Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@jednoduchomaria89 no lebo sa citia ublizeni a ukrivdeni.
Keby sa prida do diskusie niekto,kto prisiel o vsetky uspory,prisiel o pracu pocas covidu,o financie a preto ma v zuboch matovica a spol,pochopim ,ze si presiel velmi tazkym obdobim,z ktoreho sa tazko spamatava....
Narocna situacia,ktora zamava s kazdym.
Ale niekto ma mozno iny standard zitia,miesto 3 luxusnych dovoleniek bol tak za rok na jednej.a preto sa citi byt ublizeny a boli narusene jeho prava,sloboda.Nebodaj musel nahubok nosit.No strasne!
Ale tu sa riesi len to,ze sa citia byt ukrivdeni a onalepkovani ako opice a dezolat....
Prizemnosti,ktorym sa dava pozornost,je len obraz,ako su niektori naozaj strasne nedotklivi ,bez nejakej odolnosti a dovolim si tvrdit,ze aj strasne hlupi.
To ,ze ekonomika isla do prdele a bola v prdeli,ked matovic nastupil,nikoho nezaujima.a pocas covidu nejake velke prinosy sa tazko budovali.
To ,ze nam sa nemocnice rozpadavaju,a clovek ledva dostane zakladnu zdr starostlivost,to nevadi.
Este bola terajsia opozicia ukrivdena ,nema plackat,lebo fico im zanehcal zlate tehlicky.
Teraz,ked fico plackal,on moze?
Nerobia nic ine ,len plackaju
Nie su aj oni plackovia?
Akákoľvek forma násilia je neakceptovateľná!
V demokratickej spoločnosti si nemôžeme slobodu názoru zamieňať s anarchiou. Žiaľ, vyvolávanie a hrotenie sporov, klamstvá, zavádzanie,
vyvoláva čoraz silnejšiu polarizáciu v spoločnosti a dovolim si súhlasiť s názorom, že aj radikalizáciu.
To, čo sa stalo, je v demokratickej spoločnosti neospravedlniteľné.
Je dôležité, ukľudniť spoločnosť,
vyhlásenia politikov, ktorí tak urobili,
sú profesionálne a ľudské.
Som zhrozená nad výrokmi
p. Danka, p. Blahu a spol.,
ktorí svojimi vyhláseniami burcujú
ľudí k nenávisti. Toto sa nedá ničím ospravedlniť.
Ešte dodám, nevolila som žiadnu z vládnucich strán.
@annm81 sorry, moc dlhy komentar nechce sa mi to uz citat mam malo casu. Precitala som tvoj prvy odsek a na ten reagujem. Budem sa opakovat, vyse 95% komentarov na MK v politickych temach, to som napisala. Ja ine diskusie necitam, nestoji mi to za to. Uz som ti raz pisala pred cca mesiacom, ze to co si tu ty predvadzala v politickych diskusiach voci volicom smeru ci hlasu, to tu dokazal malokto. Trocha sebareflexie by nezaskodilo. Patris medzi top trojku nickov v pocte a agresii komemtarov, ktore som v tych diskusiach stretla. Verim ze aj ty zmenis retoriku a namiesto osocovania volicov zacnes trochu viac uvazovat, ze ludia maju pravo rozhodnut a volit podla seba. Aj ked sa to tebe nepaci.
@liv1 Môj pohľad je dramaticky iný. Zo zásady sa vyhýbam vulgarizmom. O vyhrážkach už ani nehovoriac. Ja som tá, ktorá si x-krát vypočula osobné útoky namiesto toho, aby oponenti reagovali na fakty. A aká je moja tradičná reakcia na osobné útoky? Že (často neúspešne) vyzývam vrátiť sa k téme namiesto riešenia diskutujúcich. V tomto mám absolútne čisté svedomie. Že niekomu priamo poviem, že píše hlúposti? To nie je nenávistný komentár, ale kritika jeho argumentov - a vždy aj pridám zdôvodnenie, prečo sú argumenty nesprávne. Že niekomu poviem, že klame? To nie je nenávistný komentár, ale zhodnotenie pravdivostnej hodnoty jeho príspevku - a znova, vždy zdôvodním, prečo tvrdím, že klame. Trúfam si povedať, že ak by moji oponenti diskutovali tak ako diskutujem ja, vyzeralo by to omnoho onnoho lepšie.
Toto je ale zásadný problém vášho tábora, na ktorý tu pravidelne upozorňujem - nie ste schopní odlíšiť fakt, dezinformáciu, názor, vecnú kritiku a osobný útok.
@fantaghiro21 počúvaj ty máš malé dieťa. To sa mu aj venuješ? Čítaš mu? Ideš s ním na prechádzky? Hráš sa s ním? Či len sedíš na modrom koňovi a vypisuješ bludy?
@sunnygirl44 vsetky tvoje vymenitelne instruckie mam ,dokonca mam za dnes vyriadenu chalupu ..
Este nieco?
@erikavesela počúvala si cez obed na Exprese Radicovu? Ak nie, tak si to vypočuj... Jasne povedala, že volby boli demokratické, či parlamentné ci prezidentské...
Takže čo to tu splietas o nejakych nedemokratickych politikoch? Kto si ty, ze ty rozhodujes co je demokratické alebo nedemokratické? Jaj, ci demokratické politici sú len ti podľa teba, co? Sa nad sebou zamysli, lebo presne tak ako ty rozmyslal aj ten co strieľal...
@0silvia0 hnus, hnus a este raz hnus toto video.. a vsetci okolo sa spokojne uskrnaju. Ze citujem: ,dajme dole prezidentku'.. toto bolo ocividne v poriadku. Je mi z nich nevolno ☹
@jednoduchomaria89 aká krajina to bola, ak sa môžem spýtať?
@negymama ešte raz sa pýtam, na základe čoho je politik demokratický a nedemokraticky... jaj, lebo ty to povieš? Lebo ty ho nemáš rada? Eventuálne lebo práve ty si ho nevolila? Nedemokraticki sú len Fico s Pellegrinim, co? Taký Matovic, tak ten je vysoko demokraticky, co? Lebo plnú hubu zvastov o mafii???
@lienka.7 Na základe toho, ako pristupuje k demokracii. Môže sa to prejaviť napr. tým, ako vníma najzásadnejšie zásady demokracie.
Menovite sú pre demokraciu extrémne dôležité napr.
- deľba moci
- nezávislosť médii
- občianska spoločnosť
Ako Fico rešpektuje deľbu moci, keď robí všetko preto, aby obišiel úrad prezidenta a Ústavný súd?
Ako Fico prispieva k nezávislosti médií, keď ich označuje za nepriateľské protislovenské prostitútky, s ktorými odmieta komunikovať?
Ako Fico podporuje slobodnú občiansku spoločnosť, keď mimovládne organizácie sú pre neho úhlavný nepriateľ?
Zlo na tomto svete by nám nikdy nemalo brániť konať dobro.
Ak zničí, poďme znova vybudovať!
Ak vykorenia, poďme vsádzať!
Pokiaľ sa rozdelí, spojíme sa!
Ak terorizujú, poďme milovať!
Pretože kde je láska, tam je mier... ♡
@annm81 fandím ti za tvoje reakcie, stotožňujem sa s nimi, všetko k veci, podložené faktami... Na tejto diskusii presne vidieť, kto reálne sleduje politické dianie a má prehľad a kto len videl nejaké výroky ním volenej koalície a myslí si, že to prezentuje fakt alebo čo je horšie, myslí si, že rozumie politike, аle nevie nič podložiť faktami, len všeobecné fámy, ktoré niekde počul.. Dovolím si tvrdiť, že pre súčasnú koalíciu je typické to, že chcú za každú cenu vzbudiť v človeku nejaké nízke emócie, hnev, nenávisť alebo strach, veď cez to sú potom ľudia lahšie ovplyvniteľní....
Každopádne je to odsúdenia hodný čin, ale je strašný aj postoj súčasnej koalície, ktorá k nenávisti nabáda a šíri ju, zatiaľ čo opozícia tento čin odsúdila.... A strašné je aj to, že celá táto situácia na Slovensku dovedie človeka až k bodu, že sa rozhodne spáchať atentát, toto už je volanie, pretože v slušných demokratických krajinách sa takéto veci nestávajú
@lienka.7 ten hnusny fuj matovic je teraz v opozici.
Nepopieram,ze by mal podla mna z politiky ist prec ale pre pana ,od jesene je v koalici smer,hlas,sns
Este stale sa budeme zaoberat ublizenostou ,lebo matovic,?
@lienka.7 pre mna je demokraticky politik taky, kt.mysli a kona demokraticky..co sa o ani jednom v dnesnej koalicii povedat neda...to, ci boli volby demokraticke je vec druha...smutne, ze nevies rozoznat tieto 2 rozdielne veci.. to je, akoby si splietala banany a uhorky spolu...zamysli sa nad sebou a nad tvojim logickym rozmyslanim, pretoze, ked rozpravas o uhorkach, nemozes hovorit, ze su zlte...pretoze presne to robis...kto som?..samostatne rozmyslajuca bytost, co ty evidentne nie si, ked potrebujes barlicky...
@erikavesela no este ze mas ten mozog, ktorý nám všetkým tym "nedemokratickym" chyba 👌👌👌 len to logické myslenie ti tusim akosi chyba. 🤔🤣
Inak plno prázdnych a premudralych kecov, ale nič podstatné, ale však ako je tu samozrejme zvykom. Cize sa niet čomu čudovať.
Vsetci chceme zit v pokojnej spolocnosti. Tak sa prestanme delit na "vy" a "my", a spolocne svojim spravanim sa medzi sebou, tu spolocnost menme 🌹🌹🌹 🙂

@erikavesela plus Sulik, ked otvaral pred Vianocami obchody v obdobi, ked cely svet zavadzal tvrde lockdowny. Ale to uz bolo.