icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
21. máj 2024

@annm81 no však ani Simecka priamo neskandoval Fico do basy a pod.to len ľudia na námestí predsa. Cize? Zase dvojaky meter, hm?

eva8
21. máj 2024

@fajnova Citujem Blahu:
"Nemôžem povedať pravdu o prezidentke, povedzte to za mňa – je to americká…"
Citujem Fica na tom istom podiu: "Cim je vacsia prostitutka, cim je vacsia kurva... tym je vacsia celebrita.... Musime dat dole prezidentku!" Teda? Co si o tom vsetkom myslis?
Benovej ospravedlnenie:
„Dostala som správu, že na pani prezidentku zaznievali nadávky na našom prvomájom stretnutí v Nitre. Ak je to tak, ja som to nepočula, ale chcem sa určite pani prezidentke ospravedlniť ako žena žene. Nepatrí sa, aby vulgarizmy zaznievali na mítingoch. Aj keď nesúhlasime s jej politikou, neznamená to, že ju niekto má právo vulgárne ju urážať. Prijmite, prosím, pani Čaputová, moje ospravedlnenie za tieto nepekné slová"
To nepocula ani to, co Fico hovoril? Vsak stala s oboma na tribune.

jednoduchomaria89
21. máj 2024

@eva8 tak benova to zaklincovala :D 😹 “ja som to nepočula” wow žasnem . Pani europoslankyňa

0silvia0
21. máj 2024

@eva8 aha, tak už viem, prečo všade o nej píšu že hluchá Beňová...

panda6
21. máj 2024

Ja skandovanie ,,Fico do basy,, nepovazujem za nadavku ani nenavistny prejav

jednoduchomaria89
21. máj 2024

@eva8 najlepšie sú billboardy , kde všetci tito “politici “ hlásajú mier 😵‍💫

annm81
21. máj 2024

@akje Píšem všeobecne o prístupe s ktorým sa bežne stretávam. Keďže si práve odpísala, nemusíš sa cítiť daným príspevkom dotknutá, lebo píšem o niekom inom - o ľuďoch, ktorí niečo vyšplechnú, ale nedokážu si to obhajiť. Ak do tejto skupiny nepatríš, slúži ti to k cti a nemáš dôvod to vzťahovať na seba.

Ako som už písala, k tvojmu linku sa vyjadrím večer. Sú veci, ktoré môžem napísať hneď, lebo viem o čo ide a sú veci, ktoré si potrebujem najprv pozisťovať, lebo nepoznám detaily.

annm81
21. máj 2024

@lienka.7 "Fico do basy!" je pre teba porovnateľné s "Prezidentka je americká kurva!"? Tak to už chápem, prečo majú koaliční voliči aj politici pocit, že nenávisť tu rozdúchava opozícia...Už nehovoriac o takom detaile, že väzenie sa vzťahuje k faktu, že Fico bol ba pozícii zodpovedného za vlády, ktorá rozkradla miliardy. K čomu konkrétne sa vzťahuje ten vulgarizmus?

negymama
21. máj 2024

a patri do tej basy. a nielen za toto...
a kdeze lanské snehy su... ziadne sudenie ani odsudenie fica sa nikdy nekonalo. Ak hovori vyroky, ktore si mysli "takmer cely narod"
aj ked su trestne podla nasich zakonov, on nikdy odsudeny nebude.

zato uz je pravoplatne odsudeniy /a pravom! / clovek , co siri nenavistne prejavy na stranu atentatu fica. hm... no ale ten chlapik co vykrikoval pred nemocnicovu a vysluyil si 3 mesiace v base, zrejme nehovoril, to co si mysli "takmer cely narod"...alebo je kriteriom tohto promptneho odsudenia, to ze chlapik nebol na vysokom politickom poste?
v
"Napriek tomu, že Najvyšší súd rozhodol, že extrémistické výroky exposlanca Milana Mazureka sú trestným činom a odsúdil ho za ne, Robert F. mal s nimi verejne súhlasiť a tak svoj postoj šíriť cez sociálne siete," napísala polícia s tým, že Ficovi tak môže hroziť trest na jeden až päť rokov.

Fico na jeho odsúdenie za hanobenie národa, rasy a presvedčenia následne vo videu na sociálnej sieti reagoval s tým, že povedal to, čo si myslí takmer celý národ.
Jeden zo sudcov Najvyššieho súdu Peter Paluda, ktorý bol v senáte, ktorý o Mazurekovi rozhodoval, hovoril o možnosti stíhania expremiéra ešte v septembrovom rozhovore pre SME.

V zahraničí by proti politikovi pri takých slovách podľa neho zasiahli súdy ráznejšie.

"Podľa judikatúry, ktorú sme si prešli, môžem povedať, že západné súdy sú na takéto výstupy oveľa citlivejšie. A myslím, že oprávnene," reagoval Paluda na otázku, či by Fica za jeho výroky v zahraničí stíhali.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22276482/naka-sa-ma-znov...

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2024

@eva8 stala s nimi na tribune a netvarila sa ani nahodou, ze jej to vadi, ale tak mozno je hlucha. Taketo ospravedlnenie je skor vysmech. Ale evidentne jej to mnohi zeru. A nielen jej.

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2024

@nikamo33 ano, je to neuveritelne, ze taketo nieco vobec moze existovat a este horsie je, ze to dost velkym masam vobec nevadi.

michaelkanr
21. máj 2024
jednoduchomaria89
21. máj 2024

Simecka povie , že “nemôžu mat všetko “ , “ hodime Ficovi polena pod nohy “ , korcok povie “ toto vám nikdy nezabudnem” a sú to nenávistne prejavy 👎🏻👎🏻 a potom ďalšia banda hecuje k najhorším nadávkam a potom ich tu pár ľudí obhajuje , že jeden nepočul , druhý ostal v šoku 🤦

cafelatte
21. máj 2024

@naja94 ťažko si sadnúť za okruhlý stôl, keď opozícia si stále myslí, že oni nikoho neštvali. Ja si myslím, že toto by malo skončiť, hon na Fica, ktorého nik nedokáže poraziť svojou čestnou hrou, tak organizuje štvavé DÉMON štrácie kde aj za účasti našich hercov burcuje davy proti Ficovi. Zašlo to veľmi ďaleko a teraz je jediná možnosť na zamyslenie sa oboch 2 táborov. Ale žiaľ, všímam si komunikáciu a nadobúdam dojem, že sa má ospravedlniť vládna koalícia, za to čo opozícia robila.

Eduard Chmelár, 21.5.2024
"Treba si uvedomiť, že to, čo prežívajú prívrženci vládnej koalície, je obrovská trauma. Takmer im zavraždili ich najvýraznejšieho predstaviteľa, ktorý naozaj len o vlások unikol smrti a všetci sú z toho vystrašení a rozhnevaní. Cítia totiž krivdu. Keď hovorím, že mám pre tieto pocity pochopenie, tak mám na mysli hlavne moje presvedčenie, že to, čo vraždilo, neboli vzájomné vulgárne útoky politikov, ale takmer nepríčetné hecovanie verejnosti na námestiach. Bezbrehé preháňanie a absolútna strata zmyslu pre mieru totiž spôsobuje, že tí ľudia pod vplyvom šialených konštrukcií politikov naozaj uveria tomu, že Slovensko je Mordor, ktorý treba oslobodiť od síl temna. "

hiro
21. máj 2024

@cafelatte Vsak ono to tak je - organizovana skupina mafianov (oslobodena bez sudu cez 363) + banda konspiratorov. Fakt nam vladne temnota. Kazdy vidi co robia len ich priaznivci maju zatvorene oci lebo su stastni ze sa zabranilo tomu aby sa u nas dve zeny mohli oficialne zobrat a to im pre stastny zivot staci.

rusalinka
21. máj 2024

@akje nie, príspevok od @annm81 pre mňa, nebol o tebe. Bol o inej užívateľke, ktorá príde, vyprskne a keď chceš odpovede na otázky, niekoľkokrát položené, neodpovie. Namiesto toho sa zapojí do inej myšlienky, ktorú ale tiež nerozvinie, neodpovie... tým bolo myslené to, že človek sa snaží, zapojí sa, vysvetlí... ale z druhej strany tá odozva nepríde. Vtedy je ťažko rozvíjať nejaké debaty...

dskjhfdlkdjhl
21. máj 2024

@hiro Bohuzial tych priaznivcov je dost vela a tym neotvori oci nic.

negymama
21. máj 2024

@cafelatte no chmelar ako poradca Fica a pracujuci pre Blanara...je strasne objektivny zdroj, ktory zarucene vie, co "vrazdilo" Fica...

no vsak si nebude one...sr*at do vlastneho hniezda a tvrdit ze vrazdili vulgarne vyroky, ked predsa je mu jasne ye to boli politicke protesty proti vlade...inak legitimna vec v kazdej demokracii.
v inych krajinach protestuju len take fukoty a atentaty sa tam nedeju.

fajnova
21. máj 2024

@eva8 neviem, načo mi toto píšeš. Ona písala o Ficovi, nie o Blahovi. Tak ja sa pýtam, kde a kedy on niečo také povedal.

cafelatte
21. máj 2024

@negymama asi ho nepoznáš, lebo aj keď je poradcom Roberta Fica, má svoj názor. A mne sa na ňom táto objektivita veľmi páči, že sa vie otvorene vyjadriť aj proti politikovi z vládnej koalície, keď s ním názorovo nesúhlasí, ako sa vyjadril na adresu Blahu k včerajšej relácií na TA3.

cafelatte
21. máj 2024

@hiro tak podľa výsledkov parlamentých aj prezidenstkých volieb tvoj výrok " každý to vidí" je asi neplatný.

eva8
21. máj 2024

@fajnova povedal, pretoze mlcal. Neospravedlnil sa za vyvadzanie, teda suhlasil. A citovala som aj Fica.

negymama
21. máj 2024

@cafelatte tieto vyroky /aj chmelara/ su velmi cielavedome ucelove.
smeruju k potlaceniu spolocenskych prav obcanov a potlaceniu slobody slova.

tak v mene "nesirenia nenavisti", ktora je samozmejme vacsine ludi svata a schvaluju ju...budu potlacat kazdu kritiku, kazdu moznost sa voci nim vymedzit ci nesuhlasit. Dlazdia si tak cestu k absolutnej moci. ved co bude jednoduchsie ako kazdu kritiku zmietnut zo stola protiutokom v style "hadam tu nechcete dalsi atentat?" Cintula im nechtiac urobil bajecnu sluzbu, i ked za cenu fyzickeho utrpenia Fica...co mu ludsky vobec neprajem. a vdacne to vyuzili...dokonca da sa povedat, ze tymto zneuzivaju postrelenie Fica vo svoj prospech.

vacsina ludi na sk to bohuzial vyhovuje, sme postsedliaci, ovecky, suchat nohami a nechat mudrych panov nech rozhoduju za nas...to je take nase.

negymama
21. máj 2024

@cafelatte tento "objektivny" chmelar musi velmi dobre vediet, kedze sa dlho pohybuje v politike, ake budu mat jeho vyroky na slobodu obcanov, novinarov aj opozicie dopad.

hiro
21. máj 2024

@cafelatte Pred parlamentnymi? Vsak ako som pisal - bolo treba zabranit sobasu 2 zien, vacsine ludi vadi na chode statu len toto. Nic ine pre nich nie je dolezitejsie. A pred prezidentskymi? Nuz preco asi museli tak narychlo pred volbami odvolat z funkcie predsedu statistickeho uradu? ;) :D Skoda reci...

nikamo33
Odpoveď bola odstránená
cafelatte
21. máj 2024

@hiro nemyslím si, že nič nie je dôležitejšie ako to, či sa môžu alebo nemôžu brať 2 ženy.. Ja som sa k lgbt problematike už vyjadrovala a napíšem to ešte raz, nás obyčajných heterosexuálov, nazvali hlúpymi dezolátmi, označili nás za konzervatívcov bez rešpektu, ale pritom kým nás nezačali dehonestovať, veľká väčšina nás heterosexualov brala otázku lgbt asi tak, že je to každého osobná vec koho má kto v spálni.

negymama
21. máj 2024

@nikamo33 tak oni sa zamysleli...a tuho rozmyslaju kazdy den, co y toho postrelenia fica este vyzmykat.

lienka.7
21. máj 2024

@annm81 vsak to včera Grohling pekne povedal, že to sú všetko "iba" také "politické narativy" tak kde mas predsa problém?