icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

annm81
18. máj 2024

@cafelatte Právo na protesty je zakotvené v našej ústave a toto právo zhromažďovať sa je jedným z najdôležitejších občianskych práv!

Čo tým myslel? Ja neviem, nepoznám kontext. Ak mi pošleš link, alebo prepis, niekedy večer si ho môžem pozrieť. Predpokladám, že tým nemyslel nič viac, ako je prvoplánový priamočiary doslovný význam tej vety- že urobia čokoľvek, čo je možné, aby zabránili Ficovi dostať sa k moci. Ako je dnes zrejmé, všetko, čo bolo možné, nepomohlo. Čo iné tam mám vidieť?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
greta90
18. máj 2024

@erikavesela no to je tá vaša láska invektívy ako hlupák gratulujem😀

jednoduchomaria89
18. máj 2024

@fantaghiro21 ono asi sme fakt taká mentalita , nedajbože vyslovis nejakú kritiku (slušnou formou ) či už je to v zamestnaní , na úrade, v reštaurácii a dostane sa ti akurát tak jedu (hovorím z vlastnej skúsenosti ) . Asi fakt tu každý chce držať hubu a krok , takto sa nikam neposunieme , a budeme žiť v chudobe , každý odvedie polovicu výplaty štátu a bude suchat nozkami doma

mladena
18. máj 2024

@erikavesela si vysmievačná, uštipačná, tá pani Ann aspoň slušne píše svoje politické názory, kdežto ty si nič užitočné ani nenapísala.

krajinka
18. máj 2024

@cafelatte a ty mne napises ze od veci komentar

fantaghiro21
18. máj 2024

@jednoduchomaria89 no, niekto tu vyzýval k zrušeniu stránky, nahlasovanie polícii. A pritom som mala pocit, že diskusia bola vo všetkej početnosti slušná. Nikto to na plne ústa nenapísal a nesúhlasil s vraždou, útokom a podobne...

Ako tak čítam , začali sa mazať komentáre aj kde som bola ja označená (neviem prečo) , čím ďalej, sa v diskusii aj vytratila potreba nahlasovať , kedže sa tu začali použivať(od niektorých členiek) urážky, výsmech, ponižovanie.Vytratila sa slušnosť (česť výnimkam)

Každý ma predstavu o slušnom fungovaní a vyjadrovaní rôznu.
A hlavne, pokiaľ niektorí nepochopia základným termínom.MInimálne čo je demokratické, kto je liberál, na čo je opozícia,...

Slušne poukazovať na chyby, pomenovať ich je dokonca povinnosťou opozíce. Nie ako verklik všetkému prikyvovať. To tu možme mat policajný alebo totalitný stat...Nejak sa začíname k tomu približovať...

erikavesela
18. máj 2024

@mladena ty vies..

greta90
18. máj 2024

@enmery keď tu nežiješ tak sa nevyjadruj o dianí na Slovensku, ale asi ti tam vonku nie je dobre, ak ťa to takto zaujíma. Nikde som nenapísala, že je v pohode, iba to, že niektorí koaliční poslanci si nemajú čo vyčítať s opozičnými (Matovič, Pročko, minulé obdobie aj taký Žiak. Tak pozri si jeho príspevky, kde nadáva koaličným poslancom do sliepok, voličom do dezolátov, lúzy, kolaborantov, agentov bez jediného priameho dôkazu... Považuješ to za ,,neexpresívne" príspevky? Blaha totiž okrem svojich politických oponentov voličom PS nenadával, ale tak oprav ma, ak sa mýlim. V tom prípade si nemajú čo vyčítať, inak v tomto ten rozdiel vidím. Pozrela som si videá Bombica, nadávky a urážky tam jednoznačne sú, ale každého zabíjať? 😅 Tak porovnaj si to so Schutzom, ktorý vyzýval v podstate na lynč neočkovaným, ako máme kvičať ako svine na bitúnku od bolesti. Použil tento slovník niekedy nejaký politik, bloger, YouTuber, komentátor, novinár z iného názorového spektra, že by sa vyhrážal bežným slušným ľuďom týraním a prianím bolesti? Ešte ma napadá Soltesz, ktorý vyzýval ľudí, aby Chmelárovi (v tom čase nezávislý komentátor) nepodali ani pohár vody, nikam nepustili a izolovali ho od spoločnosti. Veď toto je skutočný fašizmus!

erikavesela
18. máj 2024

@greta90 nebudem hlupakovi hovorit, ze je genius, ked nie je...ty to kludne rob...ja nerobim a ked teme nerozumiem, tak nemudrujem, pytam sa vzdelavam sa...ale to najprv treba pochopit, ze nie kazdy je v kaxdej teme doma

enmery
18. máj 2024

@greta90 Ty si strašne zlá osoba. Som Slovenka a ňou vždy budem!Slovensko mi nie je ukradnuté!A vonku je mi veľmi dobre, nemusela som tam ísť , ale chcela a čo to zo sveta mám pochodené a preto vidím veci, ktoré zadubenec jednoduchý ako ty, nevidí.Maj sa krásne, debata s Tebou nemá zmysel.

stanulienkat
18. máj 2024

@erikavesela nereaguj na nu. Ta co pise za pitchoviny, to som nemyslela, ze niekto s tak stupidnymi nazormi nema ID zo psychiatrie. Proste na nu logicke argumenty nepomahaju. Jej pride bliakanie Blahu ok, aj Bombic jej pride normalny. S takym clovekom sa nezhadzuj. Je to pod tvoju uroven.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
greta90
18. máj 2024

@enmery tak ja som strašne zlá osoba ale ty si veľká Slovenka a preto si šťastná, že tu nežiješ 😅

annm81
18. máj 2024

@fantaghiro21 "takze potom sa tvojim vyrokom vytraca aj napln opozicie( ci ako kedy,ked bol Fico v opozici?" Mnohí občania Slovenska nemajú ani najmenšie pochopenie, čo to tá demokracia vlastne je.
@cafelatte, vyhrať voľby nie je to isté, ako vyhrať v lotérii - slovo je tam síce rovnaké, ale v úplne inom význame. Vyhrať voľby neznamená, že si vyhrala krajinu a jej obyvateľov a môžeš si robiť čo len chceš, lebo teraz to vlastniš. Znamená to, že tvoj program bol vybraný, aby si ním zastupoval vôľu občanov. A to je zasadný rozdiel.

erikavesela
18. máj 2024

@stanulienkat mas pravdu...😉...dakujem

enmery
18. máj 2024

@greta90 Som šťastná, že tam nežijem kvôli ľuďom ako ty. Vďaka zahraničiu by si videla, ako funguje politika, spoločnosť, občania. Toto, čo sa deje na Slovensku je nonsens. A nech Ťa aj rozpučí, som Slovenka od narodenia ňou ostanem aj keby som žila na Marse. Nielen zlá, ale aj nenávistná si. A podľa komentárov aj veľmi hlúpa, jednoduchá, takže s Tebou debata na úrovni možná nie je. A už si ma nevšímaj a choď si pozerať mierumilovného Blahu a skvelého Bombica!On je mimochodom tiež v zahraničí, to ti nevadí?Lenže on tam musel ísť, lebo na Slovensku by už bručal v base! Skvelých ľudí obdivuješ🫡

stanulienkat
18. máj 2024

@enmery presne som to napisala, ale som to neodoslala. Je neuveritelne hlupa, primitivna, bez sebareflexie, bez kritickeho myslenia. A to je tu ficofilciek viac ako dost, ona v hluposti vedie. Aj ked sa statocne ostatne ficofilcky na nu dotahuju. Fico, Danko....potrebuju takychto ludi na politicky vytlak, lebo vedia, ze nikto normalny a pricetny ich volit nebude. Len spodina a luza, ktoru sme videli na ich protestoch. 90% tychto ludi su frustrati-ludia s posratym zivotom, ktori hladaju vinnika za svoju mizeriu.

Ak niekto schvaluje, ze akykolvek politik robi rozhovor s kriminalnikom a mentalnou zumpou, tam konci debata. Neznizuj sa na uroven primitiva.

eva8
18. máj 2024

Atentát na Roberta Fica: Strelec prvý raz prehovorí pred sudcom. Na súde sú najprísnejšie bezpečnostné opatrenia
https://www.aktuality.sk/clanok/dydRx7J/atentat...

cafelatte
18. máj 2024

Nech si prečíta pán Michal Šimečka ako sa vyjadrujú jeho voličky, aký majú slovník, aké monštrá stvoril. V tomto prípade sa dá povedať, že za neúspech strany pána Šimečku - PS, a za neuspech kandidáta p. Korčoka si môžu sámi...

greta90
18. máj 2024

@stanulienkat ďakujem, beriem to ako kompliment, stačí si len vyjadriť svoj názor a to aj bez toho, aby som niekde niekde napísala, že milujem Fica a pod. a už som hlúpa, lúza, spodina. Typické od niekoho, kto absolútne nemá žiadne argumenty obzvlášť k tomu poslednému, čo som napísala😀

greta90
18. máj 2024

@enmery takže som jednoduchá, hlúpa a ešte aj nenávistná osoba a to som ani jedno z toho nikde v tejto diskusii na teba ani nikoho iného nenapísala. Hlavne, že so mnou nemá zmysel debatovať ale až dvakrát na mňa zareaguješ len aby si si do mňa mohla kopnúť. Chápem, po tom poslednom komentári, čo som dala, asi ťažko nájsť argumenty.

enmery
18. máj 2024

@greta90 Si nenavistná, vadí Ti úspešný človek v zahraničí. Všetkých škatuĺkuješ podľa svojho neúspešného a zatrpknutého života. Argumentov tu padlo dosť a ty nič. Podľa Teba je Blaha super a Bombic tiež. Čo si už len ja mám čo povedať s takým človekom🥴

liv1
18. máj 2024

@greta90 ked odchadzaju argumenty, prichadzaju invektivy. Od tychto zien ma to neprekvapuje, uz davno prerazili dno

eva8
18. máj 2024

Preco sa spravame tak, ako ti, ktorych odsudzujeme?

liv1
18. máj 2024

@greta90 Nesuhkasim sice uplne so vsetkym co pises, ale gratulujem ti ze si sa neznizila na ich uroven a nezacala s nadavkami 👍

enmery
18. máj 2024

@greta90 Nikto do Teba nekope. Nemusíš niekomu napísať "nenávidím", aby tam bola nenávisť. Začala si ma zosmiešnovať, ze som v zahraničí, ze tam asi spokojne nežijem, že prečo sa vyjadrujem k situácii na Slovensku. Dala som Ti argumenty, že som Slovenka a vždy ňou budem a na Slovensku mi záleží. Taká @annm81 tu dáva skvelé relevantné fakty a argumenty už od začiatku diskusie a ty nič. Ešte napíšeš, že "ťažko nájsť argumenty".🙄

jednoduchomaria89
18. máj 2024

Ja by som ešte chcela dodať to , že nejaký komentátor zo sme alebo iného media je súkromná osoba , ktorá si v podstate môže napísať čo chce (neplatím ho a je mi to šumafuk , samozrejme , keď to hranici s nenávisťou , rasizmom treba to nahlásiť a riešiť ). Na druhej strane politik (aj keď zvolený demokraticky a nereprezentuje konkrétne mna) nemôže povedať a robiť čo len chce , a keďže je platený z mojich dani a funguje v mojej krajine , tak sa môžem ku nemu vyjadriť (tj demokracia )

enmery
18. máj 2024

@stanulienkat Môžno keby žili v zahraničí, pochodili svet, otvorili by sa im oči. Toto, čo robili ľudia na Slovensku počas pandémie nemá obdobu. Oni ani netušia, aké prísne opatrenia mali iné štáty a ľudia tam nevystrájali toto, čo bolo na SK. A odvtedy sa s tým pokračuje.

stanulienkat
18. máj 2024

@enmery na to, aby chapali suvislosti, mali vseobecny prehlad, kulturu, zdrave myslenie...nemusia ani zit v zahranici. Ked je niekto blb, moze zit aj na druhom konci sveta a nepomoze to. Myslim, ze tato slovenska malost a komplexy sa tiahnu celou nasou historiou. Odporucam ist do divadla na predstavenie Pozsony dance klub. Mrazivo aktualne.

greta90
18. máj 2024

@enmery hej hej jasné ja nič, preto som ti odpovedala na tvoj komentár vyššie, ako aj opoziční poslanci a tzv. mainstreamoví ,,novinári" urážajú ľudí tak ako ty a ešte horšie. Pre teba sú argumenty len to, čo rada počuješ. No a ľudia, ktorí nežijú na Slovensku asi nezažívajú veci tak ako tí, ktorí tu žijú, rovnako ako tí, ktorí tu žijú, nevedia, aké to je v zahraničí. Ale ty tu začneš nadávať ľuďom do hlúpych, spodiny a ako si rada, že tu nežiješ. Tak neviem, aké sú to argumenty. Každý vykrikuje, aký je hrdý Slovák, ale je rozdiel kritizovať, povedať, čo sa nepáči a hejtovať, urážať, akí sú ľudia s iným názorom hlúpi a pod.