Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
A ide tlacovka po bezpecnostnej rade ak chcete niekto pozriet
Napíš mi, ktoré mimovládky diktujú ako máme spravovať štát? Myslíš transparency alebo alianciu fair play? alebo o čom točíš? Presne toto som tu čakala tieto žvásty. Chcem konkrétnu situáciu s konkrétnymi názvami mimovládok a dôkazmi. Inak sú to len úplne zbytočné nedokázateľné reči.
O akej návšteve hovoríš, pošli mi linky odkiaľ čerpáš informácie, prosím. O ktorých novinároch hovoríš? Konkrétne fakty poprosím. Poďme riešiť konkrétnych novinárov a ich kokrétne prehrešky. Toto sú klamlivé a zovšeobecňujúce konštatovania, ktoré nič nehovoria.
Ja žijem v BA, migranti sa pohybujú pri ubytovniach, kde bývajú v Ružinove, minulý rok cez leto boli asi dva mesiace, keď Rakúšania zavreli hranice, tak ich tu bolo o niečo viac v parkoch, sme pre nich len tranzitná stanica, nikto z nich tu nechce zostať, počet žiadostí o azyl sa zvýšil minimálne.
Prosím ťa, tie tvoje nemeanstreamové média len podsúvajú neoverené hovadiny, aby tu vytvárali strach a cielili na tie najnižšie emócie bez akejkoľvek kontroly rozumu.
@jozko_z_lesa A toto je dalsia rovina, o ktorej ani nechcem rozmyslat - to som zvedava, co z tejto krasnej situacie vytazia vsetko Rusi a ich podvratne dezinformacne akcie. Rozklad spolocnosti v priamom prenose.
@liv1 ani ja nikdy nezabudnem a práve preto som nevolila nikdy nebudem voliť strany súčasnej opozície. Ale inak tie videá, články, komentáre sú verejne dostupné (ten Schutzov hnus je asi v platenom článku), ale je to verejne ako vystrihnuté. Vtedy sa ľudia začali rozdeľovať a nenávidieť.
@stanulienkat dúfam,že si budeš za svojim názorom stáť aj na polícii. Priať niekomu smrť,to je také slušnoludské
@greta90 A čo konkrétne to dokazuje ten článok? Je zaujímavé, že pri Sorosovi stačí správa, že navštívil SR (keby si sa ho teraz spýtala, tak si už ani nespomenie) a na pár hodín sa stretol s Dzurindom, ale dôkazy, kde takí ako Široký, Výboh, Stromček, Tkáč, Bašternák alebo Kočner rozkrádali štát boli prehliadané tak dlho až to zabilo Kuciaka, potom sa ľudia na chvíľu zobudili. Ale tí spomenutí miliardári sú Slováci, takže je všetko ok. Slovenskí miliardári, ktorí nám rozkrádajú zdravotníctvo nie sú takým tŕňom v oku (dokonca si ich aj niektoré nemeanstreamové médiá zavolajú na pokec) ako jeden starec z USA, ktorý financuje Nadáciu otvorenej spoločnosti, ktorá, mimochodom, minulý rok ohlásila odchod z Európskej únie.
Ja tiež nemusím všetkých novinárov a ich názory. Ale keď mi nesadnú, ich nesledujem alebo si ich prečítam a porozmýšľam, čo ich vedie k tomu, čo napísali a nečakám, že každý novinár bude kopírovať moje názory do bodky. Ja tiež nečítam napr. Postoj, Štandard ani Aktuality, no zároveň ich rešpektujem. Nepáčia sa mi názory ani Schutza ani Hríba, či Daniša alebo Havrana. Ale dávať ich do jednej roviny s pseudonovinármi, ktorí popierajú základné fakty, zámerne manipulujú verejnosť a vyvolávajú strach, šíria klamstvá, prípadne polopravdy bez mien a zdrojov pod článkami? To určite nie.
@annm81 ale ja nehovorím o Sulíkovi. Ja hovorím o Naďovi, ktorý si stále utieral hubu o ľudí, čo s ním nesúhlasia.
https://www.topky.sk/cl/10/2007665/Minister-Nad...
Napríklad tu máš link a nebolo to iba raz, navážal sa do nás stále. Matovič proti nám tiež štval, keď tvrdil, že ľudia, čo sa nechcú zúčastniť celoplošného testovania sú sebeckí a nezáleží im na zdraví ostatných. Z toho vyplýva, že toto rozoštvávanie spoločnosti tu začala už dnešná opozícia. Ja si veľmi dobre pamätám, ako nálepkovali neočkovaných, že sú konšpirační teoretici, nezodpovední, egoistickí. A ako aj v tomto fóre niekto spomenul, "ctený novinár" Schutz nám ešte želal, aby sme kvičali ako prasce na bitúnku alebo Nvotová sa nevedela dočkať, kedy neočkovaní vykapú, to ju citujem. Takže za rozbroje v spoločnosti nemožno obviňovať len Fica a spol., veľa toho majú na rováši aj opoziční politici.
@qrstxyz súhlasím, že na tomto má veľký podiel viny Matovič aj Naď a Heger aj Sulík, keď boli k nemu nekritickí, prípadne si riešili svoje ego. Nie je to len Fico a jeho crew. Ale opozícia nie je len Matovič a jeho banda, tak to, prosím, nezovšeobecňuj. Je tam aj veľa schopných a slušných ľudí.
Nestiham akosi uz sledovat celu diskusiu.
@qrstxyz si ma zaujala....ved ale mas to v clanku aj vysvetlebne,koho Nad nazval opicami (co skakali po plotoch a podobne)
Vytrhavas z kontextu ..
Vela ludi zabudlo,ako pocss covidu sa fico a spol burili vsetkemu,co vlada spravila.preco by mala terajsia opozicia suchat nohami?
A covid ,opatrenia mimochodom neboli len na slovensku...
Boli neskutocne hyeny podla mna.Nechutne vytrhavali z kontextu a snazili sa nahanat aj v case nestastia politicke bodiky....
Terajsia koalicia sa mohla v tej dobe spravat ,ako sa spravala?https://www.aktuality.sk/clanok/QeAT98l/zurila-...
https://www.topky.sk/cl/8/2204853/Namiesto-dovo...
Tlacovka za tlacovkou z jeho strany ...Hyenizmus podla mna predvadzal ...
@qrstxyz A kde je dnes ten Naď? Akú má voličskú podporu? A ktoré média ho nekriticky obhajovali a obhajujú? A to sa len tvrdo vyjadroval, ale nepoužíval neustále klamstvá, všetko v dobe najväčšej krízy, akej sme tu čelil minimálne od '68. Naproti tomu si Fico zaistil výhru vo voľbách podstatne tvrdšími vyjadreniami ale najmä a predovšetkým klamstvami. Ako som už vyššie spomenula, je rozdiel, či ide o konanie jednotlivca, lebo ostro sa vyjadrujúcich politikov poznáme aj z iných krajín a aj z našej vlastnej minulosti a nebolo to tak zlé, alebo či ide o systémový prístup, ktorého cieľom je zničiť demokraciu a ktorý je súčasťou hybridnej vojny.
A dúfam, že konečne túto diskusiu zmažú, toto panoptikum kreatúr, ktoré sa tu ukázali v pravom svetle.
Prestaňte sa už vadiť a špekulovať prečo, za čo, ako, kto čo urobil, neurobil, čo mal urobiť,.... 🤦🏻♀️ Nech má človek akékoľvek vzdelanie, názory, politické presvedčenie, milióny na konte, 15 detí a 20 mileniek, ľahký/ ťažký život a neviem čo ešte, nikto nemá právo siahnuť inému na život! vy tu poniektoré naozaj schvaľujete pokus o vraždu?? sa uvedomte a prestaňte urážať jednu, či druhú stranu! kto rozhoduje o tom, čo je pravda??
@liv1 no vidíš, takže covid bolo ničenie životov a vášho názora. Prečo chceš teraz to isté? Prečo sa tu vyhrážate a ziadate rušenie témy a podobne? Pritom téma je slušná, len nelutujeme Fica a už sme zle. A už tu niektoré tvrdia, že treba nás vyšetrovať políciou. A nie kto toto vypustí z ústa je rovnaký konsiprator ako ten co tvrdí, že že vakcíny nás majú zabíjať a ze to zdravotníci zatajuju a klamú o obetiach.
@annm81 veď žiadnu nemá s takým správaním, v tom je ten vtip 😂 a celá vtedajšia koalícia štvala proti neočkovaným, len niektori to robili rafinovanejšie. Nikto sa ani neunúval dištancovať od Naďa alebo Matoviča. A áno viem, že opozícia není len olano, sas a demokrati. Máme tam "výkvety" ako PS alebo strany, ktoré nemajú absolútne žiaden priestor v médiách. A čo sú hybridné hrozby fakt netuším a radšej to ani nejdem zisťovať 😅
@liv1 sranda, ja práve počas covidu som si uvedomila co je Fico zac a ako hrotil a dramatizoval situáciu. Najskôr vyhlasovali ako matovic nezvláda očkovať a ze keby mali oni očkovať je zaočkované celé Slovensko a chvíľu zas vyhlasoval ako je ockovanie zlo. Zlo a hnev len to robili a robia stále. Najskôr lgbti je zlo a potom prezident gay je dobro a najlepšia vec co potrebujeme.
@nikaeli 18ta strana diskusie a nikto tu neschvaluje vrazdu!
Prisla si tu ako velka voda ,ako mama ktora na ihrisku zahriakne deti,ak su hlucnejsie ako sa jej ziada ..
Co konkretne ocakavas od tvojho prsknutia?
Este raz,nikto nepraje nikomu smrt ani neschvaloval vrazdu,ci atentst ci strelbu.!
Prosim,rob nieco s porozumenim a snahou chapat kontext!
@fajnova presne to som si vravela pri blahovom prejave.

@fantaghiro21 v com presne nemaju istotu? Vo vedlajsich ucinkoch vakcin? Tie su popisane v pribalovom letaku. V com dalsom nemaju odbornici istotu podla teba?
@greta90 keby niekto zostrihal video s komentarmi, clankami a vyjadrovanim politikov sucasnej opozicie smerom k neockovanym ludom.. vsetkym by sa rozsvietilo. Ale fakt velmi zla tema covid. Cele zle. Mam tazke srdce a nikdy nezabudnem, ktori politici sa vyjadrovali o neockovanych dezolatoch a o tych, ktori by zaviedli povinne ockovanie keby mali tu moc.