icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

mladena
21. máj 2024

@cafelatte však oni už vlastne ani nevedia čo chcú, vadí im, že Pellegriny je homosexuál vraj a na druhej strane bojujú za svoje práva a možno nie je homosexuál a možno je aj bisexuál a čo? aspoň sa tu s tým nepotrebuje predvádzať. "Keby sme chceli bulvár trošku poživiť, tak úplne slobodný, alebo zadaný?," spýtal sa s humorom. "Čiastočne už zadaný. Je to s tou peknou mladou dámou z Banskej Bystrice práve vo vývoji, takže nechcel by som ešte odpovedať, že je to hotová vec,"
https://www.topky.sk/cl/10/2227657/VIDEO-Peter-...
Ja len chcem zopakovať- hádajme sa koľko chceme, ale nikto neberme preboha druhému život a netvárme sa, že je to ok, že veď si to zaslúži!

naja94
21. máj 2024

@lienka.7 k naratívu americkej agentky stále nič?

cafelatte
21. máj 2024

@mladena určite musím súhlasiť, každý ma svoj názor a musíme sa naučiť rešpektovať iný názor, vyjadrenie nesúhlasu s názorom agresivitou nebodaj atentátom je naozaj neospravedlnitelný čin. Robert Fico nikdy nikomu neprial smrť.

naja94
21. máj 2024

@cafelatte a to vieš ako?

poncho23
Autor odpoveď zmazal
naja94
21. máj 2024

@lienka.7
Vidím, že sa z grollingovho vyjadrenia od šťastia nevieš spamätať...

skús si vypočuť niekoho, kto sa veci rozumie...
https://podmaz.sk/podcast/v-redakcii/9947980146...

lienka.7
21. máj 2024

@naja94 jediná, ktorá sa tu nevie spamatat si tak akurát ty 👌
Ci vsak od šťastia, je otázne...

naja94
21. máj 2024

@lienka.7
sila tvojich "argumentov" je odzbrojujúca... som zrútená 😉

lienka.7
21. máj 2024

@naja94 no vidis 😉
Snáď už si pochopila

naja94
21. máj 2024

@lienka.7 🤞

hiro
21. máj 2024

@cafelatte "Robert Fico nikdy nikomu neprial smrť" Fakt? Jeho rúška dole bolo čo? Je zodpovedný za 20 tisíc mŕtvych.

naja94
21. máj 2024

@hiro
A tá jeho nenávist v očiach, ked hovoril o Lipšicovi, vyšetrovateľoch a sudcoch, ktorí posielali jeho ľudí do väzenia...

mladena
21. máj 2024

@hiro Prosím? Toto snáď pane ani nemôžete myslieť vážne.

michaela712
21. máj 2024

@hiro to snáď nemyslite vážne?🤦🏼‍♀️

lonely66
Odpoveď bola odstránená
hiro
21. máj 2024

@mladena @michaela712 U nás boli zanedbateľné opatrenia, dobrovoľné očkovanie a aj tak to sabotoval. Ľahko si spočítal že síce mínus pár desiatok tisíc starých a zraniteľných mŕtvych voliteľov ale státisíce nových. Povaliť regulérne zvolenú vládu mohol aj neskôr keď by prvé veľmi smrteľné vlny prešli. Ale nie. To len ukazuje jeho cynizmus a pohŕdanie ľudským životom obyčajného človeka.

naja94
21. máj 2024

Malý kvíz o Ficovi v čase pandémie:

a) Fico dúfal, že našu krajinu covid zasiahne čo najmenej a zo svojej pozície verejne známej osoby sa snažil ľudí motivovať k tomu, aby sa správali zodpovedne k sebe a ohľaduplne k svojmu okoliu. Aj keď s niektorými opatreniami vlády nesúhlasil, neburcoval ľudí, aby opatrenia sabotovali... veď ide o životy najmä chorých a seniorov...

Alebo

b) Fico si uvedomil, že musí urobiť všetko pre to, aby vládu, ktorá mu ide po krku, čo najviac zdiskreditoval (vtedy ešte netušil, že samodeštrukčný matovič mu v tom bude sekundovať)... začal popierať a zľahčovať covid, dennodenne vyjadroval dešpekt ku všetkým opatreniam, zvolával protestné zhromaždenia... robil všetko, čo zo svojej pozície vedel, aby sa situácia vymkla vláde spod kontroly... To, že sám mal celkom ťažký priebeh covidu, pokrytecky zamlčal, verejnosť sa to dozvedela až z nahrávky na poľovníckej chate...

Neviem, koľko ľudí doplatilo na ficovo huckanie, netrúfam si to povedať... som ale presvedčená, že si nielen prial, ale sa aj aktívne angažoval, aby sa to tu za pandémie celé zosypalo, nech to stojí, čo to stojí... trebárs aj nadbytočnú úmrtnosť...

hiro
21. máj 2024

Tento zlý človek sa dostane každý deň na CT čo si to vôbec nezaslúži naopak jeho voliči musia čakať mesiace a ešte možno získa ďalších priaznivcov...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
liv1
21. máj 2024

@hiro nebud smiesny. Pri akutnych pripadoch idu na CT pacienti na pockanie.
Dnes som bola na ARO. A tak som si spomenula na Fica. Ze nejaky uboziak vrah sa rozhodol, ze niekomu jeho zivot ukonci svojimi rukami. A ked sa mu nepodarilo dokonat co chcel, niekto bude mat i tak trvale nasledky. Trpi obrovskymi bolestami, navzdy mu zmenil zivot, kvalitu zivota a s najvacsou pravdepodobnostou mu ten zivot skratil. Pretoze taketo operacie, dlha rekonvalescencia, obrovsky stres, anesteza, zataz na srdce..

Pandemia bola vtedajsou vladou absolutne nezvladnuta. Doktori poriadne neordinovali, lekari nemali ziadne protokoly na liecbu, opatrenia boli neucinne, alebo casto nezmyselne. Jedine o co sa zaujimali bolo ockovanie, testovanie, ockovacia loteria, hadky, roztrzky, a stratene miliony eur aj na momkach

lonely66
Odpoveď bola odstránená
panonia
21. máj 2024

@hiro Pacienti po NCMP idú hned na CT a predstav si že na druhy deň maju kontrolne CT ako aj pri každom zhoršení stavu aj pred prepustenim/preloženim. A MR maju cca 3 deň...vsetci aj bežny bezdomovec.

simca06022011
21. máj 2024

@hiro bola som hospitalizovana a to som ani nebola postrelena.. v priebehu tyzdan som bola na CTcku asi 3x, k rtg, a 4x na MRI.. len tolko k tomu tvojemu vyplodu...
Ked na urgent prisiel chlap ze sa pobili a mal hrcu na hlave a bolesti, HNED ho v BB na CT zobrali... cize ziadna raritka.. podla nutnosti poposuvaju tych co mozu cakat, ale tie CT a MRka su v nemocnici primarne pre hospitalizovanych pacientov.

lienka.7
21. máj 2024

@hiro ale prosím ta, už fakt nekecaj... v prípade urgentu ideš na CTcko ihneď.
Mala mi spadla zo schodov, neboli si istý, či nemá prasknutu hlavičku... do 3/4 hodiny mala urobene CT (aj to len preto, lebo čakali kým zaspi po podaní oblbovakov). Pokiaľ nemáš akútny problém, tak áno, počkáš si. To je uplne normalne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
21. máj 2024

@lonely66 ked treba robia

hiro
21. máj 2024

Ďakujem za info že obyčajný človek dostane takú starostlivosť ako človek zodpovedný za toľko mŕtvych. Tí doktori to zvládajú bravúrne mať tak človeka ktorý nimi pohŕda.
@liv1 A teraz si myslíš že keď je v tomto stave - teda ak je ešte živý lebo aj Schustera aspoň odfotil že je na posteli, teraz nič - si niečo uvedomil alebo bude pokračovať v rozoštvávaní spoločnosti aj naďalej? To že to Matovič nevládal bol dôvod aby namiesto toho že mu nejako pomôže tak všetko sabotoval? Čím viac mŕtvych tým lepšie? Účel svätí prostriedky...

michaela712
21. máj 2024

@hiro …ako človek,zodpovedný za toľko mŕtvych??? To ide na vrub Matovičovi a spol,že toľko ľudí zomrelo. Pretože lekári ordinovali cez telefón,odkladali sa operácie a liečba onkologických pacientov,atď.Čo s tým má Fico,preboha??!

liv1
21. máj 2024

@hiro som presvedcena, ze v takomto stave a po takomto zazitku prehodnoti svoj zivot kazdy clovek. Ja ho prehodnocujem kazdy tyzden na onkologii. (Nie kvoli sebe). Matovic sa kompletne zosabotoval sam, ten na to nikoho nepotreboval. Nedavaj vinu mrtvych Ficovi, protestujuci mali vlastny rozum. A velmi pochybujem ze tymi doktormi pohrda. Uz tu fabulujes jedna radost