Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@eva8 no, ono podla mna je horsi problem to, ze ludia nepracuju na vnimani reality, neskumaju a nevedia rozlisovat.
Su jesitní , maju pocit ublizenosti , ked clovek pouziva diplomaticky postoj, slusne argumenty, hned sa ide do utoku...
ja napriklad nie som ockovana, A nikdy nikto mi nepovedal a necitila som sa ako dezolat , antivarex, opica.nikto mi nikdy nezmlatil Obhajovat tých co robii vytrznosti, priecili sa nariadeniam (covid nebol len na Slovensku )
Mna skor celkom prekvapilo, Ako niektorí podnikatelia pocas covidu plakali, ako idu do krachu. O 2 mesiace v lete sunky valali na luxusných dovolenkach. Ako potom co to mali za krach?
@stanulienkat ty si asi volič Matoviča. To on tu zasial tú nenávisť.
@stanulienkat akože ho ľudia majú dosť. Haló vyhral demokratické voľby. Vy neuznávate výsledok volieb? Je to teda väčšina ľudí, ktorý mali dosť tej predošlej vlády.
@rolandik Absolútne bez debaty uznávame výsledky volieb. Nie sme nadšení, ale rešpektujeme väčšinu. A o tom je demokracia.
@rolandik ty vies, co je vacsina?...prosim ta, vrat sa na zs...ficiaka a spol chcelo cxa 29%ludi...co vacsina nie je ani omylom...
Inak súhlasím s názorom, a je pravdou, že to začínajú uznávať aj komentátori, že toto je skutočne najmä Matovičovo maslo na hlave. On začal s naratívom "smeráckej mafie". Štvať ľudí, proste burcovať a siať až nepríčetnú nenávisť.
@fantaghiro21 moja rec.
@rolandik Skuste lepsie chapat kontext. To co som napisal sa tyka toho ako vyzerame ako narod. Je jedno, ze mame mnozstvo inteligentnych ludi, ked tito ludia musia ist zväcsa za hranice, lebo vo vlastnom state nemaju moznost dokazat nieco.
Videli ste zabery, co ta dôchodkyna kricala? Ze keby ten strelec bol pri nej zabije ho. Videli ste, co prepuklo v palramente, ako sa obvinovat zacali hned po iznameni strelby? Strelca ani nespominam, takto sa nesuhlas neriesi. Toto je ukazka akí sme, aj ked nie ako kazdy jeden jednotlivec, ale ako narod.
A môj nazor si vyjadrit môzem, je demokracia, to, ze sa to ludom- Ficovolicom ako vy nepaci, je vas problem. Respektujem vysledky volieb ale nemusim s nimi suhlasit. A klamte seba ako chcete, sme smutny priklad- ci nevidite co sa tu deje?
@rusalinka Ja mám obavy z iného. Mám obavy, že sa blížime k Rusku. Že tento hanebný a neospravedlniteľný atentát na premiéra proste povedie k tomu, že aj najmenšia kritika smerom k vláde bude označovaná za nenávisť, a to sa zamieňať proste nesmie. A následne budú represie voči obyčajnej kritike. Čakajú nás desivé tri roky do ďalších volieb. Ja len pevne verím, že premiér bude v poriadku. Je to človek, niekoho tato, dedko, syn, svokor...:( :( Jeho rodine veľa síl, potrebujú ich.
@drahomirrra podľa tvojho pôvodneho komentáru vôbec nie.
@rolandik Z ktorého môjho komentáru si vyčítala, že nerešpektujem výsledky volieb a súčasnú vládu?
@erikavesela takže podľa teba je nelegitímny premiér? Nechytajú má za slová.
@drahomirrra tebe sa zdá, že predchádzajúce 3 roky boli slobodné? Veď druhý názor sa vytlačil IBA do alternatívnych médii.
@rolandik este raz a skus citat pomaly...ty si pisala o vacsine, ja o tom, ze 29%nie je vacsina...chapes uz?...to ci je legitinmy premier je otazka c.2...odpoved..ano je...pre mna osobne nie, tak ako pele nie je moj prezident ani ficiak nie je moj premier...ja nedemokratickych politikov neuznavam
@rolandik urcite slobodnejsie ako roky predtym...nezabudaj, kto nas prvy zavrel doma...nie, nebol to matovic, bol to PELE
@rolandik Zdá sa mi, že boli oveľa slobodnejšie, než sú teraz. A hoci Matoviča nemôžem ani cítiť, s týmto vládnym valcom, ktorý sa prišiel najmä mstiť, sa to nedá porovnať. Hoci jeho atómovky boli tiež riadne terno.
@erikavesela Pele nas zavrel vo chvili kedy nikto netusil kolko mrtvych bude o par tyzdnov. Kdezto Matovic nas zavrel ked sme uz vsetci vedeli, ze na verejnom priestranstve je nam rusko na dve veci, ked opatrenia boli supernezmyselne, ba priam chore
@liv1 nikto, nikto pocas celej pandemie ani netusil, aky to bude mat dopad na ludstvo..ale blaha a ficiak len stvali ludi proti opatreniam...tych mrtvych maju na svedomi prave oni
Ja vôbec nerozumiem , prečo sa stale ten covid spomína … ja som žila mimo EU (takze žiaden bruselský diktát , či ako sa to volá ) , Dana krajina nakúpila vakcíny a vyhlásila očkovanie za povinne a bodka .. zamestnávatelia zaviedli povinnost byt zaočkovaný pre svojich zamestnancov . A vkuse sa testovalo … a nikto sa nehádzal toľko o zem ako tu … ano sto veci sa mohlo urobiť inac , je na debatu či to riadenie bolo správne , faktom , je sme už vtedy nemali dostatok personálu a ľudia umierali .
@jednoduchomaria89 a to bolo tam vsetko inak pretoze neboli zmrdi ako ficiak a blaha, kt.proti opatreniam len stvali a stvali...
@erikavesela tak presne . Tá “politika” ktorá je založená na nenávisti voči pravidlám , osobám nepatrí do slušnej krajiny . Títo ľudia vrátane ostatných jednoducho nepatria do vrcholovej politiky , myslím , že aj minister vnútra by mal rezignovať , za pár mesiacov sa stalo toho príliš veľa
@jednoduchomaria89 ficiak vyuzival metodu rozdeluj a panuj...vytusil, ze niektori ludia su nespokojni so situaciiou, ze musia byt obmedzovani, to vyuzil na stvanie proti vtedajsej vlade...teda sa porusovali opatrenia, kt.viedli koniec koncov k vyssim umrtiam (bez ohladu na nim a jeho kumpanmi rozkradnute zdravotnictvo)... toto vsetko + ich spravanie od parlamentnych volieb, aj pocas volieb prezidenta viedlo k negativnej energii...ten incident je len vysledkom jeho podkopavania autority a dovery v st.institucie, koniec koncov samotneho statu...
Jeho povodny umysel bol nedostat sa do vazenia...bal sa ako cert svatenej vody...a tu ma vysledok jeho "politiky"
@liv1 95% nenávistných komentárov? 95% z čoho? Zo všetkých nenávistnych komentárov? Uvedomuješ si, že voliči koalície sa do politických debát zapájajú úplne minimálne a ak aj áno, tak je to potom buď osobný útok, papagájovanie nejakých dezinformácií (odkiaľ asi tak pochádza slovo dezolát, na ktoré sa tak strašne urážate?), alebo potom plačú, že ich niekto uráža. Týmto spôsobom potom môžeme povedať , že 99,9999% slušných a vecných komentárov, ktoré uvádzajú fakty, sú práve od voličov opozície.
Uvedomuješ si tiež, že ten tábor tvorí niekoľko veľa sto tisíc ľudí? To nie je jedna homogénna masa a tak sa pod ňou pochopiteľne nájdu aj ľudia, ktorí nevedia slušne a vecne komunikovať. Ale je to veľmi výrazná menšina. Dá sa to o veľmi významnej menšine povedať aj o ficovoličoch, nedajbože o voličoch Danka alebo Harabina? Ako som tu už spomenula, otvor si nejakú diskusiu na dezinfowebe a porovnaj ju s diskusiou na sme.sk. Alebo dokonca zmiernime a porovnaj si to len s diskusiami na pravda.sk. Ty tam fakt nevidíš rozdiel? Ale že extrémne obrovský rozdiel?
Môžme hovoriť o politickej reprezentácii. Šimečka ml. je teraz obviňovaný, že šíril nenávisť (a ficovoliči vo veľkom zdieľajú fotku, kde je útočník na Fica s nejakým mužom, ktorého titulujú ako Šimečku staršieho, hoci sa naň absolútne nepodobá). Mal ten človek niekedy len z tisíciny podobné vyjadrenia ako máva Fico snáď aj denne? Daj päť takých fakt že drastických, ktoré sú vulgárne alebo dokonca sa dajú rovno považovať ak nie za výzvu na násilie, tak minimálne za súhlas s ním. Ja som tu vyššie pár takých menovala - viaceré z nich priamo od predsedu vlády.
Síce to slovo používam veľmi veľmi zriedkavo, ale aj tak ma zaujíma, čo je také urážlivé na slove dezolát. Nezískavaš informácie z dezinfoscény a nezdieľaš ich ďalej? Tak sa ohraď, že do tejto škatuľky nepatríš. Alebo áno? Je taký problém sa nad to jedno slovo, ktoré nie je nijako vulgárne, povzniesť? Ja mám pocit, že nie som jediná, ktorá je úplne v pohode s tým, že je bratislavský kaviarenský povaľač, slniečko a najnovšie aj duchovným bezdomovcom. No čo, niektorí ľudia nemajú iné argumenty ako osobné útoky.
Smer sa neskutočne radikalizoval a jeho voliči na to naskočili. Smer otvorene búra demokraciu na Slovensku. Smer už ani nedokáže prísť s nejakou naozaj pravdivou neprekrútenou informáciou, ale tu sa budú obviňovať demokratické strany a demokratickí voliči, že rozpútali nejakú nenávisť???

@cafelatte
RF:
"Sekaj rúbaj do krve, po Šimečkovej kotrbe.."
"Vezmime palice a lopaty a poďme na nich do parlamentu..."
A ja len konštatujem, že takmer sa mu stala osudnou jeho vlastná medicína. Prajem mu skoré zotavenie a naivne verím, že sa po takejto strašnej udalosti aj on spamätá...