, Republikovolic nie je ficovolic. Zatial.

eva8
Včera o 11:33

Vazeni trolovia, posobite na MK dlhsie, nez 3 mesiace 👍 Kazdy nejak zaraba. Ale dbajte aj o svoj zdravy rozum - nevysmievam sa, len pisem, ze sa da velmi lahko podlahnut manipulatorstvu.

zuzudrnda
Včera o 12:10
@anonym_cf1a8b

@anonym_cf1a8b aj tak znies. Verbálne skratky, polarizácia, nalepkovanie, zjednodušovanie, hľadanie a označovanie nepriateľa. Ako z knihy propagandy. Nechválila by som sa tým.

bosorkabb
Včera o 12:42
@eva8

@bosorkabb smutne je, ze ten, kto sa vrati po dlhsej dobe zo zahranicia, tak si na Slovensku pripada ako mimozemtan.

@eva8 poznám zopár ľudí ktorý sa vrátili aj môj muž žil dlhšie v rôznych krajinách a nepripadajú si ako mimozemšťania.
Prečo máš ten pocit? Aj suseda prišla z Austrálie kde žila 12 rokov a žije na Slovensku spokojne ďalej. Vie prečo sa vrátila.
Vlády vždy prichádzajú a odchádzajú. Aj táto odíde. A uvidíme čo si ľudia zvolia.

januelik
Včera o 13:22
@anonym_476d40

@januelik keď to, čo volíš rozvracia ekonomiku, komunikuje maximálne arogantne, nadávajú každému jednému a hlavne ženám lebo sú takí úbohí, presne tak sa budem baviť aj ja s tebou a každým jedným ich voličom. Lebo toto vám evidentne imponuje a vlastne ani nič iné si nezaslúžite. Ty názor.

@anonym_476d40 Je zaujímavé, že píšeš o arogancii a nadávaní, zatiaľ čo celý tvoj komentár je len emocionálny výlev bez myšlienky

anonym_cf1a8b
Včera o 13:44
@amdornik

@anonym_cf1a8b toto je fakt a vážne jediná a dookola hrajúca pesnička vás, zadubených ficovoličov. že nám unikajú miliardy, že máme zničené hospodárstvo a vlastne.... všetko. toto vy nevidíte a vidieť nechcete. alebo proste neviete, aj to je dosť reálne.

@amdornik Ficovolic nevoliaci Fica? Niečo ako guľatá kocka?

anonym_cf1a8b
Včera o 13:48
@eva8

@anonym_cf1a8b Republika povedie k zaniku Republiky, maju len pseudoslova. Cim ta Republika oslovila? Vazne ma to zaujima. Podla mna k nej prechadzaju najma Hlas-aci.
Nevies, ake tazke je sa rozhodnut pre potrat, preto je vhodnejsia antikoncepcia zdarma. A aj vlozky zdarma su - ti solventnejsi si aj tak kupia luxusnejsie.
A narukovat do vojny? To si podlahla akej propagande?

@eva8 konzervatívne hodnoty. Fico je dvojtvarny had, niečo hovorí doma a iné koná v zahraničí. Na jednej strane hovorí, ako bráni ilegálnej migrácii a islamu a na druhej strane sem chce doviesť 150 000 Uzbekov. Ale je mi jasné, že PS by sa toto veľmi páčilo a ešte by doniesli ďalšie multikulti kusy zo subsaharskej Afriky a stredného východu.

anonym_cf1a8b
Včera o 14:02
@sara07

@anonym_cf1a8b čo máš proti antikoncepcii zadarmo ? žena nemá pravo volby rozhodnut sa ? ste taký zodpovední všetci muži že jej pomôžete s vychovou ? aspon finančne ?
cele storočia tu boli homosexulne zväzky a aj budu, toto proste nevymažete
keby si si trocha prečital skutočny program inak by si pisal, ale zrejme ti stači vycuc v prekrutenej skratke od tvojich lidrov
nevadí ži že zastupcovia v eu parlamente su len na smiech, že si sice rozpravaju ale nik ich neberie važne, pripadne to si už nedokrutia ako ich daju dole pripadne až zdrbu za prejav ? že nie su v žiadnej komisii lebo ich odbornost je 0 takže reálne aj keby chceli nemaju ich ako dat do nejakého vyboru
žena nie je váš majetok , v tomto začinate byt horši ako katolibanci ..

@sara07 Antikoncepcia zadarmo, keď je naša pôrodnosť na bode mrazu je kontraproduktívna. To isté aj interrupcie, ktoré by som osobne (možno s pár výnimkami, typu ohrozenie života, znásilnenie a malformácie plodu) zakázal. Žena má právo rozhodnúť sa o svojom živote, ale nie o živote inej bytosti. Homosexuáli tu vždy boli, ale nikdy ich životný štýl nebol tak masívne propagované, ako dnes. Ani nikdy nemali požiadavky typu manželstiev a adopcii detí. Gender ideológia a 150 genderov v škole nemá čo hľadať.
Ale nebojte sa, keďže obyvateľov Slovenska tak či tak ubúda, čaká nás osud západnej Európy kde náhrada pôvodného obyvateľstva prebieha už pár desaťročí. Veľké mestá Francúzska, Belgicka, atď su islamizovane. A ešte niečo aj pre rusofilov. Rusko nás nezachráni, je na tom podobne. Obrovské časti Ruska sú väčšinovo moslimske a moslimov je stále viac a viac aj v samotnej Moskve.

anonym_832012
Včera o 14:05
@anonym_cf1a8b

@sara07 Antikoncepcia zadarmo, keď je naša pôrodnosť na bode mrazu je kontraproduktívna. To isté aj interrupcie, ktoré by som osobne (možno s pár výnimkami, typu ohrozenie života, znásilnenie a malformácie plodu) zakázal. Žena má právo rozhodnúť sa o svojom živote, ale nie o živote inej bytosti. Homosexuáli tu vždy boli, ale nikdy ich životný štýl nebol tak masívne propagované, ako dnes. Ani nikdy nemali požiadavky typu manželstiev a adopcii detí. Gender ideológia a 150 genderov v škole nemá čo hľadať.
Ale nebojte sa, keďže obyvateľov Slovenska tak či tak ubúda, čaká nás osud západnej Európy kde náhrada pôvodného obyvateľstva prebieha už pár desaťročí. Veľké mestá Francúzska, Belgicka, atď su islamizovane. A ešte niečo aj pre rusofilov. Rusko nás nezachráni, je na tom podobne. Obrovské časti Ruska sú väčšinovo moslimske a moslimov je stále viac a viac aj v samotnej Moskve.

@anonym_cf1a8b prečo je podľa teba zle, že gayovia chcú žiť v manželstve a dediť po sebe atd...adoptovať deti?alebo si ich dať vynosiť ako je možné v ČR?

anonym_cf1a8b
Včera o 14:12
@anonym_832012

@anonym_cf1a8b prečo je podľa teba zle, že gayovia chcú žiť v manželstve a dediť po sebe atd...adoptovať deti?alebo si ich dať vynosiť ako je možné v ČR?

@anonym_832012 Lebo je to neprirodzene. V našej európskej judeokrestanskej kultúre je manželstvo vždy medzi 2 osobami rozdielneho pohlavia. Homosexuáli majú vyššiu promiskuitu, ako heterosexuáli, preto nechápem, prečo by chceli manželstvo. Deti majú právo na to, aby vyrastali s oboma rodičmi, t.j. otcom (ktorý je muž) a matkou (ktorá je žena). To, že to nie je v každej rodine tak (rozvod, slobodné matky, smrť jedného z rodičov, atď) neznamená, že by sme mali od tohto ideálu upustiť.

eva8
Včera o 14:20
@bosorkabb

@eva8 poznám zopár ľudí ktorý sa vrátili aj môj muž žil dlhšie v rôznych krajinách a nepripadajú si ako mimozemšťania.
Prečo máš ten pocit? Aj suseda prišla z Austrálie kde žila 12 rokov a žije na Slovensku spokojne ďalej. Vie prečo sa vrátila.
Vlády vždy prichádzajú a odchádzajú. Aj táto odíde. A uvidíme čo si ľudia zvolia.

@bosorkabb presne ako pises. Starsi pridu, vratia sa, zvyknu si.
Mala som specifikovat. Myslela som madych, ktori dlhodobo studuju v zahranici a pridu na sviatky domov, citia sa zvlastne z toho, co sa tu deje. Dokonca v obchodoch su prekvapeni dtahotou potravin, ked pridu z Ciech. V zapadnej Europe tiez vsetko zdrazelo, ale tam je prijem celkovo vyssi. Mladi si zvykli na iny pristup.

Stale pisem, ze ja mam stastie na ludi, kdekolvek som, usmev vratia (az na nemenovanu sukromnu spolocnost - 2x som rozpravala v ich krajine a u nas, 2x boli neprijemni 🙂 , snad len smola )
Vzdy som bola hrda Slovenka, ked som bola kdekolvek za mlada v zahranici, teraz niektorych mladych Slovakov akoby v zahranici "chapali". Neviem si to predstavit. Je to aj podla toho, kde sa pohybuju, v akej spolocnosti, kde pracuju. Napr. som aj pocula, ze z Bruselu sa odchadza na "vychod", kupuju sa domceky, pretoze je tam nebezpecne.
Na druhej strane, kolki nadavaju na poslancov v Bruseli, zazeraju na ich platy. Ale nik nehladi na to, ze sa pohybuju v tom nebezpecnom meste.

anonym_832012
Včera o 14:24
@anonym_cf1a8b

@anonym_832012 Lebo je to neprirodzene. V našej európskej judeokrestanskej kultúre je manželstvo vždy medzi 2 osobami rozdielneho pohlavia. Homosexuáli majú vyššiu promiskuitu, ako heterosexuáli, preto nechápem, prečo by chceli manželstvo. Deti majú právo na to, aby vyrastali s oboma rodičmi, t.j. otcom (ktorý je muž) a matkou (ktorá je žena). To, že to nie je v každej rodine tak (rozvod, slobodné matky, smrť jedného z rodičov, atď) neznamená, že by sme mali od tohto ideálu upustiť.

@anonym_cf1a8b tak ty si pekne skostnatela, ale čakala som taký názor.Tak sa rozvedu ako sa rozvádzajú muži a ženy.Deti majú v prvom rade právo žiť v milujúcej rodine a cítit pocit bezpečia a vedia im to zabezpečiť aj dve lesby, ale dvaja muži.
Aj muž môže mať city a zmýšľanie ženy, starostlivosť atď...je veľa žien, ktoré majú orgány na porodenie deti, ale zlyhávajú ako matky.Preco by nemohol gay, ktorý s niekým niečo vybuduje po partnerovi dediť?A kresťanstvo sem radšej nemiesajme mne sa zrútila rodina, ktorá nemôže mať deti a ivf odmietajú, lebo Boh to tak chce.

anonym_832012
Včera o 14:27
@eva8

@bosorkabb presne ako pises. Starsi pridu, vratia sa, zvyknu si.
Mala som specifikovat. Myslela som madych, ktori dlhodobo studuju v zahranici a pridu na sviatky domov, citia sa zvlastne z toho, co sa tu deje. Dokonca v obchodoch su prekvapeni dtahotou potravin, ked pridu z Ciech. V zapadnej Europe tiez vsetko zdrazelo, ale tam je prijem celkovo vyssi. Mladi si zvykli na iny pristup.

Stale pisem, ze ja mam stastie na ludi, kdekolvek som, usmev vratia (az na nemenovanu sukromnu spolocnost - 2x som rozpravala v ich krajine a u nas, 2x boli neprijemni 🙂 , snad len smola )
Vzdy som bola hrda Slovenka, ked som bola kdekolvek za mlada v zahranici, teraz niektorych mladych Slovakov akoby v zahranici "chapali". Neviem si to predstavit. Je to aj podla toho, kde sa pohybuju, v akej spolocnosti, kde pracuju. Napr. som aj pocula, ze z Bruselu sa odchadza na "vychod", kupuju sa domceky, pretoze je tam nebezpecne.
Na druhej strane, kolki nadavaju na poslancov v Bruseli, zazeraju na ich platy. Ale nik nehladi na to, ze sa pohybuju v tom nebezpecnom meste.

@eva8 mladí chcú byť vonku väčšinou, pokým sú mladí bez detí a ružové okuliare vyštudovať, žiť v podnajmoch.Ak založia rodinu a ich deti chodia do škôlky s migrantami, multikulti kultúrou, chodíš nakupovať 200 km do DE, lebo v AT je drahšie, mať vlastné bývanie, biznis nie je ľahké veľa z nich sa vráti.Mladym a zdravým bez záväzkov sa darí všade dobre.

anonym_c2fbbe
Včera o 14:30

@veklipo počkaj ešte rok. Na politickú dráhu na SK naskocia progresivci. Až potom začne ,, BLAHO NA SLOVENSKU A HAMBA VO SVETE,,. Stačí, keď si spomeniem na uradovanie Matovica a Simesku za onych cias v europarlamente. To bola teda naozaj HAMBA. O Simecku nikto ani nezakopol, Matovic si susil ponožky na radiatori.....

eva8
Včera o 14:31
@anonym_cf1a8b

@eva8 konzervatívne hodnoty. Fico je dvojtvarny had, niečo hovorí doma a iné koná v zahraničí. Na jednej strane hovorí, ako bráni ilegálnej migrácii a islamu a na druhej strane sem chce doviesť 150 000 Uzbekov. Ale je mi jasné, že PS by sa toto veľmi páčilo a ešte by doniesli ďalšie multikulti kusy zo subsaharskej Afriky a stredného východu.

@anonym_cf1a8b z coho sudis, ze PS by sa pacilo tu priniest kopec migrantov?

senta_sofia
Včera o 14:31

@veklipo najidealnejsie by bolo nereagovat, lenze ich volici im velmi radi prikyvuju. Vyhoda je, ze na koniku ta nezablokuju ako na profiloch na inych socialnych sietach.

anonym_d47859
Včera o 14:32

Budem voliť takú stranu, ktorá Slovensko s istotou dovedie ku krachu. Veď čo na tom, že schvália aj 14. dôchodok. Hlavne nech si to všetci, najmä dôchodcovia, poriadne užijú aj s 13. dôchodkami — lebo čoskoro už nebude ani na desiaty.
Večné reči o tom, ako si to „zaslúžia“… a za čo presne? Za posledných 36 rokov sa tu nepostavilo poriadne nič: ani diaľnica, ani veľká moderná nemocnica. Stačí sa ísť pozrieť do Česka alebo Poľska, aby človek videl ten rozdiel. Šťastný nový rok .

eva8
Včera o 14:47
@anonym_832012

@eva8 mladí chcú byť vonku väčšinou, pokým sú mladí bez detí a ružové okuliare vyštudovať, žiť v podnajmoch.Ak založia rodinu a ich deti chodia do škôlky s migrantami, multikulti kultúrou, chodíš nakupovať 200 km do DE, lebo v AT je drahšie, mať vlastné bývanie, biznis nie je ľahké veľa z nich sa vráti.Mladym a zdravým bez záväzkov sa darí všade dobre.

@anonym_832012 ano, je rozdiel mlady a bez zavazkov a ten, co uz ma zodpovednost za rodinu. A mne je luto, ze niektori mladi studujuci v zahranici tam aj ostavaju, zatial len dvoch poznam, co si kupuju v zahranici byt. Odkedy som prvykrat vycestovala, rozumiem tym niektorym, ktori prichadzaju na Slovensko studovat, ze aj na Slovensku ostanu. Najdu si tu lasku, zalozia rodinu. Ked sa rozpravalo o moslimoch - ti sa praveze ako vystudovani snazia vratit do svojej krajiny, nie ostat na Slovensku.

Nechcela som zovseobecnovat s tymi "mimozemstanmi" 🙂

anonym_1d38e9
Včera o 14:49
@anonym_cf1a8b

@anonym_cf1a8b ono by už bolo dobré,aby ste neboli stále "proti niekomu" ale aby ste mali aj nejaké ciele,ktoré tejto krajine pomôžu 😌 vy sa ale stále iba vytesujete keď niekomu dokážete zničiť alebo sťažiť život a to iba pre to,že ten váš je nah*vno 🤦🏼‍♀️ za to si ale môžete sami 😘

anonym_1d38e9
Včera o 14:50
@anonym_c2fbbe

@veklipo počkaj ešte rok. Na politickú dráhu na SK naskocia progresivci. Až potom začne ,, BLAHO NA SLOVENSKU A HAMBA VO SVETE,,. Stačí, keď si spomeniem na uradovanie Matovica a Simesku za onych cias v europarlamente. To bola teda naozaj HAMBA. O Simecku nikto ani nezakopol, Matovic si susil ponožky na radiatori.....

@anonym_c2fbbe hlavne sa nauč, ako sa píše haNba