Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
Ja si myslím , že väčšina ľudí ani nevie čo je demokracia , liberál atd , bohužiaľ chyba asi základne vzdelanie , všetko sa dá doucit . Chcela by som však upozorniť na tie hnusne liberálne media , ktoré jasne odsúdili tento útok a vyzdvihli slova Kalinaka alebo pellegriniho , zablúdila som aj na infovojnu , kde sa doslova píše , že burcovanie radikálnych progresivcov ?!! viedlo k tomuto atentátu . Nemám slov …. Ľudia vážne sa zamyslite čo čítate . A takéto komenty sú aj na príspevkoch na IG / fb .
@777januska777 suhlasim s tebou v tom, ze za tie roky mali tu krajinu dostat niekam inam ako je teraz. Predovsetkym to zdravotnictvo. No pozrime sa aj na druhu stranu. Dva krat boli vo vlade (za poslednych 20 rokov) a dva krat sa im rozpadla. Myslis, ze by to bolo teraz inak? Nie je tam pre mna nikto, kto by mal uprimny zaujem veci zlepsit v tejto krajine, mam pocit ze vsetci len na svojom piesocku a skor uspokojovat zaujmy svoje a tretich stran.
Ako pozeram od kedy som tu nebola, niektore pouzivatelky svojimi invektivami dost klesli..
@zmrzlinka8 moja mila, ja mam 50 rokov a odrobenych tu na Slovensku 30 rokov. Ten druhy pilier dostuduj ty. Nevies co pises...
@erikavesela a čo akože Hitler má s týmto spoločné? Všetci v histórii volieb snáď boli zvolení v demokratických voľbách, aj Indira Ghándiová napríklad, ak viete kto to bol. Naozaj nenormálne ťahať tu Hitlera, zabíjať tu začal niekto iný, že? Tak sa už neposmievajte, je to ozaj hanba čo tu predvádzate.
@zmrzlinka8 preto teraz chýba na dôchodky? Kvôli 2. pilieru? Nebol náhodou smer pri moci 12 rokov? A čo urobil? Aký je stav zdravotníctva, školstva, dopravy, životná úroveň? Mali veľmi dlhé obdobie na to, aby veci zmenili, oni si len nakradli z našich peňazí (aj z tvojich). Odkedy sú opäť pri moci, neurobili pre ľudí nič dobré, hladia si len vlastné záujmy, viď trestný zákon, rtvs, snaha zoštátniť 2.pilier, oslobodzovanie svojich ľudí, možné stopnutie eurofondov a dá sa pokračovať do nekonečna..... Aj zrušenie zubných benefitov je v poriadku, že? Aj to, že tie peniaze idú ďalej organizáciám, ktoré nie sú podfinancované, ale však čo, veď si to odôvodnili svojim voličom, ktorí si neodsledujú reálne skutky, len počúvajú čo im povedia...
@mladena vidis, ze som niekoho tym komentarom oslovila?...vidis...takze, kym zacnes niekoho poucovat, skus si nieco z diskusie precitat... tym prikladom som sa snazila dotycnej vysvetlit rozdiel medzi demokratickymi volbami a demokratickym politikom... dotycna ma v tom bordel a povazuje tieto dva pojmy za synonymum...precitaj si diskusiu...tvoj komentar je uplne mimo, my sme sa totiz vobec nebavili o zabijani...
@annm81 Mohla by si vysvetliť ľuďom, čo tým myslelo PS keď hovorili do kamier, že nedovolia Robertovi Ficovi vládnuť a urobia všetko pre to aby mu v tom zabránili, možno by to viac ľudí zaujímalo kam mali úmysel zájsť. A nepíš tu a nevykrúcaj sa, že ty o niečom takom nevieš.
Simecka ešte v deň atentátu vyzýval na účasť na protesty ,lebo len tak môžu poraziť vládu. Je to ľahko dohladatelne,bolo to v TV. Po atentáte zmenil rétoriku ale jeho uctievatelia zrejme nie, ako tu čítam komentáre.
@bbalin tu na to nedostaneš odpoved , aspoň som nikde nezahliadla od nikoho nejaký argument , že napr zníženie trestných sadzieb pre kriminálnikov je vlastne super pre krajinu , zrušenie usp je super, zmeny v rtvs sú super . Maximálne príde , že matovic bol lepší ? Alebo hnusný covid teror !! Alebo prečo nerešpektujes demokraciu ? Žijeme v iných dimenziách
@jednoduchomaria89 vies, pre opoziciu byt ticho nie je tazke. Nikoho z ich radov nepostrelili pravdepodobne s trvalymi nasledkami a vsetci su v poriadku. Vies si to vobec predstavit? Ze ublizia tvojmu dietatu, je na pokraji smrti, a ty by si mala byt ticho, aby si nerozduchala vasne… aj tak ich chvalim ako to skoro vsetci davaju, aj taky Pellegrini prekvapil o spolocnom vyhlaseni s prezidentkou
@zmrzlinka8 jaj a ešte som zabudla, veď predsa napriek tomu, že nie sú peniaze v štátnom rozpočte si nezabudli zvýšiť platy takmer o 100%... Ale nám škrtnú zo všade odkiaľ sa dá.... Ale veď čo na tom, máme tie lacnejšie potraviny aj benzín, ktorý sľubovali, no nie?
@0silvia0 takze moja mila, ja mam tiez 50 rokov a tiez tu pracujem a tiez mam vedomosti o 2.pileri...to, ze ty mas selektivne vnimanie skutocnosti a absolutne tomu nerozumies, nie je moj problem, pretoze, keby si co u len trosku problematike 2.piliera rozumela, nieco o nom vedela, chapala sirsie suvislosti, rozumela problemom slovenskej populacir, tak by si tak do neba volajucu blbost nikdy nenapisala...dovod presunu financii 2.pilieru je uplne, ale uplne inde, netreba len pocuvat, co vam politici naklamu...
@liv1 hmm , neviem k čomu je ten komentár (prepáč všimla som si viacej komentárov od teba , častokrát im nerozumiem , alebo sú odveci , môj subjektívny názor ) moja pointa je , že opoziční politici , liberálne média jasne naznačili, že odsudzujú tento čin, no tiež sa ich to týka , vražda Jana kuciaka , vražda na zámockéj , pamätáš ? Vyhrážky prezidentke atd , jediný kto prilieval ohna po atentáte su nemasove media napr infovojna a niektorí koalicni politici . (To , že niekto pripravuje protest proti vláde je súčasť demokracie , majú na to legitímne právo )
@erikavesela tak nam napis o 2. pilieri tu "vasu" verziu, nech vieme, co vodcovia naklamali vam, ked im to tak poslusne papate. A poprosim slusne, uz ta zavzdusnuje.
@jednoduchomaria89 evidentne si moj komentar nepochopila, nevadi. Jasnejsie by uz nemohol byt napisany
@0silvia0 jednoducha odpoved...dovodom je starnutie populacie...staci citat "vlastnosti" nasej populacie a dovod presunu financii na sukromne ucty 2.pilieru mas na dlani...ziadne, ze niekto "mudry" sa rozhodol...na to bol dovod...preto 2.pilier vznikol a ma zmysel...to, ze niekto len pocuva klamstva politikov a siri nezmysly o to, ze chyba na dochodky, lebo sa financie presunuli do 2.pilieru, len nasvedcuje tomu, ze absolutne tomu nerozumie...
@jednoduchomaria89 ty asi nevnímaš, že na premiéra bol spáchaný atentát, ked si ešte v tejto chvíli schopná neustále ľutovať prezidentku. Nezabudaj, že atentát bol spáchaný počas jej úradu, áno za kraľovania Zuzany Čaputovej bol spáchaný atentát na nášho premiéra. Vymenovala si toho dosť, ale akosi si naschvál nespomenula smrť Generála Lučanského, ale na tepláreň si nezabudla..
A teraz dávaš príklad aká je opozícia pokorná, a má dôvod na hnev? ..ja dôvod nevidím.
@cafelatte hm priznávam na lúčanskeho som zabudla (pokiaľ viem nebola to vražda , ale samovražda ) , našla som články zo začiatku apríla 2024 , kde inšpekcia počas tejto vlády to prešetrila a nekonstatovala cudzie zavinenie
Podľa príspevkov by Slovensko potrebovalo na ZŠ mať povinnú nie sexuálnu výchovu,ale pridať povinné od druhého stupňa,cez celú SS nejaky všeobecný spoločensko-politicky prehľad.
@krajinka Rober Fico vyhral voľby, bol pri moci, je pri moci a dúfam že aj bude.
na moj komentár:Mohla by si vysvetliť ľuďom, čo tým myslelo PS keď hovorili do kamier, že nedovolia Robertovi Ficovi vládnuť a urobia všetko pre to aby mu v tom zabránili, možno by to viac ľudí zaujímalo kam mali úmysel zájsť. A nepíš tu a nevykrúcaj sa, že ty o niečom takom nevieš.
si odpovedala: že chcú zostaviť vládu aby sa Fico nedostal k moci? A kto má byť tá naša väčšina?
Prepáč ale od veci komentár.
@erikavesela mozes mi napisat, aku blbost som ja napisala ohladom 2. pilieru? A kde vidis moje selektivne vnimanie? Lebo mne sa velmi zle komunikuje takymto sposobom, ked ti niekto vysype vycitky, ale nenapise konkretnu vec.
@greta90 Dievča, ty si ťažko mimo. Takže Blahov expresívny slovník je vpohode, lebo má pravdu a tu "neexpresívne" príspevky Ti vadia? Slovensku nemá žiadnu suverenitu, sme mini štát bez čohosi zvláštneho a teraz Ťa šokujem, náš štátny rozpočet je tvorený až 83% peniazmi z EÚ!!!! Z tej zlej EÚ, ktorá nás chce zničiť, celé Slovensko chce zničiť!🫣A Bombic? Ty si videla niekedy jeho videa? Vďaka nemu som sa naučila nové nadávky v slovenčine, je to 19snásť nadávok z 20tich v jednej vete. A každého chce zabíjať. To je ok?Fakt rozdiel nevidíš? Ja viem, že som Ti to napísala zbytočne, lebo práve kvôli takým ako ty, je Slovensko tam, kde je. Jedno šťastie, že tam nežijem.
@0silvia0 jeziiis, to nemalo byt tebe, to malo byt zmrzlinka8....prepac...v kazdom pripade sa zhodneme, ze dotycna trepe nezmysly
@erikavesela no ok, uz rozumiem, lebo som uz bola fakt vedla z tvojej odpovede.
@cafelatte takze potom sa tvojim vyrokom vytraca aj napln opozicie( ci ako kedy,ked bol Fico v opozici?).Treba si dostudovat,co to opozicia je ,na co sluzi a co ma robit...
Ci po volbach si maju vsetci v opozicii zaviazat oci,usta,suchat nohami a najlespie suhlasit so vsetkym ,co predlozi koalicia?
Toto absolutne nie je demokraticke.
Takze ideme sa vyhovarat na demokraticke volby,ale chceme tu totalitu?